Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 125

Θέμα: Ε92 ///Μ3 ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    26-12-09
    Περιοχή
    VOULA
    Μηνύματα
    1.898
    Thanked
    5249
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτη η συγκριση που κανεις δεν ειναι σωστη. Θα παρεις το Ε92 GTS αν θελεις να το συγκρινεις με ενα Ε46 CSL. Η αλλιως ενα Ε46 Μ3 stock με ενα Ε92 Μ3 stock. Να ειμαστε αντικειμενικοι στις συγκρισεις
    Νομιζω οτι ειναι αντικειμενικη η συγκριση μιας και το csl ακομα και εμφανισικα δεν εχει καμια σχεση με τον καραγκιοζη που ακουει στο ονομα GTS....απο μακρυα ουτε καν φαινεται η διαφορα μένα απλο Μ3....αυτη ειναι η αποψη μου......το csl ειναι μεν ποιο σπαρτιατικο αλλα για καποιον που συμβιβαζεται με ελαχιστα λιγοτερα κονφορ ειναι ενα τελειο καθημερινο αυτοκινητο.....και βεβαια ηταν / ειναι επιλογη του καθε αγοραστη να επιλεξει μεταξυ csl και απλου Μ3 εκδοση.
    Δεν ειναι κυριολεκτικα ρεζιλικι να ριχνει στην συγχρονη καθαροαιμη κατασκευη του ντιβιζιον μια αλλη κατασκευη της που μετραει σχεδον 10 χρονια ?
    Δες τε αντιστοιχα χρονους απο 996 GT3 και 997 GT3 να δειτε τι σημαινει εξελιξη και οχι κοροιδια ..... αυτη ειναι η γνωμη μου παντα.....σεβαστη οπως καθε αλλου εδω μεσα νομιζω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 01-12-10 στις 18:10

  2. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

    alexk (02-12-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP