Κώστα,
το τελευταίο μου post έγινε καθαρά και μόνο για να κλείσει έναν συλλογισμό.
Το να πίνουμε καφέδες στη λιακάδα και να λέμε ο ένας στον άλλο τι τεράστιοι είμαστε και πόσο καλά κάνουμε τα πάντα δεν έχει κανένα νόημα.
Οταν ζητάμε τη γνώμη των άλλων, οι πιό πρακτικοί θα φέρουν τις αντιρρήσεις τους ακριβώς επειδή πρέπει να πουν την αντίθετη άποψη.
Ξέρεις και ξέρω, ότι το Μ3άκι είναι μεγάλο θέμα απλά έστω και να το έχει κάποιος στο γκαραζ και να κάθεται. Αρκεί που το έχει.
Ηταν καθήκον μου όμως να σε σπρώξω προς το Μίνι ώστε να παγιώσεις καλύτερα την άποψη που είχες ήδη σχηματίσει απο το πρωί, ότι δηλαδή το Μ3 δεν το δίνεις.
Αν πραγματικά ήθελες να δώσεις το Μ3, θα το είχες κάνει και δεν θα περίμενες την αποψη του κάθε "κανένα" απο το ίντερνετ για να πάρεις τις αποφάσεις σου.
Εχεις το toy σου, το γουστάρεις και κάνεις το κέφι σου.
Αυτό αρκεί σε όλους μας.
Αν τελικά έπαιρνες το Μίνι, δεν θα ήταν το ποστ μου που θα σου έδινε την "κλωτσιά" να το κάνεις.
Θα ήταν η απόφασή σου.
Το in your face post σε ταρακούνησε αρκετά ώστε να ξεπεράσεις τις αναστολές σου και να πεις: ναί ρε, το γουστάρω, μου αρέσει, του τα έχω χώσει και το θέλω έτσι για να το βλέπω. any probs mate?
Αντε, ρίξε πάνω τις πινακίδες και σε περιμένουμε το Σάββατο, να λιώσεις λίγο λάστιχο.
Καλορίζικο για δεύτερη φορά λοιπόν.
Οσο για την άλλη την κελεμπία του φακίρη, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ, τρία λεπτά απο τη θάλασσα, φως νερό τηλέφωνο και απεριόριστη θέα στο ΧΥΤΑ, ανταλλαγές δεχόμαστε.
![]()

Απάντηση με παράθεση
Τον τσάκισες τον Σιτάθ.