Σελίδα 7 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 123

Θέμα: Sprint Booster....!

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλη μετα χαρας και να το συζητησουμε στην επομενη συναντηση και ειλικρινα με ενδιαφερει να ακουσω τις εμπειριες απο χρηστες του προιοντος.
    Εγω δεν αμφισβητω αν δινει καλυτερη αποκριση στο ηλεκτρογκαζο και αν η αισθηση (ψευδης) βεβαια που αποκομιζεις ειναι οτι εχει βελτιωθει το αυτοκινητο...
    Ουτε προσωπικη εμπειρια εχω,ειδικα πως συμπεριφερεται σε αμαξια σαν το δικο μου που εκ των πραγματων(μεγαλο βαρος) εχουν θεματακι με το ηλεκτρογκαζο.
    Αυτο ομως που ειπα και δεν εννοουσα οτι αν δεν το βαζει ο κατασκευαστης δεν αξιζει, ειναι οτι αν το εβαζε ο κατασκευαστης θα αλλαζαν τα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου τουλαχιστον οσο αφορα τη καταναλωση ισως και της εκπομπης ρυπων με οτι συνεπαγεται εξ αυτου.
    Τωρα αν υπολογισεις σε ενα αμαξι σαν το δικο μου που παρα το τι θελει να λεει η bmw για πλακα μεσα στη πολη αγγιζει τα 14 λιτρα αν με αυτο ανεβει, τοτε αγγιζει τα ορια του "ασυμφορου".
    Τωρα μια καλη ιδεα στη συναντηση στη Κατερινη αν υπαρχει string διαθεσιμο (αυτο τωρα γιατι μου ακουγεται καπως....χαχαχαχαχα)
    τεσπα αν εχει καποιος θα μπορουσαμε ως αλλοι myth busters να κανουμε τις δοκιμες στα 0-100 ή και στην αποκριση μεταξυ δυο ιδιων αυτοκινητων με΄και χωρις και να δουμε τι συμπερασματα θα βγαλουμε.
    Παντως και με επιφυλαξη μεχρι να εχω ιδια πειρα... νομιζω οτι οπως ολα ειναι και λιγο θεμα πρωτης εντυπωσης... για παραδειγμα οταν πηγα στο Χ απο το primera μου φανηκε σαν διαστημοπλοιο ( οχι βρε σαν του γιωργου χαχαχα) μετα που το συνηθισα...
    Αυτος ειναι και ενας λογος που τη παταμε και μπαινουμε σε αυτο το ταξιδι χωρις τελος του μπαξιματος.

υγ Η εξατμιση που αρεσει στο Γιαννη αρεσει και σε μενα

σαφως κ τα λες σωστα Νινε μου!

αλλωστε αλλος ενθουσιαζεται με τα πολλα κ αλλος κ με τα λιγα!

οταν ημουν 1600+ κιλα κ διλιτρος με 143 μουλαρια

ενθουσιαστηκα κ δεν το βγαλα ΠΟΤΕ πανω απο το αμαξι μου

παρα μονο οταν καταφερα να το κανω 3 λιτρο κ με κομπρεσσορα!

τοτε κ μονο τοτε το αποχωριστηκα δινοντας το σε εναν συμφορουμιτη

που απο οσο γνωριζω , εως κ σημερα παραμενει ενθουσιασμενος απο την συμπεριφορα του αυτοκινητου του με το εν λογο μπλιμπλικι!

ο φιλος μας ο Dathanaso το χει παρει το δικο μου κ θα μουν ευτυχης να διαβασω κ εδω τις αποψεις του...αν κ πιστευω οτι ηδη εχει ποσταρει!

ολα ειναι θεμα επιλογων κ δυνατοτητων...

αν μπορουσα να χω μια Μ3 δεν θα συζητουσα για μπλιμπλικια μπουλεκου ή καθε μπουλεκου
    η ψευδαισθηση ή απλα η αισθηση ομως οτι ξυπναει το αυτοκινητο,για εμενα που δεν μπορω να κανω το κατιτις παραπανω με ενθουσιαζει κ με εντυπωσιαζει οταν το χρησιμοποιω...

ο καθεις με τον παρα του γιαννο μου...

καλη συνεχεια... σε ολους ...!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

2. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

Nick bmwlover (11-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

σε 0-100 δεν παιζει να υπαρξει διαφορα..

σε ρεπριζ ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπαρξει.. αμα ειμαι με 4η και 50 χιλιομετρα κανει 5 μερες να μου δωσει ολο το γκαζι...

ειχα διαβασει σε αδελφο φορουμ οτι για το compact μου ειχε βγαλει η ΙΔΙΑ η Bmw αναβαθμιση στον εγκεφαλο που βελτιωνε την αποκριση...
    και εμενα ειναι απο τα πρωτα μοντελα (2001) και δεν την εχει σιγουρα.. (φαινεται κιολας)

και οπως ειπαν και οι αλλοι ειναι σαν κουμπι sport.. εμενα δεν το εχει.

αλλα και παλι με 200 ευρω προτιμω να κανω κατι αλλο στο αμαξι.
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

4. The Following User Says Thank You to panos90 For This Useful Post:

Vasilis (11-04-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων

ολα ειναι θεμα επιλογων κ δυνατοτητων...

καλη συνεχεια... σε ολους ...!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panos90 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...αλλα και παλι με 200 ευρω προτιμω να κανω κατι αλλο στο αμαξι.

Rides
    2

Προεπιλογή

φιλε μου πανο, τι να σου πω?
    αυτο που λες κατηγορηματικα δεν ισχυει. δεν υπαρχει καμια διαφορα στις ρεπριζ.
    αν βρεις καποιο σοβαρο στοιχειο που να συνηγορει στα λεγομενα σου, βαλτο να το δουμε.
    διαφορετικα μην επιμενεις στην παραπληροφορηση, διοτι ισως καποιος που θα διαβασει ξοδεψει τα λ7 του για κατι που δεν υπαρχει.

οσο για τα "γουστα" κλπ, φυσικα ο καθενας κανει οτι θελει.
    βαζει στρινγκ πουστερ, βαζει λασπωτηρες με σημα λαγουδακι, βασει πλαστικα στα παραθυρα οπως ειπε ο γιωργος, βαζει οτι προσταζει η αισθητικη και οι γνωσεις του.
    δεκτο.
    αυτο που δεν ειναι δεκτο ειναι να προσπαθει να παρασυρει και αλλους, προτεινοντας και εκθειαζοντας διαφορα αμφιλεγομενα προϊοντα.

τα παραδειγματα ανθρωπων που "καταστραφηκαν" απο αυτη τη λογικη σε φορουμ που μπηκαν για να δουν μια πληροφορια δεν ειναι λιγα.
    γι αυτο πρεπει να προσεχουμε τι λεμε.
    αυτο δεν εχει να κανει με λ7 μονο και τη δυνατοτητα του καθενος μας να παρει Μ3 ή οχι.

εγω ξερω ανθρωπους που λογω αγνοιας και αυτης της λαθους καθοδηγησης απο εξισου "ασχετα" μελη ξεκινησαν απο 316, καταφεραν να ριξουν πανω πιο πολλα χρηματα απο το κοστος ενος Μ3 και στο τελος κατεληξαν ακομα Μ3 να ονειρευονται.
    ονειρο που θα μπορουσαν να εχουν πραγματοποιησει αν η τυχη τους οδηγουσε σε καλυτερους συμβουλους.
    δυστυχως ομως αντι να μαθουν απο τα δικα τους παθηματα και να προστατευσουν αλλο κοσμο απο τα ιδια λαθη, συνεχιζουν να προτεινουν την ασκοπη σπαταλη χρηματων σε πραγματα που ουτε το αυτοκινητο κανουν καλυτερο, ουτε τον οδηγο.

η δικη μου διαφωνια εκει υπαρχει, οχι στο αν καποιος εχει δικαιωμα ή οχι να του αρεσει το στρινγκ πουστερ ή οποιο αλλο μπλιμπικομαραφετι...

πραγματικα ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι -και γινομαι κακος- θελοντας να προστατευσω καποιους απο ασκοπες σπαταλες.
    δικα σας ειναι τα χρηματα, καντε τα οτι θελετε, βαλτε μπουστερ, βαλτε τουρμο-ταϊμερ, βαλτε μπλιμπλικια, βαλτε οτι σας κατεβει.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ριχνω ποστ τρελο
    το sprint booster επιταχυνει το κοψιμο των βασεων του κινητηρα
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

8. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Stathis (11-04-11), Thomelef (13-04-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

ασε ρε μητσο... που ξερεις εσυ απο αυτοκινητα...?
    κανε καμια βολτα με τη βεσπα...

10. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

mitsos_chania (11-04-11), Nick bmwlover (11-04-11), Thomelef (13-04-11), z3 2.2 (12-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

να πω οτι το ειχα βαλει κιολας...

εσεις οι ιδιοι το ειπατε οτι βελτιωνει την αποκριση του ηλεκτρογκαζου..
    και μαλιστα το εχετε δοκιμασει κιολας.
    δηλαδη μειωνεται το χρονικο διαστημα απο την στιγμη που πατησεις γκαζι μεχρι να ανοιξει η πεταλουδα.
    αρα βελτιωνεται και η ρεπριζ στο χρονικο διαστημα που αφορα την παραπανω ενεργεια..
    μετα το αμαξι παει ιδια.. δεν πηρε αλογα.
    τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

ουτε παραπληροφορω ουτε τιποτα..
    αν το κανω μαλλον δεν ειπωθηκε καλα απο εσας κατι παραπανω.
    εγω ενα συμπερασμα εβγαλα (απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα) και πεσατε να με φατε.

τωρα αν θα παθει κακο καποιος απο αυτο..
    οσο επικινδυνο ειναι να πατησεις το sport (σε αμαξια που το εχουν) αλλο τοσο ειναι και αυτο.. (γνωμη μου)

τελος και απο μενα
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

12. The Following 3 Users Say Thank You to panos90 For This Useful Post:

deepBLUE (11-04-11), stratos (11-04-11), Vasilis (11-04-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νομιζω οτι αυτο που ηθελε να τονισει ο Σταθης ειναι
    οτι πολλες φορες γραφονται πραγματα που δεν ισχυουν και παρασυρονται σε ασκοπο εξοδο οσοι διαβαζουν η ακουνε ,δεν ειναι και πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα αυτο το γεγονος.....
    ολοι εχουμε γνωμη και κριση ,εκει που καποιος ρωταει ομως για να πληρωσει κιολας για κατι ,ας ειμαστε προσεκτικοι ειδικα αν δεν εχουμε ιδια γνωση του θεματος...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

14. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Stathis (12-04-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω οτι αυτο που ηθελε να τονισει ο Σταθης ειναι
    οτι πολλες φορες γραφονται πραγματα που δεν ισχυουν και παρασυρονται σε ασκοπο εξοδο οσοι διαβαζουν η ακουνε ,δεν ειναι και πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα αυτο το γεγονος.....
    ολοι εχουμε γνωμη και κριση ,εκει που καποιος ρωταει ομως για να πληρωσει κιολας για κατι ,ας ειμαστε προσεκτικοι ειδικα αν δεν εχουμε ιδια γνωση του θεματος...
    ..και εκει ακριβως οι γνωμες δυιστανται ρε πατριωτη!

αν ειχα στην κατοχη μου παλι ενα θεοβαρο αυτοκινητο με λιγους ιππους,

παλι θα το αγοραζα ανεπιφυλακτα...κ εχω ιδια γνωση στο προιον!

16. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

katsaraios (11-04-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panos90 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να πω οτι το ειχα βαλει κιολας...

εσεις οι ιδιοι το ειπατε οτι βελτιωνει την αποκριση του ηλεκτρογκαζου..
    και μαλιστα το εχετε δοκιμασει κιολας.
    δηλαδη μειωνεται το χρονικο διαστημα απο την στιγμη που πατησεις γκαζι μεχρι να ανοιξει η πεταλουδα.
    αρα βελτιωνεται και η ρεπριζ στο χρονικο διαστημα που αφορα την παραπανω ενεργεια..
    μετα το αμαξι παει ιδια.. δεν πηρε αλογα.
    τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

ουτε παραπληροφορω ουτε τιποτα..
    αν το κανω μαλλον δεν ειπωθηκε καλα απο εσας κατι παραπανω.
    εγω ενα συμπερασμα εβγαλα (απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα) και πεσατε να με φατε.

τωρα αν θα παθει κακο καποιος απο αυτο..
    οσο επικινδυνο ειναι να πατησεις το sport (σε αμαξια που το εχουν) αλλο τοσο ειναι και αυτο.. (γνωμη μου)

τελος και απο μενα
    φιλε μου δεν επεσε να σε φαει κανεις.
    απλως ειναι λαθος τα συμπερασματα σου.

οι επιδοσεις ενος αυτοκινητου καθοριζονται χοντρικα απο την ιπποδυναμη και το βαρος.
    υπαρχουν κι αλλες παραμετροι βεβαιως οπως η μεταδοση, οι τροχοι, τα ελαστικα κλπ αλλα δεν μας απασχολουν εφοσον θα μιλησουμε για το ιδιο αυτοκινητο.

η αλλαγη λοιπον στους χαρτες του γκαζιου ΔΕΝ επιφερει καλυτερευση των επιδοσεων. ειναι πολυ ευκολο να το καταλαβει κανεις αυτο.
    το κουμπι σπορτ δεν προσθετει κατι ουτε το καλωδιο του μπουλεκου (εξαιρειται το κουμπι power των Μ που αυξανει την ιπποδυναμη αλλαζοντας ολη τη χαρτογραφηση).

ετσι απο τη στιγμη που δεν μεταβληθηκε ουτε το βαρος ουτε η δυναμη του αυτοκινητου οι επιδοσεις σου θα ειναι απολυτως ιδιες φιλε μου. τοσο απλα.

και για να θυμηθουμε και λιγο φυσικη γυμνασιου, εδω μιλαμε για το δευτερο νομο του νευτωνα.
    a = F/m

απο τη στιγμη λοιπον που δεν αλλαζει το F και το m, δεν μεταβαλεται το a, οσα βραβεια και να παρει ο μπουλεκος...

ανθρωπος που δεν αντιλαμβανεται ουτε τοσο βασικα πραγματα που τα ξερουν και μικρα παιδια (και δεν εννοω εσενα) τι να πουμε...?
    μεγεια του με χαρα του και η γνωση του και το πουστερ!

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP