Αυτος ειναι ο λογος που σου απαντησα.
Εδω αναφερεις οτι το αυτοκινητο δεν παει καλα μονο στις ευθειες.
Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο, μιας και θα εχει αυξημενη ιπποδυναμη και ροπη. Καμμια αλλαγη πουθενα αλλου.
Επισης, το βαρος θα αυξηθει και άλλο και μαλιστα θα ψηλωσει και άλλο, αφου ο κομπρεσσορας ειναι σε υψηλο σημειο (μην αναφερω την επιπλεον αδρανεια που θα προσθεσει το κομπρεσσερ μιας και εχει κινουμενη μαζα σε πολυ υψηλες στροφες περιστροφης)
Βαγγελη περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, οτι αρεσει στον καθενα.
Εγω προσωπικα δεν βλεπω πως ενας κομπρεσσορας κανει καλυτερο σπορ αυτοκινητο ένα Μ3 Ε92.
Εχω οδηγησει Μ3 Ε90 και Ε92. Μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι το μονο που δεν του λειπει ειναι ιπποδυναμη.
Προσωπικα αν θα αλλαζα κατι σε αυτο το αυτοκινητο θα ηταν για να μειωσω το μεγαλο βαρος που εχει (με ζαντες, φρενα, εξατμιση κτλ), θα αλλαζα λιγο την γεωμετρια του.
Αυτο μονο θετικα εχει. Επιταχυνεις καλυτερα, επιβραδυνεις καλυτερα, εχεις καλυτερο κρατημα και μικροτερες φθορες σε ελαστικα και φρενα.
Μονο κερδος λοιπον.
Φυσικα αλλοι ειναι καλυτεροι οδηγοι από εμενα και τα 420 αλογα τα στιβουν σαν λεμονι.
Εγω κοιταω να μειωσω βαρος και να αξιοποιησω την δυναμη του κινητηρα. Αν αυτη εξαντληθηκε μετα κοιταω για κατι ριζικο σαν τον κομπρεσσορα (βλεπε Ζ3).
Τα 370 του CSL δεν μπορω να πω οτι μου ειναι ανεπαρκη και τα εχω για την πλακα.
Ολοι ενθουσιαστηκαμε οταν ο αγαπητος Nabu (S2000) εγραψε οτι μειωσε το βαρος και δεν ασχοληθηκε πολυ με κινητηρα.