Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αν επρεπε σημερα με 54,000ευρω να αγορασω οχημα μεχρι 2,000κυβικα....

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Θα επαιρνα την CLA45 AMG

36 56,25%
  • Θα τα εκαιγα,μερσεντες δεν θα επαιρνα

2 3,13%
  • θα επαιρνα BMW και τα μυαλα στα καγκελα και τα "τσαγακια" παγωμενα!!!

26 40,63%
Σελίδα 12 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 152

Θέμα: Mercedes CLA 45 AMG

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχει λογική ο συλογισμός σου αλλά δεν έχει λογική το να συγκρίνεις μεταχειρισμένο με καινούργιο.
    Σαν προσέγγιση δεν θα με βρείς αντίθετο.
    Και μόνο στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε δεν αποταμιεύεις εύκολα 65Κ για 2λιτράκι όπως λέγαμε κάποτε.
    Εγώ προσωπικά μιλώντας εύκολα συγκρίνω μεταχειρισμένο με καινούριο
    Με τα μισά λεφτά παίρνεις ανώτερο αυτοκίνητο σε κάθε κατηγορία
    Αρκεί φυσικά να ελέγξεις διεξοδικά..
    Detailing Madness

2. The Following 2 Users Say Thank You to stef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (29-01-14), giannis z3 (05-02-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίρνεις με 20000 ευρώ 335 καλό και πληρώνεις για 10 χρόνια τέλη 8800 και φόρο πολυτελείας 5 Χ 1250 = 6250 δηλαδή συνολικά 35 περίπου και είσαι με τα μισά χρήματα άρχοντας.
    Έχεις εξοικονομήσει και 30000 ευρώ από την τσέπη που αν αγόραζες καινούριο Mitsubishi (Mercedes ηθελα να πω...)

Μην μου πει κανείς σας ότι θα κρατήσει αυτοκίνητο πάνω από 10 χρόνια

Και έχεις καλύτερο αμάξι από το A45..
    Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσα λαμπάκια θα ανάψει το 335 όταν θα έχει 10 χρόνια στην πλάτη του

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jkourkoulis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι δυσκολο να δεχτω οτι δεν σας εντυπωσιαζει ενα τετοιο συνολο. Λετε οτι ειναι ευκολο να φτασει καποιο αυτοκινητο αυτη την υποδυναμη με τουρμπο κλπ. Ειναι πραγματι τοσο απλο μια εταιρια σαν την mercedes να δωσει στην αγορα (δεν ειναι πλεον ενα πειραμα) ενα τετοιο αυτοκινητο; Αφου ειναι ευκολο και γινεται εδω και χρονια γιατι δεν το εκανε καμια εταιρια τοσα χρονια; Μην μου πειτε οτι δεν ηθελαν γιατι εβγαζαν μονο ατμοσφαιρα, τοσα τουρμπο βγαινουν τοσα χρονια κανενα εργοστασιακο δεν ειχε τετοια δυναμη... Μην ξεχναμε οτι οταν αγοραζεις αυτοκινητο απο τη mercedes (bmw, audi κλπ) εχεις την απαιτηση να δουλευει σωστα, αν παω εγω στο μαστρομητσο και του πω κανε μου το z3 1.9 350 αλογα θα εχω την ιδια απαιτηση; Κατα την αποψη μου εκει ειναι η δυσκολια, στο να τολμησεις! Προφανως ο καθενας επιλεγει αυτο που του αρεσει και σιγουρα πολλοι απο εσας ξερετε περισσοτερα για αυτοκινητα απο οτι εγω. Συγγνωμη αν κουρασα σιγουρα απο κοντα θα ηταν πιο ενδιαφερουσα η συζητηση!

Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Ο λόγος που δεν εφαρμόστηκε τόσα χρόνια είναι ότι οι εποχές εκείνες έδιναν το περιθώριο στο κοινό που απευθύνονταν αυτού του είδους οι εταιρίες να παράγουν τέτοιου είδους αυτοκίνητα γιατί υπάρχε και η ανταπόκριση από τους ενδιαφερόμενους...

Τώρα όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να επιβιώσουν και προφανώς θα ψάξουν για λύσεις με σκοπό να προσεγγίσουν περισσότερους αγοραστές...

Και θα κάνω και ένα ερώτημα: Ποιόν κινητήρα θεωρείτε πιο αξιόπιστο? Έναν ατμοσφαιρικό 4000 κυβικών με 400 άλογα ή έναν 2000 κυβικών με 350+ άλογα που σηκώνει πίεση ένα σκασμό bar? Και δεν μιλάω για 200.000 χλμ γιατί από τις 300.000 χλμ και μετά φαίνεται τι αξίζει... Είναι κι αυτό ένας μεγάλος παράγοντας που αποφεύγεται η χρήση τουρμπίνας των "έξυπνων" εταιριών που δεν πουλάνε αυτοκίνητα 5ετίας-10ετίας...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 28-01-14 στις 22:21
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσα λαμπάκια θα ανάψει το 335 όταν θα έχει 10 χρόνια στην πλάτη του
    κανένα καλοσυντηρημένο όχημα δεν έχει λαμπάκια.-

6. The Following 3 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

micz (30-01-14), stef (29-01-14), Στέφανος (28-01-14)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο λόγος που δεν εφαρμόστηκε τόσα χρόνια είναι ότι οι εποχές εκείνες έδιναν το περιθώριο στο κοινό που απευθύνονταν αυτού του είδους οι εταιρίες να παράγουν τέτοιου είδους αυτοκίνητα γιατί υπάρχε και η ανταπόκριση από τους ενδιαφερόμενους...

Τώρα όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να επιβιώσουν και προφανώς θα ψάξουν για λύσεις με σκοπό να προσεγγίσουν περισσότερους αγοραστές...

Και θα κάνω και ένα ερώτημα: Ποιόν κινητήρα θεωρείτε πιο αξιόπιστο? Έναν ατμοσφαιρικό 4000 κυβικών με 400 άλογα ή έναν 2000 κυβικών με 350+ άλογα που σηκώνει πίεση ένα σκασμό bar? Και δεν μιλάω για 200.000 χλμ γιατί από τις 300.000 χλμ και μετά φαίνεται τι αξίζει... Είναι κι αυτό ένας μεγάλος παράγοντας που αποφεύγεται η χρήση τουρμπίνας των "έξυπνων" εταιριών που δεν πουλάνε αυτοκίνητα 5ετίας-10ετίας...

εγω παλι πιστευω οτι ο κινητηρας που εβγαλε η μερσεντες θα ειναι κατι σαν τα Vankel που φορανε τα ρχ8 και ρχ7 που μετα της 130.000-135.000 ειναι αχρηστα και δεν συμφερει να τα φτιαξεις
    αν με τοση πιεση που θα δεχεται η τουρμπινα η και ο κινητηρας για να βγαλει αυτα τα αλογα στον δρομο καταφερει και ξεπερασει τα 250.000χιλιομετρα τοτε απο εμενα εχει τον σεβασμο και περνω πισω οτι εχω πει
    αα και επεισης αν ειχα τοσα λευτα η θα αγοραζω μ3 η θα επερνα ενα Evo IX

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Στέφανος Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παλι πιστευω οτι ο κινητηρας που εβγαλε η μερσεντες θα ειναι κατι σαν τα Vankel που φορανε τα ρχ8 και ρχ7 που μετα της 130.000-135.000 ειναι αχρηστα και δεν συμφερει να τα φτιαξεις
    αν με τοση πιεση που θα δεχεται η τουρμπινα η και ο κινητηρας για να βγαλει αυτα τα αλογα στον δρομο καταφερει και ξεπερασει τα 250.000χιλιομετρα τοτε απο εμενα εχει τον σεβασμο και περνω πισω οτι εχω πει
    αα και επεισης αν ειχα τοσα λευτα η θα αγοραζω μ3 η θα επερνα ενα Evo IX
    Eντάξει δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση μία εταιρεία όπως η Mercedes με τις μ@λ@κίες που κάνουν εκεί οι Ιάπωνες και εννοείται ότι ένας τέτοιος κινητήρας αποκλείεται να είναι τυχαίος όμως δεν φτάνει κατά τη γνώμη μου τα "σκυλιά" ατμοσφαιρικά σύνολα της Μercedes και ειδικά AMG...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HLIAS - E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eντάξει δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση μία εταιρεία όπως η Mercedes με τις μ@λ@κίες που κάνουν εκεί οι Ιάπωνες και εννοείται ότι ένας τέτοιος κινητήρας αποκλείεται να είναι τυχαίος όμως δεν φτάνει κατά τη γνώμη μου τα "σκυλιά" ατμοσφαιρικά σύνολα της Μercedes και ειδικά AMG...

σκεψου ομως τα Vankel να αντεχανε οπως αντεχουνε οι αλλοι κινητηρες και να μην σπαζανε στα 130.000χλμ για εμενα θα ηταν πραγματικα ενα εξεσιο αποτελεσμα

Rides
    0

Προεπιλογή

175 ιππους το λιτρο δεν εβγαλε κανεις ποτε!η mercedes ειναι μπροστα γενικοτερα ,
    τα amg πουλανε παρα πολυ στη γερμανια σε σχεση με τα m και ειναι για λογους αξιοπιστιας.
    ακομα προβληματα δεν βγηκαν για το αμαξι,μερικοι γραψανε οτι το χαλασανε απο τωρα,chill.. επισης εχει τελειο ηχο το ακουσα να περναει!!!

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν και off topic, υπάρχουν πάρα πολλά RX με πάνω απο 250.000χλμ και δουλεύουν τέλεια! Ψάξτε λίγο τα ξένα φόρουμ..ο Wankel(που παρεπιπτόντως είναι γερμανική εφεύρεση!) είναι ένα ιδιαίτερο μοτέρ και χρήζει ιδιαίτερης χρήσης και συντήρησης ώστε να αποδώσει τα αναμενόμενα! Αν το παίρνει κάποιος και νομίζει οτι πήρε Μαζντα 3 τότε..έχασε!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    175 ιππους το λιτρο δεν εβγαλε κανεις ποτε!η mercedes ειναι μπροστα γενικοτερα ,
    τα amg πουλανε παρα πολυ στη γερμανια σε σχεση με τα m και ειναι για λογους αξιοπιστιας.
    ακομα προβληματα δεν βγηκαν για το αμαξι,μερικοι γραψανε οτι το χαλασανε απο τωρα,chill.. επισης εχει τελειο ηχο το ακουσα να περναει!!!
    Εβγαλε το evo mr fg400 ,200 αλογα στο λιτρο

13. The Following 2 Users Say Thank You to panose30 For This Useful Post:

Vasilis M3 (29-01-14), Στέφανος (29-01-14)

Σελίδα 12 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP