παγκαλος το νουμερο 1.εκτος του οτι υποστηριζει οτι ψεμα λενε οι αλλοι και βριζει τους Ελληνες πολιτες μετα βγαινει και μοιραζει μυνησεις οταν οι αλλοι τον λενε τοφαλλο
παγκαλος το νουμερο 1.εκτος του οτι υποστηριζει οτι ψεμα λενε οι αλλοι και βριζει τους Ελληνες πολιτες μετα βγαινει και μοιραζει μυνησεις οταν οι αλλοι τον λενε τοφαλλο
sympether with chiefτης
Μ'αρεσει που πλεον τους ψιλοκυνηγα ο κοσμος, αυτους τους αυνανες που οπου υπαρχει πρασινομπλε εκδηλωση πανε και χειροκροτανε σαν τα ζομπι, και τρεχουν να βγαλουν φωτο με τον παπανδρεοσαμαρα, και τρεχουν να σφιξουν το χερι, ποτε θα τους κυνηγησει καποιος?
Περασαν οι χρυσες εποχες, καποτε οσοι πηγαιναν βολευοντουσαν ή επειδη ειχαν βολευτει. Τωρα γιατι πατε ρε ζωα??
Και εγω ειμαι περιεργος για το αποτελεσμα των επομενων εκλογων! Και για το αποτελεσμα, αλλα και για το ποσο κοσμο θα δω να χειροκροτα τα λαμογια.
Η Γκερεκου ειπε πως καταδικαζει την επιθεση που δεχτηκαν στη Κερκυρα και φυγαν με το καικι χωρις φωτα σαν λαθρομεταναστες... τον αντρα της που το παιζει τσαμπα λεζαντας με λεφτα που χρωσταει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (ΙΚΑ), θα βρεθει ενας ******ς να τον καταδικασει??
Α ξεχασα, αυτοι ζητουν αναδρομικες αυξησεις![]()
ghost-rider (04-06-11), pilot (04-06-11), S8N (03-06-11)
Υπαρχει "ξενος δακτυλος" και πολλα αλλα συμφεροντα....... προκαθωρισμενα πριν αρκετα χρονια....
46 χιλιαρικα για κινητα ρεεε!! ο χοντρος αα ρε παλιοπ@υσταααα
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Thomelef (04-06-11)
Το κακο με την γνωστη δηλωση του Παγκαλου...ειναι οτι, αυτος συνεχιζει και τρωει...ενω ο λαος ειναι πλεον στην πεινα! οταν βλεπω το προσωπο του στην τηλεοραση...πραγματικα νιωθω αηδια και απογοητευση..που τετοια γουρουνια ,συνεχιζουν και οριζουν την τυχη μου!