-
Γεια σας παιδιά,
Σκέφτηκα να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου σχετικά με το evolve
Είμαι ο ιδιοκτήτης του m3 που είχε παλιά ο vagmag, για όσους το γνωρίζουν ξέρουν τη φοράει κ για όσους δεν το ξέρουν το αμάξι έχει evolve Alpha-N προγραμα με carbon ιntake κ τα υπόλοιπα μαμά
Πρέπει να πω ότι πριν καταλήξω να αγοράσω το συγκεκριμένο m3 είχα δοκιμάσει μερικά αλλά m3 και έβλεπα μια διάφορα στην οδήγηση από τα stock μ με του Βαγγέλη το αμάξι. Όχι μόνο στον ήχο που ειναι καταπληκτικός αλλά και μια διάφορα στην απόκριση του γκάζιου, ανταποκρίνεται πολλοί πιο γρήγορα.
Με την evolve είχα μια τέλεια επικοινωνία και με βοηθεισαν πολύ τα παιδιά στην Αγγλία, παρόλο που είχαμε κάποιες διαφωνίες βγάλαμε μια ακρι. Το αμάξι κάποια στιγμή άρχισε να μπερδεύει κ να ρεταρι κ όλοι νομίζαμε ότι ήταν το προγραμμα, ενώ είχε καψι φλαντζα αναμεταξι τον 2 κ 3 κύλινδρο. Και αυτό το πρόβλημα δείχνει να ειναι γνωστό στα m3 e46 που έχουν κάνει πάνω απο 110 000 χλμ, φορά αν το προγραμα κ η εισαγωγή επεξαι κάποιο ρόλο δεν ξέρω, αλλά κ στοκ m3 to έχουν πάθη αρκετά πολλά απο ότι έχω ακούσει κ έχω διαβάσει.
Παντός κ για δικιά μου απορία όταν βγει το αμάξι απο τον καζακο θα το πάω για διναμομετρηση κ θα σας ποσταρο τα αποτελέσματα έτσι για να τα συγκρίνουμε. 
-
The Following 13 Users Say Thank You to costask2 For This Useful Post:
A8hnaios (02-09-14), Bazil Van Sinner (01-09-14), BILL007 (01-09-14), chrisgiapz3 (03-09-14), JiMk86 (02-09-14), Kazakos Garage (01-09-14), mormon (01-09-14), nik200 (01-09-14), pilot (01-09-14), steliosm46 (01-09-14), Thomelef (01-09-14), vagmag (01-09-14), VanVIC (01-09-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP