Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 216

Θέμα: M42 compressor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι αλλά πάντα υπάρχει τρόπος που καταργείς το λούφτ, άρα απο κει και περα πως καταλαβαίνει ο εγκέφαλος τι καύσιμο θα ψεκάσουν τα μπέκ?

Ο αισθητήρας γκαζιού/πεταλούδας για αυτή τη δουλειά είναι εκεί που βρήσκεται..... Υπάρχει και ο αισθητήρας πίεσης βενζίνης άλλωστε.... Ψάχτο λίγο παραπάνω μην πελαγώνεις
    Δύσκολος συνδιασμός δεν είναι αν το ψάξεις σωστά και κατασταλάξεις στο τι θέλεις να κάνεις, αγωνιστικό ή δρόμου δεν μου λέει κάτι, εγώ προτιμώ ένα μοτέρ αγωνιστικών προδιαγραφών σε ένα αυτοκίνητο δρόμου.... Άν ήταν έτσι τα Μ3/Μ5 κλπ θα βγαίνανε μόνο με αγωνιστική άδεια....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι αλλά πάντα υπάρχει τρόπος που καταργείς το λούφτ, άρα απο κει και περα πως καταλαβαίνει ο εγκέφαλος τι καύσιμο θα ψεκάσουν τα μπέκ?

Ο αισθητήρας γκαζιού/πεταλούδας για αυτή τη δουλειά είναι εκεί που βρήσκεται..... Υπάρχει και ο αισθητήρας πίεσης βενζίνης άλλωστε.... Ψάχτο λίγο παραπάνω μην πελαγώνεις
    Δύσκολος συνδιασμός δεν είναι αν το ψάξεις σωστά και κατασταλάξεις στο τι θέλεις να κάνεις, αγωνιστικό ή δρόμου δεν μου λέει κάτι, εγώ προτιμώ ένα μοτέρ αγωνιστικών προδιαγραφών σε ένα αυτοκίνητο δρόμου.... Άν ήταν έτσι τα Μ3/Μ5 κλπ θα βγαίνανε μόνο με αγωνιστική άδεια....
    Υπάρχει τρόπως να ψεκάζει ο εγκέφαλος βάση του αισθητήρα γκαζιού και των στροφών, είναι το λεγόμενο alpha-n. Αυτό βέβαια δεν έχει λόγο ύπαρξης σε περιπτώσεις υπερτροφοδότησης, αφορά μόνο τα ατμοσφαιρικά!!

O αισθητήρας πίεσης βενζίνης, που εγώ τουλάχιστων δεν έχω, μπορεί να βοηθήσει τον εγκέφαλο να ψεκάσει την σωστή ποσότητα καυσίμου σε περίπτωση που η πίεση του καυσίμου έχει απόκλιση απο την πίεση που λειτουργεί ο ρυθμιστής πίεσης βενζίνης. Η διόρθωση γίνεται με χρήση της εξίσωσης Bernoulli, αλλά είναι μόνο διόρθωση.

Αν θέλεις να εμβαθύνεις τις εγκυκλωπαιδικές σου γνώσεις διαβασε εδώ που τα γράφει ο Σπύρος πιο αναλυτικά..

3. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (19-07-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP