εχει κανεις φορτηγατζης αδεια που να γραφει επανω ποσο την αγορασε απο το κρατος?
υπαρχει κανενας ταξιτζης που να γραφει η αδεια του επανω ποσο κοστιζει?
το οτι ειναι κλειστο το επαγγελμα δημιουργησε αυτη την κατασταση, γιατι οταν το κρατος εδωσε τις αδειες τα ποσα ηταν υποτυπωδη (παραβολα κλπ)
εδω και τοσα χρονια ξερουν οτι θα ανοιξει το επαγγελμα αλλα σου λεει στην ελλαδα ζουμε μωρε ο ενας λεει και ο αλλος ξελεει οποτε αγορασε και με γραματια και δανεια και εχει ο θεος
ελα ομως που μονο ο θεος εχει και μεις δεν εχουμε και ουτε θα εχουμε ποτε!!!!!!!
συμφωνω οτι πρεπει να αποζημιωθουν οι ανθρωποι αλλα τα παντα εχουν και μια λογικη
αυτο το θεμα πρεπει να τελειωσει με τα κλειστα και τα προνομιουχα επαγγελματα καθως και με τα αγροτικα
οι υπολοιποι δεν ειμαστε μ@λ@κες οποτε γουσταρουν αυτοι ναεκβιαζουν ΙΣΩΣ με το δικιο τους μια χωρα ολοκληρη, και οι υπολοιποι οταν τρωνε τα χαστουκια να σκυβουν γιατι δεν μπορουν να κλεισουν τα μαγαζια τους, ποιον αραγε θα ενοχληση αν κλεισω εγω το μαγαζι μου να διαμαρτυρηθω?
ποιος ξερει που θα με χωσουν εμενα αραγε αν βγω και κλεισω το δρομο για τα δικια μου?
εχω να πω οτι σε αυτη τη χωρα μερικοι εχουν προνομια και μερικοι οχι και αυτο ειναι αδικο γιατι ΓΕΝΙΚΑ μονο οσοι εχουν προνομια πηδανε τους αλλους
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗµ δεν εχω τιποτα με τους φορτηγατζηδες ταξιτζηδες και αγροτες απλα με ενοχλει να κρεμομαι απο τα αρχ@@@@ τους την στιγμη που δεν κρεμεται κανεις απο αυτους απο τα δικα μου.