Σελίδα 25 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 152324252627 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 241 έως 250 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θεωρώ ότι η βιοτεχνική δύναμη της Θεσσαλονίκης ήταν τεράστια. Τεράστια ποικιλία, πολύ καλές τιμές και ποιότητα ήταν τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που θυμάμαι από πιτσιρικάς. (υφάσματα, υποδήματα κυρίως)

Τώρα τι παίζει; Υπάρχει αυτή η παρακαταθήκη ακόμα ή έχουν όλα απαξιωθεί;

Ελπίζω να στρώσουν γρήγορα τα πράγματα.
    η ελληνική βιοτεχνική δύναμη στο σύνολο της μπορεί να γίνει τεράστια. και εξηγούμε.

αυτό που έχουμε εμείς σαν λαός, δεν το έχει κανένας. αυτή την ευρυματικότητα, το πείσμα και το τσαγανό. τυχαία δεν βγήκε το greek πατέντα, ανορθόδοξο, αλλά αποτελεσματικό.

εμείς πρίν 6 χρόνια είχαμε κάτι ιταλούς στο μαγαζί για να μας δείξουν ένα καινούριο πρόγραμμα στην μηχανή. την ημέρα που τους φιλοξενούσαμε, με πέτυχαν παρέα με τον υπάλληλο που είχα τότε για βοηθό, να ζυγίζουμε ένα καινούριο πρόγραμμα, με τρόπο που σκεφτήκαμε εμείς, γιατί μας φαινόταν πολύ χρονοβόρο όλο αυτό που μας είχαν μάθει. μας ρώτησαν γιατί ζυγίζουμε έτσι και τους απαντήσαμε. δεν είπαν τπτ.

πρίν 2 χρόνια, με πείρε κάποιος τηλ, ο οποίος είχε πάρει μηχανή της ίδιας εταιρείας και ζήτησε κάποια βοήθεια σε ένα συγκεκριμένο πράγμα. κλείσαμε ένα ραντεβού και πήγα απο εκεί. τον είδα να ζυγίζει με τον τρόπο που ζυγίζαμε εμείς. όταν τον ρώτησα, ο ιταλός τεχνικός του είχε δείξει τον τρόπο.

αφού μεταξύ σοβαρού και αστείου το έκανα θέμα την επόμενη φορά που μίλησα με τον πωλητή της εταιρείας, μου το παραδέχτηκε οτι τα τελευταία 5 χρόνια, έτσι μαθαίνουν τον κόσμο να ζυγίζει τις μηχανές.

τι θέλω να πω. οι ξένοι, ναθαίνουν κάτι και πέρα απο αυτό δεν παρεκλείνουν ποτέ. το μυαλο του έλληνα στροφάρει και βρίσκει λύσεις στα πιο άλυτα πράγματα. απλά δεν το χρησημοποιούμε εκεί που πρέπει το ρημάδι.

εγώ είμαι σίγουρος ότι αν πέσει προσοχή στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, μπορούμε να τους φάμε όλους.

δεν έχουμε να ζηλέψουμε απολύτως τπτ, ίσως το ότι απο βλακεία μας μείναμε πίσω. αυτό όμως ο έλληνας αν κάτσει και δουλέψει, θα καλύψει το χάσμα σε μισό χρόνο απ'οτι θέλουνε οι ξένοι. μην ξεχνάμε άλωστε, ότι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και η παραγωγή, είχαν έναν τεράστιο εχθρό απέναντι τους, το ίδιο το κράτος. και όμως, ακόμα έστω και υποτονικά, υπάρχει κάτι. δεν έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 14 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (13-07-15), aristent (13-07-15), chrisgiapz3 (13-07-15), georggge46 (13-07-15), I_MNL (13-07-15), Konstantinos E60 (13-07-15), Leonidas_E39 (13-07-15), mitsos_chania (13-07-15), Panmilios (13-07-15), pilot (13-07-15), Ptboul (13-07-15), Skyline_IS (13-07-15), vagmag (13-07-15), Vassilis ///M (14-07-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

sympether with chiefτης

/

4. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Panmilios (13-07-15), vagmag (13-07-15)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ένα καλογραμμένο άρθρο για την αποβιομηχανοποίηση της χώρας (του 2012).
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

6. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

vagmag (13-07-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

διαβάστε και αυτό, βοηθαει για να καταλάβουμε το πως η αριστερή αντίληψη κατέστρεψε όλα αυτά τα χρόνια την χώρα, κατασπαράζωντας οτιδήποτε έφερνε πραγματικό χρήμα.

https://www.thegreekz.com/?p=43462

σπάστε το κρατικό απόστημα ΤΩΡΑ.
    sympether with chiefτης

/

8. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

vagmag (13-07-15)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσείς τι θα μπορούσατε να δεχτείτε για να φύγουμε απο την ΕΕ , τι θα θυσιάσατε ; Γιατί εγώ δε θέλω να θυσιάσω την παιδεία μας , την εργασία που υπαρχει , την υγεία που παρέχεται ... Και τόσα αλλα που το κράτος μας μετά δε θα μπορεί να υποστηρίξει ...
    Η ανεργία ειναι για μένα το χειρότερο , που εχει συμβεί , αλλα με την έξοδο μας αυτό θα γίνει ακόμα χειρότερο , εκτός αν έχετε την εντύπωση οτι όσοι σήμερα παλεύουμε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες συνθήκες μετά . .... Ίσως αργότερα δημιουργηθούν άλλου είδους δουλειές , ίσως σε καποια χρονια ...
    Απο την ώρα που δεν μπορέσαμε να στήσουμε όμως αυτές τις δουλειές με τις επιδοτήσεις που μπορούσαμε να έχουμε , με τις πιστοποιήσεις , με τα εργαλεία δανεισμού που προσέφερε το τραπεζικό σύστημα και ήταν δελεαστικά για να ξεκινήσει ή να μεγαλώσει μια επιχείρηση , πιστεύετε οτι θα μπορέσουμε να τα κάνουμε αυτά μετά , χωρίς κάποιο πλεονέκτημα αλλα με μοναδικό όπλο το φτηνό νόμισμα και τους δασμούς στα ξένα προϊόντα ;
    Πέραν του ότι συμφωνώ στα προηγούμενα για την φοροδιαφυγή που αναφέρεις, θεωρώ δε ότι η φοροδιαφυγή δεν είναι ένα άλυτο κυνήγι μαγισσών, προφανώς κάποιοι κερδίζουν από όλο αυτό αλλα προτιμούν να πετάνε το μπαλάκι αλλού.

Δεν είμαι υπέρ της επιστροφής στην δραχμή αλλά 5 χρόνια τώρα βράζουμε σε ένα καζάνι,5 χρόνια δεν υπάρχει προοπτική για ανάπτυξη/ανάκαμψη/5 χρόνια τώρα αιμορραγούμε οικονομικά όλοι (άλλοι λιγότερο/ άλλοι περισσότερο), 5 χρόνια τώρα έχουμε γίνει παγκοσμίος ξεφτίλα και περίγελος και όλα αυτά γιατί? Για να παραμείνουμε ντε και καλά στο ευρώ?

Είτε ευρώ είτε δραχμή μας περιμένει αγγούρι αλλά θεωρείς πλέον βαγγέλη και με το νέο μνημόνιο ότι υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης? Προσωπικά θεωρώ ότι αυτό θα είναι και η ταφόπλακα, η ευρώπη απλά παρατείνει την "μπρίζα" και όταν σε 2-3 χρόνια απλά επιβεβαιωθούν ότι δεν πάει άλλο, θα την τραβήξουν και τότε δεν θα έχεις ούτε το σπίτι σου για να επιβιώσεις αλλά και όλη η περιουσία της χώρας θα ναι ξεπουλημένη.. (Μακάρι να βγω ψεύτης και όλο αυτό να είναι μια υπερεκτιμήμενη άποψη της στιγμής)

Είμαι περιέργος πως θα έρθει αυτό περίφημο αναπτυξιακό πακέτο γιούνκερ με τα 35 δις όταν θα η επιχείρηση που θα επενδύσει θα έχει φόρο 28% από το 1¤, εισφορά αλλυλεγγύης,τέλος επιτευδευματία,προκαταβολ φόρου 100% για τα μελλοντικά κέρδη που δεν του εγγυάται κανένας και δεν ξέρω αν θα ισχύσει το +12% έκτακτη εισφορά για κέρδη άνω των 500.000¤.
    Ποίος να επενδύσει σε αυτή τη χώρα?
    -------------------

10. The Following 3 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

A8hnaios (14-07-15), vagmag (13-07-15), Βασιλης (14-07-15)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αλέξη, πριν πέσεις για ύπνο...

Αλέξη μου, «καλημέρα»!

Ξέρω ότι είσαι εξαντλημένος, αλλά θέλω να σου γράψω 2-3 πράγματα πριν κοιμηθείς!

Πρέπει με κάποιον τρόπο να μην το ξαναζήσουμε σε ένα χρόνο όλο αυτό, γιατί η κατάρρευση θα είναι ολοκληρωτική και δεν θα σώζεται τίποτα.

Παράλληλα, στο μεσοδιάστημα, πρέπει και να μην έχουμε εμφύλιο μεταξύ μας και να μη μας κυβερνήσει ο Βορίδης και να έχουμε μια ρημαδοανάπτυξη...

Α και αν μπορείς, κάτι, έστω μικρό, μια αρχή στην παιδεία. Ξεκίνα από τα μικρά Νήπια, ώστε σε 20 χρόνια, το 2035 να έχουμε την πρώτη γενιά αποφοίτων του Πανεπιστημίου (τους έχω βάλει πτυχίο στα 6 χρόνια, για να πιουν και τα ποτά τους) ενός «κανονικού» εκπαιδευτικού συστήματος.

Ναι ξέρω, είναι εξαιρετικά δύσκολα όλα αυτά, σχεδόν αδύνατα, αλλά πρέπει! Και πρέπει τώρα! Τώρα που είσαι πιο ψηλά από ποτέ, πιο συμπαθής από ποτέ και πιο κουρασμένος από ποτέ. Τώρα!

Σιγά σιγά, με σταθερά βήματα, ξεφορτώσου τους παλαβούς από τον ΣΥΡΙΖΑ, προτίμησε τους Παπαδημούληδες και όχι τους Στρατούληδες, απόφυγε τα πειράματα τύπου Βαρουφάκη, αλλά ενίσχυσε ανθρώπους σαν τον Τσακαλώτο, άσε τους Καμμένους να πάνε να εξερευνήσουν τους υδατάνθρακες στο Αιγαίο και κάνε μια οικουμενική με όλες τις ευρωπαϊκές δυνάμεις, δίνοντας «ρόλους» σε ανθρώπους που δεν προκαλούν είτε αηδία είτε απελπισία στον κόσμο και πάνω απ' όλα ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, που ζούμε σε αυτήν τη χώρα.

Σε ικετεύω Αλέξη, μην κάνεις εκλογές. Κυβέρνησε εσύ για 2-3 χρόνια, μαζί με 200-230 βουλευτές, για να περάσουμε τον κάβο με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες.

Αλέξη, για όσα έγιναν στη χώρα από το 1821 ως το 2012 δεν έχεις απολύτως καμία ευθύνη. Για όσα έγιναν από το 2012 ως το 2015 έχεις μεγάλη ευθύνη γιατί επένδυσες ΜΟΝΟ στο ψέμα, στον λαϊκισμό και στην αγανάκτηση του κόσμου. Για όσα έγιναν το τελευταίο 6μηνο, Αλέξη μου, έχεις τεράστια ευθύνη, αλλά δεν θέλω να σου καταλογίσω δόλο.

Την έχουν «πατήσει» στο παρελθόν άνθρωποι πολύ πιο μορφωμένοι, πολύ πιο «χορτασμένοι» και πολύ πιο «ψημένοι» από εσένα.

Δεν μπορώ να πω «ό,τι έγινε έγινε», γιατί έγιναν πολλά, πάρα πολλά, πάρα πολύ ατυχή, πάρα πολύ ερασιτεχνικά, που όλα βασίστηκαν σε μια ανεκδιήγητη ανοησία». Συγχώρεσέ με Αλέξη, που σου γράφω έτσι, αλλά το «θα βαράμε το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν» είναι στο Top 5 των πλέον επικίνδυνων φράσεων στη νεότερη ελληνική ιστορία!

Το είπες, σε πίστεψαν, το πίστεψες κι εσύ και... γαμήθηκε ο Δίας.

Δεν πειράζει; Όχι, πειράζει και πειράζει πολύ, αλλά τώρα δεν έχουμε χρόνο για το «στα έλεγα εγώ» και για το «σας πείραξαν τα νταούλια του Τσίπρα και όχι τα λεφτά υπάρχουν του ΓΑΠ και τα σκισμένα Μνημόνια του Σαμαρά». Αλέξη, όλα μας πειράζουν, αλλά κάποια είναι πιο καταστροφικά από κάποια άλλα. Νομίζω, το τελευταίο 15ήμερο, το κατάλαβες κι εσύ, το κατάλαβε και όλος ο κόσμος βλέποντας σε, βλέποντας το πρόσωπό σου, τον έρπητα στα χείλη σου, την αγωνία στο βλέμμα σου...

Το Μνημόνιο - Αντιμνημόνιο ευτυχώς τελείωσε! Το 1ο Μνημόνιο το ψήφισαν 172 βουλευτές, το Μεσοπρόθεσμο 155 βουλευτές, το 2ο Μνημόνιο: 199 βουλευτές και το 3ο Μνημόνιο: 251 βουλευτές. Δεν έχουμε άλλο χρόνο για «παραμύθια». Η μία λύση είναι το -σκληρό, δύσκολο, επώδυνο- Μνημόνιο και η άλλη είναι η Δραχμή. Σε ευχαριστούμε που επέλεξες το πρώτο...

Αλέξη, κοιμήσου 10-15 ώρες, κάνε μια βουτιά, πάρε μια μεγάλη αγκαλιά την Μπέτυ και τους δυο σας γιους και Τρίτη πρωί, βγες μπροστά, πες άβολες αλήθειες!

Και για το Δημόσιο και για τη συνταξιοδότηση και για τις ιδιωτικοποιήσεις και για τα κλειστά επαγγέλματα και για την εκκλησία και για τις επενδύσεις που έχουμε μάθει να τις βλέπουμε ως Μπαμπούλα και για όλα αυτά που οι αλήτες οι Ευρωπαίοι (γιατί όντως έχουμε ξεπεράσει κι εμείς κάθε όριο αναξιοπιστίας, αλλά είναι αλητεία ο τρόπος που μας φέρονται) ζητάνε εδώ και χρόνια να κάνουμε κι εμείς λέμε "Yes Sir" και... πάμε διακοπές στην Αίγινα!

Χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες μας διέλυσαν. Μας κατασπάραξαν! Μας έβαλαν στη γωνία και απείλησαν να μας πάρουν μέχρι και το... Euro του 2004! Λυπάμαι που στο λέω, αλλά έχεις την κύρια ευθύνη που βρεθήκαμε σε αυτήν τη θέση με τους χειρισμούς των τελευταίων μηνών. Αλλά ήταν τόσο απαράδεκτος, τόσο εξοντωτικός ο τρόπος που μας φέρθηκαν χθες οι δανειστές μας, που αυτό μας «ένωσε». Οι ίδιοι που επί ένα μήνα μαλώνουμε, βριζόμαστε, φωνάζουμε ο ένας στον άλλον σαν τρελοί, χθες το βράδυ, σταθήκαμε όλοι δίπλα σου! Όπως στάθηκαν δίπλα σου και αρκετοί Ευρωπαίοι -πραγματικοί- εταίροι. Μην τους ξεχάσεις. Δεν θα τα είχες καταφέρει χωρίς αυτούς...

Αλέξη, εδώ και τώρα! Όσο είναι καιρός. Όχι για 'σένα, ούτε για εμένα προφανώς. Οριακά για τα παιδιά μας και κυρίως για τα εγγόνια μας, που το 2030 θα γεννηθούν σε ένα κράτος του Δυτικού κόσμου και όχι σε μία... αδάμαστη, περήφανη, αξιοπρεπή Μπανανία.

Πολλοί θα σου πουν ότι έκανες «κωλοτούμπα». Προσωπικά, θα σου πω ότι είμαι ευγνώμων που έστω και την ύστατη στιγμή έκανες αυτήν την κωλοτούμπα. Μπράβο σου! Πολλοί στο παρελθόν, δεν την έκαναν και προτίμησαν να οδηγήσουν εν γνώσει τους το καράβι στα βράχια.

Θα κάνεις κι άλλες κωλοτούμπες στο επόμενο διάστημα και πολύ καλά θα κάνεις! Άλλες άτσαλες και άλλες με χάρη. Θα τις κάνεις όμως, γιατί πλέον έχεις καταλάβει. Κι εσύ και εμείς...

Θα βρεθούν αρκετοί που θα σου πουν ότι μας πρόδωσες. Όχι! Δεν μας πρόδωσες. Θα μας πρόδιδες, αν επέμενες να χαϊδεύεις τα αυτιά της «Πλατείας» και να πολιτεύεσαι σαν κάποιος που ψάχνει likes στο Facebook... Θα είχες διαπράξει εσχάτη προδοσία και οι ίδιοι που την Κυριακή το βράδυ σε αποθέωναν χορεύοντας στο Σύνταγμα, θα σε πετροβολούσαν!

Αλέξη, κύριε Πρωθυπουργέ, εδώ και τώρα. Εσύ!!!

Και εμείς από πίσω. Και οι συμφωνούντες και οι διαφωνούντες και οι αριστεροί και οι κεντρώοι και οι δεξιοί και οι φιλελέδες. Όλοι!!!

Καλή ξεκούραση, καλή τύχη και... γερό στομάχι!

Υγ: Να πούμε εναντίον του Σόιμπλε ό,τι θέλουμε. Τα πάντα! Τη χειρότερη κριτική! Όχι όμως ότι είναι ανάπηρος. Όχι! Ποτέ έτσι.

* Τους χρυσαυγίτες δεν τους βάζω στους όλους! Όπως είπε και ο Μπουτάρης «να πάνε στη θάλασσα». Θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς...

https://www.gazzetta.gr/stili/editor...eseis-gia-ypno

12. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

mark e92 (13-07-15), Ptboul (13-07-15), vagmag (13-07-15)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

ωραια ουτε ναι ουτε οχι ,ουτε απων ουτε τιποτα.τα παιχνιδια του Αλεξη δεν ειναι σοβαρα.
    το βαραβαρο εξαμηνο με την καταληξη αυτην δειχνει πολιτικη βλακεια και αγνοια κινδυνου απο απειρια και δεοντολογικο εγκλωβισμο.
    για αλλη μια φορα ο ελληνας εφαγε το ψεμα το αριστεροβλακα γιατι βαρεθηκε τους δεξιοβλακες και πειρε την αγγουρα στον κ.....ο μπραβο μπραβο παλικαρια και οτι εμεινε απο υγεια στον ιδιωτικο τομεα το γ.......με και αυτο μπραβο,μπραβο
    ΦΑΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΟΙΔΟ
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

14. The Following 3 Users Say Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

Thomelef (13-07-15), vagmag (13-07-15), Βασιλης (14-07-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Την δεκαετια του 90 η βιοτεχνιαμας εφτασε να απασχολει μεχρι και 90 γαζωτριες..
    Ο μισθος τους αρκετος για να καταναλωνουν και να ζουν με αξιοπρεπεια..

Οταν ηρθε το ευρω το 2002 η βιοτεχνια μας δεν μπορουσε να ανταγωνιστει τα φτηνα κοστολογια της παγκοσμιας αγορας και το εργαστηριο ηταν ασυμφορο..
    Γυρω στα 100 ατομα ανεργα μονο απο μια βιοτεχνεια το 2003..

Το 2008 η βιοτεχνεια εκλεισε..Και εγω εγινα φορτηγατζης..

Τωρα περιμεντε, θα δουμε μεγαλη αναπτυξη..

Καλο κουραγιο αδερφια και καλη τυχη σε οσους κρατατε μια μικρη επιχειρηση..

Εγω μαλον θα τα παρατησω τελειως..Να βαραω εγω 12 και 14 ωρες στο τιμονι για το τιποτα?Ευχαριστω δεν θα παρω..

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το χασμα μεταξυ πλουσιων και φτωχων ειναι τεραστιο στην Βουλγαρια, σας θυμιζει μηπως κατι?

Αυτοι που βλεπεις στα παρκινγκ με τα αμαξια ειναι σαν να βλεπεις πλούσιους ελληνες εφοπλιστες στο Λονδινο.

Μην βλεπετε το δεντρο, το δασος παιδια.Οπως ειπε πριν καποιος και το ειπα και εγω, οι μεταρυθμισεις θα γινουνε γιατι πρεπει αλλα αναπτυξη δεν........

Θα βγει η μπριζα μελλοντικα και οπως επιβεβαιωθηκε ειδατε πως παιξανε βραχονησίδες κτλ-κτλ????
    insane in the ///Midbrain

17. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Βασιλης (14-07-15)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το χασμα μεταξυ πλουσιων και φτωχων ειναι τεραστιο στην Βουλγαρια, σας θυμιζει μηπως κατι?

Αυτοι που βλεπεις στα παρκινγκ με τα αμαξια ειναι σαν να βλεπεις πλούσιους ελληνες εφοπλιστες στο Λονδινο.

Μην βλεπετε το δεντρο, το δασος παιδια.Οπως ειπε πριν καποιος και το ειπα και εγω, οι μεταρυθμισεις θα γινουνε γιατι πρεπει αλλα αναπτυξη δεν........

Θα βγει η μπριζα μελλοντικα και οπως επιβεβαιωθηκε ειδατε πως παιξανε βραχονησίδες κτλ-κτλ????
    οποιος μπορει να φυγει απο τα τετρημενα της ελληνικης ραγιαδικης σκεψης μπορει να αναπτυχθει δεν εχεις δικιο.αρκετοι ελληνες εχασαν δουλειες και εκαναν αλλες με επιτυχια . σε ενα εθρικο κρατος που τον ιδιωτη τον λερωνει με την καχυποψια του κλεφτη και προστατευει το δημοσιο μιας και η μονη κοινωνικη πολιτικη που ξερει ειναι τα πελατακια και η θεσουλα του δειλου ραγια.
    αν ειναι δυνατον νεοι ανθρωποι να παρακαλουν ακομα να γινουν ξεφτιλες δημοσιοι ραγιαδες
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

19. The Following 2 Users Say Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

Thomelef (13-07-15), vagmag (13-07-15)

Σελίδα 25 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 152324252627 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP