Σελίδα 84 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 34748283848586 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 831 έως 840 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

για όλα φταίει το τραγικά χαμηλό επίπεδο μας, και τπτ άλλο.
    φυσικά και δεν είναι κακό να έχει κάποιος όνειρα και να τα κυνηγήσει. προς θεού, δεν είπαμε κάτι τέτοιο, ούτε και μιλάμε για αυτούς τους ανθρώπους, και απορώ γιατί πάντα μπαίνουν στην συζήτηση οι καλές περιπτώσεις ανθρώπων, ως δικαιολόγηση των στραβών.
    δεν δέχομαι τον μπούλη που μέχρι τα 27 - 28 ακόμα σπουδάζει γιατί έχει μονίμος να χρωστάει μαθήματα επειδή έτσι τον βολεύει, και να τον ταίζουν οι δικοί του, ενώ αυτός δεν κοιτάει ούτε πως να βγάλει μόνος του ένα χαρτζηλίκι απο μία εποχιακή δουλειά, ή απο κάτι άλλο, την καλοκαιρινή εποχή πχ, που δεν έχει κάτι να κάνει.
    αντιθέτως περιμένουν τον παρά λές και τους τον χρωστάει η κακομοίρης ο πατέρας, για να πάνε στην μύκονο να ρίξουν καμμιά δεκαριά φώτο, να της αναρτήσουνε στο φάτσα μπουκ.
    2 ξαδέρφια μου. ο ένας στα χωράφια, ο άλλος όπως ακριβώς τον περιγράφω. δουλεύει ο μικρός σαν το μαλάκα, για να ταίζει το μεγάλο το γαιδούρι που είναι και 29 χρονών, και ια ζωή χρωστάει μαθήματα.
    φέτος δε, είχαν και μεγάλα προβλήματα όταν του είπαν ότι θα πρέπει το καλοκαίρι να πάει να βοηθήσει στα χωράφια. τσαντίστηκε ο καλομαθημένος, που άμα τον είχα μπροστά μου θα του είχα σπάσει την βιτρίνα του κωλοχανά, επειδή ξέρω πόσο δύσκολα τα φέρνει βόλτα η υπόλοιπη οικογένεια για να μην του λείπει τπτ.
    νομίζετε πως είναι λίγες οι περιπτώσεις???και δεν αναφέρομαι μόνο για άτομα που είναι απο αγροτικές οικογένειες, αλλά μιλάω για οικογένειες όλων των κλάδων, που έχουν και απο έναν τεμπέλη.
    ξέρετε, το πιο εύκολο πράγμα είναι να δικαιολογούμε τα πάντα σ'αυτό τον τόπο. άλωστε γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. γιατί μια ζωή την εύκολη λύση ψάχναμε. είναι δύσκολη η αγροτιά λέει, ας φέρουμε απο την ουγκάντα. τώρα όμως που έχουμε βογγίξει, λέμε άλλα.
    αφήστε ρε μάγκες...χωρίς δουλειά, δεν γίνεται τπτ...όσο καλοπεράσαμε, καλοπεράσαμε. τώρα πρέπει να ζορίσουμε τον κώλο μας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (19-06-12), joseph (19-06-12), Monsta (19-06-12), PANOS-E60 (19-06-12), Ptboul (20-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ολοι περιμένουν απο κάποιον ΑΛΛΟ να κάνει κάτι για να σωθούν.

κουράστηκα εντελώς.

4. The Following 6 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-06-12), Lambros46 (19-06-12), Ptboul (20-06-12), S8N (19-06-12), Thomelef (19-06-12), Κωνσταντίνος (19-06-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

ενας νεος στην ηλικια των 25 ας πουμε θεωρειτε οτι ειναι ευκολο να ειναι αγροτης και ας εχουν οι γονεις του στρεμματα καλλιεργησιμα και εστω και αρκετα για ενα καλο εισοδημα? το να εισαι αγροτης προυποθετει τις περισσοτερες φορες να μενεις σε χωριο πραγμα που σημαινει το πουλι λαστιχο και μηδεν διασκεδαση και πραγματικα δυσκολη δουλεια,περα απο αυτο στη ζωη δεν ειναι μονο το χρημα,στην πολη ο νεος μπορει να κοζαρει να μπει στα πραγματα να αποκτησει εμπειριες καθε ειδους και αυτο περιουσια ειναι.δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη η διαλεγεις λαδωμενο αντερακι και μαυρα μεσανυχτα η πεινα μεροδουλι μεροφαι αλλα ολα τα αλλα, διαλεγεις και περνεις
    αντε γεια...

6. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Ptboul (20-06-12), S8N (19-06-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη δικαίωμα στην μόρφωση έχουν όλοι. Δεν διαφωνεί κάνεις σε αυτό. Η μόρφωση όμως δεν ξεκινάει από τα ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Ξεκινάει από το δημοτικό κιόλας. Όταν λοιπόν στις πανελλήνιες μαζευεις 5500 μόρια δεν ζήτας το παράθυρο για την μόρφωση... Μην με τρελάνεις...
    Τώρα για τα λοιπά, το ποιος φταίει... Είναι εύκολο να πούμε ότι φταίει το κράτος και όχι εμείς. Δηλαδή που δεν πίστεψα στα χέρια μου και πίστεψα σε μια ταμπέλα "ρουμς του λετ" γιατι δεν ξέρω γρι εγγλεζικα φταίει το κράτος.
    Να σου πώ τι πιστεύω. Ένας ελεύθερος επαγγελματίας βλέπει το κράτος σαν εχθρό που προσπαθεί να τον εξαφανίσει. Και για αυτό κάνει τα πάντα να επιβιώσει.
    Όταν λοιπόν το κράτος-εχθρός έρχεται και σε δωρίζει μερικά φράγκα να σε βοηθήσει γίνεται φίλος σου. Και μόλις φας τα μούτρα σου φταίει ο "φίλος".

Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν έχουμε σωστό κράτος και δίκαιο. Απλά πρώτα πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Και μετά αν εμείς είμαστε σωστοί βλέπουμε και δίπλα
    ειναι η ωρα που καιω καρβουνο χαχαχα εξηγησε αν θες λιγο το bolt τι εννοεις και φυσικα επειδη καπου τα εχω χασει τα 5500 μορια ειναι λιγα ετσι?
    μετα θα σου απαντησω.
    Τωρα δεν ειπα οτι φταιει το κρατος αλλα οτι και αυτο εχει μεριδιο της ευθυνης διοτι εκανε τα "παντα" μαζι με τους ευρωπαιους ωστε φυγουμε απο την αγροτικη - κτηνοτροφικη παραγωγη ( και αυτο αν θελεις καποια στιγμη το συζηταμε) και να παμε στην παροχη υπηρεσιων,οπως και αν αυτες μεταφραζονται.
    Τωρα για τα αλλα με εξαιρεσεις των τσιφλικαδων οι υπολοιποι αγροτες εχουν πει τον Δεσποτη παναγιωτη για να καταφερουν απλα να επιβιωσουν ειδικα αν ανηκουν σε "αγονα" γεωγραφικα διαμερισματα της χωρας.
    Για ενα κοματι ψωμι πουλαγαν!
    Φυσικο ηταν να θελουν ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια τους,αν εχεις γνωστους - συγγενεις αγροτες θα δεις την προωρη γηρανση και τα πολλα προβληματα υγειας που εχουν.
    Προσωπικα εχω φιλους που σημερα ειναι γιατροι- δικηγοροι και ειναι παιδια αγροτων και ξερεις κατι ειναι προς τιμην τους.

8. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

m-power_01 (19-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικα εχω φιλους που σημερα ειναι γιατροι- δικηγοροι και ειναι παιδια αγροτων και ξερεις κατι ειναι προς τιμην τους.
    Εμένα ο πατέρας μου ήταν δικηγόρος και έγινα αγρότης.
    Αυτό θεωρείται εξέλιξη ή υποβάθμιση?

μπερδεύτηκα τώρα...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα ο πατέρας μου ήταν δικηγόρος και έγινα αγρότης.
    Αυτό θεωρείται εξέλιξη ή υποβάθμιση?

μπερδεύτηκα τώρα...
    τιποτα απο τα δυο, επιλογη θα λεγα!!!

11. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-06-12), Eleni (20-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

τιποτα απο τα δυο, επιλογη θα λεγα!!!

Αϊ Γειά σου!

εεεεέτσι.

Προεπιλογή

ειναι η ωρα που καιω καρβουνο χαχαχα εξηγησε αν θες λιγο το bolt τι εννοεις και φυσικα επειδη καπου τα εχω χασει τα 5500 μορια ειναι λιγα ετσι?
    μετα θα σου απαντησω.
    Τωρα δεν ειπα οτι φταιει το κρατος αλλα οτι και αυτο εχει μεριδιο της ευθυνης διοτι εκανε τα "παντα" μαζι με τους ευρωπαιους ωστε φυγουμε απο την αγροτικη - κτηνοτροφικη παραγωγη ( και αυτο αν θελεις καποια στιγμη το συζηταμε) και να παμε στην παροχη υπηρεσιων,οπως και αν αυτες μεταφραζονται.
    Τωρα για τα αλλα με εξαιρεσεις των τσιφλικαδων οι υπολοιποι αγροτες εχουν πει τον Δεσποτη παναγιωτη για να καταφερουν απλα να επιβιωσουν ειδικα αν ανηκουν σε "αγονα" γεωγραφικα διαμερισματα της χωρας.
    Για ενα κοματι ψωμι πουλαγαν!
    Φυσικο ηταν να θελουν ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια τους,αν εχεις γνωστους - συγγενεις αγροτες θα δεις την προωρη γηρανση και τα πολλα προβληματα υγειας που εχουν.

Γιάννη καταλαβαίνεις ότι δεν διαφωνούμε...
    5500 σημαίνει 5,5 Μ.Ο στα μαθήματα πανελληνίων . Για αυτό ανέφερα την "ζαμπονοκοπτικη". Αλοιμονο αν κατηγορούσα κάποιον που σπούδασε ή που έμαθε μία τέχνη και έφυγε απο το χωριό του. Και πως να το κάνω άλλωστε αφού ο πατέρας μου έφυγε από το χωριό το 60κατι για να έρθει να μπει στο ΕΜΠ.

14. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Nino (19-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

5500 σημαίνει 5,5 Μ.Ο στα μαθήματα πανελληνίων . Για αυτό ανέφερα την "ζαμπονοκοπτικη". Αλοιμονο αν κατηγορούσα κάποιον που σπούδασε ή που έμαθε μία τέχνη και έφυγε απο το χωριό του. Και πως να το κάνω άλλωστε αφού ο πατέρας μου έφυγε από το χωριό το 60κατι για να έρθει να μπει στο ΕΜΠ.
    το ζαπονοκοπτική είναι δικό μου κοπυράϊτ.

ΤΕΙ Ζαμπονοκοπτικής Λάρισσας και ΙΕΚ Δημοσιογραφίας του Αλτερ, είναι δικές μου σχολές.

(εν τω μεταξυ η δεύτερη που λέω κάποια στιγμή δημιουργήθηκε κιόλας)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιατι βρε μπαουερ ποιος ειπε οτι διαφωνουμε συζητηση κανουμε!
    Σε ρωτησα τι εννοεις για το παραθυρο γιατι δεν το καταλαβα, ειπαμε καιω καρβουνο.
    Φυσικα και να αφηνεις μια καλη οικογενειακη επιχειρηση (αγροτικη ή οχι) για κατι το "αμφιβολο" δεν ειναι φρονιμο, αλλα παλι εχεις δικαιωμα στο λαθος.
    Ειπαμε η γη ειναι εκει ποτε δεν ειναι αργα για να ασχοληθει καποιος, βεβαια εξαρταται και το που βρισκεται η γη.
    Η τοματα που λεει ο Πανος ειναι καλη επενδυση αλλα στην Ηπειρο δεν μπορεις να την κανεις..
    Τωρα βεβαια οπου υπηρχε το οικονομικο υποβαθρο, δεν πηγαν σε τει ζαμπονοκοπτικης αλλα σε μεγαλα πανεπιστημια του εξωτερικου... αλλα αυτο ειναι μια ααααλλη μεγαλη κουβεντα.

Σελίδα 84 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 34748283848586 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP