Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: Διδυμοι Πύργοι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε μιλάμε για το Πεντάγωνο Κώστα. Εκεί φυσικά και ΔΕΝ έπεσε αεροπλάνο.

Όπως και σαφώς υπάρχει η πιθανότητα 'κάποιοι' να γνώριζαν....

Δε μπορώ όμως να καταλάβω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση που τα συντρίμμια εξαϋλώθηκαν. Και τα δύο boeing ήταν γεμάτα καύσιμα, είχαν μόλις απογειωθεί από jfk. Εδώ σε κανονικά αεροπορικά δυστυχήματα και πάλι δεν καταφέρνουν να βρουν όλα τα κομμάτια, πόσο μάλλον όταν όλα αυτά τα συντρίμμια είναι συγκεντρωμένα σε ένα συγκεκριμένο χώρο και καίγονται σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Αλλά και στη τελική, τι σημασία έχει αν βρήκαν ή δε βρήκαν κομμάτια από τα αεροσκάφη??

Τώρα αν κάποιος θέλει να προβληματιστεί σαφώς και μπορεί αφού υπάρχουν ένα σωρό θεωρείες στο ιντερνετ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε μιλάμε για το Πεντάγωνο Κώστα. Εκεί φυσικά και ΔΕΝ έπεσε αεροπλάνο.

Όπως και σαφώς υπάρχει η πιθανότητα 'κάποιοι' να γνώριζαν....

Δε μπορώ όμως να καταλάβω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση που τα συντρίμμια εξαϋλώθηκαν. Και τα δύο boeing ήταν γεμάτα καύσιμα, είχαν μόλις απογειωθεί από jfk. Εδώ σε κανονικά αεροπορικά δυστυχήματα και πάλι δεν καταφέρνουν να βρουν όλα τα κομμάτια, πόσο μάλλον όταν όλα αυτά τα συντρίμμια είναι συγκεντρωμένα σε ένα συγκεκριμένο χώρο και καίγονται σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Αλλά και στη τελική, τι σημασία έχει αν βρήκαν ή δε βρήκαν κομμάτια από τα αεροσκάφη??

Τώρα αν κάποιος θέλει να προβληματιστεί σαφώς και μπορεί αφού υπάρχουν ένα σωρό θεωρείες στο ιντερνετ.
    Μα δεν έχει σημασία εαν τελικά η μισή επίθεση είναι μούφα? Τότε γιατί να μην είναι και η άλλη μισή? Μαζί πάνε αυτά....
    Φυσικά και μου κάνει εντύπωση να εξαφανιστεί μια τέτοια μάζα και μάλιστα τέτοιων υλικών, ενω βρήκαν άθικτα διαβατήρια. Δλδ είναι λιγο λολ απο μόνο του εν μέρη. Και έστω ότι έγινε.... πόσο γρήγορα έγινε πια που δεν το πήρε μάτι? Τι είναι καρτουν, του πέφτει το αεροπλάνο και μένει μόνο ο πιλότος με ανάκατα μαυρισμένα μαλιά?

Τις ταινίες που προανέφερα δεν τις έχω δει όλες γιατι είναι αρκετά βαριές και προβληματίζουν πάρα πολύ. Φυσικά ούτε αυτές πρέπει να τις "φάμε" αμάσητες, αλλά κάποια πράγματα είναι γεγονότα και όχι απόψεις και εικασίες. Πιο πολύ απ όλα μου έκανε εντύπωση το Moneymasters το οποίο γυρίστηκε 20 χρόνια πριν(νομίζω) και όταν ο αφηγητής λέει τη λέξη "σήμερα" πραγματικά είναι σαν να μιλάει ΑΚΡΙΒΩΣ για το σήμερα του 2011!! Τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο! Απίστευτο!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP