Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: Διδυμοι Πύργοι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ειδικός δεν είμαι, ούτε μπορώ να πω να πω οτι ξέρω τι έγινε. Ειδικοί που το έχουν αναλύσει έχουν πει διάφορα "περίεργα". Απλά εμένα μου μοιάζει για κατεδάφιση. Αν δεις στο βίντεο το κομμάτι του ουρανοξύστη πάνω απο το σημείο πρόσκρουσης οταν κόπηκε πήγε να φύγει στο πλάι, αλλά όχι τελικά έπεσε κάθετα και πήρα μαζί του μέχρι και το ισόγειο(που λέει ο λόγος)

Σόρρυ για το οφ.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το ότι δεν έγειρε προς το πλάι αλλά κρατήθηκε μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Κατ' αρχάς στα κτήρια αυτά το πιο άκαμπτο τμήμα είναι ο πυρήνας (ανελκυστήρες - κλιμακοστάσια), ο οποίος σίγουρα τα συγκράτησε και κατά την πτώση. Όσο για τις δήθεν εκρήξεις που σημειώνονταν στους κάτω ορόφους καθώς κατέρρεε, είμαι 100% σίγουρος πως ήταν τζάμια που έσπαγαν από την πίεση του αέρα καθώς οι πάνω όροφοι καταπλάκωναν τους κάτω.

Πάντως, όσοι έχετε δει σειρές όπως 'Seconds from disaster' ή 'Why planes fall', θα έχετε συνειδητοποιήσει πως ένα αεροσκάφος πράγματι εξαφανίζεται όταν τα συντρίμια του καίγονται επί ώρες. Πόσω μάλλον τα συγκεκριμένα αεροσκάφη τα οποία ήταν γεμάτα καύσιμο. Θυμηθείτε το Concorde που έπεσε το 2000 στη Γαλλία λίγο μετά την απογείωση.

3. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Eleni (06-06-11), ghost-rider (06-06-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP