Η μόνη λύση είναι:
Να δουλέψουμε.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Η μόνη λύση είναι:
Να δουλέψουμε.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
S8N (19-06-12)
Panos 316T (19-06-12), Ptboul (19-06-12)
gnx (19-06-12), hades7 (19-06-12), Panos 316T (19-06-12), S8N (19-06-12)
ακριβώς...
για αρχή καλό θα ήταν να γυρίσουν στα χωριά τους κάτι 30άρηδες φοιτητές, και να βοηθήσουν λίγο στο χωράφι...
η ντόλτσε βίτα για αυτούς που κατέβηκαν απ'τα χωριά, έχει πλέον τελειώσει...
ψέματα...αυτοί έρχονται δεύτεροι. πρώτοι πρέπει να δουλέψουν οι πολιτικοί μας, μπάς και δούμε και λίγο ήλιο. τρία χρόνια συννεφιά, δεν παλεύεται άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 19-06-12 στις 12:22
sympether with chiefτης
Έτσι πήγε κι άνοιξε ένα συνεργείο (100Κ λεφτά μπαμπά). Μόνο που ένα χρόνο αργότερα το κλεισε.
Τώρα ψάχνει δουλειά στα καράβια. Κι εξακολουθεί να μη θέλει να δουλέψει στα χωράφια.
joseph (19-06-12), Panos 316T (19-06-12), S8N (19-06-12), Thomelef (19-06-12)
...φιλε απο επαρχια ειμαι και τα βλεπω μπροστα μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
Ειμαι 32 και συνεχισα την δουλεια του πατερα μου,συνεχισα για μενα σημαινει εξελιξη,και γι αυτο,απο το μαγαζακι που ειχε ο γερος μου,εγω εκανα ακομη 2.
Μετα το φανταρικο εκανα και γω τις βολτες μου,δοκιμασα στην Αθηνα δοκιμασα και Σαλονικα....μπα,δεν με ικανοποιουσαν,και γυρισα πισω.Εχω φτασει σε πολυ καλο σημειο,αν εξερεσουμε το μαρτυριο που περναμε τα τελευταια 3 χρονια,μα ελπιζω!!!!
Οι μισοι απο τους συμμαθητες μου,ειναι κατι τυποι σαν κι αυτους που λες!Μια ζωη ardan!Δουλευαν γι αυτους ο μπαμπας,καμια 20αρια βουλγαροαλβανοι και φυσικα το κρατοςπου τους ταιζε με επιδοτησεις και φοροαπαλαγεςολοι,εκτος απο ενα παλικαρι ο οποιος ειναι τωρα ενα ς πολυ σοβαρος επιχειρηματιας κτηνοκτροφος,εφυγαν απο το χωριο!Πηγαν σαλονικα δουλευαν γκαρσονια,πηγαιναν γυμναστηρια,πηδουσ@ν και κανα καλο τσ@υλι και γινοταν η δουλεια!Ο μπαμπας εδω παρακαλουσε να πεσει χαλαζι να του καταστραφει η καλλιεργεια για να παρουν την αποζημιωσηκαι με την αποζημιωση να παρει ο κανακαρης το καινουριο το R1!!!!!!Oi kαιροι αλλαξαν ομως και αυτοι το χαβα τους!Αποτελεσμα??????????Ολοι νυχτα γυρισανχωρις αμαξι,χωρις γυναικα χωρις μια!Ο μπαμπας?κι αυτος τα ιδια!Και εκει που γυρνουσαν με το Gti τωρα γυρναν με το Glx που χανε απο πιτσιρικαδες πεταγμενο στην αποθηκη!
Κακια ξε-κακια δεν λυπαμαι κανενανγιατι αυτοι ηταν που το παιζαν ντιβες και θεωριες!Και το μονο που ξερουν να κανουν τωρα ειναι να πινουν ενα φραπε και να κραζουν ολο τον κοσμο και το συστημα.
Δεν με νοιαζουν,ημουν και ειμαι σωστος και θεπω επιτελους να παω μπροστα,αυτοι που τα κανανε σκ@τ@ να τα φανε κι ολας και να μας αδειαζουν την γωνια.
Πρεπει να παμε μπροστα πολυ περιμεναμε.
fanisk (19-06-12), hades7 (19-06-12), joseph (19-06-12), katsaraios (19-06-12), Kostas_1 (19-06-12), Monsta (19-06-12), Panos 316T (19-06-12), pilot (20-06-12), Ptboul (19-06-12), S8N (19-06-12), Skyline_IS (19-06-12), Stamatis (19-06-12), Thomelef (19-06-12)