Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 59

Θέμα: αξιοπιστια "πιεσμενων" κινητηρων (ferrari, M3 E46 κλπ)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

πραγματι τα πληκτρολογια δημιουργουν πολλες παρεξηγησεις...
    σας λεω ενα δικο μου προσωπικο παραδειγμα..
    το i phone υπαρχουν παρα πολλοι που λενε οτι ειναι εκπληκτικο...
    αυτοι που δεν το χωνευουν θα σου πουν ενταξει καλο ειναι αλλα δεν ειναι και σαν τη χαλκιδικη....
    επισης ενας συμφορουμιτης μου ειπε οτι το δικο του οχι απλα δεν το προσεχει,αλλα το εχει χασει και στη παραλια μεσα στην αμμο και το εψαχνε οπως τα παιδακια με τα κουβαδακια και το τηλεφωνο λειτουργει ακομα αψογα...
    ε λοιπον ,το δικο μου πηρε υγρασια χωρις ποτε μα ποτε να εχει δει σταγονα νερου(και μην βιαστειτε να το σχολιασετε,γνωριζω αρκετα πραγματα για υγρασιες κλπ λογω των οργανων μου)
    επισης για μενα το i phone ειναι ισως το πιο αχρηστο τηλεφωνο..
    ο λογος??
    γιατι πολυ απλα δεν ασχολουμαι με το ιντερνετ και να κατεβαζω applications και να τρεχω jailbraik κλπ κλπ...
    αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι μια τεχνολογικη καινοτομια αλλ δυστυχως εμενα μου φαινεται αχρηστη!!
    αλλωστε ειναι γνωστο οτι φερραρι δεν παιρνεις για να πηγαινεις τα παιδια στο σχολειο.
    αλλα το κοστος της ειναι τετοιο που αυτος που την παιρνει αδιαφορει πληρως για το κοστος της βενζινης και αν γουσταρειθα παει και τα παιδια στο σχολειο!!
    σε φυσιολογικες συνθηκες μια φερραρι δεν θα ξεπερασει τα 200.000 χλμ γιατι πολυ απλα κανενας δεν τη χρησιμοποιει τοσο!!δεν φτιαχτηκε γιαυτο το σκοπο το αμαξι!
    οσο αφορα τη ε46 μ3 μιλαμε για ενα αυτοκινητο που εκανε την Μ πασιγνωστη.
    οπως το 36ρι εκανε την Bmw οικονομικη δυναμη.
    οσο αφορα τις διαφωνιες σωστα κανουν και υπαρχουν και οι δυο φιλοι μας εδω μας εδειξαν με ενα καταπληκτικο τροπο οτι ολοι οι ανθρωποι δεν ειμαστε ιδιοι,δεν εχουμε τις ιδιες αποψεις,διαφωνουμε και γουσταρουμε που διαφωνουμε,υψωνουμε και τις φωνες μας γιατι ειμαστε μεσογειακοι και ζωντανοι ανθρωποι,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τα απαυτα που λενε να ριξουμε τους τονους και να ληξουν ολα καλα.
    μπραβο σας παιδια.δινεται και στους υπολοιπους ενα ωραια και ζωντανο παραδειγμα.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following 3 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Ptboul (15-11-11), Stamatis (15-11-11), tmilatos (15-11-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP