Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 103

Θέμα: Dilemma: Μ3 or Cooper S

Rides
    0

Προεπιλογή

Κώστα ξέρεις την σχεση μου με τα αμάξια......

Δεν ξερω ουτε και μπορω να σου πω τι θα κανεις........ενα μονο ξέρω στα σιγουρα, οτι τέτοια ευκαιρία για να αλλάξεις το αμάξι σου δεν θα ξανα εχεις για τα επόμενα 3-5 χρονια....οποτε....εσυ έχεις το μαχαίρι εσυ και το πεπόνι
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Monsta (01-12-11)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο καθείς πράττει όπως τον προστάζει το πορτοφόλι του.
    Έτσι πράξε και εσύ Κώστα.
    Ούγκ.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Monsta (01-12-11), S8N (02-12-11)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καμια φορα χρειαζονται να παρθουν δυσκολες αποφασεις..

Την δεδομενη στιγμη που δεν ξερουμε τι ξημερωνει και η λυση του μαρουλιου να ειναι η μονη αξιοπιστη,οσο και να εχεις ενα απο τα αρτιοτερα Μ3,οσο και να το γουσταρεις και εχεις δεθει καλα ειναι να το "ξεφορτωθεις"

Γιατι και πληρωνεις μαμισιατικα και δεν το χαιρεσαι...

Παλι με καιρους και με καλυτερα χρονια θα μπορεσεις να το παρεις..
    -------------------

6. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Monsta (01-12-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

....να μετανοιωσεις για κατι που εκανες ή για κατι που δεν εκανες?

.....αληθεια ειναι και αυτο που λεει ο Σταθης,...κανεις(εκτος απο εσενα) δεν θα εχει το "αγγουρι" εαν κρατησεις το αμαξι σου και αυτο χασει κι αλλο την εμπορικη του αξια.....ομως και 15,000ευρω να κοστιζει το 2012 η Ε92 Μ3 παλι δεν θα προβεις στην αγορα της για τους ιδιους λογους που δεν θα εχεις κρατησει την Ε46...

......συναισθημα και λογικη ειναι δυο αντιπαλα στρατοπεδα....ευχομαι να νικησει αυτο που ειναι καλυτερο για σενα Κωστα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 01-12-11 στις 21:22

8. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Panos 316T (02-12-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το λοιπόν.

Μετά από ζεστό μπανάκι, μερικές αλμυρές και γλυκιές σπιτικές κρέπες, έχω να πω τα εξής:

- Αρχικά θεωρώ τα ΜΙΝΙ υπερτιμημένες Pieces Of Shit. Όλοι ξέρουμε ότι έχουν ένα σωρό προβλήματα. No offence to anyone. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν του έχει βγάλει ποτέ τίποτα, εκτός από το εμπρός αριστερό φανάρι xenon το οποίο και αλλάχτηκε μέσα στην εγγύηση.

- Τα 23 που μου λέει ο τύπος δεν θα τα πιάσει ποτέ. Όχι σήμερα τουλάχιστον που παίρνεις ολοκαίνουριο POLO GTI με 20 και dsg.

- Στο ΜΙΝΙ δεν μπορούμε να πάμε κάπου όλοι μαζί (οικογενειακά). Άρα δεν είναι όσο λειτουργικό θα ήταν ένα ε46.

- Στα + όπως είπατε και αρκετοί παραπάνω, ότι τελειώνει η όποια σχέση μου με έκτακτες εισφορές και ξεφτίλα τέλη κυκλοφορίας. Τον προηγούμενο μήνα ήδη πλήρωσα 430 (για χρήση 2010), ενώ περιμένω και άλλα τόσα περίπου για του πρώτους 6 μήνες του 2011 που είχα τις πινακίδες. Η ασφάλεια και η βενζίνη δεν με απασχολούν ιδιαίτερα καθώς δεν κάνω πολλά χλμ / χρόνο.

- Με χαλάει απίστευτα που το ΜΙΝΙ είναι αυτόματο. Μπορεί να είναι πιο εμπορικό (ίσως?), αλλά μιλάμε για μεγάαααλη ξενέρα.

Στο Μ3 τώρα....

- Σε 2-3 χρονάκια κλείνει 10-ετία, άρα θεωρητικά πάντα, σε λίγο καιρό δε θα έχω άλλα έκτακτα χαράτσια.

- Πιστεύω ότι ακόμα και τότε θα μπορώ να δίνω τα έξτρα κερατιάτικα για τα περισσότερα τέλη κυκλ. (3200cc).

- Έχω ρίξει ζωντανό χρήμα στο αμάξι το οποίο θα πάει a looong way όπως δέρματα, αναρτήσεις, καταλύτες, διαφορικά, φρένα, λάστιχα, μέταλλα, αντλίες, ρυθμίσεις βαλβίδων, καβούκες και άλλα που τώρα ίσως ξεχνάω. Όλα αυτά στα 20Κ ευρώπουλα.....

- Ναι μπορώ να γεράσω μ αυτό τ αυτοκίνητο. Άνετα. Αν πάμε καλύτερα, θα γεράσω πιο ευχάριστα με Ε92 χωρίς προκαταλύτες όπως του Νίκου. Και όταν θα χω αρθριτικά θα πηγαίνω τσούκου-τσούκου στο γκαράζ να πατάω τη μίζα, έστω για ν ακούω αυτόν τον V8 να βρυχάται. Δεν θέλω κάτι παραπάνω.

Τι άλλο να πω? Ότι έχω αποφασίσει 100%? Θα πω ψέμματα. Κλίνω βέβαια προς το να το δώσω. Όλη την ημέρα πριν γράψω το θρεντ και μιλήσω στο τηλ με ορισμένα παιδιά από εδώ μέσα, ήμουν 90-10 να το δώσω. Καθόμουν πάνω στο γραφείο και κυριολεκτικά ήμουν χαρούμενος που μου έκατσε τέτοια 'ευκαιρία' και από το πουθενά βρήκα κ@υλωμένο για 3.200cc.

Μετά κατέβηκα τις σκάλες και έριξα άλλη μια ματιά στο αμάξι με το νέο του πορτ-μπαγκάζ. Πήγα πιο κοντά και χάζεψα τις όμορφες καμπύλες. Θυμήθηκα τη πρώτη νύχτα πριν 2 χρόνια που το έφερα βράδυ με βροχή στο μαγαζί, κατέβασα τις πόρτες και του έκανα το πρώτο του ζεστό μπανάκι. Και μετά ξεκίνησε το μασκάρισμα, το γυάλισμα και το κέρωμα. Έπρεπε να τελειώσω εκείνη τη νύχτα τη περιποίηση ΠΡΙΝ πάω σπίτι να ξεκουραστώ. Έτσι κι έγινε. Ο αλοιφαδόρος έσβησε στις 3 τη νύχτα, ενώ όταν έκανα μπάνιο και ξάπλωσα στο κρεβάτι, δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι. Είχα πάρει στ αλήθεια Ε46 Μ3. Το όνειρο είχε γίνει πραγματικότητα.

Δεν έχω μιλήσει από το πρωί με τον υποψήφιο αγοραστή. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει αύριο. Δεν καίγομαι. Και έχουμε και μπόλικη δουλίτσα.

Πρόεδρε, you re a cold hearted bitch. Ειδικά τo τελευταίο σου ποστ είναι πολύ "in your face" type of statement. Ούτε ο brutally straightforward PanosE60 δε τα λέει με τόσο raw τρόπο.

Έτσι και φύγει αύριο, έρχεσαι για παρηγοριά κακομοίρη μου.

10. The Following 6 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

PANOS-E60 (02-12-11), Ptboul (02-12-11), S8N (01-12-11), soc12r (02-12-11), VanVIC (02-12-11), zaharias (01-12-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν μπορείς να πάρεις τα φράγκα, δώστο...όσον αφορά την τράμπα, νομίζω θα είναι λάθος.
    προσωπικά προτιμώ να του βγάλω πινακίδες, παρά να κάνω τέτοιο πράγμα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

12. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

atha (01-12-11), gnx (02-12-11), Leonidas_E39 (03-12-11), Monsta (01-12-11), nikos1400 (02-12-11), Panos 316T (02-12-11), Ptboul (02-12-11), Vasilis (01-12-11), zaharias (01-12-11)

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

symfono me to thoma , sto metrito efyge to m3 allios den axizei i trampa .
    live free and drive hard

14. The Following User Says Thank You to atha For This Useful Post:

Vasilis (01-12-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων

Πρόεδρε, you re a cold hearted bitch. Ειδικά τo τελευταίο σου ποστ είναι πολύ "in your face" type of statement.
    Κώστα,
    το τελευταίο μου post έγινε καθαρά και μόνο για να κλείσει έναν συλλογισμό.
    Το να πίνουμε καφέδες στη λιακάδα και να λέμε ο ένας στον άλλο τι τεράστιοι είμαστε και πόσο καλά κάνουμε τα πάντα δεν έχει κανένα νόημα.
    Οταν ζητάμε τη γνώμη των άλλων, οι πιό πρακτικοί θα φέρουν τις αντιρρήσεις τους ακριβώς επειδή πρέπει να πουν την αντίθετη άποψη.
    Ξέρεις και ξέρω, ότι το Μ3άκι είναι μεγάλο θέμα απλά έστω και να το έχει κάποιος στο γκαραζ και να κάθεται. Αρκεί που το έχει.
    Ηταν καθήκον μου όμως να σε σπρώξω προς το Μίνι ώστε να παγιώσεις καλύτερα την άποψη που είχες ήδη σχηματίσει απο το πρωί, ότι δηλαδή το Μ3 δεν το δίνεις.
    Αν πραγματικά ήθελες να δώσεις το Μ3, θα το είχες κάνει και δεν θα περίμενες την αποψη του κάθε "κανένα" απο το ίντερνετ για να πάρεις τις αποφάσεις σου.
    Εχεις το toy σου, το γουστάρεις και κάνεις το κέφι σου.
    Αυτό αρκεί σε όλους μας.
    Αν τελικά έπαιρνες το Μίνι, δεν θα ήταν το ποστ μου που θα σου έδινε την "κλωτσιά" να το κάνεις.
    Θα ήταν η απόφασή σου.
    Το in your face post σε ταρακούνησε αρκετά ώστε να ξεπεράσεις τις αναστολές σου και να πεις: ναί ρε, το γουστάρω, μου αρέσει, του τα έχω χώσει και το θέλω έτσι για να το βλέπω. any probs mate?
    Αντε, ρίξε πάνω τις πινακίδες και σε περιμένουμε το Σάββατο, να λιώσεις λίγο λάστιχο.
    Καλορίζικο για δεύτερη φορά λοιπόν.

Οσο για την άλλη την κελεμπία του φακίρη, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ, τρία λεπτά απο τη θάλασσα, φως νερό τηλέφωνο και απεριόριστη θέα στο ΧΥΤΑ, ανταλλαγές δεχόμαστε.

16. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

gnx (02-12-11), Ptboul (02-12-11), S8N (01-12-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

We ll see...

Όσο για το παρακάτω, άσε να το γράψω εγώ, αν τελικά γίνει έτσι.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων

Αντε, ρίξε πάνω τις πινακίδες και σε περιμένουμε το Σάββατο, να λιώσεις λίγο λάστιχο.
    Καλορίζικο για δεύτερη φορά λοιπόν.

Αν είχα πάρει οριστικά την απόφαση να ''μην'', θα είχα ήδη τηλεφωνήσει στον άνθρωπο να μην έρθει καθόλου.

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ λεμε!!!

Ειναι και κ@υλα στο ασημι τα smoked led (και επιτελους εβαλες και το CSL πορτ μπαγκαζ)!!!
    ΧΙΟΣ-CHIOS

19. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

Monsta (02-12-11)

Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP