Και για την εγκατάλειψη της γης ποιος φταίει; Το κράτος ;
Όταν ο γονιός έλεγε να πάει το παιδί να σπουδάσει, να φύγει από εδώ.
Όταν για να την μπεί στον γείτονα τον έστελνε τον κανακάρη του στο ΤΕΙ ζαμπονοκοπτικης και καθόταν 10 χρονια, ποιος φταίει;
Όταν αντί να εκμεταλλευτεί την επιδότηση-αποζημίωση για να εξελίξει την δουλειά του ποιος του φταίει; Αν ενδιαφερόταν θα έψαχνε λίγο στο Ίντερνετ να δει που έχει φτάσει η καλλιέργεια... Αλλά κανακαρης του έδειξε το mobile.de και ο έξυπνος έτρεξε και άνοιξε μάντρα .... Τώρα μια μάντρα *******

μην σου πω πως ειναι και καλυτερα απ την πολη γιατι το 2ωρο-3ωρο που θα φαει το γκομενακι στην πολη για το βολλευ,το γκομενακι στο χωριο θα το κανει βολλευ δωματιου!Οποτε πουλί λαστιχο ειναι θεμα επιλογης!Η'μην μου πεις πως στην πολη ειναι ολοι αλανια!!!!Οσον αφορα την διασκεδαση θα σου πω το εξης,εχω την θεσσαλονικη 1ωρα αποσταση και αλλες 4μεγαλες επαρχιακες πολεις σε αποσταση απο 15 μεχρι 45 λεπτα!Επειδη εζησα στην αθηνα 2 χρονια,να μου φυγει ρε παιδι μου το ψωνιο η αλητεια απο μεσα μου να μπερδευτω να γευτω πραγματα που οντως ΔΕΝ υπαρχουν στην επαρχια,οι αποστασεις ειναι ιδιες μην πω και μεγαλυτερες!Εμενα στην Καλλιθεα κοντα στο ποταμι,υψος αγιας ελλεουσας και για να παω Ν.Ερυθραια στο γκομενακι που ειχα καψουρευτει εκανα 1ωρα με τον ηλεκτρικο η μιση ωρα με το παπι και με κινδυνο να μην φτασω ποτε!Το λοιπον,αν μιλαμε για επαρχια,ολα γινονται,και ζωη,και λ7,και διακοπς και ΤΑ ΠΑΝΤΑ αρκει να θελεις!