Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Δεν παμε καθολου καλα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παιδια ολοι δικιο εχουμε..

Εχει ενα δικιο και σ'αυτο που λεει ο Σταθης... αλλα πλεον η αγορα εχει ΠΟΛΛΕΣ επιλογες.. Ναι, μπορει ο υπαλληλος να χρεωσε για τη γνωση 999, αλλα στις μερες μας, δεν υπαρχει μονο αυτος.. υπαρχουν πολλες επιλογες.. Επισης, ο υπαλληλος, που στις μερες θα παρει 999 επειδη εχει τις γνωσεις.. 99% ο αλλος που ειχε τη ζημια ΔΕΝ θα τον ξαναπροτιμησει..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αχαχαχαχαχα ο τύπος είναι για σεμινάριο. Σκέτος ηγέτης λέμε.

Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα του 2012. Κάποιοι ακόμα δε γνωρίζουν ούτε τα στοιχειώδη περί 'εξυπηρέτησης πελατών'.

Αν καθόμουν να χρεώσω και να μετρήσω όλες τις προσφορές που έχω δώσει, τα μισάωρα+ που χαλάω για πλάκα με πελάτες εξηγώντας τους λεπτομέρειες και όλες τις τσαμπέ μικροδουλειές ακόμα και σε άγνωστους, θα είχα γίνει πλούσιος.

Καλώς ή κακώς (εγώ το βλέπω πάντα από τη θετική του πλευρά), αυτό είναι μέρος της δουλειάς του κάθε επαγγελματία. Από κει και πέρα είναι στο χέρι του αν θα κερδίσει τον πελάτη με τον τρόπο που θα του μιλήσει / εξηγήσει πως ή πόσο έχουν τα πράγματα / εργασία. Είναι δε αμέτρητες οι περιπτώσεις που έχω κερδίσει πελάτες ενώ η προσφορά μου ήταν σταθερά ακριβότερη από άλλους, μόνο και μόνο επειδή γνωρίζω πως πρέπει να χειριστώ τη κατάσταση. Αυτοί οι πελάτες με τη σειρά τους μένουν πάντα πιστοί στο κατάστημα.
    Ετσι το βλεπω κι εγω Κωστα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP