Οτι λεω πιο κατω φιλε Driver M το λεω τελειως φιλικα...και συγνωμη αν καπου ο λογος μ φανει επιθετικος

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
Οφείλουμε να είμαστε νομοταγείς και ευσυνείδητοι και φυσικά να έχουμε και τις ανάλογες απαιτήσεις από τους πολιτικούς μας, αλλά όχι να το παίζουμε άμοιροι ευθυνών και να τα φορτώνουμε ΟΛΑ σε αυτούς που εμείς οι ίδιοι ψηφίζουμε κάθε 4 χρόνια!
Εδώ συμφωνουμε ολοι 100% σιγουρα...και το λες πολυ ευστοχα......

Φίλε μου, εσύ μέχρι στιγμής τι έχεις αντιληφθει? Ότι οι υδραυλικοί και οι πλακάδες έχουν τα εισοδήματα που δηλώνουν τα οποία είναι κατά συντριπτική πλεοψηφία κάτω από το όριο της φτώχειας (5-6.000 ευρώ)? Εγώ πάντως, όσους υδραυλικούς και πλακάδες ξέρω, έχουν πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από ένα μέσο μισθωτό υπάλληλο και ας υποτίθεται ότι πεινάνε με βάση τη φορολογική τους δήλωση.
Και εδώ συμφωνω μαζι σου..οι περισσοτεροι φοροδιαφευγουν και ΚΑΚΩΣ φοροδιαφευγουν//ΑΛΛΑ ρε παιδια δεν δημιουργουνται απο εκει τα τεραστια ελλειμματα με τιποτα...δεν βγαζουν τοσα πολλα λεφτα αυτοι οι ανθρωποι μεροκαματιαρηδες ειναι π μερικοι απο αυτους-μερικοι βγαζουν λιγο παραπανω απο εναν δημοσιο υπαλληλο...
Αλλα σκεφτειται οτι ειναι και απο τους πιο αδικημενους....δεν ξερει αν αυριο θα εχει μεροκαματο να δουλεψει!!!!αν αρρωστησει αυριο δεν θα βαλει μεροκαματο στην τσεπη του!!!αν αρρωστησει για μια εβδομαδα δεν θα βγαλει λεφτα για μια εβδομαδα!!!δεν υπαρχουν αδειες δεν υπαρχει τιποτα!!!!αν τραυματιστει παλι δεν θα παρει μεροκαματο!!!!αν θελει να παει διακοπες με την οικογενεια τους ή δεν θα παει ή δεν θα βγαλει μεροκαματο.....αμα κουραστει δεν μπορει να παρει αδεια να κατσει να ξεκουραστει....

Και θελουν τωρα να πιστεψουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι με τα λιγα ευρω που κακως (ΚΑΚΩΣ) φοροδιαφευγουν ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την οικονομια της ελλαδας?
ε οχι ρε παιδια.....αυτοι ειναι ο αποδιοπομπαιος τραγος
εκει θελουν να στρεψουν την κοινη γνωμη και μια χαρα τα καταφερνουν....
δεν λενε μαζεψτε τις αποδειξεις απο τις καφετερειες και τα εστιατορια που εχουν τρελους τζιρους..λενε μαζεψτε τις αποδειξεις απο τους υδραυλικους και τους ηλεκτρολογους και θα εχουν το 150% της αξιας τους!!!!!οχι ομως των καφετεριων ετσι??????

Σε αντιθεση με εναν δημοσιο υπαλληλο π ξερει οτι βρεξει χιονισει ο μισθος θα μπει...αμα αρρωστησει θα παρει την αδεια του και ο μισθος θα μπει...την αργια ο μισθος θα μπει.....παιρνει αδεια το καλοκαιρι να παει τις διακοπες του και ο μισθος μνπαινει κανονικα!!!την δουλεια του δεν προκειται να την χασει ποτε!!!ειτε δουλεψει ειτε κοπροσκυλιασει παλι θα πληρωθει..και κανενας δεν μπορει να τον απολυσει!!

Ε οχι και να λυπηθουμε τους δημοσιους υπαλληλους επειδη φορολογουνται πιο ευκολα....με τα τοσα πλεονεκτηματα π διαθετουν....

Και αυτό που είπα για τους δημόσιους υπαλλήλους δεν είναι ότι είναι παραγωγικοί, αλλά καλώς η κακώς δε μπορούν να φοροδιαφύγουν και έτσι στηρίζεται η φορολογία της χώρας σε μεγάλο βαθμό.
Μα η οικονομια μιας χωρας δεν πρεπει να στηρίζεται στην φορολογια αλλα απο την παραγωγη προιοντων...στο να ερχονται εσοδα στο κρατος απο πραγματα που παραγουμε!!!τι νοημα εχει να με πληρωνει το κρατος και μετα με τους φορους να μου τα ξαναπαιρει πισω...και μετα παλι απο την αρχη?Ανακυκλωση του χρηματος θα κανουμε?Ετσι θα στηριχτει η οικονομια μας?Γιαυτο παμε καταδιαολου....
Τι θα σου πει ο πολιτικος?Οτι δεν παραγουμε τιποτα γιαυτο αδειασαν τα ταμια?ΟΧΙ δεν σαν φορολογουμε αρκετα γιαυτο αδειασαν τα ταμια!!!ΑΙ ΡΕ ΨΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣ

Και αν κάποιος φίλε μου έχει μηδενικό εισόδημα, πως μπορεί να αγόρασε ένα 1400αράκι των 6-7-8 χιλιάδων ευρώ? Προφανώς θα του το αγόρασαν οι γονείς του, οπότε θα μπορεί να μπει στο όνομά τους και να εκπίπτει φορολογικά, ώστε να μη χρειαστεί να πληρώσει κανείς τίποτα.

Φιλε DRIVER Μ τα περισσοτερα παιδια απο μικρα πηγαινουν για καλαντα...θειοι γονεις νονοι παππουδες τους δινουν λεφτα!!!ανετα στα 20 μπορει με αυτα τα χαρτζιλικια να παρει αμαξι με 6000 ευρω? Μηπως πρεπει δηλαδη να μου κοβει αποδειξη και ο παππους και ο νονος και ο πατερας μ για τα λεφτα που μ δινει?

Τοσα λεφτα μ δινει ο πατερας μ που σπουδαζω..μηπως πρεπει να αρχισω να κανω φορολογικη δηλωση για τα λεφτα αυτα?>ε οχι!!!
Εγω στις μετακινησεις μου χρειαζομαι σε υπεραστικα-αστικα-ταξι καπου στα 100-130 ευρω το μηνα (τα 60 μονο για το πανεπιστημιο...) γιατι να μην τα δινω αυτα τα 130 στο αμαξακι μου?αφου ετσι και αλλιως τωρα τα δινω...γιατι να κανω φορολογικη δηλωση οταν παρω αμαξι?με την ιδια λογικη να κανω φορολογικη δηλωση και τωρα που τα δινω στα λεωφορεια ελεος δηλαδη..ΟΧΙ

Αλλά ξαναλέω, τα τεκμήρια δεν αφορούν τον κάτοχο των αυτοκινήτων που λες, ούτε ακόμα και αρκετά ακριβότερων,
Μα τα ιδια θα λεω παλι?εχεις διαβασει απο την αρχη το θεμα?ΝΑΙ Προς το παρων δεν τον αφορουνε,,δεν αφορουνε αμαξια για 2000cc και κατω....To θεμα μας τωρα ειναι οτι ακομα και ενα 1200αρακι που απαιτει ελαχιστη συντηρηση θα φορολογηθει εκ νεου και ας εχεις ηδη πληρωσει τελη ταξινομισης και ας ηδη εχεις πληρωσει τελη κυκλοφοριας-ασφαλειες-βενζινες-ΦΠΑ {στα υπογραμμισμενα ειναι η ενσταση μου}
ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ παλι λες και ειναι τρελη πολυτελεια!!!οχι δεν ειναι...ειναι σαν το ψωμι πλεον!ειδος πρωτης καταναλωσης...δεν μπορεις να κανεις χωρις αυτο...και εξαλλου εχω ηδη φορολογηθει

Αλλά ξαναλέω, τα τεκμήρια δεν αφορούν τον κάτοχο των αυτοκινήτων που λες, ούτε ακόμα και αρκετά ακριβότερων, αλλά απατεώνες που έχουν υπερπολυτελή αυτοκίνητα και με βάση το εισόδημα που δηλώνουν δεν θα έπρεπε να έχουν ούτε 1400αράκι. Τόσο απλά κατά τη γνώμη μου είναι τα πράγματα περί τεκμηρίων. Εδώ είμαστε και θα τα δούμε βέβαια όλα αυτά, αλλά ας είμαστε κάπως πιο μετριοπαθείς και ρεαλιστές και κυρίως, ας κάνουμε ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε να καλυτερεύσει η κατάσταση, γιατί εξαρτάται από όλους μας.

Αυτο π λες τωρα ειναι αυτο π λεει η καθε κυβερνηση καθε χρονο για να βαλει νεους φορους!!!....
Και ξαναλεω για τριτη φορα...αυτους τους πιανει ΗΔΗ ΗΔΗ ΗΔΗ η εφορια,,,ΗΔΗ..οποιος δηλωνει λιγα χρηματα και εχει ακριβο αμαξι τον πιανει ηδη η εφορια
επομενως το νεο μετρο δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ
το νεο μετρο τωρα απλα θα φορολογησει κιαλλο τους οικονομικα ασθενεστερους για να βγαλει λεφτα η κυβερνηση!!!

ΑΜΑ θες να πιασεις τον πλουσιο να πας στη δουλεια του...εκει π φοροδιαφευγει και να τον πιασεις....οχι στο αμαξι παιρνοντας μπαλα και τους αλλους...

Ολα αυτα φιλικα...δεν θελω να δημιουργηθουν παρεξηγησεις γιατι πολλες φορες ο γραπτος λογος μπερδευει....

ΥΓ.....Driver M εισαι φιλολογος?