Πρώτα απο όλα, όταν αναφερόμαστε σε αποδείξεις και σε απαράβατους νόμους που ισχύουν όπως ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα (edit: δεύτερος ήθελα να γράψω και έκανα λάθος) και όταν αναφερόμαστε σε μηχανήματα ακριβείας όπως είναι ένα αυτοκίνητο δεν μπορούμε να λέμε ανφορές "χοντρικά".
Σε αυτή τη λογική το λάθος δεν βρίσκεται στην μάζα που είναι σταθερό μέγεθος αλλά στην δύναμη F. Δεν είναι σταθερό μέγεθος και μεταβάλεται. Οπότε δεν ισχύει μόνο ο πρώτος νόμος του Νεύτωνα αλλά και οι επιμέρους παράγωγοι. Και αυτό που νιώθει ένας άνθρωπος σε ένα αυτοκίνητο δεν είναι η επιτάχυνση, αλλά η μεταβολή της επιτάχυνσης που έχει να κάνει και με την άνεση. Δηλαδή η πρώτη παράγωγος του a που υφίσταται όπως και να το κάνουμε αφού μεταβάλεται το F στον χρόνο. Και αυτά δεν είναι απλή φυσική γυμνασίου, είναι μαθηματικά πανεπιστημίου που τουλάχιστον με τις γνώσεις που έχεις περιμένω να τα ξέρεις και να μπορείς να τα τεκμηριώσεις. Αφού η μέγιστη F έρχεται νωρίτερα απλά υπάρχει και μεγαλήτερος ρυθμός επιτάχυνσης.
Και δεν πιστεύω οτι η επισύμανση δεν προσφέρει τίποτα. Αφού δεν μπορούμε να νιώσουμε την αίσθηση που αποκομίζει κάποιος απο την εφαρμογή τότε την τεκμηριώνουμε με μαθηματικά και φυσική που είναι απαράβατοι κανόνες.
Δευτερον, "πούστερ" (το οποίο αποτελει δυσφήμιση του προιόντος με αυτή την ονομασία και απαγορεύεται απο του κανονες του φόρουμ) δεν βάζω γιατί δεν το έχω ανάγκη για δύο λόγους. Με 306 ίππους απο μαμά δεν το έχω ανάγκη και επιπροσθέτως την λειτουργία του sprint booster μπορώ να την κάνω με μία ρύθμιση απο τον παράλληλο εγκέφαλο που έχω. Οπότε είναι περιτό εξάρτημα για το αυτοκίνητο μου.
Τρίτον 200 ευρώ για μένα δεν είναι τίποτα, και γενικότερα για άτομα που κατέχουν αυτοκίνητα που κοστίζουν τουλάχιστων 30.000 ευρώ δεν είναι μεγάλο πόσο, πόσο μάλλον όταν διατίθεται για δωρεάν δοκιμή.