Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Δεν παμε καθολου καλα...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή στον βαθμό που μου επιτρέπεται...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ... Προσωπικα οταν κανονιζω εκει μεσα δουλεια, ειναι παντα με τον Χρηστο ... Θα ελεγα να κανετε ολοι το ιδιο...
    Μιλώντας για το συγκεκριμένο συνεργείο, επειδή είμαι "πελάτης" και μάλιστα πολύ ευχαριστημένος, αν το επιλέξετε (κάτι που το συνιστώ), κι εγώ προτείνω να κάνετε τις συνεννοήσεις με τον Χρήστο Φλασκή και παρουσία του να "κλείνει" ο λογ/σμός.

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά με μέλημα να υποστηρίξω μια ειλικρινή επιχειρηματική προσπάθεια, επιτρέψτε μου να γράψω οτι είναι κι αυτή μια οικογενειακή επιχείρηση που η 2η γενιά (Χρήστος, Μάνος κλπ) προσπαθούν να συνεχίσουν, να γίνουν καλύτεροι, να ξεχωρίσουν και γιατί όχι, να διακριθούν. Είμαι πλεον σίγουρος οτι το προσπαθούν ακόμα και με τα λάθη τους.
    Δεν έχουν την πολυτέλεια της οργάνωσης μιας πολυεθνικής ή ενός εγκεκριμένου απο την BMW επισκευαστή (σ'εκείνες τις περιπτώσεις στα αρπάζουν με το γάντι και λές κι ευχαριστώ...) αλλά τουλάχιστον οι περισσότεροι εκεί μέσα "μιλάνε τη γλώσσα μας" και το συνεργείο τους έχει καθαριότητα και τάξη χειρουργείου.
    Επιπλέον σου επιτρέπουν (αν το θές) να είσαι δίπλα στο αμάξι σου και να παρακολουθείς όταν το φτιάχνουν (δεν γίνεται ευκολα σε μεγάλα συνεργεία αυτό).
    Πράγματι ο Μάνος φάινεται οτι "δεν μιλάει τη γλώσσα μας" αλλά δεν έχω διακρίνει κακία ή δόλο, μάλλον θέλει τον τρόπο του αλλά σίγουρα και την συνδρομή του Χρήστου για να αποφευγονται "παρανοήσεις".

Ζαχαρία, ο Χρήστος είναι ο άνθρωπός σου.

Υ.Γ.: Αν δεν είχα βιώσει-πληρώσει και κάποιες άλλες "συνεργειακές-εμπειρίες" πριν απ' αυτών με το συνεργείο της Σίττας-Φλασκής στην Καλλιθέα, μάλλον δεν θα σχολιάζα. Είμαι πλεον σε θέση να συγκρίνω/κρίνω και ακολούθως το "μοιράζομαι" μαζί σας.

2. The Following 5 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

deepBLUE (17-01-12), PapajimG (17-01-12), Vasilis (16-01-12), z3 2.2 (21-01-12), zaharias (16-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP