Λοιπόν σήμερα συνέβει το εξής κουλό.
Σκάει πελάτης το πρωί με το παρακάτω Cooper για να του φτιάξουμε τοπικά μια γρατζουνίτσα στο εμπρός προφυλακτήρα και 'χάζεψε' με το Μ3 μου.
Λες και δεν είχε ξαναδεί Μ3 λοιπόν: "Πωωωωω μεγάλε...τι τούμπανο είναι αυτό, ΚΑΙ με τη καβούκα ΚΑΙ με τις ζάντες ΚΑΙ πως το χεις έτσι ΚΑΙ ψάχνω για Μ3 ΚΑΙ όλα που βρίσκω είναι χρέπια...... μπλα μπλα μπλα.....".
Και πέφτει η ερώτηση:
- "Το πουΛάς??"
- "Το συζητάω..."
- "Εγώ ψάχνω για ανταλλαγή με το δικό μου..."
Το αμάξι του είναι πολύ καλό. Το μόνο που έχει είναι η γρατζουνίτσα στο προφυλακτήρα που έγραψα παραπάνω. Εϊναι του '09 με 38Κ χλμ, ΑΥΤΟΜΑΤΟ, full δέρμα, οροφή, εντελώς άβαφο και μηχανικά μαΝίσιο (χωρίς πρόγραμμα) με μόνο μία ανάρτηση και τις ζαντούλες που βλέπετε.
Εσείς τι θα κάνατε ?
Θυμίζω ότι στο Μ3 έχω καταθέσει τις πινακίδες τον Ιούλιο από τότε δλδ που ισχύουν τα ridiculous αυτά μέτρα με έκτακτες εισφορές κτλ. Σκοπεύω το '12 να πληρώσω το σήμα, ώστε να μπορώ να κυκλοφορώ το αμάξι περίπου 2-3 μήνες / χρόνο, μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχουν άλλα δύο αυτοκίνητα στην οικογένεια, ενώ το Μ3 αγοράστηκε καθαρά για λόγους προσωπικής ευχαρίστησης και όχι για να κυκλοφορεί καθημερινά. Φυσικά πέρα των τελών κυκλ. και εισφορές δεν με βαραίνει οικονομικά σε κάτι άλλο (πχ δάνειο).
Για ν ακούσω γνώμες. Το τυπάκι είναι τόσο ψημένο που αύριο θέλει να πάμε να πάρουμε τα παράβολα και να πάμε στο ΚΕΠ για τη μεταβίβαση.
ΥΓ: ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΒΑΖΑΜΕ ΤΟ CSL ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ !!!!!
![]()