Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη δικαίωμα στην μόρφωση έχουν όλοι. Δεν διαφωνεί κάνεις σε αυτό. Η μόρφωση όμως δεν ξεκινάει από τα ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Ξεκινάει από το δημοτικό κιόλας. Όταν λοιπόν στις πανελλήνιες μαζευεις 5500 μόρια δεν ζήτας το παράθυρο για την μόρφωση... Μην με τρελάνεις...
    Τώρα για τα λοιπά, το ποιος φταίει... Είναι εύκολο να πούμε ότι φταίει το κράτος και όχι εμείς. Δηλαδή που δεν πίστεψα στα χέρια μου και πίστεψα σε μια ταμπέλα "ρουμς του λετ" γιατι δεν ξέρω γρι εγγλεζικα φταίει το κράτος.
    Να σου πώ τι πιστεύω. Ένας ελεύθερος επαγγελματίας βλέπει το κράτος σαν εχθρό που προσπαθεί να τον εξαφανίσει. Και για αυτό κάνει τα πάντα να επιβιώσει.
    Όταν λοιπόν το κράτος-εχθρός έρχεται και σε δωρίζει μερικά φράγκα να σε βοηθήσει γίνεται φίλος σου. Και μόλις φας τα μούτρα σου φταίει ο "φίλος".

Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν έχουμε σωστό κράτος και δίκαιο. Απλά πρώτα πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Και μετά αν εμείς είμαστε σωστοί βλέπουμε και δίπλα
    ειναι η ωρα που καιω καρβουνο χαχαχα εξηγησε αν θες λιγο το bolt τι εννοεις και φυσικα επειδη καπου τα εχω χασει τα 5500 μορια ειναι λιγα ετσι?
    μετα θα σου απαντησω.
    Τωρα δεν ειπα οτι φταιει το κρατος αλλα οτι και αυτο εχει μεριδιο της ευθυνης διοτι εκανε τα "παντα" μαζι με τους ευρωπαιους ωστε φυγουμε απο την αγροτικη - κτηνοτροφικη παραγωγη ( και αυτο αν θελεις καποια στιγμη το συζηταμε) και να παμε στην παροχη υπηρεσιων,οπως και αν αυτες μεταφραζονται.
    Τωρα για τα αλλα με εξαιρεσεις των τσιφλικαδων οι υπολοιποι αγροτες εχουν πει τον Δεσποτη παναγιωτη για να καταφερουν απλα να επιβιωσουν ειδικα αν ανηκουν σε "αγονα" γεωγραφικα διαμερισματα της χωρας.
    Για ενα κοματι ψωμι πουλαγαν!
    Φυσικο ηταν να θελουν ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια τους,αν εχεις γνωστους - συγγενεις αγροτες θα δεις την προωρη γηρανση και τα πολλα προβληματα υγειας που εχουν.
    Προσωπικα εχω φιλους που σημερα ειναι γιατροι- δικηγοροι και ειναι παιδια αγροτων και ξερεις κατι ειναι προς τιμην τους.

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

m-power_01 (19-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP