Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Δεν παμε καθολου καλα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτη η λογικη παλι ρε Φανη του μιλαω με τον ενα και οχι με τον αλλο και δεν βγαζω ακρη ειναι για δικαιολογιες..συγνωμη δεν στο λεω προσωπικα αλλα δεν ειναι αντιμετωπιση απο σοβαρο συνεργειο,ξερω οτι θα καταλαβεις οτι δεν στα ριχνω αλλα πλατιαζω σε ολους οσους εχουν αντιμετωπισει τετοιες πρακτικες..
    Α ρε Ζαχο του εχεις δωσει ενα σωρο λεφτα αλλα οπως βλεπεις τα πελατακια με τις μπεμβε τα θεωρουν και λιγο λαρτζ για να μην πω τιποτα πιο ασχημο..

εντιτ
    απο οτι ειδα μαλλον εγω ειμαι πολυ λαθος στην σκεψη
    Εν μερει.. ναι, συμφωνω.. αλλα αμα τα βρισκεις με τον εναν και εισαι ικανοποιημενος, ολα καλα..

Δεν του εχω δωσει και τα λεφτα που του εχει δωσει ο Φανης.. αλλα οτι και να ειναι, κατι του εχω αφησει.. 3-4 φορες πηρα πραγματα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν μερει.. ναι, συμφωνω.. αλλα αμα τα βρισκεις με τον εναν και εισαι ικανοποιημενος, ολα καλα..

Δεν του εχω δωσει και τα λεφτα που του εχει δωσει ο Φανης.. αλλα οτι και να ειναι, κατι του εχω αφησει.. 3-4 φορες πηρα πραγματα..
    Ζαχο συμπαθα με αλλα κανενας σοβαρος επαγγελματιας που εχει ετοιμη πιτα και δεν αντιλεγω ισως και καλες υπηρεσιες δεν λειτουργει ετσι δεν παει να ειναι συνεργατης,πατερας,γιος,αδ λφος δλδ αλλες τιμες στο ιδιο μαγαζι ισον το λιγοτερο ξεφτιλα ....
    Υποθεση
    αντε ρε φιλε και τα εδινες τα 20 ευρω μετα θα στα εβαζε σαν προκαταβολη της παραγγελιας η θα πηγαιναν ακλαφτα για το ψαξιμο??
    Η παλι θα επρεπε να βρεις τον σωστο ,τιμιο ,φιλο,συνεργατη να στα εδινε η να τα αφαιρουσε..
    Καλη συνεχεια στους συνεργατες

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP