
Αρχικό μήνυμα απο
Stathis
εσυ τι νομιζεις, οτι θα το αφηνα?
αυτην την εντυπωση σου εχουν δωσει τα κειμενα μου?
εχουν υπαρξει και τετοια στο παρελθον (ειδικα την εποχη των φουρνων μικροκυματων για οσους θυμουνται) και πολλα μαλιστα και ακομα υπαρχουν καποια.
οποιος διατυπωνει ή χειροκροτει τετοιους υπαινιγμούς (ναι για εσας που πατατε thanks το λεω) ειναι το λιγοτερο μακρια νυκτωμενος και εμπαθης για να μην πω τιποτα βαρυτερο.
δυστυχως -για εσας- παιδια δεν εχουν ολοι τη νοοτροπια της συντεχνιας και της μαφιας οπως ισως εχετε συνηθισει στους χωρους σας.
προσωπικα το επαγγελμα μου το κρατησα και το κρατω ευλαβικα εξω απο το φορουμ μιχαλη οχι για αλλο λογο, αλλα για να μη δωσω σε κανεναν δικαιωμα για το παραμικρο.
αντιθετα εσενα και αρκετους ακομα τους εχω εγω και η ομαδα στο χωρο που πληρωνουμε να διαφημιζονται δωρεαν.
λιγος σεβασμος λοιπον σε αυτους που δινουν βημα σε σενα και σε αλλους δεν βλαπτει.
το εχουμε πει πολλες, απειρες φορες, κανενας δεν πιεσε κανεναν να γινει μελος, αν κατι δεν αρεσει να το συζητησουμε, αν δεν μπορουμε να βρουμε λυση κανεις δεν κραταει κανεναν με το ζορι.
ασχημη, προσβλητικη, ειρωνικη συμπεριφορα φανερωνει μονο προβληματικο χαρακτηρα και τιποτε αλλο.
εχω την εντυπωση τελευταια οτι μετα απο τα 4 σχεδον χρονια που ειμαστε εδω μερικοι εμουμε αρχισει και παρα-γνωριζομαστε.
ειτε λοιπον αυτο θα σταματησει σεβομενοι τους κανονες καλης συμπεριφορας και συζητησης, ειτε θα κλεισουμε τα γενικα θεματα και θα περιοριστουμε στο αυτοκινητο αφου βλεπουμε οτι αυτα δημιουργουν προστριβες, ειτε θα χωρισουν οι δρομοι μας με οσους δεν συμφωνουμε.
σκεφτειτε το, εγω δεν εχω προβλημα σε καμια απο τις τρεις λυσεις.
τωρα οσο αφορα αυτο που ειπωθηκε για τα μαγαζια αυτοκινητου, ελευθεροι ειστε να το κανετε (και το εχετε κανει), δινοντας ομως στοιχεια σας.
αυτα τα ολιγα προς το παρον.