Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 228

Θέμα: Επανέρχονται τα τεκμήρια?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε μου μην το παρεις σαν επιθεση αλλα μην ειρωνευεσαι
    φιλικα στο λεω ειμαστε δυστυχως τριτοκοσμικοι στην κοινη Ευρωπη,εκτος των προσφατως συμμετεχοντων ανατολικων κρατων.
    Δεν καταλαβες .... Δεν ειρωνευομαι ... ΑΥΤΗ ειναι η αποψη μου ... Οποιος θελει να φυγει μπορει να φυγει ... Οποιος θελει να κατσει θα κατσουμε παρεα . Που την βλεπεις λοιπον την ειρωνεία ??? Δεν προσπαθω να πεισω καποιον να φυγει και φυσικα δεν θα πληρωσω το εισητηριο κανενος για να φυγει ... Αυτο το εγραψα για πλακα .... Το τελευταιο ομως που γραφεις γιατι το αναφερεις και ειδικα σε μενα ??? Προσπαθεις να με πεισεις για κατι ? Καλώς η κακώς ΝΑΙ αυτη ειναι η θεση της χώρας μας .... Ειμαστε οντως τελευταιοι και τριτοκοσμικοι .... Η λυση πια ειναι ? Να φυγουμε και να ντρεπομαστε ????
    Μη μου πεις ναι γιατι θα σου πασαρω ολο το λινκ της airticket

Φιλικα παντα .. Και ειμαστε και κοντογειτονες

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν το έχουν πουθενά στρωμένο σε κανένα φίλε μου, ούτε μπορεί εύκολα κανείς να παρατήσει οικογένεια, φίλους, σπίτι, εργασία και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον για να γίνει ένας σύγχρονος οικονομικός μετανάστης. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι ελληνικές συνθήκες δεν είναι κατά πολύ κατώτερες των ευρωπαϊκών, ούτε ότι πρέπει να εκθειάζουμε ένα κράτος που είναι ουραγός σε όλους τους τομείς. Επίσης, πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τη χώρα μας να σταθεί και πάλι στα πόδια της και αυτό όχι λόγω πατριδολατρείας ή εθνικής έπαρσης, αλλά γιατί αυτό είναι το περιβάλλον που γεννηθήκαμε και ζούμε και οφείλουμε να σταθούμε συνοδοιπόροι και επίκουροι στην προσπάθεια για ανάκαμψη. Το ζήτημα δεν είναι εθνικό, αλλά επιβίωσης σε πρώτο στάδιο και ευημερίας σε δεύτερο και το οφείλουμε τόσο στους εαυτούς μας, όσο και στις επόμενες γενιές.

Η αλλαγή επέρχεται μέσω της προσπάθειας και του αγώνα και όχι μέσα από την παραίτηση, που είναι για τους αδύναμους...
    Αδελφε ... Ειδες τι γραφω στο φιλο ακριβως απο πανω ???? ΞΑΝΑΜΑΤΑΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ με οσα λες εδω και μαζι σου 1000 φορες .... να βοηθησουμε ολοι μαζι ναι ... Ειμαστε ουραγοι της Ευρωπης ΝΑΙ .... Λυση ???? Οχι μονο λογια παιδια ... ΛΥΣΗ ?????
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E39COMP : 03-02-10 στις 00:28
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP