Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 85

Θέμα: Δεν παμε καθολου καλα...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εαν δεν συμμορφωθούνε με τιμές θα το κάνεις
    Δεν μπορεί το ΙΔΙΟ (ίδια μάρκα προιόν) να έχει μισή τιμή έξω από ότι Ελλάδα επειδή θέλει ο Λεμονής και ο κάθε Notos να βγάζει 350%...
    Και μην μου πεις ότι αυτοί έχουν μαγαζία σε πολύ ακριβές περιοχές γιατί τότε και εγώ θα σου πω ότι και οι άλλοι έχουν μαγαζιά στη 5th Avenue & στη Viamontenapoleone!
    Detailing Madness

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Zαχαρια εχεις δικιο.
    Ο Σταθης απο την αλλη μιλησε παρα πολυ σωστα.
    Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.

Προσωπικη εμπειρια δικη μου απο την πλευρα του συνεργειου ειναι ο τζαμπατζης παει συννεφο.
    Στην περιπτωση σου ομως Ζαχαρια μονο τζαμπατζης δεν εισαι.
    Τα παντα πρεπει να πληρωθουν αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα μετρο και ενας επαγγελματισμος.
    Το να δωσεις 100 κωδικους και να ζητησεις τιμες ειναι μανουρα για τον ανταλλακτικο αλλα μεχρι εκει....
    Αυτο το μαγαζι χανει ενα πελατη για χαζο λογο.Και οι εποχες σημερα δεν ειναι για να χανεις ΟΥΤΕ εναν!
    Θα μπορουσε πολυ ομορφα να σου κανει τη δουλεια αλλα να στο "πουλησει" με τον τροπο του!
    Να "πουλησει" την παροχη του με χιλιους δυο τροπους που θα του αποφερουν οχι 20 αλλα 1020 ευρω.
    Οποιος εχει να κανει με πελατες μπορει να καταλαβει το σκεπτικο μου.

Απο την αλλη σκεφτειτε οτι σε ευρωπαικες αντιπροσωπειες με σοβαρη υποσταση το "Μπες να το παμε μια βολτα να ακουσεις ενα τσικι-τσικι" συνεπαγεται με ανοιγμα εντολης εργασιας και χρεωση μιας εργατωρας που ειναι καπου στα 80-90 ευρω.....

Και δω ερχεται ο αλεξιπτωτιστης πελατης,σε διακοπτει με αγενεια απο την συζητηση σου με αλλο πελατη και εχει την απαιτηση να "το παμε μια βολτα, να ακουσεις κατι".....
    Και μολις πατε την βολτα και του πεις "μαλλον μπαρακι ζαμφορ ακουγεται" λεει ενα ευχαριστω μεσα απο τα δοντια και φευγει για να το φτιαξει ισως καπου αλλου.....

Αλλα 20 ευρω για τιμες με φαξ....απιστευτο....
    Και τι παραστατικο δλδ θα σου εκοβε?
    ΑΠΥΔΑ 138747 "Κοστολογιο με φαξ" !!!!!
    χαχαχαχα ρε μλκ......χαχαχαχαχαχα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 16-01-12 στις 19:45
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

3. The Following 7 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

A8hnaios (16-01-12), bill_m3 (17-01-12), nikos1400 (16-01-12), PANOS-E60 (16-01-12), S8N (16-01-12), Stathis (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Οτι σπείρεις θα θερίσεις.........

5. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

BILL007 (16-01-12), Thomelef (17-01-12), Vasilis (16-01-12)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή στον βαθμό που μου επιτρέπεται...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... Προσωπικα οταν κανονιζω εκει μεσα δουλεια, ειναι παντα με τον Χρηστο ... Θα ελεγα να κανετε ολοι το ιδιο...
    Μιλώντας για το συγκεκριμένο συνεργείο, επειδή είμαι "πελάτης" και μάλιστα πολύ ευχαριστημένος, αν το επιλέξετε (κάτι που το συνιστώ), κι εγώ προτείνω να κάνετε τις συνεννοήσεις με τον Χρήστο Φλασκή και παρουσία του να "κλείνει" ο λογ/σμός.

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά με μέλημα να υποστηρίξω μια ειλικρινή επιχειρηματική προσπάθεια, επιτρέψτε μου να γράψω οτι είναι κι αυτή μια οικογενειακή επιχείρηση που η 2η γενιά (Χρήστος, Μάνος κλπ) προσπαθούν να συνεχίσουν, να γίνουν καλύτεροι, να ξεχωρίσουν και γιατί όχι, να διακριθούν. Είμαι πλεον σίγουρος οτι το προσπαθούν ακόμα και με τα λάθη τους.
    Δεν έχουν την πολυτέλεια της οργάνωσης μιας πολυεθνικής ή ενός εγκεκριμένου απο την BMW επισκευαστή (σ'εκείνες τις περιπτώσεις στα αρπάζουν με το γάντι και λές κι ευχαριστώ...) αλλά τουλάχιστον οι περισσότεροι εκεί μέσα "μιλάνε τη γλώσσα μας" και το συνεργείο τους έχει καθαριότητα και τάξη χειρουργείου.
    Επιπλέον σου επιτρέπουν (αν το θές) να είσαι δίπλα στο αμάξι σου και να παρακολουθείς όταν το φτιάχνουν (δεν γίνεται ευκολα σε μεγάλα συνεργεία αυτό).
    Πράγματι ο Μάνος φάινεται οτι "δεν μιλάει τη γλώσσα μας" αλλά δεν έχω διακρίνει κακία ή δόλο, μάλλον θέλει τον τρόπο του αλλά σίγουρα και την συνδρομή του Χρήστου για να αποφευγονται "παρανοήσεις".

Ζαχαρία, ο Χρήστος είναι ο άνθρωπός σου.

Υ.Γ.: Αν δεν είχα βιώσει-πληρώσει και κάποιες άλλες "συνεργειακές-εμπειρίες" πριν απ' αυτών με το συνεργείο της Σίττας-Φλασκής στην Καλλιθέα, μάλλον δεν θα σχολιάζα. Είμαι πλεον σε θέση να συγκρίνω/κρίνω και ακολούθως το "μοιράζομαι" μαζί σας.

7. The Following 5 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

deepBLUE (17-01-12), PapajimG (17-01-12), Vasilis (16-01-12), z3 2.2 (21-01-12), zaharias (16-01-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα θα καθησω να γραψω γιατι το ΑΞΙΖΕΙ η γυναικουλα να τη Διαφημησω ΟΣΟ γινετε.
    Παιδες απευθηνομαι στους βορειους και μη τους,,,,,κατα τυχη περαστικους απο σαλ/κη. απο κατω εγνατια παμε τη διοικητηριου την ανηφορα στο δευτερο κιολας στενο αριστερα (μου διαφευγει η οδος) και παλι αριστερα στο στενο στα 35-40 βηματα εχει μια ταμπελλα BMW αντ. και ειναι εκει μια πορτα με ενα πολυ στενο μαγαζακι ισα-ισα δε χωρανε 3 - 4 ατομα.
    εκει ειναι μεσα μια θειτσα που ΑΝ καθοτανε να πληρωθει για τιμες και Ψαξηματα που καθοταν με τοις ΩΡΕΣ και εψαχνε για τα πρηξιματα που της εβαζα να ψαχνη και διαφορα για το CSI συμφωνα με τη λογικη του ανωθεν μ@λ@κα των 20 ευρ. ΕΠΡΕΠΕ απο μενα μονο να ειχε θυσαυριση. Και το λεω αυτο γιατι ΟΤΙ της ζητουσα και αν δεν το'χε επερνε τηλ. καθοταν ΩΡΑ στο κομπ. και ΤΕΛΙΚΑ το'βρισκε ακομα και ποτε ηρθε στην ελλαδα παρομοια παραγγελεια για το ιδιο πραμα π.χ. μονο μια φορα το 98. και που ειναι φτηνοτερο.
    Αφου να φανταστητε μια φορα θελησα να βρω κατι πλαστικα κουμπακια - βιδες για την Προσοψη μπροστα του Ψυγειου στο 850CSI γιατι αφ 'οτου το πηρα τ'αμαξι απ'τα 6 λειπανε τα 5 και,,,,,για Διακοσμηση θελησα να βρω τα δικα του να βαλω δεν ηθελα να βαλω κατι αλλανταλων.
    Πηγα λοιπον σ'αυτην και της δειχνω το 1. και,,,,,,ΤΙ κανει ,,,,,μια στιγμη μου λεει και καθετε πανω στην σκαλα να τριγυρναει πανω κατω τα ραφια και μετα απο ωρα κατεβαινει με ενα χαρτοκιβωτιο γεματο σακουλια μικρα και,,,,, μου βγαζει ρε μαγκες μια πενταδα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια τα Μανισια,,,,,,ΕΠΑΘΑ.....δεν το περιμενα.........Αντε για σενα μου λεει 40λεπτα το ενα κανε τη δουλεια σου και,,,,,ασε και κανενα ακομα να βρισκετε ειπε οταν τη ρωτησα να τα παρω ολα. Ειπε τα'χω χρονια κανενας δεν πηρε εισαι ο πρωτος αλλα,,,,,που ξερεις!!!!!
    Λοιπον Παιδες δωστε μια ευκαιρια στη θειτσα οτι Χρειαστειτε απο BMW και ///Μ και να μη το'χει θα παρει 15 τηλεφωνα και θα βρει το φτηνοτερο και με στοιχημα.
    Γιώργο αυτή είναι η Μυρτώ και είναι όπως την περιγράφεις.Εμένα με εξυπηρέ-
    τησε Σάββατο την ώρα που έκλεινε.Ήμουνα Δράμα και μου έκαψε πολλ/στες
    το άτιμο.Είχε 2 μεταχειρ. και μου τους άφησε δίπλα στο σινεμά που έχει,στον
    γκισέ.Μέτα τους πήρε ο αδελφός μου και μου τους έστειλε με ΚΤΕΛ.Και είναι
    και πολύ φθηνή στο αναλώσιμο τουλάχιστον.Γι'αυτό και εγώ είμαι της άποψης
    ότι έχει κι αλλού πορτοκαλιές.Ειδικά ο Ζάχος που έτσι κι αλλιώς δεν έχει
    πρόβλημα με την περιοχή μιας και παραγγέλνει από το νησί μπορεί να δοκιμάσει
    κι άλλα μαγαζιά της Αθήνας που έχουν κι αυτά όνομα.Δεν κατάλαβα δηλαδή
    αν κάνω έρευνα αγοράς πρέπει να τους πληρώσω όλους !! Στην τελική ας
    χτυπούσε 20 κωδικούς την μέρα και να τον έπερνε σε μια βδομάδα να του πει
    τιμή.
    Εγώ δεν είμαι της δεύτερης ευκαιρίας πάντως.Αν το μαγαζί βλέπει ότι έχει
    θέμα με αυτό το άτομο ας κάνει κάτι να σώσει την πελατεία του.Ας σκεφτεί
    αυτός το μαγαζί του πρώτος και μετά εγώ.

9. The Following 3 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

120ie87 (17-01-12), nikos1400 (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

να αναφερω καποια πραγματα γιατι την εχω περασει την δουλεια απο μεσα,
    να ζητησει λεφτα για να του πει τιμες απλα δεν υπαρχει αυτο, εχω πετυχει πολλες φορες να ζητανε κωδικους ανταλλακτικων απο επαρχια, που ξερεις εκ των προτερων οτι δεν θα αγορασουν και να εξυπηρετουνται, αυτο ειναι καθαρα θεμα επαγγελματισμου.
    Σβησιμο βλαβης υποθεση 5 λεπτων οπου στην Lion χρεωνεται 40 ευρο με μεση ωρα αναμονης μιας ωρας, καποιες αντιπροσωπειες (ΕΠΙΣΗΜΕΣ) δεν την χρεωνουν.
    Επισης ξερω εξειδικευμενα συνεργεια που δεν χρεωνουν ουτε τον ελεγχο ουτε το σβησιμο βλαβης, και εξειδικευμενα που χρεωνουν εκτος απο τα εργατικα και την βολτα ελεγχου στο τελος που θα πανε...
    Η αγορα ειναι ανοιχτη, να σας σεβονται και να μην σας βλεπουν σαν ενα 20αρικο στον λογαριασμο τους!

11. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

m-power_01 (17-01-12), nikos valvetronic (17-01-12), PANOS-E60 (17-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    καποιες αντιπροσωπειες (ΕΠΙΣΗΜΕΣ) δεν την χρεωνουν.
    Eμένα πάντως όταν κάποτε (πριν 4 χρόνια) είχα πάει σε δυο διαφορετικές,πλήρωσα το κούμπωμα στο διαγνωστικό 9.κάτι ευρώ.
    Μάλιστα στη δεύτερη,τέτοιο ήταν το θράσος τους,που είχα πάει για αλλαγή λαδιών και για απλή διάγνωση και στο τέλος,εφόσον είχα πληρώσει χρυσή την αλλαγή,έτρεξαν να με προλάβουν στην έξοδο,γιατί ξέχασαν λέει να μου χρεώσουν την διάγνωση!

Φυσικά και δεν με ξαναείδαν ποτέ...

Υ.Γ Τελικά μετά απο χρόνια,έμαθα ότι έκλεισε η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eμένα πάντως όταν κάποτε (πριν 4 χρόνια) είχα πάει σε δυο διαφορετικές,πλήρωσα το κούμπωμα στο διαγνωστικό 9.κάτι ευρώ.
    Μάλιστα στη δεύτερη,τέτοιο ήταν το θράσος τους,που είχα πάει για αλλαγή λαδιών και για απλή διάγνωση και στο τέλος,εφόσον είχα πληρώσει χρυσή την αλλαγή,έτρεξαν να με προλάβουν στην έξοδο,γιατί ξέχασαν λέει να μου χρεώσουν την διάγνωση!

Φυσικά και δεν με ξαναείδαν ποτέ...

Υ.Γ Τελικά μετά απο χρόνια,έμαθα ότι έκλεισε η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία...
    Τζίβελος - Κουλούρης??
    Detailing Madness

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα, αλλα δεν πειραζει.. Η κουβεντουλα ειναι ωραια..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

15. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

nikos valvetronic (17-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Oχι...Ήταν επι της Μεσογείων ψηλά στην Αγία Παρασκευή (μιλάω γι'αυτή που έτρεξαν να με προλάβουν στην έξοδο μπας και χάσουν τα 9.κάτι,δεν τους έφτανε το κουστούμι που μου είχαν κόψει...)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 16-01-12 στις 23:35

17. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

S8N (16-01-12)

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP