Οτι λεω πιο κατω φιλε Driver M το λεω τελειως φιλικα...και συγνωμη αν καπου ο λογος μ φανει επιθετικος
Εδώ συμφωνουμε ολοι 100% σιγουρα...και το λες πολυ ευστοχα......
Και εδώ συμφωνω μαζι σου.
.οι περισσοτεροι φοροδιαφευγουν και ΚΑΚΩΣ φοροδιαφευγουν//ΑΛΛΑ ρε παιδια δεν δημιουργουνται απο εκει τα τεραστια ελλειμματα με τιποτα...δεν βγαζουν τοσα πολλα λεφτα αυτοι οι ανθρωποι μεροκαματιαρηδες ειναι π μερικοι απο αυτους-μερικοι βγαζουν λιγο παραπανω απο εναν δημοσιο υπαλληλο...
Αλλα σκεφτειται οτι ειναι και απο τους πιο αδικημενους....δεν ξερει αν αυριο θα εχει μεροκαματο να δουλεψει!!!!αν αρρωστησει αυριο δεν θα βαλει μεροκαματο στην τσεπη του!!!αν αρρωστησει για μια εβδομαδα δεν θα βγαλει λεφτα για μια εβδομαδα!!!δεν υπαρχουν αδειες δεν υπαρχει τιποτα!!!!αν τραυματιστει παλι δεν θα παρει μεροκαματο!!!!αν θελει να παει διακοπες με την οικογενεια τους ή δεν θα παει ή δεν θα βγαλει μεροκαματο.....αμα κουραστει δεν μπορει να παρει αδεια να κατσει να ξεκουραστει....
Και θελουν τωρα να πιστεψουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι με τα λιγα ευρω που κακως (ΚΑΚΩΣ) φοροδιαφευγουν ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ την οικονομια της ελλαδας?
ε οχι ρε παιδια.....αυτοι ειναι ο
αποδιοπομπαιος τραγος
εκει θελουν να στρεψουν την κοινη γνωμη και μια χαρα τα καταφερνουν....
δεν λενε μαζεψτε τις αποδειξεις απο τις καφετερειες και τα εστιατορια που εχουν τρελους τζιρους..λενε μαζεψτε τις αποδειξεις απο τους υδραυλικους και τους ηλεκτρολογους και θα εχουν το 150% της αξιας τους!!!!!
οχι ομως των καφετεριων ετσι??????
Σε αντιθεση με εναν δημοσιο υπαλληλο π ξερει οτι βρεξει χιονισει ο μισθος θα μπει...αμα αρρωστησει θα παρει την αδεια του και ο μισθος θα μπει...την αργια ο μισθος θα μπει.....παιρνει αδεια το καλοκαιρι να παει τις διακοπες του και ο μισθος μνπαινει κανονικα!!!την δουλεια του δεν προκειται να την χασει ποτε!!!ειτε δουλεψει ειτε κοπροσκυλιασει παλι θα πληρωθει..και κανενας δεν μπορει να τον απολυσει!!
Ε οχι και να λυπηθουμε τους δημοσιους υπαλληλους επειδη φορολογουνται πιο ευκολα....με τα τοσα πλεονεκτηματα π διαθετουν....
Μα η οικονομια μιας χωρας δεν πρεπει να στηρίζεται στην φορολογια αλλα απο την παραγωγη προιοντων...στο να ερχονται εσοδα στο κρατος απο πραγματα που παραγουμε!!!τι νοημα εχει να με πληρωνει το κρατος και μετα με τους φορους να μου τα ξαναπαιρει πισω...και μετα παλι απο την αρχη?Ανακυκλωση του χρηματος θα κανουμε?Ετσι θα στηριχτει η οικονομια μας?Γιαυτο παμε καταδιαολου....
Τι θα σου πει ο πολιτικος?Οτι δεν παραγουμε τιποτα γιαυτο αδειασαν τα ταμια?ΟΧΙ δεν σαν φορολογουμε αρκετα γιαυτο αδειασαν τα ταμια!!!ΑΙ ΡΕ ΨΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣ

Φιλε DRIVER Μ τα περισσοτερα παιδια απο μικρα πηγαινουν για καλαντα...θειοι γονεις νονοι παππουδες τους δινουν λεφτα!!!ανετα στα 20 μπορει με αυτα τα χαρτζιλικια να παρει αμαξι με 6000 ευρω? Μηπως πρεπει δηλαδη να μου κοβει αποδειξη και ο παππους και ο νονος και ο πατερας μ για τα λεφτα που μ δινει?
Τοσα λεφτα μ δινει ο πατερας μ που σπουδαζω..μηπως πρεπει να αρχισω να κανω φορολογικη δηλωση για τα λεφτα αυτα?>ε οχι!!!
Εγω στις μετακινησεις μου χρειαζομαι σε υπεραστικα-αστικα-ταξι καπου στα 100-130 ευρω το μηνα (τα 60 μονο για το πανεπιστημιο...) γιατι να μην τα δινω αυτα τα 130 στο αμαξακι μου?αφου ετσι και αλλιως τωρα τα δινω...γιατι να κανω φορολογικη δηλωση οταν παρω αμαξι?με την ιδια λογικη να κανω φορολογικη δηλωση και τωρα που τα δινω στα λεωφορεια ελεος δηλαδη..ΟΧΙ
Μα τα ιδια θα λεω παλι?εχεις διαβασει απο την αρχη το θεμα?ΝΑΙ Προς το παρων δεν τον αφορουνε,,δεν αφορουνε αμαξια για 2000cc και κατω....To θεμα μας τωρα ειναι οτι ακομα και ενα 1200αρακι που απαιτει ελαχιστη συντηρηση
θα φορολογηθει
εκ νεου και ας εχεις ηδη πληρωσει τελη ταξινομισης και ας ηδη εχεις πληρωσει τελη κυκλοφοριας-ασφαλειες-βενζινες-ΦΠΑ {στα υπογραμμισμενα ειναι η ενσταση μου}
ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ παλι λες και ειναι τρελη πολυτελεια!!!οχι δεν ειναι...ειναι σαν το ψωμι πλεον!ειδος πρωτης καταναλωσης...δεν μπορεις να κανεις χωρις αυτο...και εξαλλου εχω ηδη φορολογηθει
Αυτο π λες τωρα ειναι αυτο π λεει η καθε κυβερνηση καθε χρονο για να βαλει νεους φορους!!!....
Και ξαναλεω για τριτη φορα...αυτους τους πιανει ΗΔΗ ΗΔΗ ΗΔΗ η εφορια,,,ΗΔΗ..οποιος δηλωνει λιγα χρηματα και εχει ακριβο αμαξι τον πιανει ηδη η εφορια
επομενως το νεο μετρο δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ
το νεο μετρο τωρα απλα θα φορολογησει κιαλλο τους οικονομικα ασθενεστερους για να βγαλει λεφτα η κυβερνηση!!!
ΑΜΑ θες να πιασεις τον πλουσιο να πας στη δουλεια του...εκει π φοροδιαφευγει και να τον πιασεις....οχι στο αμαξι παιρνοντας μπαλα και τους αλλους...
Ολα αυτα φιλικα...δεν θελω να δημιουργηθουν παρεξηγησεις γιατι πολλες φορες ο γραπτος λογος μπερδευει....
ΥΓ.....Driver M εισαι φιλολογος?