Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Δεν παμε καθολου καλα...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση είχα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο Honda, το καλοκαίρι που μας πέρασε. (σε ένα μηχανάκι που έκανα ανακατασκευή)

Ο τύπος μου είπε ξεκάθαρα: Φίλε τα θέλεις σίγουρα; Γιατί είναι δύο μέρες δουλειά.

Του είπα: Σας καταλαβαίνω, και σας λέω ότι θα τα πάρω όλα 100%, απλά θα ήθελα να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε.

Για του λόγου το αληθές, είχα κατεβάσει σχεδιαγράμματα (όπως στο realoem της bmw), είχα φτιάξει λίστα στο excel με όλους τους κωδικούς έναν προς έναν, και τον ''ενοχλούσα'' κάθε 2-3 μέρες.

Τέλος, πέρασα αυτοπροσώπως και μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συνεργείου, ώστε να καταλάβει ότι τα θέλω τα ανταλλακτικά κ ότι δεν είμαι κανα πιτσιρίκι που κάνει χαβαλέ.

Παρ'όλα αυτά, όσο πήρε εσένα Ζαχαρία πήρε κ εμένα. Ίσως θεώρησε ότι τα 2.500 ¤ που θα του κατέβαλα μετρητοίς, δεν άξιζαν τον κόπο να ασχοληθεί κάποιες ώρες μαζί μου.

Δε πειράζει, βρήκα άλλη πορτοκαλιά κ μέσα σε 2 εβδομάδες τα είχα όλα κ μάλιστα μονταρισμένα επάνω στο μηχανάκι.

So simple.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

2. The Following 7 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

BILL007 (16-01-12), Konstantinos E60 (17-01-12), nikos1400 (16-01-12), Panos 316T (16-01-12), S8N (16-01-12), Samaro (16-01-12), zaharias (16-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP