Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
Φάνη δεν υπάρχει αλλος τροπος απο αυτον που ειπα και σου ειπαν τα αλλα παιδια.....μην ψαχνεις αδικα γιατι στο δικο μου το εξαψα παρα πολυ......και το σιγουρο ειναι οτι σε αυτον που πηγες μμμμμμμμ.......τι να σου πω; και οι ανταπτορες δεν ειναι του kit σιγουρα....αλλου τους φτιαχνει και ξερω και που......μακαρι να εβλεπες την δουλεια που εκανα εγω!
Τον ξερεις κι εσυ?
Οι ανταπτορες ειναι χτυπημενοι galfer και με νουμερα αν θυμαμαι καλα εκτος του ονοματος. Βεβαια θα μου πεις αλλοι χτυπανε VIN, στη βαση αλουμινιου θα κολλησουν? Περσι που καναμε τα εμπρος, τις καμπανες τις εφτιαξε ενας στην Ηλιουπολη, τη Δευτερα το ραντεβου ειναι για Λαμπρου Κατσωνη.. εκει δεν ειναι ο Hercules?

Μεχρι να σκεφτω για το θεμα του χειροφρενου (παλι καλα μου το θυμισε ο Σπυρος) ελεγα ενταξει ετρεξα τη 1η φορα, τη 2η θα ειναι ενταξει. Παραλιγο να παρω στο λαιμο μου και τον Αρη(hades). Σημερα το σκεφτομαι αναποδα.. αφου επιμενει σωνει και ντε οτι ειναι bolt on (οπως και τη 1η φορα, αλλα επειδη δεν εβλεπα απο την κ@@@λα ελεγα αντε να τελειωνουμε αντι να του τα γυρισω πισω) γιατι λεει να τον πληρωσω πρωτα και οτι ειναι θεμα εμπιστοσυνης? Ετσι και εγω, του ειπα αφου ειναι θεμα εμπιστοσυνης πρωτα θα τα βαλεις και μετα θα παρεις λεφτα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί δεν βάζεις τα λεφτά στην άκρη και να το φτιάξεις μετά το φανταριλίκι με την ησυχία σου?Ούτως ή άλλως πόσο θα χρησιμοποιήσεις το αμάξι για τους επόμενους 9 μήνες?
(Μην παρεξηγηθείς και νομίζεις ότι κάνω κουμάντο στα λεφτά σου)
Με πιανει η μαλακια μου Λαμπρο, οταν θελω κατι αν δεν γινει σκαω.. Θα μπορουσα να το κανω και μετα, δικιο εχεις. Αλλα..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακυρωσε την δουλεια με αυτον...... και αργοτερα τα ξαναλεμε αν θελεις για να γινει οπως θελει εσυ......ακου εκει να τον πληρωσεις, να τα πληρωσει, και να τα βαλει.......εχει πολυ πλακα ο τυπος.......
Κωστα επειδη καταληξαμε (τηλεφωνικα, οχι γραπτα) στο οτι τη Δευτερα πρωτα θα μπουν τα φρενα χωρις πατεντες και μετα θα παρει λεφτα, λεω να δωσω μια ευκαιρια, το πολυ πολυ να χασω 1 πρωινο και νευρα. Αντε να δουμε..

Στειλε αν θες πμ σχετικα με το θεμα ή 1 τηλ. να σε παρω.