Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 103

Θέμα: Dilemma: Μ3 or Cooper S

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το λοιπόν.

Μετά από ζεστό μπανάκι, μερικές αλμυρές και γλυκιές σπιτικές κρέπες, έχω να πω τα εξής:

- Αρχικά θεωρώ τα ΜΙΝΙ υπερτιμημένες Pieces Of Shit. Όλοι ξέρουμε ότι έχουν ένα σωρό προβλήματα. No offence to anyone. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν του έχει βγάλει ποτέ τίποτα, εκτός από το εμπρός αριστερό φανάρι xenon το οποίο και αλλάχτηκε μέσα στην εγγύηση.

- Τα 23 που μου λέει ο τύπος δεν θα τα πιάσει ποτέ. Όχι σήμερα τουλάχιστον που παίρνεις ολοκαίνουριο POLO GTI με 20 και dsg.

- Στο ΜΙΝΙ δεν μπορούμε να πάμε κάπου όλοι μαζί (οικογενειακά). Άρα δεν είναι όσο λειτουργικό θα ήταν ένα ε46.

- Στα + όπως είπατε και αρκετοί παραπάνω, ότι τελειώνει η όποια σχέση μου με έκτακτες εισφορές και ξεφτίλα τέλη κυκλοφορίας. Τον προηγούμενο μήνα ήδη πλήρωσα 430 (για χρήση 2010), ενώ περιμένω και άλλα τόσα περίπου για του πρώτους 6 μήνες του 2011 που είχα τις πινακίδες. Η ασφάλεια και η βενζίνη δεν με απασχολούν ιδιαίτερα καθώς δεν κάνω πολλά χλμ / χρόνο.

- Με χαλάει απίστευτα που το ΜΙΝΙ είναι αυτόματο. Μπορεί να είναι πιο εμπορικό (ίσως?), αλλά μιλάμε για μεγάαααλη ξενέρα.

Στο Μ3 τώρα....

- Σε 2-3 χρονάκια κλείνει 10-ετία, άρα θεωρητικά πάντα, σε λίγο καιρό δε θα έχω άλλα έκτακτα χαράτσια.

- Πιστεύω ότι ακόμα και τότε θα μπορώ να δίνω τα έξτρα κερατιάτικα για τα περισσότερα τέλη κυκλ. (3200cc).

- Έχω ρίξει ζωντανό χρήμα στο αμάξι το οποίο θα πάει a looong way όπως δέρματα, αναρτήσεις, καταλύτες, διαφορικά, φρένα, λάστιχα, μέταλλα, αντλίες, ρυθμίσεις βαλβίδων, καβούκες και άλλα που τώρα ίσως ξεχνάω. Όλα αυτά στα 20Κ ευρώπουλα.....

- Ναι μπορώ να γεράσω μ αυτό τ αυτοκίνητο. Άνετα. Αν πάμε καλύτερα, θα γεράσω πιο ευχάριστα με Ε92 χωρίς προκαταλύτες όπως του Νίκου. Και όταν θα χω αρθριτικά θα πηγαίνω τσούκου-τσούκου στο γκαράζ να πατάω τη μίζα, έστω για ν ακούω αυτόν τον V8 να βρυχάται. Δεν θέλω κάτι παραπάνω.

Τι άλλο να πω? Ότι έχω αποφασίσει 100%? Θα πω ψέμματα. Κλίνω βέβαια προς το να το δώσω. Όλη την ημέρα πριν γράψω το θρεντ και μιλήσω στο τηλ με ορισμένα παιδιά από εδώ μέσα, ήμουν 90-10 να το δώσω. Καθόμουν πάνω στο γραφείο και κυριολεκτικά ήμουν χαρούμενος που μου έκατσε τέτοια 'ευκαιρία' και από το πουθενά βρήκα κ@υλωμένο για 3.200cc.

Μετά κατέβηκα τις σκάλες και έριξα άλλη μια ματιά στο αμάξι με το νέο του πορτ-μπαγκάζ. Πήγα πιο κοντά και χάζεψα τις όμορφες καμπύλες. Θυμήθηκα τη πρώτη νύχτα πριν 2 χρόνια που το έφερα βράδυ με βροχή στο μαγαζί, κατέβασα τις πόρτες και του έκανα το πρώτο του ζεστό μπανάκι. Και μετά ξεκίνησε το μασκάρισμα, το γυάλισμα και το κέρωμα. Έπρεπε να τελειώσω εκείνη τη νύχτα τη περιποίηση ΠΡΙΝ πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Έτσι κι έγινε. Ο αλοιφαδόρος έσβησε στις 3 τη νύχτα, ενώ όταν έκανα μπάνιο και ξάπλωσα στο κρεβάτι, δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι. Είχα πάρει στ αλήθεια Ε46 Μ3. Το όνειρο είχε γίνει πραγματικότητα.

Δεν έχω μιλήσει από το πρωί με τον υποψήφιο αγοραστή. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει αύριο. Δεν καίγομαι. Και έχουμε και μπόλικη δουλίτσα.

Πρόεδρε, you re a cold hearted bitch. Ειδικά τo τελευταίο σου ποστ είναι πολύ "in your face" type of statement. Ούτε ο brutally straightforward PanosE60 δε τα λέει με τόσο raw τρόπο.

Έτσι και φύγει αύριο, έρχεσαι για παρηγοριά κακομοίρη μου.

2. The Following 6 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

PANOS-E60 (02-12-11), Ptboul (02-12-11), S8N (01-12-11), soc12r (02-12-11), VanVIC (02-12-11), zaharias (01-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP