Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 183

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    παλιο ηρακλειο
    Rides
    2

Προεπιλογή

εχει κανεις φορτηγατζης αδεια που να γραφει επανω ποσο την αγορασε απο το κρατος?
    υπαρχει κανενας ταξιτζης που να γραφει η αδεια του επανω ποσο κοστιζει?
    το οτι ειναι κλειστο το επαγγελμα δημιουργησε αυτη την κατασταση, γιατι οταν το κρατος εδωσε τις αδειες τα ποσα ηταν υποτυπωδη (παραβολα κλπ)
    εδω και τοσα χρονια ξερουν οτι θα ανοιξει το επαγγελμα αλλα σου λεει στην ελλαδα ζουμε μωρε ο ενας λεει και ο αλλος ξελεει οποτε αγορασε και με γραματια και δανεια και εχει ο θεος
    ελα ομως που μονο ο θεος εχει και μεις δεν εχουμε και ουτε θα εχουμε ποτε!!!!!!!
    συμφωνω οτι πρεπει να αποζημιωθουν οι ανθρωποι αλλα τα παντα εχουν και μια λογικη
    αυτο το θεμα πρεπει να τελειωσει με τα κλειστα και τα προνομιουχα επαγγελματα καθως και με τα αγροτικα
    οι υπολοιποι δεν ειμαστε μ@λ@κες οποτε γουσταρουν αυτοι ναεκβιαζουν ΙΣΩΣ με το δικιο τους μια χωρα ολοκληρη, και οι υπολοιποι οταν τρωνε τα χαστουκια να σκυβουν γιατι δεν μπορουν να κλεισουν τα μαγαζια τους, ποιον αραγε θα ενοχληση αν κλεισω εγω το μαγαζι μου να διαμαρτυρηθω?
    ποιος ξερει που θα με χωσουν εμενα αραγε αν βγω και κλεισω το δρομο για τα δικια μου?
    εχω να πω οτι σε αυτη τη χωρα μερικοι εχουν προνομια και μερικοι οχι και αυτο ειναι αδικο γιατι ΓΕΝΙΚΑ μονο οσοι εχουν προνομια πηδανε τους αλλους
    ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗµ δεν εχω τιποτα με τους φορτηγατζηδες ταξιτζηδες και αγροτες απλα με ενοχλει να κρεμομαι απο τα αρχ@@@@ τους την στιγμη που δεν κρεμεται κανεις απο αυτους απο τα δικα μου.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apovas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειναι το ιδιο αγαπητε η απωλεια αξιας του αυτοκινητου σου με τον μηδενισμο αξιας της αδειας κοστους 30000 προ 2 χρονων της αγορας φορτηγου αξιας 25000 τοτε ολα αυτα με δανεια και δανεικα και φυσικα της διαφενομενης ανεργειας που ερχεται στον οριζοντα.Μην μπερδευουμαι καταστασεις..

Μα την αξία (υπέρ αξία) ΔΕΝ την δημιούργησε το κράτος άμεσα.

Αλλά ο επαγγελματίας που λόγω έλλειψης αδειών πλήρωνε όσο όσο για την αγορά μιας άδειας.

Και είναι αμφίβολο και απίθανο να δήλωνε κανείς ΑΚΡΙΒΩΣ πόσο την πλήρωνε.

Δλδ θες να μου πεις ότι οι φορτηγατζήδες και οι ταξιτζήδες πλήρωναν 100 και 200 χιλιάρικα για την άδεια ελπίζοντας ότι αυτή στο μέλλον θα ανέβει για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω; Και αν τοέκαναν ΚΑΚΩΣ το έκαναν.

Πρέπει να ανοίξουν τα επαγγέλματα ΑΛΛΑ με λογική, αυτό είναι που τους ενοχλεί όλους, δλδ ότι είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν ΑΛΛΑ χωρίς καμία λογική.

Κάθε κλάδος που απεργεί έχει και συνέπειες στην καθημερινή ζωή των υπολοίπων. Μια συνέπεια της απεργίας των φορτηγών είναι η έλλειψη σημαντικών αγαθών από την αγορά.

Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ καταλαβαίνει κανείς ότι έτσι οι πολιτικοί δεν πολυσκαμπάζουν. Και αυτό γιατί τα αυτοκίνητά τους και τα ελικόφτερα τους δε θα σταματήσουν να πετάνε, δε θα ξεμείνουν από φαγητό, να ψάχνουν στο παραπέρα σούπερ μάρκετ να πάνε να αγοράσουν.

Εγώ θέλω να ανοίξουν τα επαγγέλματα αλλά με πιο αξιοκρατικά κριτήρια και πιο σωστά μέτρα για όλους. Είναι 1000% σίγουρο ότι κάποιοι θα χάσουν και κάποιοι θα κερδίσουν.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Sonic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι ρε μαγκα...δεν τα λες καλα!!
    Ουτε εγω γουσταρω τα "κλειστα" επαγγελματα ...απαραδεκτο μεσα σε ενα "καπιταλιστικου" τυπου οικονομικο συστημα.

Το να απαξιωσει το "κωλοκρατος" ,την αδεια ενος επαγγελαματια του οποιου του τα "εχουν παρει χοντρα" πριν 1-2 χρονια ειναι αλητεια...ουδεμια σχεση με το παραδειγμα που ανεφερες πιο πανω...

Δεν μπορει το κρατος να μας τα παιρνει και μετα να μας πεταει στα σκουπιδια.

Αλλα οι ψευτομαγκες φορτηγατζιδες , απο το να παρκαρουν τα μπαουλα τους στα δεξια των κεντρικων αρτηριων ας πανε στην βουλη να τα σπασουν ολα. Κοτες...
    Μα λόγω του ότι είναι κλειστό επάγγελμα έφτασαν οι άδειες στο θεό, κάνοντας ουσιαστικά τον επαγγελματία οδηγό είλωτα για να ξεπληρώσει το τάδε και το δείνα δάνειο που πήρε για να την αποκτήσει.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδια το 96 εφυγα απο τα φορτηγα ,η αδεια ΦΔΧ τοτε ηταν στα 11 εκατομυρια δραχμες περιπου δλδ 33.000 ευρω,εφτασε σε 12χρονια τις 100-120 χιλιαδες.
    το ξερουν ολοι και οι ιδιοκτητες και το κρατος οτι η αχαλινωτη δραση του 'εμποριου" των αδειων θα σταματησει .
    Να αποζημιωσει το κρατος τους ιδιοκτητες(ειδικα οσους αγορασαν τα τελευταια 7-10 χρονια) και ας δωσει κινητρα να γινουν εταιρειες.
    Μην πεφτετε στην παγιδα της αντιπαραθεσης ....και στο κατω κατω τα φορτηγα ειναι στις ακρες των δρομων δεν απαγορευσαν την μετακινηση μας..
    Σας εδωσα παραδειγματα "ατοφια" στα προηγουμενα ποστ μου ,ο μοναδικος υπεθυνος και ο δημιουργος ολων των δεινων ειναι η κρατικη αναλγησια και το εκαστοτε πολιτικο και χρηματικο οφελος.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια το 96 εφυγα απο τα φορτηγα ,η αδεια ΦΔΧ τοτε ηταν στα 11 εκατομυρια δραχμες περιπου δλδ 33.000 ευρω,εφτασε σε 12χρονια τις 100-120 χιλιαδες.
    το ξερουν ολοι και οι ιδιοκτητες και το κρατος οτι η αχαλινωτη δραση του 'εμποριου" των αδειων θα σταματησει .
    Να αποζημιωσει το κρατος τους ιδιοκτητες(ειδικα οσους αγορασαν τα τελευταια 7-10 χρονια) και ας δωσει κινητρα να γινουν εταιρειες.
    Μην πεφτετε στην παγιδα της αντιπαραθεσης ....και στο κατω κατω τα φορτηγα ειναι στις ακρες των δρομων δεν απαγορευσαν την μετακινηση μας..
    Σας εδωσα παραδειγματα "ατοφια" στα προηγουμενα ποστ μου ,ο μοναδικος υπεθυνος και ο δημιουργος ολων των δεινων ειναι η κρατικη αναλγησια και το εκαστοτε πολιτικο και χρηματικο οφελος.
    11000000 ποσοι τονοι ωφελιμου;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tamtamcafe Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχει κανεις φορτηγατζης αδεια που να γραφει επανω ποσο την αγορασε απο το κρατος?
    υπαρχει κανενας ταξιτζης που να γραφει η αδεια του επανω ποσο κοστιζει?
    το οτι ειναι κλειστο το επαγγελμα δημιουργησε αυτη την κατασταση, γιατι οταν το κρατος εδωσε τις αδειες τα ποσα ηταν υποτυπωδη (παραβολα κλπ)
    εδω και τοσα χρονια ξερουν οτι θα ανοιξει το επαγγελμα αλλα σου λεει στην ελλαδα ζουμε μωρε ο ενας λεει και ο αλλος ξελεει οποτε αγορασε και με γραματια και δανεια και εχει ο θεος
    ελα ομως που μονο ο θεος εχει και μεις δεν εχουμε και ουτε θα εχουμε ποτε!!!!!!!
    συμφωνω οτι πρεπει να αποζημιωθουν οι ανθρωποι αλλα τα παντα εχουν και μια λογικη
    αυτο το θεμα πρεπει να τελειωσει με τα κλειστα και τα προνομιουχα επαγγελματα καθως και με τα αγροτικα
    οι υπολοιποι δεν ειμαστε μ@λ@κες οποτε γουσταρουν αυτοι ναεκβιαζουν ΙΣΩΣ με το δικιο τους μια χωρα ολοκληρη, και οι υπολοιποι οταν τρωνε τα χαστουκια να σκυβουν γιατι δεν μπορουν να κλεισουν τα μαγαζια τους, ποιον αραγε θα ενοχληση αν κλεισω εγω το μαγαζι μου να διαμαρτυρηθω?
    ποιος ξερει που θα με χωσουν εμενα αραγε αν βγω και κλεισω το δρομο για τα δικια μου?
    εχω να πω οτι σε αυτη τη χωρα μερικοι εχουν προνομια και μερικοι οχι και αυτο ειναι αδικο γιατι ΓΕΝΙΚΑ μονο οσοι εχουν προνομια πηδανε τους αλλους
    ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗµ δεν εχω τιποτα με τους φορτηγατζηδες ταξιτζηδες και αγροτες απλα με ενοχλει να κρεμομαι απο τα αρχ@@@@ τους την στιγμη που δεν κρεμεται κανεις απο αυτους απο τα δικα μου.
    φιλε ταμταμ δε ξερω και το μικρο σου ειμαι γιος συνταξιουχου ταξιτζη και ο ιδιος πρωην part time ταξιτζης
    ειδικα για τα φορτηγα εγραψα post προτυτερα.Οι αδειες των φορτηγων κι οταν ακομα εκχωρηθηκαν απο τοκρατος, το τελευταιο δεν εισεπραξε μονο παραβολα πηρε χοντρα λεφτα για τις επεκτασεις του tonage.

Για τις αδειες των ταξι ισχευει αυτο που λες :οι πρωτοι ιδιοκτητες πληρωσαν παραβολα(ο πατερας μου αγορασε απο αλλον ταξιτζη off topic)

Ωστοσο το ξεκαθαρισμα απο καπου πρεπει να ξεκινισει.
    Κοι οι ιδιοκτητες των φορτηγων θα πρεπει να αποζημιωθουν με καποιο τροπο

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP