Σελίδα 85 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 35758384858687 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 841 έως 850 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι βρε μπαουερ ποιος ειπε οτι διαφωνουμε συζητηση κανουμε!
    Σε ρωτησα τι εννοεις για το παραθυρο γιατι δεν το καταλαβα, ειπαμε καιω καρβουνο.
    Φυσικα και να αφηνεις μια καλη οικογενειακη επιχειρηση (αγροτικη ή οχι) για κατι το "αμφιβολο" δεν ειναι φρονιμο, αλλα παλι εχεις δικαιωμα στο λαθος.
    Ειπαμε η γη ειναι εκει ποτε δεν ειναι αργα για να ασχοληθει καποιος, βεβαια εξαρταται και το που βρισκεται η γη.
    Η τοματα που λεει ο Πανος ειναι καλη επενδυση αλλα στην Ηπειρο δεν μπορεις να την κανεις..
    Τωρα βεβαια οπου υπηρχε το οικονομικο υποβαθρο, δεν πηγαν σε τει ζαμπονοκοπτικης αλλα σε μεγαλα πανεπιστημια του εξωτερικου... αλλα αυτο ειναι μια ααααλλη μεγαλη κουβεντα.
    Γιάννη στα σίγουρα όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος.
    Απλά σχολιάζω την διαφορά της νοοτροπίας. Το 67 όταν ανακοίνωσε ένα παιδί ότι θέλει να σπουδάσει ο γεωργός πατέρας του έλεγε ότι δεν είναι αυτά για εκείνους. Διότι ήμασταν στην εποχή που ο γιος του γεωργου, ο γιος του δημάρχου, ο γιος ο γιος ο γιος. Ξαφνικά βρεθήκαμε στην εποχή που ο πατέρας δεν ήθελε να συνεχίσει ο γιος την δουλειά.

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Nino (19-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα βεβαια οπου υπηρχε το οικονομικο υποβαθρο, δεν πηγαν σε τει ζαμπονοκοπτικης αλλα σε μεγαλα πανεπιστημια του εξωτερικου... αλλα αυτο ειναι μια ααααλλη μεγαλη κουβεντα.
    Το ΤΕΙ ζαμπονοκοπτικής σημαίνει "αγορασμένο" χαρτί.
    Αχρηστο δηλαδή στην πιάτσα.

ΙΕΚ Δημοσιογραφίας Αλτερ σημαίνει "βιζιτα" που το παίζει PR σε σκυλάδικο.

Δεν θίγουμε τα παιδιά που παλεύουν όπως όπως να τελειώσουν κάποια-όποια σχολή, αλλά αυτούς που αγοράζουν χαρτί του κώλου και επειδή ξεγέλασαν τον πατέρα τους οτι τελείωσαν μια σχολή ντε και καλά θέλουν να τους προσκυνάει ο κόσμος.

4. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Monsta (19-06-12), Nino (19-06-12), Ptboul (20-06-12), S8N (19-06-12), Thomelef (19-06-12)

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτες οι περιγραφες σου ρε γ@μωτο! Τι να πω! Σε διαβαζω και κλ@νω στο γελιο...με το συμπαθειο!

6. The Following 4 Users Say Thank You to Akis 330Ci For This Useful Post:

Ptboul (20-06-12), S8N (19-06-12), Stamatis (19-06-12), Thomelef (19-06-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ΤΕΙ ζαμπονοκοπτικής σημαίνει "αγορασμένο" χαρτί.
    Αχρηστο δηλαδή στην πιάτσα.

Δεν θίγουμε τα παιδιά που παλεύουν όπως όπως να τελειώσουν κάποια-όποια σχολή, αλλά αυτούς που αγοράζουν χαρτί του κώλου και επειδή ξεγέλασαν τον πατέρα τους οτι τελείωσαν μια σχολή ντε και καλά θέλουν να τους προσκυνάει ο κόσμος.
    δικε μου καμμια προκυρηξη εσπα, κανα τεμπε του 2009 εχεις να μας πρωτηνεις να παρουμε κανα φραγκο
    αντε γεια...

8. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Ptboul (20-06-12), S8N (19-06-12), Stamatis (19-06-12), Thomelef (19-06-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δικε μου καμμια προκυρηξη εσπα, κανα τεμπε του 2009 εχεις να μας πρωτηνεις να παρουμε κανα φραγκο
    Μωρή Γκαμήλα της Δαμασκού μονοκάμπουρη, κάπου το είχα βάλει για να το δημοσιεύσω, εκείνο το κάπου πήρε τον πούλο, ξεχάστηκε και το βρήκα απο αλλού και το έβαλα αλλα αυτός που έπρεπε να μου το θυμήσει δεν το έκανε και έτσι βγήκε ετεροχρονισμένα.

Κατάλαβες?

(μπράβο, καλά έκανες και δεν κατάλαβες, αν καταλάβαινες θα ανησυχούσα οτι κάτι έπαθες)

10. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

hades7 (19-06-12), Ptboul (20-06-12), S8N (19-06-12), Stathis (19-06-12), Thomelef (19-06-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα τελευταια 17 χρονια κατεβαινω συχνα στο χωριο μου,Μεσσηνια,και ασχολουμαι ενεργα με την καλιεργεια του ελαιωνα μου.ειναι κατι που μου αρεσει και θελω να το αξιοποιησω οσο καλυτερα μπορω.τα παιδια που εχουν γεννηθει και μεγαλωσει εκει,σε ποσοστο 90%, δεν πανε να δουλεψουν στα χωραφια τους.προτιμουν να δουλευουν περιστασιακα σε καφετεριες,εστιατορια....γι λιγα χρηματα.οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι αποφοιτοι δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης και θεωρουν υποτιμιτικο το να δουλεψουν-αξιοποιησουν την περιουσια τους.
    Απο ποιο χωριο φιλε?/Εγω ειμαι απο Κατσαρου (εξ ου και το Κατσαραιος) και αν ερθεις μια βολτα να σε κερασω καφε στο χωριο μου ,θα δεις 10 συνομηλικους μου 40ρηδες 10 30ρηδες και πιο μεγαλυτερους που ασχολουνται με την μονη καλλιεργεια που υπαρχει οσο και να ξεφτυλιζεται ,την ελια...Παραλληλα πολλα παιδια απο αυτα βγαλανε λυκειο διπλωμα επαγγελματικο δουλευουν οδηγοι σε φορτηγα στο λατομειο(που προσφατα εκλεισε)οδηγοι σε φορτηγα στα εργα των δρομων που ακομα περιμενουν να πληρωθουν και μετα την δουλεια τους ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΕΔΩκαβαλανε το τρακτερ και πανε για οργωματα,λιπασματα κλπ..
    Την αγροτικη ζωη που ευκολα καποιοι την προτεινουν ενω δεν θα μπορουσαν να ριξουν μια τσαπια γιατι θα σπαγανε το γονατο τους ,οι φιλοι μου στο χωριο την εχουν τιμησει και την ακολουθουν αναγκαστικα αλλα περηφανα..
    Δεν ειναι ολοι μεγαλοιδιοκτητες ,σκορπια χωραφια στον καμπο και στο βουνο που για να βγαλεις το λαδακι(ειπαμε μονο αυτο απεμεινε και μπορω να το εξηγησω ) πρεπει τον χειμωνα να εισαι μες την λασπη και η σουφρα να εχει σαλιωσει απο το νερο και τον ιδρωτα...
    Μην τα λετε ετσι ευκολα λοιπον φιλοι και μην ξεχνατε πως
    Οπως εσεις και εγω δημιουργησαμε μεγαλα ονειρα στις πολεις και τωρα μας φαινεται πικρο να μην τα εχουμε ολα ετσι και οι συνανθρωποι μας θελησαν κατι καλυτερο ,παρολα αυτα πολλοι εμειναν και αγωνιζονται...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1η φορά γράφω εδώ..........

Για πείτε και εμένα που δεν ξέρω, έχουν όλοι οι γονείς 50 και πάνω στρέμματα να δώσουν στα παιδιά να δουλέψουν???
    Όλοι όσοι ασχολούνται με χωράφια, ζώα κτλ είναι πλούσιοι??????
    Φταίνε τα παιδιά (που διάβασα και πιο πάνω) που φύγανε από την επαρχία και δεν κάτσανε να δουλέψουν τα 10-20-30-40 στρέμματα του πατέρα, αφού βλέπανε ότι με το ζόρι τα βγάζανε πέρα???????
    Υπάρχουν πουθενά άσπαρτα χωράφια?????

Θα τρελαθώ τελείως λέμε!!!!!
    Να αγιασει το στομα σου φιλε..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενας νεος στην ηλικια των 25 ας πουμε θεωρειτε οτι ειναι ευκολο να ειναι αγροτης και ας εχουν οι γονεις του στρεμματα καλλιεργησιμα και εστω και αρκετα για ενα καλο εισοδημα? το να εισαι αγροτης προυποθετει τις περισσοτερες φορες να μενεις σε χωριο πραγμα που σημαινει το πουλι λαστιχο και μηδεν διασκεδαση και πραγματικα δυσκολη δουλεια,περα απο αυτο στη ζωη δεν ειναι μονο το χρημα,στην πολη ο νεος μπορει να κοζαρει να μπει στα πραγματα να αποκτησει εμπειριες καθε ειδους και αυτο περιουσια ειναι.δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη η διαλεγεις λαδωμενο αντερακι και μαυρα μεσανυχτα η πεινα μεροδουλι μεροφαι αλλα ολα τα αλλα, διαλεγεις και περνεις
    Σωστος

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

12. The Following 8 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

bill_m3 (19-06-12), ghost-rider (19-06-12), hades7 (19-06-12), joseph (19-06-12), m-power_01 (19-06-12), nikos1400 (19-06-12), Nino (19-06-12), Ptboul (20-06-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν ο άνθρωπος είναι προκομένος κατς, δεν μασάει απο τσαπιές, ούτε και για το τι σχήμα θα πάρει η σούφρα του απο την δουλειά...
    η μάγκες δείχνουν την μαγκιά τους στα δύσκολα. δεν είναι και λίγα τα παραδείγματα νέων που γύρισαν στα χωριά τους για να βοηθήσουν τις οικογένειες τους.
    τι παραπάνω μπορεί να σου προσφερει δλδ η ζωή στην πόλη αυτή την συγκεκριμένη περίοδο???
    εγώ ξέρω αυτό που είπε ο σταμάτης. πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας πλέον, και να σταματήσουμε την εξυπνάδα. δεν μας παίρνει άλλο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

joseph (19-06-12), katsaraios (19-06-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν ο άνθρωπος είναι προκομένος κατς, δεν μασάει απο τσαπιές, ούτε και για το τι σχήμα θα πάρει η σούφρα του απο την δουλειά...
    η μάγκες δείχνουν την μαγκιά τους στα δύσκολα. δεν είναι και λίγα τα παραδείγματα νέων που γύρισαν στα χωριά τους για να βοηθήσουν τις οικογένειες τους.
    τι παραπάνω μπορεί να σου προσφερει δλδ η ζωή στην πόλη αυτή την συγκεκριμένη περίοδο???
    εγώ ξέρω αυτό που είπε ο σταμάτης. πρέπει να δουλέψουμε όλοι μας πλέον, και να σταματήσουμε την εξυπνάδα. δεν μας παίρνει άλλο.
    Ρε συ Τομ να δουλεψουμε ειναι γενικολογο ρε φιλε..
    Εγω ας πουμε καθομαι και 12ωρο αμα χρειαστει στην δουλεια μου ,δεν κανω ολα μου τα ρεπο για να τσονταρω στον μισθο μου ενω θα μπορουσα να αραξω ...
    Ενας που εχει οικογενεια ανεργος να παει στο χωριο ειναι δυσκολο φιλε ειδικα αν εχει χρεη ξεχασε το ,δεν υπαρχουν ουτε καν τα απαραιτητα να ξεκινησει να βαλει μισο στρεμμα λαχανικα...
    Στις πολεις οσοι εχουν ακομα δουλεια δουλευουν και με το παραπανω ειδικα μισθωτοι τραβανε το κουπι και με λιγοτερες αποδοχες...

Αν χρειαστει (χτυπαω ξυλο) φυσικα και θα καταφυγω στην εσχατη λυση του χωριου για να εχω να δινω για την κορη μου πρωτα και μετα για μενα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 19-06-12 στις 17:56

16. The Following 5 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

bill_m3 (19-06-12), joseph (19-06-12), nikos1400 (19-06-12), Nino (19-06-12), Ptboul (20-06-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

μα γενικά μιλάω και εγώ ρε φίλε...απλά ανέφερα ένα παράδειγμα απο μια τάξη ανθρώπων οι οποίοι δεν κάνουν απολύτως τπτ, απο το να τρώνε μόνο λεφτά.
    το ίδιο πράγμα μπορεί να το κάνει και ο γιός τσαγκάρη - ράφτη - αρτοποιού - κτλ κτλ...
    δεν δέχομαι να ακούω γκρίνια απο ανθρώπους που μέχρι τις 12 τριγυρνάνε με το βρακί στο μπαλκόνι χωρίς να κάνουν τπτ, ενώ η οικογένεια τους τραβάει λούκι στην όποια δουλειά φέρνοντας τα πάντα βόλτα με το ζόρι.
    πρέπει να γίνουν παραγωγικοί οι άνθρωποι.
    μπουκώσαμε στους δικηγόρους - συμβολαιογράφους - λογιστές ορκωτούς και μη, και κάθε λογής γραφειάδες.
    ε λοιπόν, θυμήθηκα που συζητούσαμε για τις δουλειές που ψάχνουν οι νέοι και δεν βρίσκουν, και ότι οι αλοδαποί μας τρώνε τις δουλειές.
    λάθος. τρώνε τις δουλειές, γιατί θέλουν να δουλέψουν οι άνθρωποι. και οι δικοί μας οι χαραμοφάηδες, δεν μπορούν να αξιοποιήσουν απο την τεμπελιά τους πράγματα που τους ανήκουν. ε είναι τραγικό ρε...είναι τραγικό να μην έχουμε να φάμε, και ακόμα να αρνιούμαστε να κάνουμε μια δουλειά, όταν άλλοι στήνουν κ@λο για ένα ψωρομεροκάμματο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

18. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (19-06-12), Eleni (20-06-12), katsaraios (19-06-12), Ptboul (20-06-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μα γενικά μιλάω και εγώ ρε φίλε...απλά ανέφερα ένα παράδειγμα απο μια τάξη ανθρώπων οι οποίοι δεν κάνουν απολύτως τπτ, απο το να τρώνε μόνο λεφτά.
    το ίδιο πράγμα μπορεί να το κάνει και ο γιός τσαγκάρη - ράφτη - αρτοποιού - κτλ κτλ...
    δεν δέχομαι να ακούω γκρίνια απο ανθρώπους που μέχρι τις 12 τριγυρνάνε με το βρακί στο μπαλκόνι χωρίς να κάνουν τπτ, ενώ η οικογένεια τους τραβάει λούκι στην όποια δουλειά φέρνοντας τα πάντα βόλτα με το ζόρι.
    πρέπει να γίνουν παραγωγικοί οι άνθρωποι.
    μπουκώσαμε στους δικηγόρους - συμβολαιογράφους - λογιστές ορκωτούς και μη, και κάθε λογής γραφειάδες.
    ε λοιπόν, θυμήθηκα που συζητούσαμε για τις δουλειές που ψάχνουν οι νέοι και δεν βρίσκουν, και ότι οι αλοδαποί μας τρώνε τις δουλειές.
    λάθος. τρώνε τις δουλειές, γιατί θέλουν να δουλέψουν οι άνθρωποι. και οι δικοί μας οι χαραμοφάηδες, δεν μπορούν να αξιοποιήσουν απο την τεμπελιά τους πράγματα που τους ανήκουν. ε είναι τραγικό ρε...είναι τραγικό να μην έχουμε να φάμε, και ακόμα να αρνιούμαστε να κάνουμε μια δουλειά, όταν άλλοι στήνουν κ@λο για ένα ψωρομεροκάμματο.
    Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο φιλε !!!

20. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Thomelef (19-06-12)

Σελίδα 85 από 88 ΠρώτηΠρώτη ... 35758384858687 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •