Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 277

Θέμα: ΝΑΙ Η ΟΧΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα φάγανε τα λεφτα Βαγγέλη και εγω δεν έφαγα φραγκο απο επιδοτήσεις και δάνεια κτλ να μην σωσω που έλεγε η γιαγιά μου να ειναι καλα εκεί που ειναι (καλύτερα απο εδω που είμαι) αν λέω ψέματα.

Επιμένω τα λάθη ειναι ΔΙΚΑ μας αλλα οι Γερμανοί ΟΛΟΙ ξέρουμε τί ειναι ικανοί να κάνουνε μην το αψηφατε ρωτήστε κανέναν που τους έζησε.

Βαγγέλη δεν είσαι ισότιμος με τους γερμανούς,δεν σε βλεπουνε έτσι δυστυχώς.

Προσωπικά μιλώντας θεωρώ οτι το ευρω εχει πλεον ημερομηνία λήξης,αργά η γρήγορα θα σκορπίσει γιατι πάσχει σαν σύσταση εξαρχής και δεν προσαρμοστικε στις προκλήσεις.

Ξαναλέω οτι φταίμε εμείς με ολα τα στραβά μας αλλα πλεον εχει ξεπεραστεί κάθε όριο λογικής και προοπτικής της χώρας Ε αυτά που ζητάνε.

Κλείνω λέγοντας να μου πει οποιος επιθυμεί αν πιστεύει οτι εάν κάνουμε τα πάντα που μας ζητάνε ακριβώς οπως μας τα ζητάνε αν θα ορθοποδησουμε ποτέ χωρις κουρεμα χρέους όμως.Μονο μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα που ζητάνε γιατι εγω θα βαλω το πτυχίο μου στον πάτο μου αν γινει αυτο ποτε και πλεον βλέπω εξευτελισμό της χώρας.

Για να πω την αλήθεια θα πάω την σκέψη μου ενα βήμα παραπέρα,μου αρέσει αυτο που γίνεται αυτη την στιγμή το θεωρώ ευλογία υπέρτατη για το μέλλον του κόσμου και της ανθρωπότητας γιατι θα υποστούμε τα δεινά ολα δίνοντας χώρο να φανεί μια κατάρα που σιγοκαιει και αναζητεί τρόπους να φουντώσει.

Υπενθυμίζω την πλήρη αποδοχή Σοιμπλε-Μερκελ και τους χειρισμούς τους απο δημοσκοπήσεις απο τον γερμανικό λαό σε ποσοστό 70%.
    insane in the ///Midbrain

2. The Following 4 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

I_MNL (13-07-15), katsaraios (13-07-15), Panos 316T (13-07-15), Βασιλης (13-07-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα φάγανε τα λεφτα Βαγγέλη και εγω δεν έφαγα φραγκο απο επιδοτήσεις και δάνεια κτλ να μην σωσω που έλεγε η γιαγιά μου να ειναι καλα εκεί που ειναι (καλύτερα απο εδω που είμαι) αν λέω ψέματα.

Επιμένω τα λάθη ειναι ΔΙΚΑ μας αλλα οι Γερμανοί ΟΛΟΙ ξέρουμε τί ειναι ικανοί να κάνουνε μην το αψηφατε ρωτήστε κανέναν που τους έζησε.

Βαγγέλη δεν είσαι ισότιμος με τους γερμανούς,δεν σε βλεπουνε έτσι δυστυχώς.

Προσωπικά μιλώντας θεωρώ οτι το ευρω εχει πλεον ημερομηνία λήξης,αργά η γρήγορα θα σκορπίσει γιατι πάσχει σαν σύσταση εξαρχής και δεν προσαρμοστικε στις προκλήσεις.

Ξαναλέω οτι φταίμε εμείς με ολα τα στραβά μας αλλα πλεον εχει ξεπεραστεί κάθε όριο λογικής και προοπτικής της χώρας Ε αυτά που ζητάνε.

Κλείνω λέγοντας να μου πει οποιος επιθυμεί αν πιστεύει οτι εάν κάνουμε τα πάντα που μας ζητάνε ακριβώς οπως μας τα ζητάνε αν θα ορθοποδησουμε πηηοτέ χωρις κουρεμα χρέους όμως.Μονο μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα που ζητάνε γιατι εγω θα βαλω το πτυχίο μου στον πάτο μου αν γινει αυτο ποτε και πλεον βλέπω εξευτελισμό της χώρας.

Για να πω την αλήθεια θα πάω την σκέψη μου ενα βήμα παραπέρα,μου αρέσει αυτο που γίνεται αυτη την στιγμή το θεωρώ ευλογία υπέρτατη για το μέλλον του κόσμου και της ανθρωπότητας γιατι θα υποστούμε τα δεινά ολα δίνοντας χώρο να φανεί μια κατάρα που σιγοκαιει και αναζητεί τρόπους να φουντώσει.

Υπενθυμίζω την πλήρη αποδοχή Σοιμπλε-Μερκελ και τους χειρισμούς τους απο δημοσκοπήσεις απο τον γερμανικό λαό σε ποσοστό 70%.
    Συμφωνώ οτι πρεπει να κάνουμε αυτά που πρεπει (οχι επειδή μας το λένε ) κ να κάνουμε ενα ακόμα κούρεμα χρέους οτι θα πάμε καλύτερα . Ούτε μεμονωμένα κούρεμα μας φτάνει , ούτε μεμονωμένα μεταρρυθμίσεις . Αλλα ας ξεκινήσουμε καποια στιγμή να κάνουμε μεταρρυθμίσεις ...
    Υποτίθεται οτι αν κάνουμε μεταρρυθμίσεις , θα μας κάνουν και κούρεμα . Δεν μπορώ να ξερω με βεβαιότητα , αλλα δεν το δοκιμάσαμε .
    Δεν κάναμε μεταρρυθμίσεις ... Οριζόντιες μειώσεις κάναμε και φόρους ! Τίποτα αλλο .
    Διαφωνείς ;;;

Όσον Αφορά για το μέλλον του ευρω δεν ξερω να πω . Η ιστορία θα δείξει .
    Αν θεωρείς οτι δε θα εχει καλό τέλος , θεωρείς οτι θα ειμαστε καλύτερα σε δικό μας νόμισμα , του οποίου η ισοτιμία θα εχει μεγάλη κατρακύλα για πολυ καιρό ;
    Και επίσης με οποιοδήποτε νόμισμα , θεωρείς αν κατάλαβα καλα οτι πρεπει να κάνουμε μεταρρυθμίσεις ... Ή κάνω λάθος ;
    Το ρωτάω έτσι απλά γιατί πολλοί θεωρούν οτι το δικό μας νόμισμα ειναι σωτηρία , για ολα τα προβλήματα της χώρας .

Επίσης και ο δικός μας Τσιπρας και μέχρι προ λιγο ημερών Βαρουφακης είχε την
    Αποδοχή των πολλών , αλλα τα αποτελέσματα δεν ειναι εξίσου καλα για το δικό μας λαό . Αν αυτό παίζει κανέναν ρόλο .

4. The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:

chrisgiapz3 (13-07-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP