Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
το να αλλάξεις την απόκριση του γκαζιού δεν είναι καμμία μα καμμία ουσιαστική βελτίωση στο
αμάξι...είναι ψυχολογικό το θέμα περισόττερο. γιατί??? γιατί πολύ απλά, με το 1/4 του γκαζιού,
έχεις την ίδια απόκριση που θα είχες στα 3/4 του γκαζιού...με λίγα λόγια, νομίζοντας πως έχειςκαβάντζα γκάζι νομίζεις πως κάνεις κάτι...το αν κάνει δουλειά ή όχι, μπορείτε πολύ εύκολα να
το διαπυστώσεται πάντως...πατήστε τέρμα γκάζι και μετά ενεργοποιήστε το μαραφέτι...θα
δείτε ότι στο wot, δεν υπάρχει καμμία μα καμμία διαφορά...είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, με
το sport button που έχει το αμάξι μου. απλά το κάνει και καλά πιο ξυράφι στην απόκριση του
γκαζιού, και προσωπικά το θεωρώ ολίγον τι περιττό...οκ για καμμιά μπάντα, είναι καλή φάση
να το έχεις, αλλά και πάλι χλιαρά πράγματα, μιάς και μπορείς να βυθίσεις περισόττερο το
πόδι σου στο πεντάλ...ουσιαστικά ξεγελιέσαι, γιατί με λίγο γκάζι παράγεις το ίδιο έργο που
θα παρείγαγες αν πατούσες λίγο παραπάνω...αν αξίζει να δώσεις 200 ευρώ για να μην πατάς
το γκάζι μέχρι κάτω, τότε οκ. εγώ προσωπικά, το θεωρώ πεταμένα λεφτά, όπως είπαν και
2 - 3 άτομα παραπάνω...
επίσεις μου κάνει και εντύπωση που κάποιος πείρε και βραβείο για κάτι τέτοιο, μιάς και η
BMW στο Ε46 Μ3, το βάζει εδω και 10 ολόκληρα χρόνια...