Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αν επρεπε σημερα με 54,000ευρω να αγορασω οχημα μεχρι 2,000κυβικα....

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Θα επαιρνα την CLA45 AMG

36 56,25%
  • Θα τα εκαιγα,μερσεντες δεν θα επαιρνα

2 3,13%
  • θα επαιρνα BMW και τα μυαλα στα καγκελα και τα "τσαγακια" παγωμενα!!!

26 40,63%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 152

Θέμα: Mercedes CLA 45 AMG

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω δεν προσπαθησα να πεισω κανεναν ουτε να αλλαξει μαρκα,ουτε οτι επειδη δεν μπορει να παρει ///Μ να πει οτι το σαλιγκαρι του ειναι καλυτερο,ουτε εγω εχω ///Μ,εχω ερωτα με τα Μ3 και γουσταρω απιστευτα τον ασσο μου ε81 με 122 αλογα,αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος!!!
    Το θεμα αφορα ενα καινουργιο μοντελο μιας αλλης μαρκας αυτοκινητοβιομηχανιας,της συγχρονης αυτοκινητοβιομηχανιας της υπερτροφοδοτησης οποτε ειναι εντελως ακυρο να συγκρινουμε ενα σημερινο τουρμπατο,κομπρεσσορατο μοτερ με ενα παλαιοτερο ατμοσφαιρικο...
    Α και να μην ξεχασω,τα σημερινα //Μ που παρα πολλοι δεν μπορουμε να εχουμε,εχουν κ αυτα σαλιγκαρια...
    είναι άγνωστο σε ανθρώπους με αγάπη για το αυτοκίνητο πόσο δύσκολο είναι να πάρεις πολλά άλογα από ατμόσφαιρα;
    είναι άγνωστο πόσο εύκολο είναι να πάρεις πολλά άλογα με υπερσυμπίεση;
    ο οιοσδήποτε αναγνωρίζει τα παραπάνω είναι αντικειμενικός γιατί είναι ευρέως γνωστά, όχι γιατί τα λέω εγώ.
    το σαλιγκάρι μου το συγκρίνω με s62, ίδιας εποχής κινητήρα.
    το καινούριο αυτοκίνητο άλλης αυτοκινητοβιομηχανίας θα συγκριθεί με τα σύγχρονά του, αλλά θα κριθεί και υποκειμενικά από τον καθένα μας.
    για να μην παρεξηγούμαι, αν αύριο η bmw παρουσιάσει έναν ανταγωνιστή δίλιτρο με 350-400 άλογα, πάλι τις ίδιες απόψεις θα έχω. δε θα γίνει ποτέ κάτι ιδιαίτερο, όμως θα ξεκ@λιαστεί στις πωλήσεις και πιθανότατα να το πάρω κι εγώ. όμως θα παραμείνω πάντα λάτρης του δύσκολου δρόμου. πάντα θα προτιμώ το ουρλιαχτό ενός κινητήρα από το απρόσωπο φύσημα που μπορεί να προέρχεται από ένα punto gt ή μια cla.

(επειδή δεν κοροιδεύω κανέναν, σε καμία περίπτωση δε γουστάρω τους καινούριους κινητήρες ///Μ με τούρμπο)

2. The Following 4 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-01-14), dark knight (28-01-14), giannis z3 (05-02-14), Nick bmwlover (28-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP