Τελικα θα καθησω να γραψω γιατι το ΑΞΙΖΕΙ η γυναικουλα να τη Διαφημησω ΟΣΟ γινετε.
Παιδες απευθηνομαι στους βορειους και μη τους,,,,,κατα τυχη περαστικους απο σαλ/κη. απο κατω εγνατια παμε τη διοικητηριου την ανηφορα στο δευτερο κιολας στενο αριστερα (μου διαφευγει η οδος) και παλι αριστερα στο στενο στα 35-40 βηματα εχει μια ταμπελλα BMW αντ. και ειναι εκει μια πορτα με ενα πολυ στενο μαγαζακι ισα-ισα δε χωρανε 3 - 4 ατομα.
εκει ειναι μεσα μια θειτσα που ΑΝ καθοτανε να πληρωθει για τιμες και Ψαξηματα που καθοταν με τοις ΩΡΕΣ και εψαχνε για τα πρηξιματα που της εβαζα να ψαχνη και διαφορα για το CSI συμφωνα με τη λογικη του ανωθεν μ@λ@κα των 20 ευρ. ΕΠΡΕΠΕ απο μενα μονο να ειχε θυσαυριση. Και το λεω αυτο γιατι ΟΤΙ της ζητουσα και αν δεν το'χε επερνε τηλ. καθοταν ΩΡΑ στο κομπ. και ΤΕΛΙΚΑ το'βρισκε ακομα και ποτε ηρθε στην ελλαδα παρομοια παραγγελεια για το ιδιο πραμα π.χ. μονο μια φορα το 98. και που ειναι φτηνοτερο.
Αφου να φανταστητε μια φορα θελησα να βρω κατι πλαστικα κουμπακια - βιδες για την Προσοψη μπροστα του Ψυγειου στο 850CSI γιατι αφ 'οτου το πηρα τ'αμαξι απ'τα 6 λειπανε τα 5 και,,,,,για Διακοσμηση θελησα να βρω τα δικα του να βαλω δεν ηθελα να βαλω κατι αλλανταλων.
Πηγα λοιπον σ'αυτην και της δειχνω το 1. και,,,,,,ΤΙ κανει ,,,,,μια στιγμη μου λεει και καθετε πανω στην σκαλα να τριγυρναει πανω κατω τα ραφια και μετα απο ωρα κατεβαινει με ενα χαρτοκιβωτιο γεματο σακουλια μικρα και,,,,, μου βγαζει ρε μαγκες μια πενταδα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια τα Μανισια,,,,,,ΕΠΑΘΑ.....δεν το περιμενα.........Αντε για σενα μου λεει 40λεπτα το ενα κανε τη δουλεια σου και,,,,,ασε και κανενα ακομα να βρισκετε ειπε οταν τη ρωτησα να τα παρω ολα. Ειπε τα'χω χρονια κανενας δεν πηρε εισαι ο πρωτος αλλα,,,,,που ξερεις!!!!!
Λοιπον Παιδες δωστε μια ευκαιρια στη θειτσα οτι Χρειαστειτε απο BMW και ///Μ και να μη το'χει θα παρει 15 τηλεφωνα και θα βρει το φτηνοτερο και με στοιχημα

.