Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 85

Θέμα: Δεν παμε καθολου καλα...

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελικα θα καθησω να γραψω γιατι το ΑΞΙΖΕΙ η γυναικουλα να τη Διαφημησω ΟΣΟ γινετε.
    Παιδες απευθηνομαι στους βορειους και μη τους,,,,,κατα τυχη περαστικους απο σαλ/κη. απο κατω εγνατια παμε τη διοικητηριου την ανηφορα στο δευτερο κιολας στενο αριστερα (μου διαφευγει η οδος) και παλι αριστερα στο στενο στα 35-40 βηματα εχει μια ταμπελλα BMW αντ. και ειναι εκει μια πορτα με ενα πολυ στενο μαγαζακι ισα-ισα δε χωρανε 3 - 4 ατομα.
    εκει ειναι μεσα μια θειτσα που ΑΝ καθοτανε να πληρωθει για τιμες και Ψαξηματα που καθοταν με τοις ΩΡΕΣ και εψαχνε για τα πρηξιματα που της εβαζα να ψαχνη και διαφορα για το CSI συμφωνα με τη λογικη του ανωθεν μ@λ@κα των 20 ευρ. ΕΠΡΕΠΕ απο μενα μονο να ειχε θυσαυριση. Και το λεω αυτο γιατι ΟΤΙ της ζητουσα και αν δεν το'χε επερνε τηλ. καθοταν ΩΡΑ στο κομπ. και ΤΕΛΙΚΑ το'βρισκε ακομα και ποτε ηρθε στην ελλαδα παρομοια παραγγελεια για το ιδιο πραμα π.χ. μονο μια φορα το 98. και που ειναι φτηνοτερο.
    Αφου να φανταστητε μια φορα θελησα να βρω κατι πλαστικα κουμπακια - βιδες για την Προσοψη μπροστα του Ψυγειου στο 850CSI γιατι αφ 'οτου το πηρα τ'αμαξι απ'τα 6 λειπανε τα 5 και,,,,,για Διακοσμηση θελησα να βρω τα δικα του να βαλω δεν ηθελα να βαλω κατι αλλανταλων.
    Πηγα λοιπον σ'αυτην και της δειχνω το 1. και,,,,,,ΤΙ κανει ,,,,,μια στιγμη μου λεει και καθετε πανω στην σκαλα να τριγυρναει πανω κατω τα ραφια και μετα απο ωρα κατεβαινει με ενα χαρτοκιβωτιο γεματο σακουλια μικρα και,,,,, μου βγαζει ρε μαγκες μια πενταδα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια τα Μανισια,,,,,,ΕΠΑΘΑ.....δεν το περιμενα.........Αντε για σενα μου λεει 40λεπτα το ενα κανε τη δουλεια σου και,,,,,ασε και κανενα ακομα να βρισκετε ειπε οταν τη ρωτησα να τα παρω ολα. Ειπε τα'χω χρονια κανενας δεν πηρε εισαι ο πρωτος αλλα,,,,,που ξερεις!!!!!
    Λοιπον Παιδες δωστε μια ευκαιρια στη θειτσα οτι Χρειαστειτε απο BMW και ///Μ και να μη το'χει θα παρει 15 τηλεφωνα και θα βρει το φτηνοτερο και με στοιχημα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 850CSI : 16-01-12 στις 15:55

2. The Following 13 Users Say Thank You to 850CSI For This Useful Post:

120ie87 (16-01-12), aristent (16-01-12), chief (16-01-12), katsaraios (16-01-12), Leonidas_E39 (23-01-12), nikos1400 (16-01-12), Panos 316T (16-01-12), PANOS-E60 (16-01-12), S8N (16-01-12), Stathis (16-01-12), Vasilis (16-01-12), Vassilis ///M (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θα τον ξαναπροτιμησει αν βρει φθηνοτερον.
    αν δεν βρει, θα τον ξαναπροτιμησει θελοντας και μη.
    Συμφωνω.. Δυσκολο βεβαια (γιατι οπως ειπαμε υπαρχουν επιλογες), αλλα οχι οτι δεν μπορει να συμβει..

Στο θεμα μας.. Εγω ξερω οτι οταν ερχεται ενας πελατης μεσα στο μαγαζι μου με μια λιστα 3 σελιδες, κοιταω τι μπορω να κανω γιαυτον.. Τρεχω χωρις να σκεφτω, να του τα μαζεψω, να του πω τι καλυτερο μπορω να κανω, αν μπορω να του κανω ευκολιες πληρωμης, δωρα κτλ.. Οχι επειδη θα τρεξω λιγο, να του πω θελω Χ ευρω για το κοπο μου..

Και στο κατω κατω, επειδη υπαρχει το μαγαζι και εδω ειμαστε και κλειστη κοινωνια και ειμαστε ολοι γνωστοι, θα μπορουσα να υποστηριξω και καποιον πελατη μου απο εδω..

Αλλα λεω, αφου υπαρχει η εκπτωση για το φορουμ, γιατι οχι.. Και οπως ειπα, εχω ψωνισει 3-4 φορες..

Συγγνωμη, αλλα αν εμενα με παρει πελατης απο γειτονικο νησι και θελει να τον εξυπηρετησω, θα τρεξω να το παλεψω, να τον εξυπηρετησω.. Γιατι, για να παιρνει εμενα τηλεφωνο, κατι σημαινει..
    Αν αυτα τα "μηνυματα" δεν τα πιανουν καποιοι, τοτε συγγνωμη, αλλα δεν φταιω εγω..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

4. The Following 3 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

Nick bmwlover (16-01-12), nikos1400 (16-01-12), S8N (16-01-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμποριο...
    ο ενας πουλαει και ο αλλος αγοραζει, αν αυτος που αγοραζει τον συμφερει η τιμη το παιρνει, αν αυτος που πουλαει τον συμφερει η προσφορα του αγοραστη τη δεχεται ή οχι.
    Πουθενα ομως δεν πληρωνεται καποιος για να σου πει ποσο κοστιζει αυτο που θελεις να αγορασεις!!!
    Αλλα αυτοι ειμαστε και αυτο που ζουμε τωρα ειναι απο την απληστια μας,τον υπερμετρο επαγγελματικο εγωισμο μας και τη μητερα ολων των αμαρτιων την αλαζονεια μας!!!
    Οταν αυριο θα βαραει μυγες ας αναλογιστει οτι δεν εφταιγε μονο η οικονομικη κριση για την κατασταση του...
    Ζαχαρια Χ κεφαλαιο!! γιατι δεν ειναι το εικοσαρικο αλλα η εξευτελιστικη αντιμετωπιση του πελατη.

6. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

nikos1400 (16-01-12), Panos 316T (16-01-12), S8N (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια μην απαξιωνουμε εντελως την παροχη υπηρεσιας επειδη στην ελλαδα τελικα ο τζαμπας ζει!

απαραδεκτη η ενεργεια του επαγγελματια, οπως ειπε και ο EVERGET κι εγω πρωτη φορα ακουω να ζητειται χρεωση για προσφορα (!!!), αλλα απο την αλλη μαθαμε κι εμεις να τα θεωρουμε ολα δωρεαν.

παω στο καταστημα με τα κινητα πρηζω τον υπαλληλο δυο ωρες να μου ρυθμισει τα mms, παω σε επιπλα τρωω 3 ωρες το χρονο του πωλητη και δινω το σχεδιο σε ξυλουργο, παω σε παπουτσια δοκιμαζω το νουμερο και τα παιρνω απο το ebay και, απειρα ακομα παραδειγματα.

δε λεω οι εποχες ειναι δυσκολες και τωρα και πριν και ο καθενας θα κοιταξει το συμφερον του, αλλα η παροχη υπηρεσιας (χωρις να αναφερομαι στο παραπανω απαραδεκτο παραδειγμα του ζαχαρια) εχει ενα κοστος ρε παιδια πως θα το κανουμε?
    αν δεν αγοραζει κανεις και ζηταει μονο τζαμπα εξυπηρετηση, παει θα κλεισει το καταστημα.

τελος δεν θα πρεπει να θεωρουμε υπερβολικες τις αμοιβες καποιων εξειδικευμενων τεχνικων, ουτε να κανουμε αναγωγη σε ημερομισθιο ή σε μισθο της ζητηθεισας αμοιβης.

καποτε ειχε παει ενας τεχνικος να φτιαξει το σερβερ μιας εταιριας.
    γυρισε λοιπον ενα βιδακι μιση στροφη και το μηχανημα επανηλθε.
    οταν ο διευθυντης ρωτησε τι χρωσταει και ο τεχνικος του ζητησε ενα χιλιαρικο, εκνευριστηκε και αναρωτηθηκε πως ειναι δυνατον να ζητειται αυτο το υπερβολικο ποσο για πεντε λεπτα δουλεια!
    απαιτησε μαλιστα πληρη εγγραφη τεχνικη αιτιολογηση του ποσου.
    ο τεχνικος την αλλη μερα εστειλε τιμολογιο:
    -στροφη 1/2 βιδας σερβερ ----> 1 ευρω.
    -γνωση του ποια βιδα επρεπε να στραφει ---->999 ευρω...
    ο διευθυντης πληρωσε αδιαμαρτυρητα...

Σχετικα με το φορουμ (και το καθε φορουμ) πρεπει να σταματησουμε να φοβομαστε τη "δυσφημιση" και τις μηνυσεις, οταν μιλαμε για γεγονοτα υπαρκτα και οχι της φαντασιας μας. Το φορουμ δεν φερει ευθυνη, ο καθενας απο εμας ομως, εφοσον το γεγονος δεν ειναι προιον μυθοπλασιας για να κανουμε ζημια σε αυτον που δεν "παμε" αλλα πραγματικη ιστορια, ας γραφει δημοσια, και ας αφηνει τα στοιχεια του στους admins. Δεν βαρεθηκατε να διαβαζετε για "στελνω πμ, δεν γραφω δημοσια" ? Υποτιθεται οτι τα φορουμς ειναι για ανταλλαγη γνωσεων, αποψεων, προβληματων και παρεας. Ας μιλαμε ξεκαθαρα λοιπον, αυτο βοηθα ολους μας.

Μιλησα με το Ζαχαρια, το συνεργειο ειναι του Φλασκη και μιλησε με τον Μανο.. τρεχα γυρευε δηλαδη. Οσοι γνωριζω, και εχουν μιλησει με το Μανο, εχουν προβλημα. Ή ο ανθρωπος αλλα θελει να πει και αλλα λεει, ή το κανει χωρις να το καταλαβαινει, ή το κανει επιτηδες.

Οσες φορες κανονισα μια τιμη με τον Χρηστο, οταν ανεβηκα πανω ακουσα κατι αλλο απο τον Μανο.

Με τη προσφατη ιστορια μου με το διαφορικο, μεχρι να τελειωσει το θεμα εκανα και διαφορα σερβις στα αμαξια μου γιατι ειχε ερθει η ωρα τους. Για να μη τα μπλεξουμε με ποιος πληρωνει ποσα σε ποιον, ειπα στα παιδια να αφησουμε τις αποδειξεις στο τελος. Να ξερω οτι χρωσταω τοσα, πρεπει να μου δωσουν πισω τοσα.

Μιλαω με τον Μανο και μου λεει τοσα χρωστας, τοσα χρωσταμε, οι εργασιες ειναι αυτες.. θα στα στειλω σπιτι για να μη περιμενεις, θα μου παρει ωρα. Περιμενα πανω απο βδομαδα τα χαρτια σπιτι.. λεω ή το ξεχασε ή χαθηκαν.

Παιρνω τηλ. το σηκωνει ο Μανος, του λεω τι εγινε με τα χαρτια.. λεει εεεε δεν εστειλα κατι γιατι ειχε κοπει 1 τιμολογιο επιστροφης διαφορικου, αρα ειμαστε πατσι. Λεω Μανο δεν ειναι ετσι, τα λεφτα των εργασιων ειναι παραπανω, και θελω και αντιγραφα για τα 2 ντοσιε του αρχειου μου. Δεν βγαζω ακρη και ζηταω τον Ιακωβο να δωσω ποσα και κωδικους να ετοιμασει τα χαρτια και παω για μια γρηγορη δουλεια στο Φλασκη, τελειωνω με το Χρηστο μπαμ μπαμ και ανεβαινω πανω να παρω τα χαρτια. Ετοιμα ολα. Προσωπικα οταν κανονιζω εκει μεσα δουλεια, ειναι παντα με τον Χρηστο και οταν ανεβαινω πανω στο γραφειο προτιμω τον Ιακωβο που ειναι γατος, με το Μανο δεν βγαζω ακρη. Θα ελεγα να κανετε ολοι το ιδιο..

Ζαχαρια μιλησες καθολου με τον Χρηστο ή μονο με το Μανο? Ξερει ο Χρηστος τι εγινε? Αν θες να δωσεις ευκαιρια στο μαγαζι ξεχνα και μην ασχολεισαι με τον Μανο, μιλα με τον Χρηστο (ή Ιακωβο). Αν δεν θες, ψωνισε τα απο αλλου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 17-01-12 στις 12:44 Αιτία: ........

8. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

nikos1400 (16-01-12), Vasilis (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Με καλυψε ο Φανης..

Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα..

Οχι, κοιτα.. εγω ειμαι ανθρωπος που μ'αρεσει να δινω 2ες ευκαιριες.. Και εγω προσωπικα εχω κανει λαθη πανω στη δουλεια μου και θελω ο πελατης να με πιασει και να μου πει τί εκανα λαθος ή τί δεν του αρεσε στην εξυπηρετηση μου..
    Απο τα λαθη μας, μαθαινουμε..

Θα μιλησω με το Χρηστο (οχι για να με γλειψουν για οτι εγινε), για να τους δωσω μια 2η ευκαιρια..

Ευχαριστω Φανη!!
    ΧΙΟΣ-CHIOS

10. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

Vasilis (16-01-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτη η λογικη παλι ρε Φανη του μιλαω με τον ενα και οχι με τον αλλο και δεν βγαζω ακρη ειναι για δικαιολογιες..συγνωμη δεν στο λεω προσωπικα αλλα δεν ειναι αντιμετωπιση απο σοβαρο συνεργειο,ξερω οτι θα καταλαβεις οτι δεν στα ριχνω αλλα πλατιαζω σε ολους οσους εχουν αντιμετωπισει τετοιες πρακτικες..
    Α ρε Ζαχο του εχεις δωσει ενα σωρο λεφτα αλλα οπως βλεπεις τα πελατακια με τις μπεμβε τα θεωρουν και λιγο λαρτζ για να μην πω τιποτα πιο ασχημο..

εντιτ
    απο οτι ειδα μαλλον εγω ειμαι πολυ λαθος στην σκεψη

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

12. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nick bmwlover (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτη η λογικη παλι ρε Φανη του μιλαω με τον ενα και οχι με τον αλλο και δεν βγαζω ακρη ειναι για δικαιολογιες..συγνωμη δεν στο λεω προσωπικα αλλα δεν ειναι αντιμετωπιση απο σοβαρο συνεργειο,ξερω οτι θα καταλαβεις οτι δεν στα ριχνω αλλα πλατιαζω σε ολους οσους εχουν αντιμετωπισει τετοιες πρακτικες..
    Α ρε Ζαχο του εχεις δωσει ενα σωρο λεφτα αλλα οπως βλεπεις τα πελατακια με τις μπεμβε τα θεωρουν και λιγο λαρτζ για να μην πω τιποτα πιο ασχημο..

εντιτ
    απο οτι ειδα μαλλον εγω ειμαι πολυ λαθος στην σκεψη
    Εν μερει.. ναι, συμφωνω.. αλλα αμα τα βρισκεις με τον εναν και εισαι ικανοποιημενος, ολα καλα..

Δεν του εχω δωσει και τα λεφτα που του εχει δωσει ο Φανης.. αλλα οτι και να ειναι, κατι του εχω αφησει.. 3-4 φορες πηρα πραγματα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρώτη φορά ακούω προμηθευτή ή παροχέα υπηρεσιών να ζητά αμοιβή για να συντάξει προσφορά. Προβλημά του εάν δεν έχει γραμματεία να ασχολείται με τέτοιες δουλειές και τα κάνει μόνος του ο μάστορας...δεν θα πληρώσεις εσύ την ανοργανωσιά του και την τσιγκουνιά του να προσλάβει part time έστω μία κοπέλα να βγάζει προσφορές (αφού όπως φαίνεται την έχει ανάγκη). Τέτοιοι φραγκοφονιάδες θεωρώ θα σου κάνουν προχειροδουλειά και στην εργασία τους, του στιλ να σου βάλει χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά χωρίς να σου το πει ή ακόμη και χρησιμοποιημένες βίδες για να βάλει και το παραμικρό φραγκοδίφραγκο στην τσέπη...ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!

Φάνη δυστυχώς από το online-teile δε συμφέρει πια να αγοράζουμε μιας και έβαλε μίνιμουμ μεταφορικά για Ελλάδα τα 57 ευρώ από 20 που ήταν.....δυστυχώς....

Όποιος θέλει μπορώ με πμ να του πω από που ψωνίζω εγώ ανταλλακτικά με περίπου 15% έκπτωση σε σχέση με την αντιπροσωπεία, και μένα από το forum μου τον συστήσανε...
    Στειλε κι απο εδω ενα πμ..

ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν μερει.. ναι, συμφωνω.. αλλα αμα τα βρισκεις με τον εναν και εισαι ικανοποιημενος, ολα καλα..

Δεν του εχω δωσει και τα λεφτα που του εχει δωσει ο Φανης.. αλλα οτι και να ειναι, κατι του εχω αφησει.. 3-4 φορες πηρα πραγματα..
    Ζαχο συμπαθα με αλλα κανενας σοβαρος επαγγελματιας που εχει ετοιμη πιτα και δεν αντιλεγω ισως και καλες υπηρεσιες δεν λειτουργει ετσι δεν παει να ειναι συνεργατης,πατερας,γιος,αδ λφος δλδ αλλες τιμες στο ιδιο μαγαζι ισον το λιγοτερο ξεφτιλα ....
    Υποθεση
    αντε ρε φιλε και τα εδινες τα 20 ευρω μετα θα στα εβαζε σαν προκαταβολη της παραγγελιας η θα πηγαιναν ακλαφτα για το ψαξιμο??
    Η παλι θα επρεπε να βρεις τον σωστο ,τιμιο ,φιλο,συνεργατη να στα εδινε η να τα αφαιρουσε..
    Καλη συνεχεια στους συνεργατες

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παίδες, υπάρχει και η μέση λύση.

Αν κάποιος χρεώνει την κοστολόγηση των εργασιών ή των ανταλλακτικών που ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ να πουλήσει τότε ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και είναι τουλάχιστον ΗΛΙΘΙΟ.

Θα μπορούσε να σου πει:
    φίλε, από τα 100 πράγματα που ζητάς τα εξής 10-15 είναι τα πιο ακριβά. Θα σου πω πόσο κάνουν αυτά μια και τα υπόλοιπα είναι "ψιλολόγια".

Όταν πρόκειται για 100 ακριβά πράγματα, τότε τον συμφέρει να ψάξει (να κουραστεί λίγο περισσότερο) επειδή αν αγορασεις από εκεί τότε θα βγάλει πολλά.

17. The Following 2 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

aristent (16-01-12), S8N (16-01-12)

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP