Αρχικό μήνυμα απο
aristent
Aυτες ειναι δηλωσεις απο κατοχο BMW που παρ'ολα τα προβληματα που αντιμετωπισε με τη συγκεκριμενη φιρμα(φαινεται και απο την υπογραφη....)και προφανως λογο ατυχιας,ξερει οτι εχει στα χερια του ενα αλλου επιπεδου/κλασης ΟΧΗΜΑ!!!!
Πραγματικα ξαφνιαστικα απο το ποστ σου φιλε μου....αλλα ευχαριστα!!!!
Πραγματι δεν υπαρχει διλημμα,ουτε καν σκεψη για το ποιο ειναι καλυτερο,το μονο που ηθελα να μοιραστω μαζι σας ειναι η εμπειρια συνοδηγησης ενος πολυ δυνατου αυτοκινητου και την ιστορια του ιδιοκτητη που εφαγε ηττα απο //Μ5 κατι που δεν ειναι περιεργο........ αλλα οταν λεει οτι εχει 463 αλογα δηλ.μονο 44 αλογα λιγοτερα απο //Μ5 φυσικο ειναι να πιστευει οτι λογο βαρους,τουρμπο,...κλπ.εχει καποιες ελπιδες....αλλα ενταξει, οτι εχει ο καθενας το αγαπαει το πιστευει και οταν ερχεται η ωρα της αληθειας(πατημα) τοτε μονο καταλαβαινει που βρισκεται σε ολα τα επιπεδα,δυναμη,κρατηματα,κ π.
...παντως πολυ θα ηθελα να τον συναντησει ο δικος μας Στρατος να δει την δυναμη που μπορει να εχει και ενα βελτιωμενο BMW!!!...αλλωστε το ανεφερα οτι παρακολουθουσα το ταχυμετρο για να δω το ρυθμο που ανεβαιναν τα χιλ.και θυμιζε κατι τετοιο:
https://www.youtube.com/watch?v=-AUM...layer_embedded
αγαπητε συμφορουμιτη,Αρη...ναι εχω περασει τα παντα με το αμαξι...4μπεκ, 4 πολλαπλασιαστες,αισθητηρα Νοχ,αισθητηρας λ και ενας θεος ξερει τι αλλο θα δω.....με τα χρηματα που εδωσα αγοραζα α3 1.8Τ ,το δοκιμασα και δεν μου αρεσε ουτε μεσα ουτε το τιμονι του ουτε το σασμαν του(εμενα)...το αμαξι το εχω για την βολτα μου και οχι για κοντρες και ντριφτ(εχω σπασει 2 σταυρους και ενα διαφορικο με το sierra)...και σου λεω οτι στην οικογενεια υπαρχει α5 και c200 τα οποια δεν εχουν βγαλει τιποτα...το α5 ειναι και με προγραμμα supercips...ηταν το πρωτο αμαξι bmw δεν ξαναειχαμε,με νευριαζει οταν βγαζει βλαβη αλλα καθε φορα που το οδηγω δεν μετανιωνω για την αγορα του...το θεμα ειναι να ξερεις τι θες...να σημειωσω οτι το τιμονι του ασσου και η αισθηση στις στροφες ειναι καλυτερη και απο τα αλλα 2 αμαξια...ναι θα ηθελα ομως 10 αλογακια να ειχε παραπανω...γιατι σε ξαφνιαζω ...ηθελα ενα αμαξι που να ταξιδευει με 160-200 να ειναι μικρο να μην καιει πολυ και να εχει ποιοτητα και πισω κινηση...αυτα μου τα δινει μια χαρα καιτο 1600αρι φιλε Αρη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halkida116mpack : 06-12-10 στις 22:24
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)