Ναι το κατάλαβα γιατί μίλησε.
Αλλά στα 2 μόνο κτίρια έπεσαν τεράστια αεροσκάφη.
Το τρίτο που βρίσκονταν εκεί κοντά καίγονταν επίσης για αρκετή ώρα. Δεν κατέρρευσε.
Επίσης όπως φαίνεται και στο λινκ που παρέθεσα πιο πάνω και στο Empire State είχε ξαναπέσει αεροσκάφος και μάλιστα από ότι λέει το κτίριο ήταν σε λειτουργία την επόμενη δευτέρα.
Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως γίνεται ένας ουρανοξύστης κτίριο να καταρρέει από φωτιά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, και μάλιστα στα ίδια του τα θεμέλια, δλδ να μην πέφτει παράκεντρα ή σε κομμάτια. Επίσης πως γίνεται να διαλύεται μέχρι και ο πρώτος όροφος και στα τρία κτίρια (δεν έπεσαν μόνο οι δίδυμοι πύργοι) που κατέρρευσαν από την φωτιά, λογικά δεν θα έπρεπε κάποιοι όροφοι η κάποιο τμήμα της κατασκευής να στέκεται όρθιο;;
Το ξέρω ότι είναι άλλη ιστορία η οποία μάλιστα δεν με απασχολεί και καθόλου, απλά τα παραπάνω ερωτήματα μου ήρθαν όταν είδα κάποια << ντοκυμαντέρ >> περί της σύγκρουσης και του όλου τότε θίασου. Το όλο θέμα περί συνωμοσίας θεωρώ ότι απαντάται μόνο του όταν η ίδια η κυβέρνηση της Αμερικής δεν βρήκε κομμάτι από το αεροσκάφος αλλά βρήκε ένα άθικτο διαβατήριο από τους αεροπειρατές κιόλας, και ξαναλέω ότι δεν αναφέρομαι καν σε αυτό.