Αρη, απλα respect στο ποστ σου!!!...δεν υπαρχει κατι αλλο να πω!!!
![]()
Αρη, απλα respect στο ποστ σου!!!...δεν υπαρχει κατι αλλο να πω!!!
![]()
τι εγινε ρε παιδια ποιος εκανε ποστ χωρις την αδεια μου????????????????????????????
Από τη μία κοροιδεύουμε τους Αμερικάνους που είναι αγαθός λαός και από την άλλη πιστεύουμε (εμείς οι 'πονηροί' και 'ξύπνοι' Έλληνες) τις αηδίες κάποιων που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις μέσα από ένα τόσο τραγικό γεγονός. Ναι σίγουρα, τους Πύργους τους έριξαν επίτηδες με δυναμίτη
Ευτυχώς όμως που υπάρχει κι ένας Άρης να τα εξηγεί επιστημονικά.
Πήγα επίσης να γράψω το παρακάτω, αλλά με πρόλαβες αγαπητέ
Επίσης, πρώτος έπεσε ο ουρανοξύστης που χτυπήθηκε τελευταίος, απλούστατα γιατί χτυπήθηκε σε χαμηλότερο όροφο οπότε το άνωθεν φορτίο ήταν μεγαλύτερο.
Τέλος η κατάρρευση (αν ήταν σαμποτάζ) θα γινόταν από κάτω προς τα πάνω όπως γίνεται σε όλες τις ελεγχόμενες και όχι το αντίθετο, όπως έγινε στη περίπτωση του WTC. Είναι φανερό ότι οι κάτω όροφοι απλά δεν άντεξαν το βάρος των πάνω, όταν εκείνοι άρχισαν πρώτοι να καταρρέουν με το τρόπο που μας εξήγησε ο Άρης.
Υπάρχει επίσης ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμασθεί από ειδικούς επιστήμονες και εξηγεί ακριβώς τη διαδικασία.![]()
Kostas_1 (07-06-11)
πολλες οι θεωριες συνομωσιας,ολες φαινονται πιστευτες,ολες αμφισβητουνται.
κατ εμε το θεμα της 11 σεπτεμβριου,ηταν ενα χτυπημα της αλ καιντα,με σιγουρη εσωτερικη βοηθεια απο καποιους παραστρατημενους που εργαζονται για τη κυβερνηση.παντου υπαρχουν οι παραστρατουντες.
το οτι κρυβονται πολλα πραγματα απο το λαο αυτο δεν σηκωνει αμφισβητηση.
δε γνωριζουμε ουτε το ενα πεμπτο απο αυτα που συμβαινουν στο πλανητη μας.αλλωστε αυτος ειναι και ο λογος που βλεπουμε ουφο(?),εξωγηινους(?) και αλλα πολλα και διαφορα.
ουτε μηχανικος ειμαι,ουτε εχω καμμια σχεση με αυτα,οποτε "αναγκαστικα"πιστευω τους ειδικους.
σε καμμια περιπτωση δεν θα πιστεψω το πορισμα των αρχων της αμερικανικης κυβερνησης,διοτι τα στοιχεια ειναι παραποιημενα 100%.
λυπαμαι απιστευτα για οποια ανθρωπινη ψυχη εφυγε απο τα εγκοσμια με ενα τετοιο βαρβαρο τροπο,θλιβομαι που ανθρωποι που απλα δουλευαν για να ταισουν τις οικογενειες τους σκοτωθηκαν για να "γουσταρει" ο λαντεν,ενω κανενας απο αυτους του του φταινε δεν επαθε ουτε γρατζουνια.
εγω μπορει να υποστηριζα και τον λαντες αν εβαζε βομβα στ ολευκο οικο στο γραφειο που γινονταν οι δικες τους "υπουργικες συσκεψεις" κατα τη διαρκεια συσκεψης!!
εκεινοι του φταινε και οχι η μητερα με το παιδι της που πηγε στο πυργο για να απρει ενα πιστοποιητικο....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Nick bmwlover (20-08-11)
Συμφωνώ απόλυτα!
Δλδ ποιοι είναι αυτοί οι ξύπνιοι Έλληνες??? Βλέπεις φίλε Κώστα πουθενά καμία καινούργια εκδοχή που την βγάλαμε απο το μυαλό μας?
Πολύ λίγοι ξέρουν τι πραγματικά συνέβει και ποιοι είναι οι υπεύθυνοι! Όποιοι και να έριξαν, πιστεύω οτι στην χειρότεροι υπήρχαν και άτομα εκ των έσω που γνώριζαν. Και για να μην αναφέρουμε μαρτυρίες ατόμων (εντός και εκτός οτυ κτηρίου) που λένε πολλά και διάφορα τα οποία έχουν χαθεί στο σκοτάδι.
Όσο καλά τα λέει ο Άρης(νοου οφενς), άλλο τόσο καλά τα λένε και συνάδελφοι του σε αντίστοιχα ντοκιμαντερ με στοιχεία και αποδείξεις ότι αυτή η κατάρρευση δεν ήταν και τόσο "φυσιολογική"! Δεν λέω να τους πιστέψουμε, αλλα τουλάχιστον να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και τις δύο εκδοχές και να προβληματιστούμε!
Και ΟΚ πες αυτό! Τώρα αν εσάς δεν σας φαίνεται τουλάχιστον περίεργο και εν αντιθέση σας φαίνεται φυσιολογικό που όλου αυτοί οι τόνοι ειδικών αεροπορικών κραμάτων που δουλεύουν σε ασύληπτες συνθήκες(!) έγιναν καπνός , δεν ξέρω τι να πω. Δεν σας φαίνεται τουλάχιστον περίεργο που έπεσε στο πεντάγωνο ολόκληρο τέρας και δεν το πήρε βίντεο ΜΙΑ κάμερα ενός περαστικού?? ΜΙΑ κάμερα ασφαλείας απο τις ΤΟΣΕΣ που έχει το πεντάγωνο?? Κανένας δεν ήταν εκεί?? Ένα βίντεο ρε παιδιά!! Μια φωτογραφία, κάτι!
Για όσους ενδιαφέρονται ας δουν το zeitgeist1 που λέει πολλά. Δεν χρειάζεται να τα πιστέψουμε, αλλά τουλάχιστον ας τα ακούσουμε.
Για όσους θέλουν να προβληματιστούν και να γ@μοψυχιστούν λίγο παραπάνω υπάρχουν:
zeitgeist2&3
moneymasters1&2(εγώ είδα το 1 και δεν είχα το κουράγιο να δω και το 2)
Ξαναλέω απλά και μόνο για προβληματισμό, εγώ ούτε αυτά συνερίζομαι!
Αρκετά κακός και περίεργος έγινα και δεν μου αρέσει, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σορρυ που σας ζάλισα.
Δε μιλάμε για το Πεντάγωνο Κώστα. Εκεί φυσικά και ΔΕΝ έπεσε αεροπλάνο.
Όπως και σαφώς υπάρχει η πιθανότητα 'κάποιοι' να γνώριζαν....
Δε μπορώ όμως να καταλάβω γιατί σου κάνει τόση εντύπωση που τα συντρίμμια εξαϋλώθηκαν. Και τα δύο boeing ήταν γεμάτα καύσιμα, είχαν μόλις απογειωθεί από jfk. Εδώ σε κανονικά αεροπορικά δυστυχήματα και πάλι δεν καταφέρνουν να βρουν όλα τα κομμάτια, πόσο μάλλον όταν όλα αυτά τα συντρίμμια είναι συγκεντρωμένα σε ένα συγκεκριμένο χώρο και καίγονται σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Αλλά και στη τελική, τι σημασία έχει αν βρήκαν ή δε βρήκαν κομμάτια από τα αεροσκάφη??
Τώρα αν κάποιος θέλει να προβληματιστεί σαφώς και μπορεί αφού υπάρχουν ένα σωρό θεωρείες στο ιντερνετ.![]()
Zeιτgeist και τα μυαλά στα κάγκελα δείτε το![]()
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....
Μα δεν έχει σημασία εαν τελικά η μισή επίθεση είναι μούφα? Τότε γιατί να μην είναι και η άλλη μισή? Μαζί πάνε αυτά....
Φυσικά και μου κάνει εντύπωση να εξαφανιστεί μια τέτοια μάζα και μάλιστα τέτοιων υλικών, ενω βρήκαν άθικτα διαβατήρια. Δλδ είναι λιγο λολ απο μόνο του εν μέρη. Και έστω ότι έγινε.... πόσο γρήγορα έγινε πια που δεν το πήρε μάτι? Τι είναι καρτουν, του πέφτει το αεροπλάνο και μένει μόνο ο πιλότος με ανάκατα μαυρισμένα μαλιά?
Τις ταινίες που προανέφερα δεν τις έχω δει όλες γιατι είναι αρκετά βαριές και προβληματίζουν πάρα πολύ. Φυσικά ούτε αυτές πρέπει να τις "φάμε" αμάσητες, αλλά κάποια πράγματα είναι γεγονότα και όχι απόψεις και εικασίες. Πιο πολύ απ όλα μου έκανε εντύπωση το Moneymasters το οποίο γυρίστηκε 20 χρόνια πριν(νομίζω) και όταν ο αφηγητής λέει τη λέξη "σήμερα" πραγματικά είναι σαν να μιλάει ΑΚΡΙΒΩΣ για το σήμερα του 2011!! Τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο! Απίστευτο!