Δηλαδη το Μ3 ε46 κινειται πιο γρηγορα απο το ε92?????
Δηλαδη το Μ3 ε46 κινειται πιο γρηγορα απο το ε92?????
Και γιατι συγκρινετε το csl με το ε92?????
Και ναι ,ειναι πιο γρηγορο στο ρινγκ κατα 15 δευτερα.
Το csl ειναι ειδικη κατασκευη σε περιορισμενη εκδοση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 01-12-10 στις 17:01
Συγκρινουμε ενα Μ3 δεκαετιας αν και περιορισμενης παραγωγης μ'ενα συγχρονο Μ3....και αυτο διοτι προσπαθουμε ν'αναδειξουμε τη σημασια του βαρους ακομα και αν αφορα ενα "παλιο" πλεον αυτοκινητο .
Και αν ειναι οντως 25 δευτερα ποιο γρηγορο Μανο , νομιζω οτι μιλαει απο μονο του.....
Kι εγώ δε νομίζω πως είναι δίκαιη μια τέτοια σύγκριση.
Το Ε92 είναι ένα πλήρες αυτοκίνητο, δρομίσιο κατά κύριο λόγο, με πλήθος κομφόρ και ανέσεων, ενώ η csl έχει πολύ πιο σπαρτιάτικο χαρακτήρα και το φυσικό της περιβάλλον είναι η πίστα.
Με τη csl συγκρίνεται η gts και τηρουμένων των αναλογιών, η csl φαίνεται ότι τα κατάφερε καλύτερα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
15 δευτερα..........το διορθωσα.
Νομιζω οτι ειναι αντικειμενικη η συγκριση μιας και το csl ακομα και εμφανισικα δεν εχει καμια σχεση με τον καραγκιοζη που ακουει στο ονομα GTS....απο μακρυα ουτε καν φαινεται η διαφορα μένα απλο Μ3....αυτη ειναι η αποψη μου......το csl ειναι μεν ποιο σπαρτιατικο αλλα για καποιον που συμβιβαζεται με ελαχιστα λιγοτερα κονφορ ειναι ενα τελειο καθημερινο αυτοκινητο.....και βεβαια ηταν / ειναι επιλογη του καθε αγοραστη να επιλεξει μεταξυ csl και απλου Μ3 εκδοση.
Δεν ειναι κυριολεκτικα ρεζιλικι να ριχνει στην συγχρονη καθαροαιμη κατασκευη του ντιβιζιον μια αλλη κατασκευη της που μετραει σχεδον 10 χρονια ?
Δες τε αντιστοιχα χρονους απο 996 GT3 και 997 GT3 να δειτε τι σημαινει εξελιξη και οχι κοροιδια ..... αυτη ειναι η γνωμη μου παντα.....σεβαστη οπως καθε αλλου εδω μεσα νομιζω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 01-12-10 στις 17:10
alexk (02-12-10)