Πολύ καλό...
Σα να με βλεπω...
Αδελφος...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
Φιλε μου λιγο πολυ εδω εμεις στην Θεσσαλονικη ειμαστε σαν ενα μεγαλο χωριο οποτε τα αυτοκινητα ειναι λιγο πολυ γνωστα οπως επισης και οι ανθρωποι που τα πουλανε οποτε εξυπνος εισαι μπορεις να καταλαβεις τι εννοω !!!
Για το χρωμα ειμαι μαζι σου και εγω ασημι αμαξι που δεν εχει οροφη δεν θα επαιρνα ολα μου τα αυτοκινητα 4 ε46 αλλαξα τα δυο απο αυτα 330 ηταν μαυρα και μπλε !!!
Οταν ενδιαφερομουν για το estoril ειχα ειδη και το 330 οποτε μου ηταν
δυσκολο να εχω 2 καρπουζια σε μια αμασχαλη Αιμιλιε . . .
Εγω δεν ανοιξα κανενα θρεντ για να αναζητησω αυτοκινητο εδω προσπαθουμε
με νορμαλ συζητηση να βγαλουμε μια ακρη με το τι θες εσυ αλλα απ'οτι βλεπω στο car δεν υπαρχει κανενα που να σε ενδιαφερει τοσο ζεστα,αλλο για το χρωμα αλλο για την τιμη και οτι αλλο εχεις βγαλει εκτος !!!
Για το θεμα αυτοκινητο ειδη περιμενω μια απαντηση απο ενα πελατη μου για να κανω κινηση οι φιλοι μου απο εδω μεσα ξερουν που σχεδον εσω καταληξει και λεω σχεδον διοτι εχω κατι ακομη στο μυαλο μου και ειμαι 50/50 οποτε για εμενα μην ανυσηχεις φιλε μου !!!
Αν ηταν να μαλωσουμε μεσα απο ενα πληκτρολογιο για τα σιδερα δεν θα επρεπε να ηταν 2013 αλλα 1821 thumb !!!
Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε τον Αιμίλιο επειδή είναι πολύ επιλεκτικός και θέλει να βρει όσο το δυνατόν καλύτερο αμάξι σε λογικά λεφτά, όλοι το ίδιο κάναμε όταν κάποτε βρεθήκαμε στη θέση του. Η κατάσταση του σήμερα όμως έχει μία μεγάλη διαφορά με την πριν 5 - 6 χρόνια που έψαχνα εγώ ή οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Μ του φόρουμ: τότε υπήρχε μεγάλη προσφορά αυτοκινήτων και ανάμεσά τους ήταν εύκολο να ξεχωρίσεις κάποια αστέρια. Τώρα και η προσφορά είναι μικρή αλλά και τα πραγματικά καλά αυτοκίνητα ή πουλήθηκαν έξω ή βρίσκονται στα γκαράζ των ανθρώπων που τα εκτιμάνε (=τα συντηρούνε σωστά) και ξέρουν πως δεν αξίζει να τα δώσουν τώρα. Οπότε, ο αγοραστής του σήμερα δείχνει στα μάτια των πολλών ως περίεργος ή υπέρ του δέοντος επιλεκτικός όχι επειδή πραγματικά είναι αλλά επειδή προσπαθεί να διακρίνει την τρίχα στα άχυρα…ένα καλό Μ3 ανάμεσα στα χρέπια.
εχω φιλο με Μ3 τελος του 2004 με μολις 60000χλμ......αλλα δυσκολα να το πωληση
Χρηστο βαση της συζητησης την 4/11 σε ρωτησα.
Οσο για αυτα που εχω απορριψει...νομιζω οτι κανενα δε πλησιαζει στα στανταρ που εχω αναφερει.Οποτε γιατι να μη τα απορριψω?Με το τροπο που το λετε δε θα επρεπε να ειχα ξεκινησει καν το θεμα της ζητησης.
Α οκ ξυπναω ενα πρωι κοιταω τη χρηματα εχω...ανοιγω το car κι οποιο βρεθει παω να το παρω!!!
Κατσε πρωτα να το πουλησει να το δεις εσυ μιας και εχεις σειρα και εγω αν δεν εχω μεχρι
τοτε οχημα το βλεπω και εγω !!!
Καλα κανεις και αποριπτεις δικη σου η τσεπη δικα σου τα ματια να παρεις οτι καλυτερο
σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και φυσικα ολοι το ιδιο θελουμε για σενα δεν
ηρθαμε εδω για να σε φαμε αλλα για να σε βοηθησουμε οπως μπορουμε και οπως βλεπεις
ενω δεν σε ξερω σου μιλαω ανοιχτα,απλα αυτοκινητα που αξιζουν χωρις να τα ξερεις
δεν τα βγαζεις ακυρο μονο με μια φωτογραφια και χωρις ελεγχο ειναι ασχημο διοτι αν
ησουν και εσυ στην θεση του ιδιοτη με ενα αμαξι που αξιζει δεν θα αισθανοσουν το ιδιο
ανετα και ουτε θα το εδινες αν δεν ειχες αναγκη οικονομικη για ενα κοματι ψωμι !!!
Καλησπερα Χρηστο,
Σ ευχαριστω για την κουβεντα που παρεμεινε σε χαμηλους τονους .
Οσο για τη προταιρεοτητα ουτε λογος απο μενα.
Αλοιμονο αν βρεθει κατι και σου αρεσει να σκεφτεις εμενα.
Πιο παλια δεν ειχες αναφερθει και σ αυτο το Μ3 που επισυναπτω φωτο?
Πουληθηκε?
cs αν δε κανω λαθος...
Σου ειπα και πιο επανω γι'αυτο το cs οτι τελικα δεν το δινει κατι παιζοταν με
ενα Χ6 που ηθελε αλλα δεν εγινε τιποτα διοτι ο μαντρας του το επαιρνε για
ψυχουλα . . .
Ειναι ΠΕΝΑ το αυτοκινητο με ιδιοκτητη που δεν το εχει για σκισιμο παρολο την
σχεδον καθημερινη χρηση του το αυτοκινητο ειναι 2005 μοντελο με ολα του τα
εξτρα επανω !!!
Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις εδω ειμαστε οικογενεια και προσπαθουμε
μεσα απο μια οθονη να λυσουμε οτι προβλημα υπαρχει στον συμφορουμιτη μας !!!
Χθες μιλουσα με τον ΣτελιοΜ46 που επισης εχει ενα facelift M3 που ειναι και
αυτο ΠΕΝΑ !!! και σκεφτοταν να το βαλει αγγελια αν το παρει αποφαση (γιατι και περυσι το εβαλε αγγελια αλλα την απεσυρε δυσκολα πουλας ενα Μ3 οταν οικονομικα ακομη και σημερα το αντεχεις)
και σου πληροι αυτα που ζητας ειναι μια πολυ καλη και σοβαρη περιπτωση
με αρκετη προικα επανω !!!
+ 1000000 ..... δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...
αιμιλιε απο την στιγμη που οπως ισχυριζεσε εχεις καλη σχεση μετα αυτοκινητα... δεν εχεις παρα να ελεγξεισ το αμαξι ...σε μηχανικο φανοποιο να ελεγξεις το ιστορικο απο bmw και αν λαβεις υποψη καποια θρεντ για το τι πρεπει να προσεξεις ...τοτε θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη και δεν χρειαζεσε τιποτα αλλο!! ολα τα αλλα ειναι μπουρδες ... φιλικα παντα ....
αυτο ακριβως ειναι το λαθος που κανεις ... τα εχεις δει τα προαναφερομενα αμαξια? τα εχει δει μηχανικος...? φανοποιος? μπορει ο ενασ να εχει αναγκη και να θελει να το σκοτωσει μπορει το οτιδηποτε... δεν πρεπει να βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα... επειδη καποιοσ θελει να το σκοτωσει πρεπει και ο αλλος να το σκοτωσει ... :-)
Καλημερα,
Αν υπαρχει καποια τιμη για το cs...μπορουμε να το συζητησουμε.
Για του Στελιου επισης.Αν και εχει διαβασει το θεμα μου οποτε γνωριζει οτι ψαχνω και μπορει να με ενοχλησει.Δε ξερω τους ιδιοκτητες ουτε τα αυτοκινητα τους αλλα απο χρωμα οπως το γνωριζεις το silvergray θα το εβαζα σε προταιρεοτητα.:thanks:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3360231/ παρτο κανε ανταλλαγη το καπο και τις ζαντες και εισαι ετοιμος
Καλημερα Νικο,
Το αν εχω καλη σχεση με τα αυτοκινητα το διαπιστωσες μαλλον απ τη συντομη γωριμια μας αφου την επομενη μου εστειλες p.m....για συμβουλες.Για Μ3 εμπειρια δεν εχω και εμπλουτιζω τις γνωσεις και απο δω με τις χρησιμες συμβουλες,εμπειριες των μελων,που ειναι πολυτιμες.
Για να φτασεις σε μηχανικο,φανοποιο, ξανα επαναλαμβανω πρεπει να υπαρχει επικοινωνια και χημεια μεταξυ πωλητη αγοραστη.Δεν υπαρχει χρονος για χασιμο απο κανεναν.Αν και πολλες φορες διαθετω αρκετο χρονο για να υπερασπιζω τις τοποθετησεις μου ωστε να μη γινοντε μπουρδες.Το κινητο μου δε το εχει αυτος που με ενδιαφερει αλλα δε φταιω οταν το καλω συνεχεια...δεν το σηκωνει...και διαλεγει την οδο του πληκτρολογιου.
Καλημερα αιμίλιε ... χαιρομαι που συμφωνουμε... δεν το ειπα ειρωνικα .. χαχαα το εννουσα οτι εχεις καλες σχεσεις με τα αυτοκινητα..απο μονος σου το επιβεβαιαωσες με αυτο που ανεφερεσ για συμβουλες χαχαα !! ηρεμησε ..ολοι να σε βοηθησουμε θελουμε ... απλα αυτο που ειπε o Christos νωριτερα ειναι το πιο σωστο ... μην βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα απο εικονες και μονο ... οποτε θες μπορεις να με καλεσεις... για οτιδηποτε.. το γεγονος οτι με πηρες καποια μερα που ειχα πολυ δουλεια δεν σημαινει πως δεν ειμαι διαθεσιμος... αν θεσ πραγματικα θα με βρεις... :-)
Όντως είναι πολύ καλό το αυτοκίνητο το έχω δει και απο κοντά μάλιστα!!!
Αν δεν σε πειράζει το παλιό γκρί χρώμα που χρησιμοποιούσε η bmw πριν βάλει στο facelift το silver gray,και το καπό που το αλλάζεις εύκολα είναι καλή ευκαιρία να το δεις απο κοντάthumb
Όπως επισης και του Στέλιου είναι Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Α-Ρ-Α!!!!!!Ειδικά του Στελιου αξίζει!!!! (Αν και το κράταγε για εμένα χαλάλι.. :th_Laie_67-1::hystericalbs1: )
Καλημερα. τωρα ειδα το θεμα. Λοιπον Αιμιλιε το δικο μου σκεφτομαι απ την μια να το δωσω αλλα αν δεν εχω και προβλημα να το κρατησω αν χρειαστει. οποτε δεν το σκοτωνω το λεω εξ αρχης.
το αυτοκινητο το εχω σαν καινουργιο απο θεμα συντηρησης σχεδον ολα τα αναλωσιμα τα εχω καινουργια πανω.
περυσι αλλαξα και ολη την μοναδα βανος με καινουργια. οπως και πολλαπλασιαστες-αντλια βενζινης-λαδια διαφορικου- ρυθμιση βαλβιδων- ποτενσιομετρα- μαφ καινουργιο και αλλα..
το αυτοκινητο ειναι individual με ολο τον εξοπλισμό πανω του εκτος ηλιοροφης.
ειναι 3/2003 κατασκευη και ειναι απ τα πρωτα facelift μοντελα.
SMG, χρωμα carbon swatz metallic, με cinnamon εσωτερικό.
CSL Look ( μπροστινο προφυλακτηρα, diffuser )
Γνησιες CSL ζάντες με λαστιχα περιπου 1,5 χρονων.
Φρένα 8πιστονα μπροστα
Αυτα εν συντομια, απο εκει και μετα αν θελεις μιλαμε για τα υπολοιπα αλλα οπως καταλαβαινεις εχω πεταξει λεφτα και στην συντηρηση και σε εχτρα, οποτε αν το δωσω θελω σοβαρο αγοραστη.
το λεω αυτο γιατι δοκιμασα με αγγελια στο καρ και τι ακουσα δεν λεγεται.
ενω δεν εγραφα ανταλλαγη με επαιρνε αλλος τηλεφωνο και μου ζητουσε ανταλλαγη με καγιεν, και αλλα διαφορα..
οτι θελεις με ρωτας.
συγνωμη που σας διακοπτω κυριοι αλλα να ξεκαθαρίσουμε ένα θεμα που έχετε ανοιξη και λετε ένα σωρο ανακρηβιες.1 το μ3 ηταν δικο μου και τα λεφτα τα εβαλα εγω στην τσεπη και όχι ο σιοκολης.2 το αμαξι το αγορασα εγω με 18400χλμ και πιστεψτε με δεν γυρισα χλμ ουτε εγω ουτε ο σιοκολης.3 εάν δεν σας έκανε στην τιμη δεν υπαρχη λογος να κακοχαρακτηριζετε ενα αμαξι και ένα μαγαζι εγω τοσο το εκρινα ότι αξίζει και τόσο το πουλησα.4 εσείς οι 3 που κάνετε τους πονηρούς περάσατε και το είδατε και σας φυγανε τα α........α αλλά το τσαι δεν πίνετε με τα ματια κυριοι.5 άλλο το δεν με φτανουν τα χρημματα να το αποκτήσω και άλλο οι ένα σωρο αερολογίες και υ βρεις που ειπώθηκαν εδώ μέσα.Αυτα ειχα να σας πω,μπορειτε να συνεχισετε το θαψιμο και τις ξερολιες σας.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ευχαριστω.
Φίλε μου σου δίνω τα συγχαρητήρια μου
για το αυτοκίνητο σου το είχα δει μόνο
απο την αγγελία και πραγματικά τα έχασα !!!
Τώρα όσον αφορά για τον έμπορο κτλ που
αναφέρεις στο δικό σου ήταν τίμιος ίσως
στα υπόλοιπα αυτοκίνητα να έβλαψε κάποιον ...
Δεν τον γνωρίζω και δεν μπορω να ξερω τι
γίνεται με αυτόν τον άνθρωπο !!!!
Δεν ειναι λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας
απο εδω μεσα σωστά φίλε μου ;;;
Πες μας 2 λόγια που το βρηκες αυτο το
αυτοκίνητο με τόσα λίγα χιλιόμετρα ;;;
Πες μας και ποιος ιδιοκτήτης εισαι (3ος? 4ος?)
Ένα αμάξι με 18400 χλμ όπως λες σημαίνει ότι κάνει 1500 χλμ το χρόνο μιας και είναι μοντέλο του 2001 με αρκετά στοιχεία από facelift
Ένα αμάξι του 2001 με 18400 χλμ φίλε μου δεν έχει ούτε αλλαγμένα ολόκληρα σαλόνια
Το ότι μπορεί να είναι πολύ καλό δεν αντιλέγω αλλά τα χλμ του δεν είναι αυτά που λέει
Και ναι το αμάξι το έχω δει από κοντά όταν βρισκόταν στο Σπανό πολύ πριν το αγοράσεις εσύ..
Αν φύσικα ξέρεις ότι βρισκόταν στο Σπανό ..
το αμαξι εσυ το ειδες στο σπανο εγω το πηρα από αυτόν που το ειχε μεσο ενός γνωστου και αν θυμαμαι καλα είναι μελος του φορουμ εάν θελει ας βγει να μιλησει.η οπτικη κατασταση του αυτοκινητου αφου το ειδες από κοντα είναι αριστη και ετσι το πηρα με αυτά τα χλμ,τωρα εάν ηταν γυριμενα δεν το ξερω ουτε εγω ουτε ο σιοκολης.
και επιδη βλεπω διαθέτεις και λιγο ειρωνεια γιατι δεν το επερνες από το σπανο που το εδινε τσαμπα? 15000 χιλιαρικα το εδινε παλι ακριβο ητανε η σε πειραξε που θα ησουν ο 50ος ιδιοκτητης?(μπωρει να ειχε κανει 15000000 χλμ να ειχε αλαξει 50 χερια αλλα είναι και το καλητερο μ3 που υπαρχει αυτή τη στιγμη φιλε μου.
Δεν ξέρω αν είχε αλλάξει χιλιόμετρα αλλα όταν το είδα στο φλασκη το αμάξι ήταν λες και βγήκε απο το εργοστάσιο εχθές πολύ καλό αμάξι όντως
1ον Η ειρωνία είναι ένα πράγμα που φαίνεται σε εσένα που με το που μπήκες τσακώνεσαι
2ον Το αμάξι δεν το πήρα γιατί δεν είχα δώσει τότε το δικό μου
3ον Το αμάξι μπορεί να είναι πολύ πολύ καλό αλλά πίστεψέ με υπάρχουν μακράν καλύτερα και πιο OEM Μ3 46άρια ακόμη και μέσα στο forum...thumb
Θα ηθελα να σας παρακαλεσω να εκφραζουμε τις αποψεις μας χωρις να προκαλουμε τον συνομιλητη μας.
Η διαχειριστικη ομαδα του bmwfans ενθαρρυνει την διαφορετικοτητα της αποψης, μεσα στα πλαισια ομως της αλληλοεκτιμησης και του αλληλοσεβασμου!!!
Να υπενθυμισω οτι η συγκεκριμενη ενοτητα εχει να κανει με προτασεις -συμβουλες που θα βοηθησουν τον Αιμιλιο στην αναζητηση για αγορα ενος καλου Μ3, ειρωνικα σχολια και καθε ειδους προσβλητικες αντιπαραθεσεις θεωρουνται περιττα και στο εξης θα διαγραφονται.
Φιλε μου καλε με ολο το συμπαθειο...το αμαξι ναι, ηταν πολυ ωραιο,καλο μαλλον,με πολλα extra,ουαου,αλλα καποιος απ τα χερια που περασε εχει κανει ρετουσαρισμα επαγγελματικο.
Απλα μην υποτιματε τη νοημοσυνη μας...
Οποιος δε ξερει να κανει τη δουλεια του....υπαρχουν και ταμπλαδες για κουλουρια.
Αλλα μαλλον τη ξερουν παρα πολυ καλα...:whistle: