Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 216

Θέμα: M42 compressor

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

βγάλε βάλε δε θέλει τπτ εκτός από τ κορώνα κ πιόνι (για 168mm διαφορικό) η διάφορα είναι μόνο στ αριθμό των δοντιών παντός εγώ με m42 (φπε) εχω 3.38 + 18αρες κ είναι κάπως μακρύ στις χαμηλές κ σκέφτομαι για 3.91
    p.s. κοίτα στ ebay γίνεται χαμός από μεγάλοκαβουκα με ότι βήμα θες το μικροκαβουκο ζεστένεται πολύ σε σχέση με το μεγάλο στις συνθήκες πίστας κ πάλι θα χεις κραου

2. The Following User Says Thank You to ziaba For This Useful Post:

kloukakis (03-03-12)

Περιοχή
    λημνος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    βγάλε βάλε δε θέλει τπτ εκτός από τ κορώνα κ πιόνι (για 168mm διαφορικό) η διάφορα είναι μόνο στ αριθμό των δοντιών παντός εγώ με m42 (φπε) εχω 3.38 + 18αρες κ είναι κάπως μακρύ στις χαμηλές κ σκέφτομαι για 3.91
    p.s. κοίτα στ ebay γίνεται χαμός από μεγάλοκαβουκα με ότι βήμα θες το μικροκαβουκο ζεστένεται πολύ σε σχέση με το μεγάλο στις συνθήκες πίστας κ πάλι θα χεις κραου
    μια εροτησι ρε παδια.. και εγω εχο 3.38 διαφορικο στο 330 μου και 18'' ζαντα ειναι και σε εμενα μακρυ?? εχει φοβο να σπασι η ολλα αυτα που λετε ειναι μονο για πιστα???

Rides
    0

Προεπιλογή

ευχαριστώ φίλε μου!
    Έχω quaife και δεν μπορώ να αλλάξω καβούκι. Αν βάλω το μεγάλο θα πρέπει να βάλω και το αντίστοιχο quaife, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να βρω κάποιον να πουλήσω το δικό μου και μετά να πάρω το μεγάλο. Δεν είμαι για τέτοιες φασαρίες σε αυτή τη φάσι. Το ξέρω οτι μπορεί να κάνει πάλι κραου, αν δω οτι εχω πρόβλημα στο μέλλον μπορεί να κάνω την αλλαγή, αλλά τώρα είμαι χωρίς αμάξι... οπότε η λύση των 60Ε είναι το πλάνο.

Το ερώτημα είναι 3.38 ή 3.45? Νομίζω οτι το 3.38 θα είναι καλή επιλογή με τα παραπάνω άλογα.

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ευχαριστώ φίλε μου!
    Έχω quaife και δεν μπορώ να αλλάξω καβούκι. Αν βάλω το μεγάλο θα πρέπει να βάλω και το αντίστοιχο quaife, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να βρω κάποιον να πουλήσω το δικό μου και μετά να πάρω το μεγάλο. Δεν είμαι για τέτοιες φασαρίες σε αυτή τη φάσι. Το ξέρω οτι μπορεί να κάνει πάλι κραου, αν δω οτι εχω πρόβλημα στο μέλλον μπορεί να κάνω την αλλαγή, αλλά τώρα είμαι χωρίς αμάξι... οπότε η λύση των 60Ε είναι το πλάνο.

Το ερώτημα είναι 3.38 ή 3.45? Νομίζω οτι το 3.38 θα είναι καλή επιλογή με τα παραπάνω άλογα.
    εφοσον δεν θες να πας σε αλλο διαφορικο για κοιτα δω μηπως κανεις καμια τετοια πατεντα με ψυγειο λαδιου (βαλβολινης)

6. The Following User Says Thank You to ziaba For This Useful Post:

kloukakis (04-03-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

εφοσον δεν θες να πας σε αλλο διαφορικο για κοιτα δω μηπως κανεις καμια τετοια πατεντα με ψυγειο λαδιου (βαλβολινης)
    Καλή ιδέα, αλλά εμένα δεν θα με βοηθήσει τόσο. Το ψυγείο βοηθάει στο να μην ανεβάζουν θερμοκρασία κυρίως οι δίσκοι στα δισκάτα διαφορικά. Το quaife είναι γραναζοτό και δεν έχει δίσκους, άρα φθορές και μειωμένη απόδοση. Επίσης δεν σπάει, αλλά και να σπάσει έχει εγγύηση εφ όρου ζωής, οπότε μικρό το κακό.

Λοιπόν με λάστιχο 225/45/17 στις 6.700 έχω
    Με 3.45:
    1st Gear = 54.86 km/h
    2nd Gear = 92.09 km/h
    3rd Gear = 139.81 km/h
    4th Gear = 190.23 km/h
    5th Gear = 232.08 km/h

και με 3.38:
    1st Gear = 56 km/h
    2nd Gear = 94 km/h
    3rd Gear = 142.7 km/h
    4th Gear = 194.17 km/h
    5th Gear = 236.88 km/h

Το 3.45 μου το δίνουν τελικά 100Ε, και το 3.38 60Ε. Δεν με νοιάζουν τόσο τα 40Ε, οσο το να βάλω το σωστότερο. Κλείνω προς 3.38...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP