Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν και δε συμφωνώ σε ολα ...
    Μιας και τα πακέτα ΔΕΝ ηταν δανεικά ...
    μιας και η φοροδιαφυγή στη Γερμανία δεν μας αγγίζει
    Μιας και η φοροδιαφυγή στην ελλαδα μας πονά , γιατι μεταφράζεται σε επιπλεον φορους
    Μιας και η μεταφορά των κερδών σε φορολογικούς παραδείσους ειναι παγκόσμιο φαινόμενο και οχι μονο ευρωπαϊκό και γερμανικό

Θα ηθελα να μου πείτε ...
    Τι στο δαίμονα θέλετε / θελουμε ;

Αφού αυτοί οι κακοί μας ζητούν και το νεφρό μας... Εμεις τι θελουμε να κάνουμε ;;
    ( να σημειώσω σε μια μικρη παρένθεση , οτι αυτοί μας έδωσαν κοντα 1 Τρις απο τα μεσογειακά προγράμματα της δεκαετίας του 80 μέχρι τα τελευταία ΕΣΠΑ - όλοι πήραν τετοιεςα επιδοτήσεις , αλλα εμεις τους βρίζουμε , - και κάλυψαν και μέρος του χρέους μας με χαμηλά επιτόκια ... Ισως τους πήραμε παραπάνω απο ενα νεφρό ) .
    Σε τι διαφωνείς? Στα του οικου μας ας υπάρχει φοροδιαφυγή αλλά κουνάμε το δάχτυλο στους έλληνες?

Εφόσων η φοροδιαφυγή είναι ποινικό αδίκημα στην Ε.Ε γιατί μπορώ να αγοράσω ακίνητο στην γερμανία χωρίς πόθεν έσχες?

Γιατί να είναι παγκόσμιο φαινόμενο η μεταφορά χρημάτων σε φορολογικούς παραδείσους? Είτε είμαστε κατά της φοροδιαφυγής είτε δεν είμαστε, δεν μπορώ να δεχθώ μια μέση λύση.

Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση και θα ήθελα να σε ρωτήσω βαγγέλη μέχρι τι είσαι πρόθυμος να θυσιάσεις για την παραμονή της ελλάδας στην ευρώπη?

Θεωρείς ότι εσύ πήρες/καταχράστηκες τόσα λεφτά από την ευρώπη που αξίζει να θυσιάσεις τα πάντα? (για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπονοώ κάτι προς το πρόσωπο σου απλά ρωτώ)

Όσο για τους "κακούς ξένους" δεν νομίζω ότι τους πήραμε κανένα νεφρό, πόσο μάλλον όταν και οι σωστοί και καθαροί τα του οίκου τους ευρωπαίοι χρωστάνε κάτι δις και τρις που δεν νομίζω να φταίει η ελλάδα για αυτό. (εκτός αν σε λίγο μας πουν ότι φταίμε και μεις για αυτό)
    -------------------

2. The Following 2 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

katsaraios (13-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP