Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 115

Θέμα: m3 e46...σταθεροτητα στην εθνικη..

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aκριβώς! Εδώ είναι η ουσία: Άλλο να στρίβεις τις ανοιχτές καμπές της Αττικής οδου και άλλο να παλεύεις να στρίψεις στην άθλια άσφαλτο κάποιων εθνικών αρτηριών με τις ανάποδες κλίσεις.

Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις ότι τα Μ3 δεν στρίβουν στα πολλά, διότι έτσι ακριβώς βγαίνουν στα φόρουμ διάφορα "urban legends", θα πρέπει να επισημάνουμε με το φιλαράκι μου το Νίκ ότι γενικά εμείς οι κάτοχοι Μ3 υπερβάλουμε και περιμένουμε από το Μ3 να κάνει παπάδες. Το αμάξι στρίβει, τόσο καλά και καλύτερα από τα περισσότερα παραδείγματα που αναφέρθηκαν συγκριτικά στο thread. Εντάξει δεν στρίβει στα πολλά σαν 458 italia που δημιουργεί 140kg αρνητική άντωση στα 200km/h...who cares?
    εχει δικιο ο νασσος...

θα το ξαναεπαναλαβω για να μην υπαρχουν λαθος εντυπωσεις..

προσοχη..δεν ειπα ποτε οτι το αμαξι δεν στριβει φοβερα...ειπα οτι σε πολλα χιλιομετρα και σε συνθηκες οριακης οδηγησης..απλα το αμαξι σε γεμιζει ωρες ωρες αμφιβολια...που μπορει να οφειλεται σε πολλα απο τα παραπανω που αναφερθηκαν...

υγ....για να τα λεμε κι ολα..σε μια στροφοδιαδρομη βουνου ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ενα evo δεν μπορει να ακολουθησει....τοσο σιγουρος ειμαι για το αμαξι..

2. The Following 4 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-03-14), dark knight (27-03-14), doctore (27-03-14), steliosm46 (27-03-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP