Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
Πως τα καταφερες ρε θηριο;

Το 3.45 πως σου φαινοταν σε πιστα;

υγ:οταν ειχα το 3.38(τουρμπιστος) ειχα 5η στις 4000στρ. 140χλμ και εψαχνα την 6η σε ταξιδι χαχαχα
Ξέρω και γω ρε Πάνο? Αφου το μοτεράκι μου δεν ξέρει τι θα πει κόφτης... δεν μπορώ να καταλάβω.

Το 3.45 πιστεύω πως είναι ιδανικό για το μοτερ μου, εντός και εκτός πίιστας! Βέβαια στην εθνική έχω και εγώ θέμα, ειδικά στην Αθηνών Πατρών νόμιζα οτι θα ξεστοφαλιάσει το άμυρο...
Στις Σέρρες το ήθελα ενα κλικ πιο μακρύ είναι η αλήθεια όπως και στα μέγαρα, καθώς η δευτέρα μου έπεφτε μακριά και η τρίτη κοντή. Απλά φοβάμαι μήπως με χαλάσει στο ντριφτ. Φαντάζομαι όμως οτι το 3.38 με το 3.45 δεν θα έχει μεγάλη διαφορά.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελπιζω να μην πηγε κανα γρεζακι μεσα στο Quaife ε?
Ειτε 3.38 βαλεις ειτε 3.45 ειναι ουσιαστικα το ιδιο και η διαφορα καλυπτεται ακομη και αλλαγη στην διασταση ελαστικων.Αλλου ειναι το προβλημα αγορι:μολις ανακαλυψες την Αχιλλειο πτερνα των μικρων(168mm) καβουκιων.Σκεψου οτι εσπασε με 140hp,φαντασου στα 200+!!Ψαξου για μεγαλο καβουκι σκετο και θα βαλουμε μεσα ειτε βημα 3.46 ειτε κοντυτερο 3.64.3.91....
Υ.Γ. καθαρισε καλα τη μοναδα του Quaife...πολυ καλα!
Το ξέρω Μικε οτι το μικρό είναι πιο ευαίσθητο, αλλά τώρα δεν με παίρνει να ξαναγοράζω quaife και διαφορικά. Το δικό μου προφανώς δεν έσπασε απο την δύναμη, αλλα απο την κακομεταχείριση. έχεις δίκιο αλλα τώρα δεν είμαι για μετατροπές και στο διαφορικό. Και εγώ ελπίζω να μην μπήκε κανενα γρεζι, φυσικά και θα το καθαρίσω καλά και φυσικά και θα αλλάζω βαλβολινες κάθε 1000 χλμ για 2-3 φορές για να καθαρίσει κατα το δυνατό.

Δεν ξέρω ρε γμτ τι να βάλω. Θα έχει διαφορά? Αν βάλω το 3.38 θα πρέπει να κάνω και άλλες αλλαγές ή θα είναι βγάλε βάλε η φάση?