Επιστροφή στο Forum : Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
m_power_lunatic
21-02-13, 09:23
Συγγνωμη που αναφερω κατι ασχετο στην παραπανω συζητηση αλλα νομιζω οτι ειδαμε ολοι τί εγινε στην γειτονικη Βουλγαρια.
Ο-πρωην σεκιουριτας-μπραβος κτλ-Μπορισοφ παραιτηθηκε με την κυβερνηση του (εξυπνη κινηση,για να ξαναβγει στα σιγουρα αργοτερα το εκανε) ο οποιος λογω της τεραστιας πιεσης για την αυξηση στο ηλεκτρικο ρευμα με λογαριασμους 200-400 λεβα οταν οι μισθοι και οι συνταξεις ειναι 300-700 λεβα στους καημενους τους Βουλγαρους που τους εχει ολη η Ευρωπαικη Ενωση σαν παραδειγμα προς αποφυγη (η φτωχοτερη χωρα).
Αααααααα μην ξεχασω να σας πω και μια μικρη λεπτομερεια.....τοσο δα μικρουλα-τοσοδουλα μικρολεπτομερεια......
Το ηλεκτρικο ρευμα στην Βουλγαρια το ελεγχει εξολοκληρου ο ιδιωτικος τομεας........με την διαφορα οτι τον ελγχο τον εχουνε 3 εταιρειες μονο (ολιγοπωλιο-καρτελ)............Γ Ε Ρ Μ Α Ν Ι Κ Ε Σ.............
έλα μώρε τώρα...τι ξέρει και αυτός. εδώ ο λαφαζάνης, ειχε πεί ότι θα τους πάρουν όλους πίσω αν βγούν κυβέρνηση.
Συγγνωμη που αναφερω κατι ασχετο στην παραπανω συζητηση αλλα νομιζω οτι ειδαμε ολοι τί εγινε στην γειτονικη Βουλγαρια.
Ο-πρωην σεκιουριτας-μπραβος κτλ-Μπορισοφ παραιτηθηκε με την κυβερνηση του (εξυπνη κινηση,για να ξαναβγει στα σιγουρα αργοτερα το εκανε) ο οποιος λογω της τεραστιας πιεσης για την αυξηση στο ηλεκτρικο ρευμα με λογαριασμους 200-400 λεβα οταν οι μισθοι και οι συνταξεις ειναι 300-700 λεβα στους καημενους τους Βουλγαρους που τους εχει ολη η Ευρωπαικη Ενωση σαν παραδειγμα προς αποφυγη (η φτωχοτερη χωρα).
Αααααααα μην ξεχασω να σας πω και μια μικρη λεπτομερεια.....τοσο δα μικρουλα-τοσοδουλα μικρολεπτομερεια......
Το ηλεκτρικο ρευμα στην Βουλγαρια το ελεγχει εξολοκληρου ο ιδιωτικος τομεας........με την διαφορα οτι τον ελγχο τον εχουνε 3 εταιρειες μονο (ολιγοπωλιο-καρτελ)............Γ Ε Ρ Μ Α Ν Ι Κ Ε Σ.............
Εχθές συζητούσα με φίλο που έχει την παραγωγή εκεί, και λέει ότι το ΑΚΡΙΒΟ ρεύμα της Βουλγαρίας, είναι λιγότερο από το μισό από αυτό που πληρώνει στην Ελλάδα.... Εδώ βέβαια η διαχείριση γίνεται από το δημόσιο, οπότε μας προσέχουν :hystericalbs1::hystericalbs1:
η βουλγαρια αξιζει για επιχειρησεις απο ολες τις αποψεις και ειδικοτερα για τις καθαρα παραγωγικες επιχειρησεις.
τα κοστη ειναι μηδαμινα σε σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα.
αλλα οι Βουλγαροι δεν ειναι και οι πιο ευτυχισμενοι ανθρωποι...
ενα μικρο ποσοστο εχει παρα πολλα λεφτα, αλλα το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου ζει με πολυ λιγα.
Οι ελληνικές επιχειρήσεις αναζωογονούν την οικονομία στην Νοτιοδυτική Βουλγαρία
https://bnr.bg/sites/el/Economy/Pages/151012Grucki-biznes-v-bulgaria.aspx
6000 ελληνικές επιχειρήσεις μετακινήθηκαν στην Βουλγαρία
https://www.defencenet.gr/defence/o/47801
κοινως, στη Βουλγαρια τρωνε ψωμακι απο Ελληνες επιχειρηματιες.
το εχω ξαναπει.
και ολους να μας διωξουν, αυτοι θα μαλωνουν ποιος θα εχει την εξουσια.
steliosm46
21-02-13, 11:40
Είναι τόσο ηλίθιοι οι δικοί μας εδώ που ενώ άνοιξε για κανα 2 χρόνια η αγορά και οι επενδύσεις των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στο τέλος έκαναν τα πάντα ώστε να τις διακόψουν, να τις σταματήσουν.
Είμαστε τόσο ευλογημένη χώρα απο θέμα καιρικών συνθηκών, μια χώρα τόσο ηλιόλουστη και και με τόσα μέρη ανεκμετάλευτα που θα έπρεπε να έχουμε ανεμογγενήτριες και οχι απλά να μας φτάνουν αλλα να πουλάμε κιολας στο εξωτερικο με διασυνδεμένα συστήματα.
Για ακόμα μια φορά μας έφαγε η γραφειοκρατεία του κράτους, η τελείως αναοργάνωτη ΔΕΗ. Πήγαινε ο άλλος με 4-5 χιλιάρικα και έκανε 2-3 φακέλους στην ΔΕΗ για έργα που κόστιζαν 250 χιλιάρικα το καθένα..Απο εκεί καταλαβαίνεις γιατί δημιουργήθηκε αυτό το χάος με τις αιτήσεις και τελικά αποδειχθηκε οτι μόλις το 5-10% έγιναν οι επενδύσεις απο όλες αυτές τις αιτήσεις..Δεν έκαναν ούτε τα βασικά κριτήρια ώστε να υπάρχει σωστή προώθηση των επενδύσεων..
Τι να πεις..Καθόμαστε ακόμα με το κάρβουνο να παράγουμε ρεύμα γιατί έχουν τα συμφέροντα οι μεγαλοκαρχαρίες συνδικαλιστές της ΔΕΗ και ο κόσμος πεθαίνει απο καρκίνο στην Πτολεμαίδα και γύρω περιοχές..
Και στο τέλος πάνε και βάζουν ενα τελείως αντισυνταγματικό χαράτσι μέσα στο λογαριασμό της ΔΕΗ το οποίο φυσικά απαγορεύεται..Δεν μπορεί ρε φίλε να βάζεις χαράτσι σε μια Α.Ε και με το έτσι θέλω να πληρώνει ο κοσμάκις το σπίτι του ξανά..
Κωνσταντίνος
21-02-13, 17:33
Η ανώτατη απάτη του κατώτατου μισθού
του Θάνου Τζήμερου
Είσαι επενδυτής. Μαθαίνεις ότι υπάρχει ένα κράτος, το Τζαμπαζιστάν.......
Επειδή τον παρακολουθώ απο το ξεκίνημα του στην πολιτική χαίρομαι ιδιαίτερα που τον τίμησα με την ψήφο μου διαβάζοντας απόψεις σαν και αυτές.
(Είπαμε κρίνουμε απ΄όσα λένε και απ΄όσα κάνουν οι άλλοι, ο συγκεκριμένος δεν του έχει δοθεί η δυνατότητα να κάνει άρα κρίνεται μόνο απο τον λόγο του).
Τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε. Και εμείς τα ΖΩΑ, δώσαμε σε τέτοιους ανθρώπους κάτω απο 3 % και βάλαμε στην βουλή τα Χρυσά Σκατά και αντιπολίτευση τον χαζούλη μορφονιό.
Έτσι βεντούζα, αυτοί μας αξίζουν, αυτούς έχουμε.
μα αν έβγαινε κάνας τζήμερος ρε κώτσο, τότε η γραφειοκρατία θα έπρεπε να πεθάνει, ενώ θα έίχε και βάση η επιστολή του για τον κατώτατο μισθό. πράγμα το οποίο θα έκανε αυτομάτως άχρηστη την ύπαρξη όλης της αριστεράς, η οποία υποτίθεται ότι προστατεύει τέτοιου είδους θέματα.
κοινός, απευθύνεται στην μειοψηφία του τόπου, η οποία όπως είδαμε είναι περίπου στο 1,7 αν θυμάμαι καλά...
μα αν έβγαινε κάνας τζήμερος ρε κώτσο, τότε η γραφειοκρατία θα έπρεπε να πεθάνει, ενώ θα έίχε και βάση η επιστολή του για τον κατώτατο μισθό. πράγμα το οποίο θα έκανε αυτομάτως άχρηστη την ύπαρξη όλης της αριστεράς, η οποία υποτίθεται ότι προστατεύει τέτοιου είδους θέματα.
κοινός, απευθύνεται στην μειοψηφία του τόπου, η οποία όπως είδαμε είναι περίπου στο 1,7 αν θυμάμαι καλά...
μα καλά όντως τόσο λίγοι τον επιλέξαμε;;;
Moufas E46
21-02-13, 20:42
'Εφιάλτες' υπήρχαν πάντοτε, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Άνθρωποι έτοιμοι να παρουσιαστούν ως μεσάζοντες στον ξένο παράγοντα προκειμένου να εξασφαλίσουν ευνοϊκή μεταχείριση σε έναν μελλοντικό διακανονισμό. Το αντίτιμο της συναλλαγής είναι είτε χρηματικό είτε πολιτικό. Η εξουσία άλλωστε, έστω και ως τοποτηρητής μίας αποικιοκρατούμενης ή υπό κατοχή χώρας, μεταφράζεται αυτομάτως και σε οικονομικές απολαβές καθώς επίσης και σε οτιδήποτε άλλο συνιστά ένα άνετο επίπεδο διαβίωσης. Όσο δε ο εκάστοτε εθνικός μειοδότης συκοφαντεί και υποβαθμίζει τους συμπολίτες του ενώπιων του 'πολιτισμένου' ηγεμονεύοντος ξένου κράτους - σε έναν ιδιότυπο πλειστηριασμό δουλοπρέπειας - τόσο περισσότερο χρήσιμος καθίσταται.
https://skandaloblog.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html
αυτα για το συνεταιρο του μανου τον θανο τζημερο γνωστοι για το ρολο τους ως μυστικοσυμβουλοι της τροικας και τα κρυφα ραντεβου που ειχαν στο χιλτον ωστε να επιταχυνουν την ολοκληρωτικη διαλυση της χωρας
Απο που ειναι γνωστοι κιολας μυστικοσυμβουλοι (γνωστος μυστικοσυμβουλος, νεος καπως οξυμωρος προσδιορισμος, οπως θα λεγαμε ο μακρυμαλης με την καραφλα, τελος παντων), φιλε μου?
Εχουμε καποιο στοιχειο γι αυτο να ενημερωθουμε κι εμεις που δεν τυχαινει να ξερουμε τα γνωστα μυστικα?
Αν μπορεις πες μας και για τα ραντεβου που μαλλον φανερα ηταν αφου τα εμαθε τουλαχιστον ενας, εσυ. Αν υπαρχει και γι αυτα καποιο στοιχειο θα ενδιεφερε να το πληροφορηθω αν δεν σου κανει κοπο.
Σε παρακαλω ομως μην ειναι απο ανωνυμο αμφιβολου ποιοτητας, σκοπιμοτητας, σοβαροτητας και αισθητικης, μπλογκ οπως το παραπανω αποσπασμα.
Να δουμε κατι οσο το δυνατον αξιοπιστο.
Και ενυπογραφο.
Ευχαριστω.:thumbsup:
'Εφιάλτες' υπήρχαν πάντοτε, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Άνθρωποι έτοιμοι να παρουσιαστούν ως μεσάζοντες στον ξένο παράγοντα προκειμένου να εξασφαλίσουν ευνοϊκή μεταχείριση σε έναν μελλοντικό διακανονισμό. Το αντίτιμο της συναλλαγής είναι είτε χρηματικό είτε πολιτικό. Η εξουσία άλλωστε, έστω και ως τοποτηρητής μίας αποικιοκρατούμενης ή υπό κατοχή χώρας, μεταφράζεται αυτομάτως και σε οικονομικές απολαβές καθώς επίσης και σε οτιδήποτε άλλο συνιστά ένα άνετο επίπεδο διαβίωσης. Όσο δε ο εκάστοτε εθνικός μειοδότης συκοφαντεί και υποβαθμίζει τους συμπολίτες του ενώπιων του 'πολιτισμένου' ηγεμονεύοντος ξένου κράτους - σε έναν ιδιότυπο πλειστηριασμό δουλοπρέπειας - τόσο περισσότερο χρήσιμος καθίσταται.
https://skandaloblog.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html
αυτα για το συνεταιρο του μανου τον θανο τζημερο γνωστοι για το ρολο τους ως μυστικοσυμβουλοι της τροικας και τα κρυφα ραντεβου που ειχαν στο χιλτον ωστε να επιταχυνουν την ολοκληρωτικη διαλυση της χωρας
Πραγματικά δεν ξέρω ποιος είναι προδότης και ποιος όχι. Και δεν μπορώ να μάθω, παρά μόνο όταν γραφτεί η ιστορία. Δεν ξέρω καν αν ο Τζήμερος είναι διαφορετικός από τους άλλους. Αυτά που λέει (όχι πάντα), έχουν περισσότερη σχέση με την πραγματικότητα από ότι των υπολοίπων σήμερα.
Διαβάστε την επιστολή και θα δείτε ότι λέει όλα αυτά που λέμε και μεταξύ μας.
Σταματήστε όμως να διαβάζετε μόνό ότι σας σερβίρουν. blogs, sites κλπ αποτελούν τη χειρότερη χειραγώγηση. Διαβάστε μόνοι σας. Αξιολογήστε.
Ήμαρτον....
Moufas E46
21-02-13, 21:19
Απο που ειναι γνωστοι κιολας μυστικοσυμβουλοι (γνωστος μυστικοσυμβουλος, νεος καπως οξυμωρος προσδιορισμος, οπως θα λεγαμε ο μακρυμαλης με την καραφλα, τελος παντων), φιλε μου?
Εχουμε καποιο στοιχειο γι αυτο να ενημερωθουμε κι εμεις που δεν τυχαινει να ξερουμε τα γνωστα μυστικα?
Αν μπορεις πες μας και για τα ραντεβου που μαλλον φανερα ηταν αφου τα εμαθε τουλαχιστον ενας, εσυ. Αν υπαρχει και γι αυτα καποιο στοιχειο θα ενδιεφερε να το πληροφορηθω αν δεν σου κανει κοπο.
Σε παρακαλω ομως μην ειναι απο ανωνυμο αμφιβολου ποιοτητας, σκοπιμοτητας, σοβαροτητας και αισθητικης, μπλογκ οπως το παραπανω αποσπασμα.
Να δουμε κατι οσο το δυνατον αξιοπιστο.
Και ενυπογραφο.
Ευχαριστω.:thumbsup:
το blog δεν αναφερει οτι ειναι ειτε ο ενας ειτε ο αλλος μυστικοσυμβουλος απλα σχολιαζει την επιστολη τζημερου προς την μερκελ. αυτο που ανεφερα εγω για το μανο το εχει παραδεχτει ο ιδιος εμμεσα σε παλιοτερη συνεντευξη του οτι ειχε συναντηθει με τροικανους για ανταλαγη αποψεων οποτε ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. οριστε και το αξιοπιστο site
https://newpost.gr/post/107462/mystikosymvoylos-tis-troikas-o-stefanos-manos/
συγνώμη, αλλά δεν παρόλογο είναι το γεγονός ότι μας δανείζουν ασύστολα απ'έξω επιβαρύνωντας τους υπολοίπους ευρωπαίους φορολογούμενους, για να συντηρούμε εμείς το παρακράτος με όλη την σπέκουλα του?
επειδή είναι σκληρό το κείμενο, σημαίνει ότι δεν είναι και η πικρή αλήθεια?
ή μήπως το άλλο κείμενο για τον κατώτατο μισθό είναι και εκείνο μπούρδα? και τα δυο, αντικατοπτρίζουν την αλήθεια της καταστάσεως.
όσων αφορά για το τι ρόλο βαράνε και που αποσκοπούνε, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αν δεν βγούνε δεν θα μάθουμε ποτέ. προσωπικά πάντως, θα ήθελα να επαιρνα μια γεύση συγκρίνωντας και τις υπόλοιπες επιλογές μας, τους επαγγελματίες αρχιψευταράδες που χώσαμε για άλλη μια φορά στο κοινοβούλιο.
το blog δεν αναφερει οτι ειναι ειτε ο ενας ειτε ο αλλος μυστικοσυμβουλος απλα σχολιαζει την επιστολη τζημερου προς την μερκελ. αυτο που ανεφερα εγω για το μανο το εχει παραδεχτει ο ιδιος εμμεσα σε παλιοτερη συνεντευξη του οτι ειχε συναντηθει με τροικανους για ανταλαγη αποψεων οποτε ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. οριστε και το αξιοπιστο site
https://newpost.gr/post/107462/mystikosymvoylos-tis-troikas-o-stefanos-manos/
το συγκεκριμενο μπλογκ ως ανυπογραφο οτι και να γραφει δεν το λαμβανω καθολου υποψιν μου.
το σαϊτ που εβαλες εχει μια συντακτικη ομαδα παντελως αγνωστη (τουλαχιστον ομως εχει διευθυνση και σταθερο τηλεφωνο, κατι ειναι κι αυτο), αρα δεν μπορω να το χαρακτηρισω αξιοπιστο, ουτε και αναξιοπιστο ομως, απλα αγνωστη -και αμελητεα- ποσοτητα.
επισης το συγκεκριμενο σημειωμα ειναι επισης ανυπογραφο, πραγμα που με οδηγει το ενταξω και αυτο στην κατηγορια κουτσομπολιο και απο κει στον καλαθο των αχρηστων.
παντως ακομα κι ετσι το σημειωμα μιλαει για μυστικοσυμβουλο, το μανο (που προφανως αφου μαθευτηκε δεν ειναι μυστικος πια, αρα γιατι τον αναφερει ετσι?), εσυ χρησιμοποιησες πληθυντικο.
οι αλλοι ποιοι ειναι, δεν ειδα κατι.
οπως επισης δεν ειδα και κατι για τα κρυφα ραντεβου στο χιλτον που τελικα κατεστησαν φανερα. πως να μη γινουν αλλωστε, το χιλτον δεν αποτελει και κανενα απομερο σημειο συναντησης, ωραιοι μυστικοσυμβουλοι ειναι αυτοι, ετσι οπως πανε την αλλη φορα να συναντηθουνε στο ντα καπο να μην τους δει κανενας. χαχαχα
τελος για την ουσια της υποθεσης, πιστευεις εσυ φιλε μου οτι υπεθυνος για το κοψιμο των μισθων και των συνταξεων ειναι ο μανος, οπως αναφερει το πολυ "αξιοπιστο" σαϊτ που παρεθεσες?
εστω ας δεχθουμε για χαρη της συζητησης, οτι η τροϊκα τον συμβουλευται, αυτο ειναι το προβλημα δηλαδη? ο μανος?
αν δεν υπηρχε ολα θα ηταν καλα δηλαδη ε? :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Μούφα τελικά το μπλόγκ...
γενικά πάντως τρώει πολύ πόλεμο ο τύπος.
και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί, γιατί είναι ο μοναδικός ο οποίος μιλάει για ουσιώδη πράγματα, αναφέρει τα πραγματικά προβλήματα την στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι ανοίγουν το στόμα τους και πετάνε πέτρες.
Moufas E46
21-02-13, 22:11
το συγκεκριμενο μπλογκ ως ανυπογραφο οτι και να γραφει δεν το λαμβανω καθολου υποψιν μου.
το σαϊτ που εβαλες εχει μια συντακτικη ομαδα παντελως αγνωστη (τουλαχιστον ομως εχει διευθυνση και σταθερο τηλεφωνο, κατι ειναι κι αυτο), αρα δεν μπορω να το χαρακτηρισω αξιοπιστο, ουτε και αναξιοπιστο ομως, απλα αγνωστη -και αμελητεα- ποσοτητα.
επισης το συγκεκριμενο σημειωμα ειναι επισης ανυπογραφο, πραγμα που με οδηγει το ενταξω και αυτο στην κατηγορια κουτσομπολιο και απο κει στον καλαθο των αχρηστων.
παντως ακομα κι ετσι το σημειωμα μιλαει για μυστικοσυμβουλο, το μανο (που προφανως αφου μαθευτηκε δεν ειναι μυστικος πια, αρα γιατι τον αναφερει ετσι?), εσυ χρησιμοποιησες πληθυντικο.
οι αλλοι ποιοι ειναι, δεν ειδα κατι.
οπως επισης δεν ειδα και κατι για τα κρυφα ραντεβου στο χιλτον που τελικα κατεστησαν φανερα. πως να μη γινουν αλλωστε, το χιλτον δεν αποτελει και κανενα απομερο σημειο συναντησης, ωραιοι μυστικοσυμβουλοι ειναι αυτοι, ετσι οπως πανε την αλλη φορα να συναντηθουνε στο ντα καπο να μην τους δει κανενας. χαχαχα
τελος για την ουσια της υποθεσης, πιστευεις εσυ φιλε μου οτι υπεθυνος για το κοψιμο των μισθων και των συνταξεων ειναι ο μανος, οπως αναφερει το πολυ "αξιοπιστο" σαϊτ που παρεθεσες?
εστω ας δεχθουμε για χαρη της συζητησης, οτι η τροϊκα τον συμβουλευται, αυτο ειναι το προβλημα δηλαδη? ο μανος?
αν δεν υπηρχε ολα θα ηταν καλα δηλαδη ε? :hystericalbs1: :hystericalbs1:
με την λογικη αυτη και το newsit του ευαγγελατου και το enikos του χατζηνικολαου to newbeast το protothema και πολλα αλλα ειναι αναξιοπιστα αφου τα αρθρα ειναι ανυπογραφα. οχι φιλε μου δεν ειναι υπευθυνος ο μανος και ο τζημερος για το κοψιμο των μισθων απλα εξεφρασα την αποψη μου για τα εν λογω προσωπα τα οποια εκθειαστηκαν σε προηγουμενα post. οι ακραιες νεοφιλελευθερες αποψεις τους για ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας, η μειωση του κατωτατου μισθου η καταργηση των συλλογικων συμβασεων, οι απολυσεις δημοσιων υπαλληλων, οι ελαστικες μορφες εργασιας και πολλα αλλα που οδηγουν στο ξεχαρβαλωμα των κοινωνικων κατακτησεων με βρισκουν απεναντι τους. φιλε σταθη δε γινεται να συμφωνουμε ολοι με ολους ειδαλως η ζωη θα ηταν αχαρη και φυσικα καθε αποψη ειναι σεβαστη thumb
Moufas E46
21-02-13, 22:13
Μούφα τελικά το μπλόγκ...
δε ξερω αν ειναι μουφα το blog η επιστολη τζημερου ειναι πραγματικη παντως και αυτη ειναι η ουσια thumb
τες πα, το διαταύτα είναι ότι πρέπει να χαλαρώσει η φορολογία μιας και έχει ξεπεράσει τα όρια του παραλογισμού πλέον, να πάρουν πόδι όλοι όσοι περισσεύουν και βρίσκονται στις θέσεις τους χωρίς αξιοκρατικά κρητήρια, να χαλαρώσουν οι παράλογες χωρίς αντίκρυσμα εισφορές, να μπεί χέρι στις τράπεζες να ξεκινήσουν χρηματοδοτήσεις με σωστά κρητήρια, να μπουζουριάσουν όλη την συνδικαλησταρία, να ανοίξουν τα επαγγέλματα, να σταματήσει η τεράστια γραφειοκρατία, και τέλος να τιμωρείτε για εξαπάτηση οποιοσδήποτε πολιτικός αρχηγός ο οποίος άλλα λέει προεκλογικά και άλλα κάνει μετεκλογικά.
το ποιος θα τα κάνει όλα αυτά δεν γνωρίζω, είμαι τελείως σίγουρος ότι αυτοί όλοι που είναι εκεί μέσα, ΔΕΝ...οπότε, τζάμπα μιλάμε και μαλώνουμε. οποιοσδήποτε θεωρεί ότι κάποιος απο όλους όσους είναι εκεί μέσα είναι ικανός για να αλλάξει την κατάσταση, ας πάει να τον κοιτάξει κάνας ψυχίατρος.
Κατά Μηλιόν ανάπτυξη…
Στην συνέχεια της Δευτεριάτικης εκπομπής ερωτάται ό Μηλιός,(ΣΥΡΙΖΑ),άν είναι υπέρ των επενδύσεων. Και απαντά:
"Σαφώς και είμαστε. Αλλά για να γίνει μία επένδυση πρέπει να υπάρχει μία συνεχής διαβούλευση από την τοπική κοινωνία, τούς επιστημονικούς φορείς το Τ.Ε.Ε το Πανεπιστήμιο, τις οικολογικές οργανώσεις και κάθε αρμόδιο φορέα πού έχει σχέση με τον τόπο στον οποίο έχει προγραμματισθεί να γίνει η επένδυση"
.................................................. ..............................................
Mηλιέ, ξέχασες τα τοπικά Καφενεία, τον σύλλογο ιδιοκτήτων ενοικιαζομένων δωματίων, τούς κτηματομεσίτες της περιοχής, τούς μπράβους των γνωστών και άγνωστων επαρχιακών σκυλάδικων, ομάδων ποδοσφαίρου, τις παράνομες χαρτοπαιχτικές λέσχες, τα μπιλιάρδα, τις καφετέριες, τούς περιπτεριούχους της περιοχής και κάθε καρυδιάς καρύδι....
Και όταν έρθει σε αυτήν την Χώρα σοβαρός επενδυτής, εμένα να με …
Από τον τοίχο του Fotis Giann Στο φ/β
:hystericalbs1: :hystericalbs1:
Λεμε, λεμε, ξαναλεμε...
Θεωριες επι θεωριων.
Η ελληνικη πραγματικοτητα ειναι η παρακατω:
https://1.bp.blogspot.com/_TojTXBoaMa0/SyNm365UEnI/AAAAAAAAC50/v8_XuuaSDJ0/s400/REMOS.jpg
https://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/node_thumb/article/2012_08/remos.jpg
https://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/10/REMOS-300x238.png
H ελληνικη οικονομια θα καταλαβουμε εμεις οι αδαεις πως εχει αρχισει να παιρνει τα πανω της, οταν τα μπουζουκια ανοιγουν περισσοτερες μερες οπως παλιαthumb
Μια απορια μου ηρθε...το εχω ξανασκεφτει βεβαια.
Εγω ειμαι τωρα 34. Εχω αρκετη εμπιστοσυνη πλεον με εαυτο μου στο να "κρινω" χαρακτηρες.
Οι σημερινοι 50-αρηδες και 60-αρηδες, πως την πατησανε ετσι τότε ???
Πως βγαινανε τοσοι στους δρομους και τις πλατειες και κουναγανε μπλε και πρασινες (και κοκκινες) σημαιες ???
Πως βαφανε στα χωρια ο ενας καφετζης την κλουβα πρασινη και ο αλλος καφετζης μπλε ??
Πως την πατησανε οι Ελληνες ετσι ?
Εγω ειμαι τωρα 34. Εχω αρκετη εμπιστοσυνη πλεον με εαυτο μου στο να "κρινω" χαρακτηρες.
Πως βγαινανε τοσοι στους δρομους και τις πλατειες και κουναγανε μπλε και πρασινες (και κοκκινες) σημαιες ???
Πως βαφανε στα χωρια ο ενας καφετζης την κλουβα πρασινη και ο αλλος καφετζης μπλε ??
Νικολα αν ολοι ηταν εξυπνοι θα ειμασταν πολυ καλυτερα.
Εγω ακομα και τωρα βλεπω ανθρωπους 40+ να ειναι φανατισμενοι με κομματα και να μαλωνουν, να αναλυουν τσομπανοθεωριες, να κοκκινιζουν, να πρασινιζουν.
Θα σου το πω αλλιως.
Ολοι εχουν κονε τουλαχιστον ενα πολιτικαντη.
(πολιτικαντης=αυτός που ασκεί την πολιτική κατά τρόπο που να εξυπηρετεί μικροσυμφέροντα)
Πως την πατησαν???
Ολοι ονειρο το δημοσιο ειχαν, στο τελος μονο αυτοι θα εχουν δουλεια.
Edit:μονο αυτοι θα πληρωνονται ηθελα να πωthumb
:shok:
<<Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατώτατο όριο για τη χρηματοδότηση των κομμάτων είναι το 1,50%.>>
:whistle:
https://www.protothema.gr/politics/article/?aid=206986
Το ΧΧΧ κόμμα θα λάβει Κρατικη επιχορήγηση ύψους Χ εκατομμυρίων ευρώ...
Δυσκολευομαι να το καταλαβω αυτο.
Μιλαμε για πολλα λεφτα, εκτος απο τα άλλα που λαμβανουν. Τα "νομιμα" εννοω.
Δυσκολευομαι να το καταλαβω αυτο.
Μιλαμε για πολλα λεφτα, εκτος απο τα άλλα που λαμβανουν. Τα "νομιμα" εννοω.
χαχαχαχα δες και τα αουτσαιντερ τι τσιμπανε!!!
υγ. ποιοι τα πληρωνουν αυτα?
τι λεγαμε γιατρωκτικα?
καταλαβαμε τωρα γιατι υπαρχουν τοσοι πολιτικοι σχηματισμοι στις εκλογες!!
είμαστε ένας λαός που στην πλειοψηφία του θέλει να ζήσει τη ζωή του ανέμελα Νίκο.
όταν είσαι ξαπλωμένος στην παραλία το καλοκαίρι, σου περνάει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να βρέξει ? πόσοι έλληνες παρακολουθούν καθημερινά την πρόγνωση του καιρού, αυτό το απλούστατο. Μόλις βρέξει, πανικός και αποδιοργάνωση.
πως εξηγείται το φαινόμενο, χτες 20/2/13, με συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας που έχουν ανακοινωθεί εδώ και 20 μέρες, η ουρά των αυτοκινήτων στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού να φτάνει στη Ν. Σμύρνη ? Είναι έκτακτο περιστατικό αυτό ?
αυτοί που αποκλείστηκαν στη χιονισμένη Ε.Ο. πριν λίγα χρόνια και φώναζαν από τα κινητά τους στα κανάλια να τους απεγκλωβίσει ο πρωθυπουργός, δεν είναι συμπολίτες μας που ψηφίζουν ? Αντι να φερθούν σαν υπέυθυνοι πολίτες, βρίζουν το κράτος και την ηγεσία του.
αυτοί που χτίζουν στα ρέματα και στα δάση, βρίζουν όταν πλημμυρίσουν ή όταν καούν.
αυτοί που ψήφισαν γιά να διοριστούν, βρίζουν σήμερα που τους πήραν το μισό μισθό.
ο λαός της καλής ζωής είμαστε, του δε βαριέσαι, καλά τα έλεγε ο καρμανλής, καλά τα έλεγε ο παπαντρέου, καλά τα λέει ο καμμένος, ο κασιδιάρης και δεν ξέρω γω ποιός άλλος. Πάντα φταίει κάποιος άλλος γιά το χάλι μας, ποτέ οι εαυτοί μας.
είναι ελάχιστοι αυτοί δεν άκουσαν ποτέ τους σειρήνες Νίκο, που έζησαν μετρημένα χωρίς δανεικά και που δεν πλησίασαν ποτέ τους κόμμα και πολιτικό, τόσο λίγοι όσο και το ποσοστό του τζήμερου.
Λεμε, λεμε, ξαναλεμε...
H ελληνικη οικονομια θα καταλαβουμε εμεις οι αδαεις πως εχει αρχισει να παιρνει τα πανω της, οταν τα μπουζουκια ανοιγουν περισσοτερες μερες οπως παλιαthumbthumb
Πανο ξερεις ποσους μπορω να σου αναφερω που δεν εκαναν ποτε φανφαρες και φιεστες που δεν δανειστηκαν και δεν χρωστανε τιποτα αλλα σημερα δυσκολευονται να ζησουν γιατι απλα δεν εχουν απο πισω "λιπος" οπως καποιοι απο εμας.
Οσο για το ποσοστο του τζημερου ειναι το 1,59 % και σε καμια περιπτωση δεν ανηκουν σε αυτο τουλαχιστο αυτοι που γνωριζω εγω.
Οπως βεβαια γνωριζω και αλλους που ανηκουν σε αυτο αλλα για το ποιοι ειναι, ειναι μια αααλλη κουβεντα.
Τεσπα η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και η πολιτικη μαζι με τους πολιτικους, μας εφεραν ως εδω καλο ειναι και μεταξυ μας να μην ξανακανουμε τα ιδια λαθη (πολιτικες διενεξεις και οπαδικα φαινομενα) με νεους πλεον πρωταγωνιστες.
Πανο ξερεις ποσους μπορω να σου αναφερω που δεν εκαναν ποτε φανφαρες και φιεστες που δεν δανειστηκαν και δεν χρωστανε τιποτα αλλα σημερα δυσκολευονται να ζησουν γιατι απλα δεν εχουν απο πισω "λιπος" οπως καποιοι απο εμας.
Οσο για το ποσοστο του τζημερου ειναι το 1,59 % και σε καμια περιπτωση δεν ανηκουν σε αυτο τουλαχιστο αυτοι που γνωριζω εγω.
Οπως βεβαια γνωριζω και αλλους που ανηκουν σε αυτο αλλα για το ποιοι ειναι, ειναι μια αααλλη κουβεντα.
Τεσπα η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και η πολιτικη μαζι με τους πολιτικους, μας εφεραν ως εδω καλο ειναι και μεταξυ μας να μην ξανακανουμε τα ιδια λαθη (πολιτικες διενεξεις και οπαδικα φαινομενα) με νεους πλεον πρωταγωνιστες.
το "λιπος" Γιάννη δεν πέφτει από τον Υψιστο, όσοι το διαθέτουν σήμερα, το δημιούργησαν πηγαίνοντας κόντρα στο καταναλωτικό ρεύμα της εποχής, γιά πολλά χρόνια. Τα μυρμήγκια του γνωστού μύθου, ο "τζιτζικας και ο μέρμηγκας".
individual
22-02-13, 11:39
σημερα το κοινοποιησε καποιος φιλος στο fb.
https://www.youtube.com/watch?v=1479MVyzjJ4&feature=share
ο τζημερος ηταν υποψηφιος να τον ψηφισω γιατι στην αρχη που εβγαινε στα καναλια τα ελεγε καλα .μετα δεν ξερω πως του ηρθε η αποκαλυψη και δεν ελεγε τιποτα διαφορετικο αποτι η υπαρχουσα κυβερνηση και η τροικα.δεν ξερω για μυστικες συναντησεις κ.λπ. εγω τον ακουσα και στην αρχη που εβγαινε και μιλουσε και λιγο πριν τις εκλογες που τα αλλαξε...
ξεκινησε σαν ανθρωπος τεχνοκρατης της αγορας,μιλουσε σαν ανθρωπος που ηθελε να αλλαξει ολα αυτα που εμποδιζουν την γραφειοκρατια και την δημιουργια των επενδυσεων και κατεληξε να γινει ενα με την κυβερνηση.μην τσιμπατε ευκολα και μην εντυπωσιαζεστε απο ανθρωπους που τα λενε ''ευκολα'' ,μετα πεφτουν οι μασκες.
και μονο που ειχε τον απολυτο καπιταλαρχη της ελληνικης οικονομιας ,που συντελεσε σαυτο το χαος της ελλαδας σαν μελος μιας απο της χειροτερης κυβερνησης θα επρεπε να καταλαβετε που το παει.
και εδω ερχεται η απαντηση στον φιλο που ρωταει γιατι οι ασπρομαλληδες αυτης της χωρας δεν βαζουν μυαλο.ειναι απλο..
για τον ιδιο λογο που υπαρχουν οι ολυμπιακοι,παναθηναικοι,αε κτσηδες κ.λ.π. .
είμαστε ένας λαός που στην πλειοψηφία του θέλει να ζήσει τη ζωή του ανέμελα Νίκο.
όταν είσαι ξαπλωμένος στην παραλία το καλοκαίρι, σου περνάει ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να βρέξει ? πόσοι έλληνες παρακολουθούν καθημερινά την πρόγνωση του καιρού, αυτό το απλούστατο. Μόλις βρέξει, πανικός και αποδιοργάνωση.
πως εξηγείται το φαινόμενο, χτες 20/2/13, με συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας που έχουν ανακοινωθεί εδώ και 20 μέρες, η ουρά των αυτοκινήτων στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού να φτάνει στη Ν. Σμύρνη ? Είναι έκτακτο περιστατικό αυτό ?
αυτοί που αποκλείστηκαν στη χιονισμένη Ε.Ο. πριν λίγα χρόνια και φώναζαν από τα κινητά τους στα κανάλια να τους απεγκλωβίσει ο πρωθυπουργός, δεν είναι συμπολίτες μας που ψηφίζουν ? Αντι να φερθούν σαν υπέυθυνοι πολίτες, βρίζουν το κράτος και την ηγεσία του.
αυτοί που χτίζουν στα ρέματα και στα δάση, βρίζουν όταν πλημμυρίσουν ή όταν καούν.
αυτοί που ψήφισαν γιά να διοριστούν, βρίζουν σήμερα που τους πήραν το μισό μισθό.
ο λαός της καλής ζωής είμαστε, του δε βαριέσαι, καλά τα έλεγε ο καρμανλής, καλά τα έλεγε ο παπαντρέου, καλά τα λέει ο καμμένος, ο κασιδιάρης και δεν ξέρω γω ποιός άλλος. Πάντα φταίει κάποιος άλλος γιά το χάλι μας, ποτέ οι εαυτοί μας.
είναι ελάχιστοι αυτοί δεν άκουσαν ποτέ τους σειρήνες Νίκο, που έζησαν μετρημένα χωρίς δανεικά και που δεν πλησίασαν ποτέ τους κόμμα και πολιτικό, τόσο λίγοι όσο και το ποσοστό του τζήμερου.
Εδώ το ίδιο το κράτος δεν βλέπει τα δελτία καιρού οι πολίτες φταίνε που ειναι όλα τα φρεάτια βουλομενα; Και τα ξεβουλωνουν οταν πνίγεται η χώρα ;
Οι πολίτες φταίνε που δεν είχαν αλάτι και εκχιονιστικα σε εθνική οδό που την χρυσοπληρωνουμε με διόδια ;
Αν χρειάζονται αλυσίδες σε εθνική οδό να μας το πουν να κόψουν τα διόδια καθώς κινούμαστε σε επαρχιακό και να κουβαλάμε και λίγο πίσσα μαζι μας να βουλωνουμε τις τρύπες!
Δεν είμαστε σωστοί σαν πολίτες αλλα όπως δεν πρέπει να τα φορτωνουμε όλα στο κράτος το ίδιο πρέπει να γίνεται και ανάποδα ...
Αν όχι να δηλώσει αδυναμία να μας προσφέρει αυτά που πρέπει!
το "λιπος" Γιάννη δεν πέφτει από τον Υψιστο, όσοι το διαθέτουν σήμερα, το δημιούργησαν πηγαίνοντας κόντρα στο καταναλωτικό ρεύμα της εποχής, γιά πολλά χρόνια. Τα μυρμήγκια του γνωστού μύθου, ο "τζιτζικας και ο μέρμηγκας".
Το λιπος Πανο πεφτει και απο τον Υψιστο χαχαχαχα και απο κληρονομια και απο τυχη και απο σκληρη δουλεια βεβαια!!αλλα και με αλλους τροπους λιγοτερο νομιμους...
η με συνδιασμους των παραπανω
καλος ο Αισωπος αλλα δεν εχει εφαρμογη σε ολα!!
με το ιδιο σκεπτικο αν ο πλουτος ηταν αποτελεσμα της εργασιας, ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι και ειμαι σιγουρος οτι ξερεις ποιος το εχει πει αυτο χαχαχαχαχαχα!!!
Εδώ το ίδιο το κράτος δεν βλέπει τα δελτία καιρού οι πολίτες φταίνε που ειναι όλα τα φρεάτια βουλομενα; Και τα ξεβουλωνουν οταν πνίγεται η χώρα ;
Οι πολίτες φταίνε που δεν είχαν αλάτι και εκχιονιστικα σε εθνική οδό που την χρυσοπληρωνουμε με διόδια ;
Αν χρειάζονται αλυσίδες σε εθνική οδό να μας το πουν να κόψουν τα διόδια καθώς κινούμαστε σε επαρχιακό και να κουβαλάμε και λίγο πίσσα μαζι μας να βουλωνουμε τις τρύπες!
Δεν είμαστε σωστοί σαν πολίτες αλλα όπως δεν πρέπει να τα φορτωνουμε όλα στο κράτος το ίδιο πρέπει να γίνεται και ανάποδα ...
ειναι σωστά αυτά που λες Σπύρο, να το πω με άλλα λόγια εγώ, το γερμανικό κράτος αποτελείται από γερμανούς πολίτες και το ελληνικό από έλληνες, τόσο απλό είναι. Στη γερμανία το ένα χέρι νίβει το άλλο, εδώ τα χέρια τά έχουμε γιά να μουτζώνουμε (και γιά να ψηφίσζουμε ...:D)
Τυπε εχω πληροφοριες οτι τα βραδια πας και βουλωνεις τα φρεατια επιτηδες για να τρεχει το κρατος χωρις λογο, ενω παιρνεις και το αλατι απο την ε.ο. και το πας στη μανα σου και καλα για να βοηθας κι εσυ στο σπιτι.
Αληθευει?
Τυπε εχω πληροφοριες οτι τα βραδια πας και βουλωνεις τα φρεατια επιτηδες για να τρεχει το κρατος χωρις λογο, ενω παιρνεις και το αλατι απο την ε.ο. Και το πας στη μανα σου και καλα για να βοηθας κι εσυ στο σπιτι.
Αληθευει?
Το αλάτι το πάω στην μάνα μου και το ρίχνει στην πισίνα, κάνουμε εξομοίωση του θαλασσινού νερού... Αλλα αυτά παλια τώρα έχουμε πετάξει μουσαμα που απεικονίζει γκαζόν γιατι την έχουμε αδηλωτη!
Τα φρεάτια τα καλα τα ελιωσαν οι Ρομα τώρα έχουμε ιμιτασιον απο ταιλανδη που με 2 ταμπον έχουν βουλωσει..
Το κράτος δουλεύει σαν κινέζικη απομίμηση ελβετικου καλοκουρδισμενου ρολογιού!
Πανο ισχύει οτι έχουμε το κράτος που μας αξίζει... Οπως και είμαστε οτι τρώμε και καθημερινά "τρώμε " πολλούς αυνανες στην μαπα, άρα κάπου ξεφευγουμε όλοι μας!
ελα σοβαρευτειτε...:whistle:
λοιπον, νομιζω οτι θα επρεπε να υπαρχει ΔΙΕΘΝΗΣ νομοθεσια και κανονισμοι σχετικα με τις υποχρεωσεις των πολιτικων.
:think:
Έχεις τις σελίδες με την Υβονη Μποζνιακ;
https://gr.news.yahoo.com/παραλίγο-να-σκοτωθεί-υπάλληλος-μέσα-στη-βουλή-085916237.html
Σαν από θαύμα σώθηκε γυναίκα υπάλληλος της Βουλής όταν, νωρίς το πρωί, ανεβασμένη στο θόλο, επιχειρούσε να βγάλει νερά από εκεί για να μην πέσουν στην αίθουσα της ολομέλειας.
να ρε φιλε γιατι παιρνουν τοσα οι υπαλληλοι της βουλης.
πας εσυ να κανεις αυτη τη δουλεια ??
:th_Laie_67-1:
:original:
και εσεις κοροιδευατε τους "νερουλαδες" της βουλης... εδω και τωρα επιδομα επικινδυνου εργασιας,ειδικων συνθηκων και ετοιμοτητας απαντλησης υδατων!!!
:hystericalbs1:
Λίγο νωρίτερα έξω από το Golden Hall :shok:https://news247.gr/eidiseis/koinonia/article2138874.ece/binary/original
Χαλανδρι.. :shok:
https://news247.gr/eidiseis/koinonia/article2138737.ece/BINARY/original/image.jpg
Σκοτείνιασε στον Άλιμο!
https://news247.gr/eidiseis/koinonia/article2138688.ece/BINARY/original/image.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-bTOHKnsfRNE/USdWPfHJhgI/AAAAAAAIblk/g2OY4oI9E-0/s320/tromaktiko.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-8iE9Oq6jgak/USdWBQ9TvPI/AAAAAAAIbkg/Tf8_fvke8w0/s640/tromaktiko566.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-huRYIUyPpM0/USdWCaQfwnI/AAAAAAAIbko/tE2la--rrvA/s640/tromaktiko567.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-tOzdIzbfHPU/USdWCyrjUxI/AAAAAAAIbkw/BEDWMtSqR8g/s640/tromaktiko568.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-QctcrTvRWeo/USdWDdB2VJI/AAAAAAAIbk4/2Lli4LTed58/s640/tromaktiko569.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-8KdMUbaWd20/USdWEbSdqvI/AAAAAAAIblM/Augu43Eoxoo/s640/tromaktiko571.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-lJ65T-mis_w/USdWF9oW0_I/AAAAAAAIblc/qA_Ey9jnMd0/s640/tromaktiko573.jpg
^^
ειχε και θυματα...
https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/282151/mia-nekri-apo-tin-kakokairia
Καρδιακή προσβολή υπέστη μια κοπέλα 23 ετών την ώρα που την απεγκλώβιζαν από το όχημά της στη περιοχή του Χαλανδρίου.
Read more: https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/282151/mia-nekri-apo-tin-kakokairia#ixzz2Ld9AoBUK
:(
Ποτάμι έχει γίνει η λεωφόρος Βουλιαγμένης!! :shok:
https://www.youtube.com/watch?v=DUtBFS2Cq1U
https://www.youtube.com/watch?v=cEoMEvFOTMM
https://www.youtube.com/watch?v=KcXAx19S3-s
:shok: :shok: :shok: :shok:
ειχε και θυματα... :(
Αλλο ένα τραγικό περιστατικό σημαδεύει την Ελλάδα του 2013 όταν μια 23χρονη κοπέλα χάνει τη ζωή της, εξαιτίας μια σφοδρής νεροποντής στο κέντρο της Αθήνας... Τα λόγια είναι περιττά.
https://www.youtube.com/watch?v=pP3KVJaOqXI
:ranting2: :ranting2:
https://3.bp.blogspot.com/-bTOHKnsfRNE/USdWPfHJhgI/AAAAAAAIblk/g2OY4oI9E-0/s320/tromaktiko.JPG
https://4.bp.blogspot.com/-8iE9Oq6jgak/USdWBQ9TvPI/AAAAAAAIbkg/Tf8_fvke8w0/s640/tromaktiko566.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-huRYIUyPpM0/USdWCaQfwnI/AAAAAAAIbko/tE2la--rrvA/s640/tromaktiko567.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-tOzdIzbfHPU/USdWCyrjUxI/AAAAAAAIbkw/BEDWMtSqR8g/s640/tromaktiko568.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-QctcrTvRWeo/USdWDdB2VJI/AAAAAAAIbk4/2Lli4LTed58/s640/tromaktiko569.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-8KdMUbaWd20/USdWEbSdqvI/AAAAAAAIblM/Augu43Eoxoo/s640/tromaktiko571.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-lJ65T-mis_w/USdWF9oW0_I/AAAAAAAIblc/qA_Ey9jnMd0/s640/tromaktiko573.jpg
οπως εβλεπα σιγα σιγα τις φωτο πιστευα οτι η τελευταια φωτο μετα τον απεγκλοβισμο της κοπελας θα ηταν τυπος να μπαινει μεσα στο αμαξι και να κανει πλιατσικο τα πραγματα της το χουμε δει και αυτο σε τροχαια
οπως εβλεπα σιγα σιγα τις φωτο πιστευα οτι η τελευταια φωτο μετα τον απεγκλοβισμο της κοπελας θα ηταν τυπος να μπαινει μεσα στο αμαξι και να κανει πλιατσικο τα πραγματα της το χουμε δει και αυτο σε τροχαια
τυπε κρατα τις πινακιδες απ το slk, θα παει να το δει ο προεδρος και θα μας λεει οτι μυριζει μουχλα...
τυπε κρατα τις πινακιδες απ το slk, θα παει να το δει ο προεδρος και θα μας λεει οτι μυριζει μουχλα...
δικε μου θα κρατησω κατι αλλο, τον νομο του μερφυ, ολες οι ζωες κοστιζουν το ιδιο αλλα να σαι σιγουρος εμας θα μας ελαχε γρια να σωσουμε η κανα τυπο 150 κιλα :hystericalbs1:
https://gr.news.yahoo.com/παραλίγο-να-σκοτωθεί-υπάλληλος-μέσα-στη-βουλή-085916237.html
να ρε φιλε γιατι παιρνουν τοσα οι υπαλληλοι της βουλης.
πας εσυ να κανεις αυτη τη δουλεια ??
1. Η συγκεκριμένη είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, υπεύθυνη για το κτήριο του Κοινοβουλίου, η οποία την είδε ξαφνικά καθαρίστρια. Αϊ βράσε κανα αυγό, κυρά μου.
2. Οι 16 μισθοί πρέπει να είχαν μεγάλο αντίκτυπο στην αντίληψή της, αφού αποφάσισε να περπατήσει πάνω στα κρύσταλλα όπως ο Ιησούς στην επιφάνεια της θάλασσας.
3. Οι 16 μισθοί σίγουρα είχαν μεγάλη επίδραση στα κιλά της, αφού κοιτώντας την από κάτω έφερνε λίγο στην Ορκα τη δολοφόνο φάλαινα.
4. Στους δημοσιογράφους δήλωσε σοκαρισμένη από το συμβάν. Εγώ δηλώνω σοκαρισμένος από το IQ της.
5. Κάποιοι βουλευτές ανάλογης ευφυίας άρχισαν να κραυγάζουν περί μέτρων ασφαλείας στο Κοινοβούλιο. Εγώ θα πρότεινα να διορίζουν υπαλλήλους που έχουν πάρει πάνω από 100 στα τεστ της MENSA. Μόνο ένας του ΚΚΕ μίλησε σωστά. Κόμμα Καμένων Εγκεφάλων σου λέει ύστερα.
Άσχετο:
Γνωρίζει κανείς αν οι κάτοχοι Smart θα υποβάλλουν αιτήσεις αποζημιώσεων ως πλημμυροπαθείς? Όπου και να κοίταζες έβλεπες κι από ένα στον πυθμένα κάποιου δρόμου.
https://www.protothema.gr/economy/article/?aid=259054
Αντε βγαλε ακρη τωρα...αληθεια;;
Άσχετο:
Γνωρίζει κανείς αν οι κάτοχοι Smart θα υποβάλλουν αιτήσεις αποζημιώσεων ως πλημμυροπαθείς? Όπου και να κοίταζες έβλεπες κι από ένα στον πυθμένα κάποιου δρόμου.
στη βροχη την πολλη σβηνουν για πλακα μαλλον.
και τα ντιζελ ακομα.
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
σταθη αν θες μετεφερε το στην επικαιροτητα.κλεινω εδω...
το ξαναβαζω γιατι το απομονωσες και δεν ειναι δικαιο...
το να ψηφισουμε αυτους που ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι ειναι χειροτερο γιατι ειναι πρωην μελη του ιδιου συστηματος και αποδειχθηκε οτι ηταν και φαλτσοι,με μασκες ειναι χειροτερο.απλα φυγαν απο το κομμα τους για να ικανοποιησουν την φιλοδοξια τους και να την πουν στους αλλους που τους εδιωξαν.ποδοσφαιρο δλδ.ομαδες και φανατισμος.
γιατι απο ουσια παλι οτι εκαναν οι αλλοι θα εκαναν γιατι βγηκαν απο αυτους.το βλεπεις πως κινουνται τωρα που εκλεχθηκαν στην βουλη.καμμια φορα ειναι επικινδυνο να δοκιμαζεις χειροτερα πραγματα.
ειδες οτι χρησιμοιποιησα και εγω την λεξη μαθηματικαthumb
δεν υπαρχει αλλος γιατι ειναι ο.. ιδιος.ο ανεξαρτητος ελληνας εδωσε δειγματα τι θα εκανε μετα την εκλογη του ,το ιδιο και οι αλλοι που δεν ειναι αλλοι... ειναι αυτοι που μας εφεραν εδω συμμετεχοντας στις κυβερνησεις η' αντιπολιτευσεις.ξερω πολλα ατομα που μου ελεγαν οτι τους ψηφισαν και τους προειδοποιησα οτι δεν προκειται να πουν μετα κατι διαφορετικο.τωρα μου δινουν δικιο γιατι καταλαβαν οτι μετα την εκλογη τους οτι αλλαξε τα ρουχα τους ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα τους αλλιως.
και εγω οπως και ακποιοι αλλοι της γεννιας μου το ηξεραν αυτο γιατι γνωριζουμετην ιστορια που επαναλαμβανεται.
δες τις κωλοτουμπες που εκαναν ολα τα κομματα που εκλεχθηκαν.
αρα πιο ανοητος ειναι αυτος που θα ψηφιζε καποιους αλλους που θα αποδεικνυονταν ιδιοι με τους προηγουμενους, αφου σε ειχαν ηδη ξεγελασει.:original:
αν εννοεις τριτα κομματα εξω απο την βουλη απο γνωστα ,οπως ψηφισα εγω τοτε ναι ..αλλα και εκει θελει προσοχη γιατι υπαρχυν κλωνοι των μεγαλων..τεσπα αν θες παρε απο την αρχη το θρεντ επικαιροτητα και διαβασε το να καταλαβεις τι εννοουμε...
Σόρυ ρε συ bimmerm...το μαθηματικό σίγουρο που το βρήκες;Κυβέρνησαν; Ξέρεις τί σημαίνει μαθηματικά σίγουρο; Εάν αυτοί φοράνε μάσκες...οι άλλοι είναι καλύτεροι από τους Transformers!!!!!:original:
Και επειδή μιλάς για τους ΑΝΕΛ, χωρίς εγώ να αναφερθώ συγκεκριμένα, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι τα παρουσιάζεις. Αν ο ΑΝΕΛ που ήρθε από τη ΝΔ έλεγε "θα πάμε με την τρόικα, δεν θα κόψουμε όμως συντάξεις κλπ...", τις ίδιες απόψεις δλδ με τη ΝΔ, τότε ναι, τι Γιάννης τι Γιαννάκης. Αλλά δεν είπε αυτό, είπε "δεν θα πάμε με την τρόικα κλπ...". Είναι βασική αλλαγή πλεύσης. Τα συμβάντα που έγιναν μετά δεν δικαιολογούν αυτά που λες.
Τέλοσπάντων με αυτά δεν βγαίνει ποτέ άκρη...:)
Σόρυ ρε συ bimmerm...το μαθηματικό σίγουρο που το βρήκες;Κυβέρνησαν; Ξέρεις τί σημαίνει μαθηματικά σίγουρο; Εάν αυτοί φοράνε μάσκες...οι άλλοι είναι καλύτεροι από τους Transformers!!!!!:original:
Και επειδή μιλάς για τους ΑΝΕΛ, χωρίς εγώ να αναφερθώ συγκεκριμένα, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι τα παρουσιάζεις. Αν ο ΑΝΕΛ που ήρθε από τη ΝΔ έλεγε "θα πάμε με την τρόικα, δεν θα κόψουμε όμως συντάξεις κλπ...", τις ίδιες απόψεις δλδ με τη ΝΔ, τότε ναι, τι Γιάννης τι Γιαννάκης. Αλλά δεν είπε αυτό, είπε "δεν θα πάμε με την τρόικα κλπ...". Είναι βασική αλλαγή πλεύσης. Τα συμβάντα που έγιναν μετά δεν δικαιολογούν αυτά που λες.
Τέλοσπάντων με αυτά δεν βγαίνει ποτέ άκρη...:)
οχι ρε εξακυλινδρε μαθηματικα σιγουρο σημαινει οτι 1+1 = 2..και η ιστορια που μαλλον δεν ξερεις λεει οτι οποιος εφυγε απο ενα κομμα και εκανε δικο του ,μετα η' ξαναγυρναει με κανα υπουργειο και τα ξεχναει ολα η' παει σε αλλο μεγαλο κομμα.Transformers δεν ξερω...transylvania ομως σιγουρα θα το κανανε..!!!
δες λιγο την ιστορια και θα καταλαβεις.εσυ απο τη μια μας κατακρινεις οτι δεν μπορουμε να διακρινουμε τους ψευτες και απο την αλλη μας την λες που δεν βγαλαμε κυβερνηση καποιον που ειχε ηδη κυβερνησει η' οτι συμφωνα με την εμπειρια μας δεν μπορουμε να διακρινουμε ποιος μας λεει ψεμματα και θα μας κοροιδεψει...οπως ο συγκεκριμενος.
και αν δεν παει με την τροικα θα βρει λεφτα απο το θησαυροφυλακιο του σκρουτζ,ετσι? οπως και αυτο που εκανε με τον προεδρο της δημοκρατιας ηταν φοβερα τιμητικο?που επαιζε τον παπα και παραμυθιαζε τον κοσμο οτι ταχα και καλα δεν εστειλε επιστολη στον κυβερναρχη οτι αν του εδινε θεση θα ξαναγυρνουσε....της κωλοτουμπας εκανε.
οτι τον αδειασαν καποια βασικα στελεχη του ουτε αυτο ειναι δειγμα αναξιοπιστιας...μην πουμε για τον τσυριζα ,τα εχουμε πει...και μετα λες εμας ευκολοπιστους...συνεχεια μας θα γινεις ,αν σκεφτεσαι και εσυ ετσι..
ωραια λοιπον να πιασουμε ποιος δεν εχει κυβερνησει και να τους βαλουμε με την σειρα ,αν αυτο ειναι κριτηριο για σενα ποιος ειναι ικανος..δλδ θα εσυ με αυτο το κριτηριο θα συμφωνουσες να δοκιμαζαμε και την χρυση...οκ:thumbsup: αφου δεν εχει κυβερνησει.
φιλε μην μπερδευεσαι ...σου προτεινα να πας να διαβασεις ολο το θρεντ επικαιροτητα και να δεις τι εχει ειπωθει..εκει θα βρεις τις απαντησεις σου στον προβληματισμο σου για το τι πρεπει να γινει...εχουμε εντοπισει οτι δεν φτιαχνει η χωρα με το ποιος θα βγει αλλα με αλλαγη του αντιπροσωπευτισμου του λαου στην βουλη και με αλλαγη καποιων αθρων του συνταγματος...αυτα πρεπει να γινουν για να σωθει η χωρα ,θελει αλλαγη του πολιτικου απαξιωτικου μας συστηματος..σιγουρα πολυ δυσκολα πραγματα για τον βολεμενο ελληνα..:original:
..και η ιστορια που μαλλον δεν ξερεις λεει οτι οποιος εφυγε απο ενα κομμα και εκανε δικο του ,μετα η' ξαναγυρναει με κανα υπουργειο και τα ξεχναει ολα η' παει σε αλλο μεγαλο κομμα.
Σε κανένα μου ποστ δεν σου είπα να ψηφίσεις κόμματα που προέκυψαν από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ...δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα είναι...
εσυ απο τη μια μας κατακρινεις οτι δεν μπορουμε να διακρινουμε τους ψευτες
Δεν διάβασες προσεκτικά...είπα ότι ξέρεις τον ψεύτη αλλά δεν έχεις κουράγιο να μην τον ψηφίσεις (προφανώς και δεν αναφέρομαι στο πρόσωπό σου)...
και απο την αλλη μας την λες που δεν βγαλαμε κυβερνηση καποιον που ειχε ηδη κυβερνησει
πότε το είπα αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και αν δεν παει με την τροικα θα βρει λεφτα απο το θησαυροφυλακιο του σκρουτζ,ετσι? οπως και αυτο που εκανε με τον προεδρο της δημοκρατιας ηταν φοβερα τιμητικο?που επαιζε τον παπα και παραμυθιαζε τον κοσμο οτι ταχα και καλα δεν εστειλε επιστολη στον κυβερναρχη οτι αν του εδινε θεση θα ξαναγυρνουσε....της κωλοτουμπας εκανε.
Για τα λεφτά άστο είναι τεράστιο θέμα που μπορούν να βρεθούν. Δεν είναι η τρόικα και μετά το χάος.
Για το άλλο με το non paper μαζί σου με τα χίλια. Αλλά είδες;;; Μαθεύτηκε, ξενέρωσε ο κόσμος και δεν τον ψηφίζει. Απολύτως ΛΟΓΙΚΟ. Τους άλλους όμως γιατί τους ψηφίζεις ακόμα ρε άνθρωπε; Τους αποδεδειγμένους και εν ενεργεία ψεύτες-κλέφτες-προδότες. Εκεί γιατί κάνεις τα στραβά μάτια ενώ στον κάθε Καμμένο δεν τα κάνεις; Αυτό με εξοργίζει.
...και μετα λες εμας ευκολοπιστους...
και πάλι που το είπα αυτό;;;;είπα πως δεν έχει τη δύναμη να μην τους ξαναψηφίσει γιατί φοβάται, ενώ ξέρει ότι του λένε ψέματα
ωραια λοιπον να πιασουμε ποιος δεν εχει κυβερνησει και να τους βαλουμε με την σειρα ,αν αυτο ειναι κριτηριο για σενα ποιος ειναι ικανος..δλδ θα εσυ με αυτο το κριτηριο θα συμφωνουσες να δοκιμαζαμε και την χρυση...οκ:thumbsup: αφου δεν εχει κυβερνησει.
έχεις μια τάση να παρερμηνεύεις αυτά που λέω. Και πάλι ποτέ δεν είπα βάλτε όποιον να 'ναι. Στο προηγούμενο thread είπα ψήφισε κάποιον που συμφωνείς σε κάποια πράγματα και δεν παραβιάζει τις βασικές αρχές σου....είπα εγώ ψήφισε ό,τι να 'ναι;;;;
Καλό βράδυ.
Τα εσοδα απο τα κοιτασματα θα φτασουν το 1,5 ΤΡΙΣ
ουφ, σωθηκαμε...
παλι.
Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στη Βαυαρία ο ιδιοκτήτης του γερμανικού ομίλου Media Markt, σε ηλικία 89 χρόνων.
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο πολυεκατομμυριούχος Otto Beisheim, υπέφερε από ανίατη ασθένεια και έβαλε τέλος στη ζωή του, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της οικογένειας.
Ο Beisheim ήταν ένας απο τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Γερμανία. Ηταν ιδιοκτήτης και συνιδιοκτήτης των εταιριών Media Markt, Makro, Saturn, Real amd Kaufhof, και Metro.
Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου υπηρέτησε στα SS. Η σύζυγός του πέθανε το 1999 και δεν είχαν παιδιά. Η περιουσία του θα διανεμηθεί σε διάφορα ιδρύματα.
https://1.bp.blogspot.com/-4AiRfM8Ax3w/USfKUdrs5KI/AAAAAAAIcFo/RYMqMOx-imw/s320/tromaktiko.jpg
Παει και ο τζαμπας... ες ες ηταν το γουρουνι... :ranting2: :ranting2:
Σε κανένα μου ποστ δεν σου είπα να ψηφίσεις κόμματα που προέκυψαν από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ...δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα είναι...
μα τι να ψηφισεις??? εκτος απο αυτα που δημιουργουνται απο κλωνους των μεγαλων εντος βουλης και το κκε-τσυριζα,υπαρχουν αλλα τοσα εκτος βουλης -μικρα και μερικοι οπως ο ''προεδρος'' ο βεργης και αλλοι γραφικοι...καλυτερα να μην ψηφισεις καθολου...
μπορει τωρα στις τελευταιες εκλογες να βγηκαν μερικα νεα με αγνωστους αρχηγους αλλα γενικα οι ιδιοι ειναι υποψηφιοι...και αυτοι που ψηφισαν μερικα εκτος βουλης τα ψηφισαν οχι γιατι τους εκφραζουν αλλα γιατι ηθελαν να διαμαρτυρηθουν στα μεγαλα.εγω διαφωνουσα με αυτο και τελικα βρηκα ενα που σε κατι να με εκφραζει...ομως σιγουρα αν δεν τοριχνα εκει η' θα εριχνα λευκο που δεν ηθελα η' θα εριχνα διαμαρτυρια που δεν συμφωνουσα παλι...ολοι ετσι σκεφτονταν..καποιο το εκαναν και καποιοι οχι...ελαχιστοι βρηκαν ενα κομμα να εκφραστουν απολυτα..αυτο θα το δεις στις επομενες εκλογες.οπου τα νεα κομματα εντος βουλης εχουν ριξει τις προεκλογικες μασκες με τις φανφαρες και τις υποσχεσεις και φθαρθηκαν με τις πρακτικες τους..μην μπαινουμε σε λεπτομερειες με παραδειγματα,εδωσα ενα..ακομα πιο πολλα υπαρχουν για τσυριζα...της κωλοτουμπας γινεται..αυτο δεν ειναι δειγμα αξιοπιστιας.ειναι δειγμα ψευτιας,ειναι μια πρακτικη του παρελθοντος που μαθηματικα οπως εχει αποδειξει η ιστορια καταληγει σε νεους ψευτες..και ο κοσμος το αναγνωριζει και δεν θελει να φερει νεα πασοκ και νδημοκρατιες...σου λεει την παθαμε με αυτους και οι νεοι φαινονται ιδιοι...ετσι ειναι πως να το κανουμε?
προσπαθω να σου δωσω ενα πιθανο σκεπτικο οσων κατηγορεις γιατι δεν ψηφισαν οικολγους,κκε,τσυριζα,ανελ κ.λπ.οχι οτι επειδη το λεω ετσι ειναι ,απλα ετσι το δικαιολογουν συμφωνα με αποψεις δικες μου και αρκετων γνωστων μου...
τους κυβερνωντες δεν τους ψηφιζουμε γιατι μας ειπαν ψεματα,τους αριστερους γιατι δεν μας αρεσουν αυτα που πιστευουν και εκφραζουν,τους ανελ γιατι ειναι κλωνοι,τους οικολογους γιατι ειναι κλωνοι των αριστερων και τα εκτος που ειναι ακροαριστερα και ακροδεξια...δεν πιστευουν κανενα...
γιατι να ψηφισω καποιον απο αυτους επειδη δεν πιστευω τους 2 μεγαλους?δεν ψηφιζω και τελος...γενικα δεν μπορεις να βρεις ενα κομμα στην ελλαδα που ειναι πολυ μικρη χωρα ,ωστε να σε εκφραζει τελειως.αυτο που ψηφιζουμε ειναι προσωπα και οχι κομματα.και κυριως η νεα γεννια κοιταει ποιος τα λεει πιο καλα.αυτο φαινεται και απο τις δημοσκοπησεις.για μενα ολοι ψευδονται...
το γεγονος οτι οι ανθρωποι ψηφιζουν τους ιδιους οφειλεται σε πολλους παραγοντες...
π.χ οτι ειναι σαν ομαδα τους,οτι εχουν υπολλειματα απο τον εμφυλιο καθοτι οι περισοτεροι ειναι ηλικιωμενοι,οτι υπαρχουν φανατικοι απο τις κομματικες μαχες του '80,οτι εχουν βολευτει απο ρουσφετι,οτι πανε τον αρχηγο σαν προσωπικοτητα,οτι δεν θελουν αριστερους,οτι δεν πιστευουν(ετσι κρινουν) τους κλωνους κ.λπ.
οποτε η' πανε ψηφιζουν τους ιδιους και περιμενουν να τους αλλαξουν οι καταστασεις με το ζορι(βλεπε τροικα) η' δεν ψηφιζουν η' λευκο....γιαυτο ψηφιζουν τους ιδιους γιατι καλυτερα ενας ψευτης που τον ξερεις παρα ενας νεος ψευτης (ειπαμε απο τις κωλοτουμπες)που δεν σου αρεσουν και αυτα που λεει(κομμουνισμος,νεος κρατισμος) και δεν θελεις να τα δοκιμασεις...
εσυ ομως λες γιατι ψηφιζουν τους ιδιους..σου εξηγησα,πιο πανω το σκεπτικο...τωρα εσυ λες γιατι να μην δοκιμασουν τους αλλους.κιαυτο στο εξηγησα.
σου ξαναειπα και εσυ για μενα σκεφτεσαι λαθος οπως εσυ γιαυτους.οπως και η πλειοψηφια...γιατι το προβλημα μας ειναι οτι οποιος και να κυβερνησε ως τωρα τα εκανε μπαχαλο.και οι νεοι αρχηγοι-κομματα δεν πειθουν.
γιατι το προβλημα ειναι το απαρχαιωμενο πολιτικο συστημα που πλεον δεν αντιπροσωπευει τον λαο.οποτε σε ενα τετοιο προβλημα η' βρισκεις εναν ηγετη που τα αλλαζει ολα(που δεν υπαρχει παγκοσμιως) η' το λυνεις αλλαζοντας συνταγμα και αντιπροσωπευση...ειτε με δημοκρατικες η' αλλες που δεν ευχομαι...
αυτη η συζητηση δεν παει πουθενα.δεν συμφωνουμε στο γιατι πρεπει η' δεν πρεπει να ψηφισουμε αλλους λογω οτι υπαρχουν απο την μερια σου ανθρωποι να δοκιμασουμε ,ενω δεν υπαρχουν απο την μερια μου..το θεμα ειναι υποκειμενικο και ο καθενας επιλεγει με τα παραπανω σκεπτικα που σου ανελυσα πιο πανω...
σου ξαναπροτεινω να πας να διαβασεις το θρεντ επικαιροτητα απο την αρχη και θα καταλαβεις και θα σου λυθουν οι αποριες ...
μα τι να ψηφισεις??? ..
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=372461&postcount=1259
ΗΡΤΑΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΠΕΝΝΥ...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/735000_10151479837060255_1782393230_n.jpg
το υπουργειο Οικονομικων σκεφτηκε φοβερη ιδεα για να κοβουν αποδειξεις οι επαγγελματιες...και να ζητανε οι πελατες...
θα στελνει ο πελατης λεει μνμ με τον κωδικο της αποδειξης και θα κανει κληρωση...και αν κερδισεις θα σου επιστρεφεται το μισο ή και ολοκληρο το ποσο της αποδειξης....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ ΕΧΩ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ....ΜΕ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ...
Στειλε τωρα τον αριθμο της αποδειξης σου στο SMS ΕΦΟΡΙΑ GAME.... 0.70EURO/SMS
και μπες στην μεγαλη κληρωση ενα καυτο ραντεβου με τον Αντωνη Σαμαρα...και βολτα στην Αθηνα, με την προθυπουργικη λιμουζινα...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
24-02-13, 22:16
γυρνωντας σημερα απο την αρτοζα στο αεροδρομιο,εκανα μια σταση για ενα καφε στο κολωνακι.συνηθιζα να παω σε μια καφετερια εκει οταν ειχα υπηρεσιακο απο το στρατο...κριμα,ειχε κλεισει....θα μου πειτε so fucking what????????????????????
εκει δουλευε ενας θανατος,ηλπιζα να την ξαναδω.....τωρα που??
και οσοι ρωτατε που κολλαει στο παρον θρεντ.ειναι ενας προβληματισμος....
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
24-02-13, 22:17
το υπουργειο Οικονομικων σκεφτηκε φοβερη ιδεα για να κοβουν αποδειξεις οι επαγγελματιες...και να ζητανε οι πελατες...
θα στελνει ο πελατης λεει μνμ με τον κωδικο της αποδειξης και θα κανει κληρωση...και αν κερδισεις θα σου επιστρεφεται το μισο ή και ολοκληρο το ποσο της αποδειξης....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ ΕΧΩ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ....ΜΕ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ...
Στειλε τωρα τον αριθμο της αποδειξης σου στο SMS ΕΦΟΡΙΑ GAME.... 0.70EURO/SMS
και μπες στην μεγαλη κληρωση ενα καυτο ραντεβου με τον Αντωνη Σαμαρα...και βολτα στην Αθηνα, με την προθυπουργικη λιμουζινα...
εγω θα στειλω επειδη θα κανω βολτα με την 7αρα
ποτε θα μου ξαναδωθει η ευκαιρια?????
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
25-02-13, 20:44
πεινασε κανεις????
https://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%B5%CE%B4%CE%AC%CE%BA%C E%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B1
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
25-02-13, 20:45
Μεγάλη νίκη των αντιμνημονιακών δυνάμεων στην Ιταλία - Μπροστά ο Μπερλουσκόνι!
02/25/2013 - 18:34
61
Mεγάλη στρατηγική επικράτηση της αντιμνημονιακής δεξιάς, αλλά και του ανεξάρτητου ηθοποιού Πέπε Γκρίλοκαταγράφεται στην Ιταλία, όπου στην κούρσα για τη Γερουσία στις τρεις μεγάλες περιφέρειες της Λομβαρδίας, της Σικελίας και της Καμπανίας προηγείται η δεξιά παράταξη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Ο τροϊκανός τραπεζίτης Μάριο Μόντι, ο "Παπαδήμος της Ιταλίας", καταβαραθρώνεται με 9%!
Η δεξιά παράταξη του πρώην πρωθυπουργού προηγείται στη μάχη για τη Γερουσία στη Λομβαρδία (Μιλάνο) με 34,6%, έναντι 31% της κεντροαριστερής συμμαχίας του Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι, σύμφωνα με τα νεότερα αποτελέσματα της σφυγμομέτρησης του τηλεοπτικού δελτίου La7 έξω από τα εκλογικά τμήματα.
Ακόμα και αν βγει δεύτερος ο κεντροδεξιός σχηματισμός ελέγχει το παιχνίδι, καθώς καταγάγει μεγάλες νίκες στις περιφέρειες που ελέγχουν την Γερουσία.
Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, η δεξιά επικρατεί και στην κούρσα για τη Γερουσία στη Σικελία με 33%, ενώ στη δεύτερη θέση κατατάσσεται το κίνημα διαμαρτυρίας του κωμικού Μπέπε Γκρίλο με 28,4% και έπεται η κεντροαριστερά με 28%.
Στην επίσης μεγάλη περιφέρεια της Καμπανίας (Νάπολι), η παράταξη του Μπερλουσκόνι συγκεντρώνει για τη Γερουσία το 35,6% έναντι 30% της συμμαχίας του Μπερσάνι.
Πράγματι, η παραπάνω άποψη φαίνεται να έχει κάποια βάση, καθώς μπορεί να υπερισχύει το Δημοκρατικό Κόμμα του Μπερσάνι στη Βουλή, ωστόσο η συμμαχία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με την ξενοφοβική Λέγκα του Βορρά του Ρομπέρτο Μαρόνι εμφανίζεται τώρα να προηγείται στη Γερουσία με 31,6%, σύμφωνα με την προβολή του ινστιτούτου Piepoli, που μετέδωσε η Rai.
Ο συνασπισμός του Μπερσάνι ακολουθεί με 29,4%, ενώ το κίνημα του Μπέπε Γκρίλο φτάνει στο 25%.
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η Corriere della Sera, «ο Μάριο Μόντι τρέμει», καθώς τα istant poll του δίνουν ένα 7%-9%, σε αντίθεση με τα πρώτα στοιχεία που τον έφερναν κοντά στο 10%.
Ο Μπερσάνι θεωρείτο από τους περισσότερους ο επικρατέστερος για την πρωθυπουργία, κάτι που είχε διαφανεί ήδη από τις εσωκομματικές εκλογές όταν κατατρόπωσε τον κύριο αντίπαλό του τον 38χρονο Ματέο Ρέντζι ο οποίος αναμενόταν να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο κόμμα.
Ο 62χρονος από την Πιατσέντζα μπορεί να μην έφερε τελικά κανένα φρέσκο στοιχείο, ωστόσο η ηρεμία του, η σοβαρότητά του που από πολλούς δε θεωρούνται χαρίσματα ηγέτη, τον έφτασαν στην κορυφή.
Επηρεασμένος μάλιστα και από την ανταπόκριση του Γκρίλο, έπειτα από τη διαδικτυακή του καμπάνια, ξεκίνησε κι εκείνος μια προσπάθεια προσέγγισης του ιταλικού λαού μέσω δημοφιλών τόπων κοινωνικής δικτύωσης, με αμφίβολα όμως αποτελέσματα. Άλλωστε η εικόνα του δεν συμβαδίζει απόλυτα με εκείνη του μοντέρνου και ενεργού χρήστη του διαδικτύου.
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο αντισυστημικός ανεξάρτητος αντιμνημονιακός Μπέπε Γκρίλο, παρότι αρχικά είχε αντιμετωπιστεί σαν τον «τρελό του χωριού» με τις φωνές του, τις άγριες εκφράσεις του προσώπου του και τα μηνύματά του για έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ.
Τελικά ο επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων προσέγγισε τον ιταλικό λαό με την απλότητά του, την αμεσότητά του και τον καταγγελτικό του λόγο κατά των «διεφθαρμένων πολιτικών που τρώνε».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Leonidas_E39
25-02-13, 22:14
Ετσι οπως παει βλεπω να γυρναει και ο ΓΑΠ πισω να διεκδικει την πρωθυπουργεια της χωρας ως λυτρωτης.:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
STREETRACING
25-02-13, 23:31
Ρε ουστ το παλιοπουστ@
Sent from my iPhone using Tapatalk
η σουφρα της μερκελ κανει απο χθες συσπασεις...
χαχαχαχαχα
η σουφρα της μερκελ κανει απο χθες συσπασεις...
χαχαχαχαχα
Κανει προπόνηση ωστε να είναι έτοιμη το φθινόπορο στις γερμανικές εκλογές.
η ηληθιοτητα ειναι ανικητη https://www.aixmi.gr/index.php/einai-profanes-exoume-lalisei-%E2%80%8F/
η ηληθιοτητα ειναι ανικητη https://www.aixmi.gr/index.php/einai-profanes-exoume-lalisei-%E2%80%8F/
Οι συριζαιοι το εχουν καψει απο το εναλλακτικο χορτο και τροπο σκεψης, τι ψαχνεις? Πρεπει να ναι το χειροτερο ειδος μαλ@κα που ειδε ποτε ο τοπος ! :thumbsdown:
Μαιντανός αηδίας. Για οτιδήποτε θα λαλήσει. :ranting2::ranting2:
Εγω προτεινω να ερευνηθει ο εγκεφαλος του Στρατουλη, ενω μετα θανατον να δωρηθει στην επιστημη ωστε να γινει αντιπαραβολη μ' εκεινον του Αϊνστάιν.
Το ιδιο να γινει και με του Δραγασακη, που ειπε πως θα καταργησει το ΕΕΤΗΔΕ στους ανεργους. Σ αυτους που ηδη δεν πληρωνουν η δεν εχουν να πληρωσουν, δηλαδη.
Τελικα ο Σορος ξερει και διαλέγει.
Ειναι ο μονος τροπος για να βρισκονται διαρκως στο προσκηνιο μιας και δεν εχουν τιποτ'αλλο να πουν.
Οποτε σου λεει πεταμε μια μ@λακια και ασε τους αλλους να την αναπαραγουν και να ψαχνονται μεσα απο εννοιες και προβληματισμους.
Αηδια με καθε τους δηλωση, ποτε θα γινει πραξικοπημα να τους τουφεκισουν να ησυχασουμε? :thumbsdown:
Το λυπηρο ειναι οτι τετοια ζωα εχουν βημα να πουν τη παπαρια τους, ενω υπαρχει ενα σωρο κοσμος που εχει πολλα να πει, αλλα δεν μπορει.
Μπερλουσκόνι κάνε ένα Μπούνγκα Μπούνγκα πάρτυ με καλεσμένη την Μέρκελ μπας και καλμάρουν λίγο τα νεύρα της και σωθεί η Ευρώπη!!!
χαχαχαχα ρε οτι και να λετε εσεις εμενα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι εδω κατι παιζει...
χαχαχα μολις περναει μπροστα στις δημοσκοπησεις ο συριζα να σου μια κοτσανα απο τα στελεχη του , να σου κανα ταξιδακι του αλεξη εκει που εφτυνε, νασου καμια κωλοτουμπα στις δηλωσεις για να ξαναρθουν τα πραγματα ισα βαρκα ισα νερα.
χαχαχαχαχα ρε μπας και ειναι ολοι τους συνενοημενοι και εμεις τα ζωα καθομαστε και τα τρωμε ολα!!
Οχι πεστε μου αντι τωρα να εχουν κοντα στο 70% ποσοστο αυτοι "αυτοκτονουν" συνεχεια τι να πω?
τον αλλο μου θυμιζουν που αν και προσπαθησε την πρωτη φορα δεν τα καταφερε, την μια προκηρυξε εκλογες με φοντο τις φωτιες, παλεψε για να αθετησει τις υποσχεσεις του, την αλλη εδωσε αυξηση στα διοδια τρεις ημερες πριν τις εκλογες!!!
τι να πω?
απλούστατα είναι πρωτάρηδες και δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα. γι'αυτό και την μία έτσι και την άλλη αλλιώς. απο που και ως που ο πάριζα έγινε σοβαρό κόμμα με σοβαρή αντίληψη???
επειδή ο έλληνας γουστάρει να τρώει χόρτο και τον ψήφισε, δεν σημαίνει ότι μιλάμε για παράταξη της προκοπής...
Σήμερα πέρασα μια ώρα αναμονής στο καφενείο-φωτοτυπάδικο στον ημιόροφο της ΦΑΕ Αθηνών, της μεγαλύτερης ίσως εφορίας στην χώρα. Ο τύπος που έχει το καφενείο-φωτοτυπάδικο τσεπώνει πολλά λεφτά κάθε ημέρα από τους φορολογούμενους, το προσωπικό, φωτοτυπίες, φαξ κτλπ. Στην μια ώρα που ήμουν εκεί ζήτημα να έκοψε 3-4 αποδείξεις...Πόσο αστείο είναι αυτό; Μέσα στο κτίριο της εφορίας να μην κόβεις αποδείξεις συστηματικά. Προφανώς για να είναι τόσο άνετος, σίγουρα έχει τις πλάτες εκεί μέσα... Και μετά περιμένουμε να σωθούμε ως χώρα, λαός, οικονομία και πάει λέγοντας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΡΕ ΓΜΤ...
τραγικότατο ρε πστ μου...
μέσα στην εφορία και να μην κόβει τπτ.
εγω παντος παιρνω τσιγαρα και αλλα απο ενα ψυλικατζιδικο που το χει ρωσος κοβει αποδειξεις ακομα και για τσιχλα μου χει κανει τρελη εντυπωση και τον εχω τσεκαρει για μηνες και οχι μονο σ εμενα
εγω παντος παιρνω τσιγαρα και αλλα απο ενα ψυλικατζιδικο που το χει ρωσος κοβει αποδειξεις ακομα και για τσιχλα μου χει κανει τρελη εντυπωση και τον εχω τσεκαρει για μηνες και οχι μονο σ εμενα
και αυτό τον άνθρωπο κάποια στιγμή, μπορεί να του κάνουν καμμιά επιδρομή τα χρυσά σκατά, να του τα κάνουν λίμπα όλα, να τον κάνουν και μαύρο στο ξύλο, γιατί παίρνει πελατεία απο τον έλληνα ψιλικατζή που βρίσκεται στην άλλη γωνία.
«Πακέτα» με το ποσό των 32.000 ευρώ και τρία όπλα βρεθήκαν στο εσωτερικό του ελικοπτέρου που χρησιμοποιήθηκε για την απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού την Κυριακή.
Η αστυνομία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από το εξωτερικό και τους εσωτερικούς χώρους του ελικοπτέρου, από οχήματα και χώρους κατά των οποίων πυροβόλησαν οι δράστες, καθώς επίσης και τρεις φωτογραφίες με κατασχεμένα όπλα.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aghG9KDpoow
καλα εσενα δε σου χρειαζονται οι αποδειξεις... ελ επαγγ δεν εχουν αφορολογητο... τι να τις κανουμε... :whistle:
μλκς....:thumbsdown: με πατεντα...
και αυτό τον άνθρωπο κάποια στιγμή, μπορεί να του κάνουν καμμιά επιδρομή τα χρυσά σκατά, να του τα κάνουν λίμπα όλα, να τον κάνουν και μαύρο στο ξύλο, γιατί παίρνει πελατεία απο τον έλληνα ψιλικατζή που βρίσκεται στην άλλη γωνία.
Σιγά μην πάνε εκεί τα χρυσά αυγά...ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ
Μόνο σε τίποτα κακομοίρηδες πακιστανούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα πάνε...Ρώσους, Ρωσοπόντιους, Βούλγαρους κτλπ τις κοτούλες κάνουνε thumb
σε λίγες γραμμές, αυτό είναι το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν οι εξελίξεις τα επόμενα χρόνια.
του Κ. Στούπα
.................................................. ......
Το πρόβλημα της Ιταλίας εντάσσεται στο γενικότερο πρόβλημα των δυτικών ανεπτυγμένων οικονομιών. Η μεταφορά θέσεων εργασίας στις αναπτυσσόμενες χώρες τις τελευταίες δεκαετίες έχει τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια των λαών και των εργαζομένων της Δύσης.
Αν είχαμε ένα μέτρο που υπολογίζει την ευημερία του μέσου όρου όλου του πλανήτη, θα βλέπαμε πως τις τελευταίες δεκαετίες αυτή βελτιώνεται εκθετικά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν στις αναπτυσσόμενες χώρες υψηλότερο βιοτικό επίπεδο και επειδή είναι περισσότεροι αυτό ανεβάζει το μέσο όρο.
Όχι, όμως στις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης, όπου ο ανταγωνισμός των αναπτυσσόμενων χωρών πιέζει τους μισθούς και το βιοτικό επίπεδο. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό; Μέχρι η οικονομία να βρει ένα σημείο ισορροπίας από μόνη της.
Π.χ. Στην Κίνα από το 2000 μέχρι το 2011 η αμοιβή ανά ώρα στις θέσεις εργασίας στη βιομηχανία έχει ανέβει από τα 30 σεντς στα 1,6 δολάρια.
Με αυτό τον τρόπο όμως θα πρέπει να περιμένουμε πολύ μέχρι ο μισθός του βιομηχανικού εργάτη στην Κίνα να φτάσει στα επίπεδα που ο δυτικός θεωρεί απαραίτητα για ένα ανεκτό επίπεδο διαβίωσης. 1,6 δολάρια την ώρα σημαίνει 11,2 δολάρια στο 8ωρο επί 25 ίσον 280 δολάρια το μήνα. Είναι ακόμη το ένα τρίτο περίπου από τον κατώτατο μισθό που έχει επιβάλλει το μνημόνιο στην Ελλάδα και κλάσμα αυτού με το οποίο πληρώνονται σε άλλες δυτικές οικονομίες. Το μνημόνιο επί της ουσίας, με ένα λογιστικό και γραφειοκρατικό τρόπο (ενδεχομένως και λάθος) προσπαθεί να υποκαταστήσει τις επιταγές των «συγκοινωνούντων δοχείων» στην παγκόσμια αγορά εργασίας και την ανταγωνιστικότητα της πραγματικότητας.
Ένας άλλος τρόπος είναι να δείξουν ευελιξία οι δυτικές χώρες και να κινηθούν σε τομείς όπου μπορούν να διαθέτουν συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ήδη, η Γερμανία το έχει καταφέρει. Είναι φθηνότερα τα κινέζικα προϊόντα αλλά όλο και περισσότεροι Κινέζοι είναι σε θέση και επιθυμούν να αγοράσουν γερμανικό αυτοκίνητο. Το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ όπου για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες επιστρέφουν παραγωγικές μονάδες. Η Ιταλία με τη φήμη των σχεδιαστών της επίσης μπορεί να παίξει σε αυτό το παιγνίδι εύκολα. Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει να γίνουν ευρείες μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, τη φορολογία και το ρόλο του κράτους στην οικονομία.
Ένας άλλος τρόπος είναι να υποτιμήσουν τα νομίσματα τεχνητά προκειμένου να καταστήσουν τα προϊόντα από τις αναπτυσσόμενες χώρες ακριβότερα και λιγότερο ανταγωνιστικά. Αν συμβεί αυτό, το ίδιο θα κάνουν και οι αναπτυσσόμενες όμως, με αποτέλεσμα την αποσταθεροποίηση και τη γενίκευση της κρίσης.
Ένας άλλος τρόπος είναι οι εμπορικοί φραγμοί μέσω της επιβολής δασμών. Στο παρελθόν όμως οι δασμοί είχαν σαν αποτέλεσμα τα προϊόντα να φτάνουν στον καταναλωτή ακριβά και κακής ποιότητας. Οι κοινωνίες είχαν μικρότερη ανεργία αλλά όλοι ζούσαν φτωχότερα.
Επιπλέον, νομισματικοί πόλεμοι με υποτιμήσεις και εμπορικοί φραγμοί σύντομα καταλήγουν σε θερμούς πολέμους καθώς κάθε πλευρά θα αναζητεί πρόσβαση στις πηγές των απαραίτητων πρώτων υλών. Το έχουμε ξαναζήσει το έργο.
Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις λοιπόν. Ο κόσμος βρίσκεται σε μετάβαση σε μια νέα ισορροπία όπου οι δυτικοί θα μάθουν να ζούνε με λιγότερα και πολλοί από τους υπόλοιπους του πλανήτη με περισσότερα.
Δεν είναι τραγικό αν σκεφτεί κάποιος για πόσα άχρηστα πράγματα έχουμε ξοδέψει εργατοώρες στη Δύση τις τελευταίες δεκαετίες. Βέβαια στη φάση της μετάβασης άλλοι πλήττονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο.
Το πρόβλημα ευρωζώνη
Επιπλέον στην Ευρωζώνη έχουμε και το πρόβλημα ενός κοινού σκληρού νομίσματος και πολλών χωρών με διαφορετικές φορολογίες και υπουργεία οικονομικών και εργατικές νομοθεσίες. Η ύπαρξη πολλών διαφορετικών γλωσσών εμποδίζει την εύκολη κινητικότητα των εργαζομένων από τις χώρες με υψηλή ανεργία στις χώρες με θέσεις εργασίας.
Εξαιτίας του ευρώ υπάρχουν προβλήματα και δυσλειτουργίες. Χωρίς το ευρώ όμως η κάθε χώρα από μόνη της θα ήταν εύκολη οικονομική και πολιτική «λεία» των μεγάλων οικονομικών δυνάμεων που αναδύονται.
Για τους λαούς της Ευρώπης το δίλημμα είναι συγκυριαρχία στα πλαίσια της δημιουργίας μιας οικονομικής και πολιτικής υπερδύναμης με 350 εκατ. πληθυσμό ή προτεκτορατοτοποίηση ακόμη και χωρών όπως η Γερμανία.
Πολύ φοβάμαι πως ούτε η Ευρωζώνη και η Ευρώπη είναι αρκετή για να αντισταθμίσει την βαρύτητα της Κίνας και της Ινδίας και σύντομα θα χρειαστεί να δούμε την επόμενη φάση του έργου: Την ενοποίηση Ε.Ε. με ΗΠΑ και Καναδά, σε ένα σχέδιο δημιουργίας των Ηνωμένων Πολιτειών του Βορείου Ατλαντικού.
Οι Ιταλοί θα ανταγωνιζόντουσαν ευκολότερα τους Γερμανούς χωρίς ευρώ αλλά προσωρινά. Το πρόβλημα δεν είναι το συγκυριακό χάσμα μεταξύ ανταγωνιστικότητας βορρά και νότου αλλά οι νέες παγκόσμιες ισορροπίες.
Οι δημαγωγοί που κερδίζουν έδαφος στην Ιταλία και στην Ελλάδα δεν αποτελούν λύση του προβλήματος, αλλά σύμπτωμα. Η λύση βρίσκεται στην ανταγωνιστικότητα που προσπαθεί να επιβάλει η Μέρκελ με λάθος μέθοδο και την γνωστή γερμανική έλλειψη διπλωματικής παράδοσης.
...............................................
Πηγή:www.capital.gr
ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι περιμένει η Ευρώπη από εμας ... και αν μας παίρνει γιά λαικίστικες κορώνες ...
Εκτός κι αν επιλέξουμε αυτόνομη πορεία.
Ένας άλλος τρόπος είναι οι εμπορικοί φραγμοί μέσω της επιβολής δασμών. Στο παρελθόν όμως οι δασμοί είχαν σαν αποτέλεσμα τα προϊόντα να φτάνουν στον καταναλωτή ακριβά και κακής ποιότητας. Οι κοινωνίες είχαν μικρότερη ανεργία αλλά όλοι ζούσαν φτωχότερα.
Επιπλέον, νομισματικοί πόλεμοι με υποτιμήσεις και εμπορικοί φραγμοί σύντομα καταλήγουν σε θερμούς πολέμους καθώς κάθε πλευρά θα αναζητεί πρόσβαση στις πηγές των απαραίτητων πρώτων υλών. Το έχουμε ξαναζήσει το έργο.
Προσωπική άποψη, αν ξεκινήσουν επιβολές δασμών κ τα συναφή μεταξύ κρατών, ο πόλεμος είναι προ των πυλών και είναι πολλοί αυτοί που τον θέλουν.
Εκεί τελειώσαμε. Ποια κρίση κ ποια φτώχεια.
δασμοί ήδη υπάρχουν, σε ότι έχει να κάνει εκτός ευρώπης. το θέμα είναι να αυξηθούν αυτοί οι δασμοί για τα εκτός ευρώπης προιόντα τα οποία εισρέουν.
η ευρώπη απο μόνη της είναι αρκετά μεγάλη για να συντηρηθεί ενδοκοινοτικά αν πάψουν οι τεράστιες εισαγωγές απο τρίτες χώρες, ενώ παράλληλα θα αναπτυχθεί καλύτερα στην βιομηχανία για να καλύψει κενά σε αγορές οι οποίες μέχρι τώρα ήταν εισαγώμενες.
δεν μπορεί την ώρα που πεθαίνει στο εσωτερικό η αγορά της κάθε χώρας να αφήνεται ασύστολη εισαγωγή προιόντων.
ακόμα και οι έμποροι πλέον αρχίζουν να βλέπουν το έργο, αφού ολοένα και το αγοραστικό τους κοινό αρχίζει και μικραίνει. και μικραίνει γιατί ο ίδιος ο εισαγωγέας φέρνει και διαθέτει σορία εμπορευμάτων μέσα στην χώρα του, με αποτέλεσμα να μένουν στον δρόμο κάθε μέρα μελοντικοί του πελάτες.
προσωπικά θεωρώ ότι είναι μέγα λάθος μέχρι σήμερα, να αφήνουν την εισαγωγή ανεξέλεκτη.
μπορούμε και μόνοι μας να αντέξουμε.
δασμοί ήδη υπάρχουν, σε ότι έχει να κάνει εκτός ευρώπης.το θέμα είναι να αυξηθούν αυτοί οι δασμοί για τα εκτός ευρώπης προιόντα τα οποία εισρέουν.
η ευρώπη απο μόνη της είναι αρκετά μεγάλη για να συντηρηθεί ενδοκοινοτικά αν πάψουν οι τεράστιες εισαγωγές απο τρίτες χώρες, ενώ παράλληλα θα αναπτυχθεί καλύτερα στην βιομηχανία για να καλύψει κενά σε αγορές οι οποίες μέχρι τώρα ήταν εισαγώμενες.
δεν μπορεί την ώρα που πεθαίνει στο εσωτερικό η αγορά της κάθε χώρας να αφήνεται ασύστολη εισαγωγή προιόντων.
φυλακη θελεις να με στειλεις?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
δασμοι ξεδασμοι, δεν ξερω τι πρεπει να γινει.
το θεμα ειναι οτι η κριση εξαπλωνεται πλεον σε ολο και περισσοτερο κοσμο.
μετα τους μικρους, τους μικρομεσαιους, τους μεσαιους και τους μεγαλομεσαιους σειρα εχουν οι πρωην ευκαταστατοι, μετα οι πλουσιοι κλπ, θα γλιτωσουν μονο οσοι φυγουνε εκτος.
μετα τους μικρους, τους μικρομεσαιους, τους μεσαιους και τους μεγαλομεσαιους σειρα εχουν οι πρωην ευκαταστατοι, μετα οι πλουσιοι κλπ, θα γλιτωσουν μονο οσοι φυγουνε εκτος.
διαφωνω οτι η μπαλα θα τους παρει ολους...
υπαρχουν πολλες υγιεις επιχειρησεις, με εντονη εξαγωγικη δραση φυσικα αλλα και ανθρωποι που ειτε εχουν καλυψει κενα της αγορας ειτε κινουνται σε ασφαλη νερα.
η φωτια θα καψει πολλους, αλλα καποια στιγμη θα σβησει...
δεν είναι οι δασμοί η λύση, αν ήταν τόσο απλό θα το είχαν κάνει οι ευρωπαίοι.
το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στους ευρωπαίους βιομηχανους είναι να ανταποδώσουν οι κινέζοι την αύξηση των δασμών ... πάει φουντάρανε ομαδικώς γερμανοί, γάλλοι, ιταλοί, φινλανδοί κλπ ...
αυτό που εξηγεί το άρθρο, είναι πως χορεύουμε στο χορό των κινέζων, είτε μας αρεσει, είτε όχι. Οι μεν γερμανοί και αμερικάνοι τον έμαθαν το χορό καλά, οι υπόλοιποι δυτικοί έχουνε δρόμο ακόμα μπροστά τους ... όσο γιά μας, αφήστε το καλύτερα.
Το βέβαιο είναι ένα, η αδικία που συντελείται απέναντι στον κινέζο ή στον ινδό εργάτη, σε λίγα χρόνια θα έχει αποκατασταθεί. Και αυτό θα γίνει με τον προφανή τρόπο, θα μεταφερθούν πόροι από εμάς προς εκείνους. thumb
ετσι γινεται στο τελος ολα τα τουβλακια πεφτουν στο ντομινο...
υγ :shok::shok:
https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231237232
Θέλουμε και τα κλεμμένα πίσω.
Μακαρι να ειναι η αρχη του τελους για ολους οσους περπατουσαν κορδοτοι με τα κοστουμια, το δεξι χερι στην τσεπη και ενα ηλιθιο χαμογελο το οποιο μεταφραζοταν σε "κλεβω κλεβω και τα ζωα με κυνηγανε για μια δηλωση γιατι ειμαι και πολυ σπουδαιος" .
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Β. Παπαγεωργόπουλος
:thumbsup: :thumbsup:
https://www.capital.gr/News.asp?id=1739693
Κωνσταντίνος
27-02-13, 14:29
Καλή διαμονή !
νομιζω οτι ειναι περιττο να γινομαστε πικροχολοι...
σιγά μην τον λυπηθούμε κιόλα...ακόμα και να μην έκανε τπτ, ας πρόσεχε με ποιους κάνει παρέα και με ποιους έχει συναναστροφές.
σειρά να παίρνουν και όλοι οι υπόλοιποι καραγκιόζηδες που έχουν κατακρεουργήσει και ασελγήσει στα εθνικά ταμεία και φτάσαμε όπου φτάσαμε.
να ξέρουν τα λαμόγια, ότι όταν τελειώνει η θητεία τους, έτσι και βρεθούν ατασθαλείες, θα βρεθούν στο φρέσκο.
στα τσακίδια λοιπόν και να μας γράφουν. όπως μπήκε ο λάκης μέσα επειδή δεν πλήρωσε φόρους, έτσι να πάνε και αυτά τα λαμόγια που βάζανε το χέρι μες' το μέλι.
σιγά μην τον λυπηθούμε κιόλα...ακόμα και να μην έκανε τπτ, ας πρόσεχε με ποιους κάνει παρέα και με ποιους έχει συναναστροφές.
σειρά να παίρνουν και όλοι οι υπόλοιποι καραγκιόζηδες που έχουν κατακρεουργήσει και ασελγήσει στα εθνικά ταμεία και φτάσαμε όπου φτάσαμε.
να ξέρουν τα λαμόγια, ότι όταν τελειώνει η θητεία τους, έτσι και βρεθούν ατασθαλείες, θα βρεθούν στο φρέσκο.
στα τσακίδια λοιπόν και να μας γράφουν. όπως μπήκε ο λάκης μέσα επειδή δεν πλήρωσε φόρους, έτσι να πάνε και αυτά τα λαμόγια που βάζανε το χέρι μες' το μέλι.
Το ποιο σημαντικο Θωμα ειναι το μηνυμα!!
και απο εδω και περα οποιος βρεθει διπλα σε "κουταλα" "μελι" κλπ θα το σκεφτει διπλά πριν απλωσει τα κουλα του...
katsaraios
27-02-13, 16:21
Το ποιο σημαντικο Θωμα ειναι το μηνυμα!!
και απο εδω και περα οποιος βρεθει διπλα σε "κουταλα" "μελι" κλπ θα το σκεφτει διπλά πριν απλωσει τα κουλα του...
Βρε εσυ δεν σου ειπα αυστηρα αποχη απο εδω για 2 μηνες ακομα???:th_Laie_67-1:
Το στυλακι παντως του "γιατρου" με το μπεζακι πανωφορι να καλυπτει τα βραχιολακια τα σπαει ρε παιδιαthumb
ο δικηγόρος που είχε πάντως, είναι απο τους καλύτερους που έχουμε εδώ πάνω...
προσωπικός φίλος του πατέρα μου, και δικηγόρος με @@ να...για να την έφαγε έτσι ο μπίλι, μάλον δεν μαζευόταν απο πουθενά η ιστορία.
Ωραία έφαγε ισόβια......25 χρόνια δηλαδή.
Σε 12 θα είναι εξω .....τα 18 εκ ευρώ θα τα γλεντάει τότε.
Ωραία έφαγε ισόβια......25 χρόνια δηλαδή.
Σε 12 θα είναι εξω .....τα 18 εκ ευρώ θα τα γλεντάει τότε.
σωστα, αλλά θα εχει περασει το 70 τότε Θανο thumb τα εκατομμύρια μόνο καλά χαμομήλια θα μπορούν να του εξασφαλίσουν.
και φανταζεσαι πόσο ασχημη τιμωρία είναι για ανθρωπους όπως ο Τσοχατζόπουλος ή ο Παπαγεωργόπουλος, που εζησαν στα μεγαλεία, να πηγαίνουν μέσα έστω και για 1 βδομάδα ?
δεν πρόκειτε να γλεντήσει απολύτως τπτ, γιατί ούτε που περνούσε απο το μυαλό του ότι θα κατέληγε εκεί ο άλλοτε ισχυρός άντρας της θεσσαλονίκης.
όπως και ο τσοχατζόπουτσος δεν πίστευε ότι υπήρχε περίπτωση να καταλήξει ποτέ στο φρέσκο, ότι και αν κάνει.
οι άνθρωποι αυτοί είχαν την εντύπωση, ότι είναι υπεράνω νόμου - πάντων και αυτή την στιγμή βλέπουμε μύθους να γκρεμίζονται.
προσωπικά θα πώ κάτι, όσο σκληρό και να είναι. ακόμα και να μην είχε σχέση, δεν δικαιολογείτε να μην ξέρει τι έγιναν 16 μύρια μέσα απο τον δήμο, και να το θεωρεί και λογικό, ενώ ταυτόχρονα να θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο.
φίλε μπίλυ, είσουν σε εκείνη την θέση με κάποιες ευθύνες...το ότι εσύ νόμιζες ότι είσουν παραπάνω όμορφος και ότι κοσμούσες τον δήμο με την παρουσία σου, είναι δικό σου θέμα. ο κόσμος σε έβαλε εκεί που σε έβαλε, για να ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ και να προσέχεις τα του δήμου - λεφτά των δημοτών...
δεν το έκανες, λυπάμαι, πρέπει να πληρώσεις. αυτό θα πεί ευθύνη πράξεων.
ας πρόσεχε λοιπόν.
σωστα, αλλά θα εχει περασει το 70 τότε Θανο thumb τα εκατομμύρια μόνο καλά χαμομήλια θα μπορούν να του εξασφαλίσουν.
και φανταζεσαι πόσο ασχημη τιμωρία είναι για ανθρωπους όπως ο Τσοχατζόπουλος ή ο Παπαγεωργόπουλος, που εζησαν στα μεγαλεία, να πηγαίνουν μέσα έστω και για 1 βδομάδα ?
Συμφωνώ πανο αλλα η πατρίδα εμείς τι έχει να κερδίσει απο αυτο και μόνο;απλά θα συνεχίσουμε να τον ταιζουμε και μέσα στην στενή. Θα μου έλεγε κατι αν δημευαν την περιουσία μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας του
Συμφωνώ πανο αλλα η πατρίδα εμείς τι έχει να κερδίσει απο αυτο και μόνο;απλά θα συνεχίσουμε να τον ταιζουμε και μέσα στην στενή. Θα μου έλεγε κατι αν δημευαν την περιουσία μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας του
και εγω συμφωνω Αρη, αλλά οι αποφάσεις των δικαστηρίων βασίζονται σε νόμους και νομολογία και όχι στο κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Δεν κατεχω νομικά, πιστευω ότι αν εντοπιστούν τα λεφτά που λείπουν σε συγκεκριμένους λογ/σμους των καταδικασθεντων, μπορούν να κατασχεθούν. Αν δεν εντοπιστούν, δεν ξέρω αν μπορούν να δημευτούν περιουσιακά τους στοιχεία, για αντιστάθμιση των υπεξαιρεθέντων.
Από οτι΄είπε ο ταμίας, τα χρήματα τα έπαιρναν σε σακκούλες, άρα money trail δεν υπάρχει. Εν πάσει περιπτώσει, εάν βρεθεί κάτι έχει καλώς. Τουλάχιστον, από εδώ και πέρα, θα το σκέφτονται διπλά να βάλουν χέρι στο ταμείο.
Αυτο θέλω να πω, βγαίνει προς τα έξω οτι αποκαθίσταται το περί του δικαίου αίσθημα και μέχρι ενα μέρος αυτο ειναι αλήθεια όμως στην ουσία ειναι σαν να δεχόμαστε οτι η καταστολή ειναι καλύτερη απο την πρόληψη.κανενα χειροπιαστό όφελος δεν θα έχουμε εμείς πέρα απο το αποτρεπτικο για επίδοξους υπεξερετες, στο δια ταύτα τα λεφτά φαγωθηκαν και μάλλον εσυ εγω και άλλοι θα κληθούν να τα πληρώσουν
Από οτι΄είπε ο ταμίας, τα χρήματα τα έπαιρναν σε σακκούλες, άρα money trail δεν υπάρχει. Εν πάσει περιπτώσει, εάν βρεθεί κάτι έχει καλώς. Τουλάχιστον, από εδώ και πέρα, θα το σκέφτονται διπλά να βάλουν χέρι στο ταμείο.
Εγω ήξερα οτι το λέγαμε pampers, money trail το λένε τώρα; Μάλιστα
πάντως η αλήθεια είναι ότι αυτη την στιγμή όλα λειτουργούν βάση της αγανάκτησης και της τιμωρίας.
ο λαός τιμωρήθηκε για τις μέχρι τώρα επιλογές του, οι πολιτικοί θα αρχίσουν να τιμωρούνται για τις πράξεις τους.
μέχρι τώρα, οι δικαστικοί έχουν κουκουλώσει πολλά πράγματα. ώντας θυγμένοι και αυτοί απο τις αποφάσεις των κυβερνήσεων, αποφάσισαν πλέον να κάνουν πράξη τον νόμο. αυτή είναι η τιμωρία των πολιτικών, έπρεπε να το περιμένουν. δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί, κάθε έναν απ'αυτούς που θα κάθεται στο σκαμνί μετά την παραπομπή του καθενός απο την εισαγγελεία.
νομίζω καιρός ήταν. η μεγάλη κεραμίδα για το πολιτικο σκηνικο μετά απο τέτοιες αποφάσεις, είναι το γεγονός, ότι επιτέλους καταλαβαίνουν ότι κανείς δεν είναι υπεράνο νόμου, ακόμα και οι κυβερνώντες.
μην ξεχνάτε ότι έχουμε και την υπόθεση παπακωνσταντίνου, η οποία δουλεύετε. είναι σίγουρο ότι ο τύπος θα πάει μέσα κάποια στιγμή στο κοντινό μέλον, μιας και κατά καιρούς όλο και κάτι ακούμε για την υπόθεση.
όλο και κάτι θα βγαίνει, για τον λόγο ότι όλη η ελλάδα είναι προδομένη απο το πολιτικό σκηνικό.
τι κερδίζουμε θα μου πείτε...βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, με πιο δίκαια κρητήρια. ο νόμος πρέπει να λειτουργεί και να μην είναι κανείς απο πάνω του.
Αυτο θέλω να πω, βγαίνει προς τα έξω οτι αποκαθίσταται το περί του δικαίου αίσθημα και μέχρι ενα μέρος αυτο ειναι αλήθεια όμως στην ουσία ειναι σαν να δεχόμαστε οτι η καταστολή ειναι καλύτερη απο την πρόληψη.κανενα χειροπιαστό όφελος δεν θα έχουμε εμείς πέρα απο το αποτρεπτικο για επίδοξους υπεξερετες, στο δια ταύτα τα λεφτά φαγωθηκαν και μάλλον εσυ εγω και άλλοι θα κληθούν να τα πληρώσουν
ρε γμτ.... ωρες ωρες αναρωτιεμαι, αν βαζεις τον δικηγορο σου να γραφει....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Παντως συμφωνω.... ετσι οσοι ειναι μεσα, θα κατσουν 7-8 χρονακια και μετα θα συνεχιστει η ζωη τους οπως πριν....
δεσμευση περιουσιας οχι μονο στους κατηγορουμενους, αλλα και στους πρωτου βαθμου συγγενειας...
και μετα οχι φυλακη... αλλα ποινη σε εργασια σε δημοσια εργα.... αυτη ειναι ποινη!!!
και πάλι συμφωνώ, αλλά βλέπεις η ποινική δικονομία έχει συγκεκριμένους κανόνες. Αν δεν τα πιάσει τα κλοπιμαία στα χέρια τους ... τρεχα βρεστα.
θυμόμαστε τα ποστ του strof για το πως "δενουν" πρωτα μια υπόθεση πριν την ξεσκεπάσουν.
εμενα πιό πολύ με εξοργίζει ου θα βγαλουν τον παπακωνσταντίνου λάδι ...
https://www.frontpages.gr/d/20130228/6/Espresso :shok:
Δεν είμαι βέβαιος αν ολα αυτα δείχνουν πως κανείς πια δεν είναι στο απειρόβλητο.
Αυτό που καταλαβαίνω ειναι πως την πληρώνουν όλοι όσοι ήταν κάποτε μεσα σε όλα αλλά τώρα δεν ειναι πια!!!
Είναι αυτοί που θα κάνουν την αρχή του παραδειγματισμού.
Γιατί μη μου πείτε πως μόνο αυτοί έκλεψαν ,αν έκλεψαν (δεν είμαι εγω αυτός που θα το κρίνω)απλά είναι ακόμα μεσα στα πράγματα και εξακολουθεί να μη τους αγγίζει κανείς !!!
Παραδείγματα εχουμε πολλά.
Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν είναι οτι πιο ευχάριστο μια τέτοια κατάληξη και εικόνα .
Ειναι αρκετά σκληρή και δε λέω πως δε πρεπει να υπαρχει τιμωρία ,αλλά πιστεύω πως θα μπορούσε η τιμωρία να ειναι τέτοια ώστε να αποφέρει χρήματα και οχι να ταίζει γιατί αυτό ουσιαστικά γίνεται .
έστω και έτσι, υπάρχει ένα ρητό που λέει nothing lasts for ever. έτσι λοιπόν είναι και οι θητείες...
απο'δω και πέρα λοιπόν, όλοι όσοι είναι τώρα σε θέση ισχύως, δεν θα είναι αύριο...ας έχουν λοιπόν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, ότι όταν θα τους υποδεχθούν οι υπόλοιποι, αυτοί θα πρέπει να έχουν καθαρό παρελθόν και πορεία για να μην καταλήξουν όπως οι υπόλοιποι τέως δήμαρχοι και υπουργοί οικονομικών.
το θέμα δεν είναι πάντα τα λεφτά, υπάρχει η θεία δικαιοσύνη και η ηθική ικανοποίηση.
το ότι ο παπαγεωργόπουλος δεν κοιμήθηκε σπίτι του χθες το βράδυ με τις πυτζαμούλες του στο κόκοματ στρώμα του, με το πρωινό να τον περιμένει στο τραπέζι, είναι πολύ μεγάλο χτύπημα για τον ίδιο.
ας παραδειγματιστούν όλοι οι υπόλοιποι λοιπόν απο'δω και πέρα, έτσι ώστε τα παιδιά μας να ζήσουν σε πιο καθαρό περιβάλον απ'ότι εμείς, που απ'ότι φαίνεται χάσαμε το τρένο...
Άντε ρε σαχλαμάρα.
https://www.youtube.com/watch?v=lTo7AA-9TzI&sns=em
Οι τρεις Βλάκες!
https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231237432
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPxqk_rDR7ishUjKG2UaKOkX6cZF34G OCaNdym9AVDdNq-QtZmGQ ελα παιδια μπηκαν τα λεφτα εχω στηλει ενα καραβι σπογγους στο βιλαμπαχο :hystericalbs1:
Ηχηρές παραιτήσεις στον ΛΑΟΣ
Την παραίτησή τους από το ΛΑΟΣ ανακοίνωσαν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του κόμματος πέντε στελέχη. Πρόκειται για την Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη, Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο, Αστέριο Ροντούλη, Δημήτρη Σαρατσιώτη και Γιώργο Κανελλόπουλο.
Αναλυτικά:
«ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Προς τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη
Με ευθύνη, αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια σας ανακοινώνουμε την αποχώρησή μας από τον ΛΑΟΣ. Οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί και τους προσδιορίζουμε ως εξής:
1)Δεν δυνάμεθα πλέον να παρακολουθήσουμε τις εξωφρενικές ανακολουθίες σας! Με πρόσφατη δήλωσή σας χαιρετίζετε την νίκη του ΑΝΑΝ-στασιάδη στη Κύπρο έναντι της αριστεράς! Εσείς δεν πλέκατε το εγκώμιο υπέρ του «αριστερού» Χριστόφια; Ξεχάσατε ότι ο Αναστασιάδης ήταν υπέρμαχος του σχεδίου ΑΝΑΝ; Ότι είναι υπέρμαχος του κυπριακού μνημονίου υποταγής στην ΤΡΟΙΚΑ; Με την ίδια λογική αύριο θα σέρνεστε έξω από τον προθάλαμο κάθε διεφθαρμένης μνημονιακής εξουσίας…
2)Μετά από 8 μήνες, αφότου έγιναν οι εκλογές, παρόλες τις αλλεπάλληλες και αγωνιώδεις εκκλήσεις μας, δεν συνεδρίασε εξ αιτίας σας κανένα από τα συλλογικά όργανα του κόμματος.
Ούτε η επιβεβλημένη, κατά τα πολιτικά ειωθότα, Κεντρική Επιτροπή, ούτε η Εκτελεστική Γραμματεία, ούτε καν η πρώην κοινοβουλευτική ομάδα...Φυσικά ουδέποτε έγινε δεκτή η εισήγηση για προκήρυξη Συνεδρίου Θέσεων. Είναι απλό, η λήψη συλλογικών αποφάσεων είναι απαραίτητη για την συλλογική αποτελεσματικότητα στην δράση. Όταν τα συλλογικά όργανα είναι παροπλισμένα κάθε κόμμα αυτοδιαλύεται. Η προσπάθεια μας να ξαναζωντανέψει ο εσωκομματικός χώρος με την δραστηριοποίηση του Πολιτικού Συμβουλίου, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που επιδείξαμε, δεν αποδίδει πλέον λόγω του αρνητικού πολιτικού πλαισίου που επιβάλλει η ακυρωτική παρέμβαση εξωθεσμικών παραγόντων του προεδρικού περιβάλλοντος….
3) Η συντριπτική εκλογική απόρριψη του προσώπου σας και των πολιτικών σας παλινωδιών από το εκλογικό σώμα αντιμετωπίστηκε με εγωιστική τυφλότητα,ενώ θα έπρεπε να σας προβληματίσει, έτσι ώστε να διατυπώσετε τουλάχιστον ένα γενναίο, ολόψυχο συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό και τον πατριωτικό κόσμο. Όμως, για κάθε σύγχρονο κόμμα είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε να γίνει απολογισμός, εκτίμηση των αιτίων της ήττας, ειλικρινής ανάληψη των ευθυνών, αναγνώριση των λαθών και χάραξη της νέας πορείας με νέο προγραμματισμό και σχέδιο δράσης!
4) Θα θυμάστε, βεβαίως, και την σχεδόν ομόφωνη αντίδραση της πρώην κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ,που εναντιώθηκε με σφοδρότητα στην επέλαση των Μνημονίων και στην συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου .Περιέργως, αγνοήσατε επιδεικτικά το προαναφερόμενο γεγονός και ακολουθήσατε την νεοφιλελεύθερη λογική των Βορίδη-Γεωργιάδη-Πλεύρη, χωρίς μάλιστα να αναλάβετε και την ευθύνη των επιλογών σας. Φτάσατε, μάλιστα, στο σημείο να τα βάζετε με τον ελληνικό λαό, γιατί δεν εμπιστεύεται, και ορθά, τους τροφίμους της Λέσχης Bilderberg ή της Τριμερούς.
5) Ξεκαθαρίσαμε σε όλους τους τόνους ότι δεν θα αποδεχθούμε την επανανομιμοποίηση της ΝΔ, ως κόμματος που θα μετονομαστεί σε Ευρωπαϊκό Συναγερμό, με πτέρυγες όλους τους κλεπτοκράτες του συστήματος ούτε οιαδήποτε τεχνητή μεταμόρφωσή της. Έτσι, η λογική «μας ακούει ο Γ. Παπανδρέου » και «μας συγχαίρει ο Πάγκαλος» είναι για εμάς απαράδεκτη και αμαυρώνει το καθαρό πατριωτικό συναίσθημα του λαού μας. Αντιθέτως, η ενότητα και η συνεργασία των πατριωτικών δυνάμεων είναι μονόδρομος για την επιβίωση των Ελλήνων και την διάσωση της εθνικής και ατομικής τους περιουσίας. Εξάλλου, σας υπενθυμίζουμε την ομόθυμη βούληση των συμμετεχόντων στο Πολιτικό Συμβούλιο, βάσει της οποίας: «Η θεωρία της συγκρότησης μετώπου από όλα τα αστικά κόμματα είναι η φύρδην μίγδην ένωση υπό την απειλή των ψευδών διλημμάτων. Μέσα σε αυτά θα κρυφτούν όλοι οι ένοχοι διαχειριστές του συστήματος. Επιμένουμε πέρα από τις ταμπέλες του παρελθόντος σε μια Δημοκρατική, Πατριωτική Συμπαράταξη, για την ανασύσταση του έθνους κράτους των Ελλήνων».
6) Αρνούμαστε να αποδεχτούμε, λόγω της δικής σας αναξιοπιστίας, την απομόνωση, περιχαράκωση και κοινωνική περιθωριοποίηση του κόμματος. Από την πλευρά σας, έκδηλη είναι η άρνηση συμπαράστασης στις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την ανάλγητη πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης. Για παράδειγμα, ανεπίτρεπτη είναι η προσωπική σας απουσία από τους χώρους των αγωνιζομένων αγροτών, ενώ ιδιαίτερα προσβλητική για τους δημοσίους υπαλλήλους είναι η φράση σας «θα τους στείλω για βρούβες», αν και όλοι συνομολογούν την ανάγκη εξορθολογισμού του δημοσίου τομέα της χώρας. Με όλα αυτά η απαξίωση του κόμματος γιγαντώθηκε ανεπανόρθωτα. Επισημαίνουμε, μάλιστα, ότι παρά τις παροτρύνσεις μας η εκφορά της πολιτικής γραμμής του ΛΑΟΣ συνεχίστηκε με λάθος τρόπο, με γρίφους ήξεις- αφήξεις και με δελτία τύπου που επαναλαμβάνουν την παλαιά αποτυχημένη συνταγή του χρονογραφήματος.
7 )Δεν θέσαμε ποτέ ζήτημα ηγεσίας, καθότι είναι γνωστό πως κανείς μας δεν έχει τέτοιες φιλοδοξίες. Η αγωνία μας ήταν και είναι πάντα εθνική και πατριωτική.
Θεωρούμε, δυστυχώς, ότι δεν υπάρχει ίαση σε ένα κόμμα που, 13 χρόνια από την ίδρυση του, ακόμη διορίζει τις νομαρχιακές επιτροπές στην βάση του. Ο πολιτικός βοναπαρτισμός έχει τα όρια του. Δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε μάταια για αλλαγή νοοτροπίας, δίχως καμία προοπτική να εισακουσθούμε.
Και ενώ εμείς επισημαίνουμε την εσωκομματική κατάσταση, ο Ελληνικός Λαός υποφέρει και είναι στα όρια αντοχής και επιβίωσης. Ο ΛΑΟΣ δεν κατόρθωσε δυστυχώς να είναι σήμερα η ασπίδα του. Δεν βλέπει τον πολιτικό του ηγέτη να είναι ζωντανά δίπλα του, καθημερινά, στη γειτονιά και στο χώρο που βιώνει τα βάσανα του. Σας το προτείναμε και από φόβο, μη σας αποδοκιμάσουν, το απορρίψατε. Οι διαβουλεύσεις, για να διευρυνθούν οι πολιτικές συμμαχίες των πατριωτικών δυνάμεων, διεμβολίζονται μέχρι σήμερα από απροθυμία και ηγετικές εγωιστικές ασυμφωνίες. Εμείς δεν ευθυνόμαστε για αυτή την κατάληξη.
Επειδή έχουμε αποφασίσει να μην γίνουμε άλλοθι του συστήματος και επειδή δεν εισακουστήκαμε στο να γίνει σημαία μας το μέτωπο πολιτικής ηθικής και η τιμωρία των επίορκων πολιτικών, θα προχωρήσουμε αυτόνομα στην προώθηση αυτής της αναγκαιότητας. Δίχως κάθαρση δεν αναδεικνύεται εθνική ηγεσία!
Για μας δεν είναι κακός μόνο ο Σαμαράς, δεν είναι υπόλογος μόνο ο Βενιζέλος, δεν είναι εθνοαποδομητής μόνο ο Κουβέλης, είναι όλος ο ηγετικός κύκλος των μιζοκομμάτων. Δεν συζητούμε μαζί τους, δεν έχουμε καμία πολιτική συγγένεια με τα συμφέροντα που υπηρετούν. Δεν είμαστε με το σύστημα και δεν έχουμε, ούτε θα αποκτήσουμε, εταιρική σχέση μαζί του.
Θα πορευτούμε δυναμικά και δεν θα αποποιηθούμε των ιστορικών μας ευθυνών.
Για μας δεν υπάρχει αριστερά -δεν υπάρχει δεξιά! Υπάρχει μόνο η Ελλάδα!
Πιστοί στις αρχές μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την Ενότητα και την Συμπαράταξη των Δημοκρατικών Πατριωτικών και Αντιμνημονιακών Δυνάμεων.
Η συγκρότηση ενός Πατριωτικού Κέντρου για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό επείγει όσο ποτέ άλλοτε.
Σας ευχόμαστε καλή τύχη.
Κανελλόπουλος Γιώργος, πρώην πρόεδρος Πολιτικού Συμβουλίου
Παπανδρέου-Παπαδάκη Ουρανία , πρώην βουλευτής
Σαρατσιώτης Δημήτρης, πρώην πρόεδρος Ιδρύματος Ίων Δραγούμης
Ροντούλης Αστέριος, Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής, πρώην βουλευτής
Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος, πρώην βουλευτής».
https://www.enikos.gr/
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/226968_414562815304721_297629666_n.jpg
πάνε να ανταμώσουν με τα φιλαράκια τους φαίνεται, τον βορίδη και τον άδωνη οι παραιτηθέντες...
αναρωτιέμαι, στο τέλος που θα τον βολέψουν τον καρατζαφίρερ μέσα στην νδ...γίνεται να υπάρχουν 2 αρχηγοί σε ένα κόμμα άραγε???
Konstantinos E60
28-02-13, 15:47
3 αρχηγοί. Εδώ η Ντόρα είναι με το χαμόγελο στα χείλη και Σαμαράς έκανε χειραψία με τον Μητσοτάκη τον Καρατζαφέρη δεν θα βολέψουν?
Mεγαλε aceman εισαι αρχηγος...
https://hsmaker.com/harlemshake.asp?url=http%3A%2F%2Fwww.minfin.gr%2Fp ortal%2F
Οι τρεις Βλάκες!
https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231237432
O ενας ηταν και ασθενης μου, και δεν μ' εχει πληρωσει ακομα!!! :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:
-Θεοφιλος-
O ενας ηταν και ασθενης μου, και δεν μ' εχει πληρωσει ακομα!!! :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:
-Θεοφιλος-
Ελπίζω ο λογαριασμός να μην έφτασε τα 650.000.000 ευρώ...
Ελπίζω ο λογαριασμός να μην έφτασε τα 650.000.000 ευρώ...
Κοντα! 645.000.003 για την ακριβεια. Ο ανθρωπος τραβηξε απλα κατι παραπανω να'χει στη τσεπη του...:thumbsup:
-Θεοφιλος-
σήμερα μου είπανε πάντως ένα πολύ ωραίο...
σε κουβέντα του τι θα κάνουμε για να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο, λέει ο άλλος έξυπνος.
μην πληρώνεις τπτ σε υπηρεσίες για ένα χρόνο, και κάνε κάβα τα φράγκα. μετα απο ένα - ενάμιση χρόνο που θα σε καλέσουν, θα έχεις μαζεμένο το κασέρι και θα πάς να κάνεις ρύθμιση όπως βολεύει εσένα. όταν και αν περάσει αυτή η σαπίλα και ξανανοίξει η δουλειά, τα κάνεις και μια εκκαθάριση.
μπα ρε φίλε. προτιμώ να κάνω τον γύφτο και να ζητιανεύω δουλειές απ'έξω, παρά να αναλώνω τον χρόνο μου δουλεύοντας το ελληνικό δαιμόνιο.
το αν φτάσω να κάνω οφειλές σε υπηρεσίες, θα είναι επειδή δεν θα έχω για να τα πληρώσω.
λογική πάντως εεε???αν και απο την άλλη έτσι θέλει, να τα γράφεις όλα στα @@ σου, αλλά να πάρεις τώρα συμβουλή απο άτομο που χρωστάει ακόμα και το βρακί που φοράει...
δυστυχως το ακούω από πολλούς αυτό Θωμα.
ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ - ΜΑΓΚΕΣ ! Ασε να πληρωσουν τα κορόιδα και όταν ισιωσει το πράγμα πάω και γω ο μάγκας και δίνω κάτι έναντι για να με ρυθμίσουν ... αν δεν ισιωσει το πραγμα εγω εχω την κάβα μου να περάσω ζαχαρη ...
οι άλλοι φταινε, οι πολιτικοί, οι τραπεζίτες, τα λαμόγια, οι συνδικάλες, όλοι εκτός από μένα. Εγω δεν ψήφισα, δεν ανέχτηκα, δεν έκανα αυθαίρετο, δεν λάδωσα, δεν διορίστηκα, δεν πέταξα τα σκουπίδια μου στο δρόμο για να τα μαζέψει άλλος, δεν εμπαξα 3λιτρο αδήλωτο, δεν, δεν δεν ... Μακρια από τον Κ@λο μου και ας είναι όπου να ναι ...
δεν τους χρειαζόμαστε αυτούς τους ελληνάρες πλέον, όπου τους βρίσκουμε, θα τους ξεμπροστιάζουμε και θα τους κάνουμε στην άκρη.
δυστηχώς είναι πολλοί...
υπάρχουν αυτοί που κάνουν ζωή και κότα και στα @@ τους όλα, και υπάρχουν άνθρωποι που τραβάνε άγριο κουπί.
άλλος μου είπε, στα @@ μου θωμά. δεν έχω, δεν μπορώ να πληρώσω. τι να κάνω? να τα γεννήσω?
ας έρθουν και ας τα πάρουν όλα. σάμπως νομίζεις περνάω καλύτερα απ'ότι οι υπάλληλοι μου? αυτοί φεύγουν με 250 ευρώ κάθε βδομάδα, εγώ φεύγω με 60-70-100. και έχω και όλο αυτό το αγχος.
ας έρθουν να τα πάρουν, να ηρεμήσει το κεφάλι μου, και θα δώ τι θα κάνω μετά...μιλάμε για άνθρωπο 38 χρονών, νυκοκοίρη, που ποτέ δεν έδωσε δικαίωμα. ακόμα και στα χάλια που βρίσκεται, το συνάφι έχει να λέει για το ηθος του.
Τραγικό https://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=347181
Σπύρο τα ηξερες τα παιδιά ?
Τραγικό https://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=347181
Σπύρο τα ηξερες τα παιδιά ?
oχι δεν τα ηξερα...ηταν απο αλλα τμηματα.
Δυστυχως οι μλκς και οι "εξυπναδες", δεν εχουν παντα καλα αποτελεσματα, ολοι εχουμε κανει μλκς της στιγμης και ημασταν τυχεροι...
Τα παιδια εβαλαν ψησταρια μεσα στο σπιτι, για να ζεσταθουν να ψησουν δεν ξερω και εγω τι...
απο χθες εχουν εκμεταλευτει ολοι αυτο το γεγονος και το εχουν τραβηξει εκει που δεν παει...
το Συριζα οτι φταιει το κρατος...
η Χ.Α οτι φταινε οι μεταναστες...
η Ν.Δ οτι φταιει ο υψηλος βασικος μισθος...
μεχρι που σημερα ενας καθηγητης με πολλαπλα εγγεφαλικα επειδη γραφαμε και καναμε φασαρια...μας ειπε να κανουμε 5 λεπτα ησυχια για τις ψυχες των χαμενων μας συμφοιτητων....
Και μετα απο εναν πληρη παραλογισμο μας ειπε οτι ολοι θα εχουμε την ιδια τυχη.... ΝΤΟΙΝΓΚΚΚΚ....:shok::shok:
Το μονο που επρεπε να πουν ολοι, ειναι ενα απλο Συλληπητηρια στα ατυχα παιδια...τπτ αλλο!
αφου κανανε το πετρελαιο θερμανσης πολυτελεια τι περιμενεις? Νομιζεις οτι πριν δεν γινανε τετοια με γιαγιαδες και παπουδες στα χωρια με τις ξυλοσομπες?
οι ξυλοσομπες δεν εχουν καμια σχεση με το μαγγαλι.
Στο μαγγαλι σιγοκαιει ζαρι και προιον της καυσης ειναι το μονοξειδιο του ανθρακα απο το οποιο και πεθαινεις χωρις να το καταλαβεις κατα την διαρκεια του υπνου.
Πέθανε ο εγκέφαλος της «μεγάλης ληστείας του τρένου»
https://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20130301/engine/imerisia_LARGE_t_1061_43497086_type12128.jpghttps://www.protothema.gr/files/1/2013/aaarey.jpg
Ο Μπρους Ρέινολντς, εγκέφαλος της επικής 'μεγάλης ληστείας' της ταχυδρομικής ταχείας Γλασκόβης-Λονδίνου το 1963, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών στη Βρετανία, όπως ανακοίνωσε ο γιος του.
«Είμαι σε θέση να σας επιβεβαιώσω πως έφυγε από τη ζωή. Έσβησε στον ύπνο του», είπε ο Νικ Ρέινολντς. «Από καιρό δεν ένοιωθε καλά και τον φρόντιζα», πρόσθεσε.
Τη νύκτα της 7ης προς 8η Αυγούστου 1963 περίπου δεκαπέντε ένοπλοι άνδρες κατάφεραν να σταματήσουν τον σιδηροδρομικό συρμό αλλάζοντας τη φωτεινή σήμανση.
Αφού τραυμάτισαν ελαφρά τον μηχανοδηγό, κατόρθωσαν να διαφύγουν με λεία 120 σάκους με χαρτονομίσματα, συνολικής αξίας 2,6 εκατ. λιρών — ποσό μυθικό για την εποχή, που αντιστοιχεί σε 40 εκατ. σημερινές λίρες (47 εκατ. ευρώ).
Η παράτολμη ληστεία στάθηκε η έμπνευση για πολλά βιβλία και κινηματογραφικές ταινίες. Μετά μία 5ετή καταδίωξη, ο Ρέινολντς συνελήφθη το 1968 και καταδικάσθηκε σε 25ετή κάθειρξη. Αφέθηκε ελεύθερος το 1978 και μέσα στο 1980 καταδικάσθηκε σε τριετή φυλάκιση για διακίνηση αμφεταμίνης.
Λίγο μετά την αποφυλάκισή του συνέγραψε την αυτοβιογραφία του.
Το 2001 είχε μεταβεί στη Βρετανία προκειμένου να πείσει ένα από τα διάσημα μέλη της συμμορίας, τον πολύ Ρόνι Μπιγκς —ο οποίος είχε γίνει διάσημος μετά την μυθιστορηματική του απόδραση από τη φυλακή το 1965— να επιστρέψει στη Βρετανία.
Έπειτα από μία περιπετειώδη καταδίωξη για πάνω από 35 χρόνια, στη διάρκεια της οποίας αναγκάσθηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής προσώπου, ο Ρόνι Μπιγκς παραδόθηκε το 2001 στις βρετανικές αρχές, κατεστραμμένος κι άρρωστος, και το 2009 αποφυλακίσθηκε για ανήκεστο βλάβη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
https://img.protothema.gr/EE4643B2CC9BFBD71A54B60A886199CB.jpg
https://www.guardian.co.uk/
Κωνσταντίνος
01-03-13, 21:57
Διαβάστε αυτό (https://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%C E%BB%CE%BF%CF%82) το άρθρο και ξεράστε.
Ο Atsa linos εγραψε στο shoutbox και οχι στα αθλητικα!!!...αν δεν ειναι επικαιρος προβληματισμος αυτος,τοτε τι ειναι???:thumbsup:
Atsa linos
01-03-13, 22:22
αχαχαχαχα ξεχασα τοσο καιρο που εχω να μπω ---δεν ειδα κανενα λαγο και ετσι εγραψα στο shoutbox μηπως και εμφανιστουν τα λαγουδακια--- ευχομαι να ειστε ολοι καλα!!!
Μην μας ψάχνεις στο σάουτ ήμαστε στην τραπεζαρία στα ποδοσφαιρικά περιμένουμε να μας σερβίρουν κουνελακια τα πηρουνια περιμένουν μην αργεις γιατί μας τρέχουν τα σαλια
katsaraios
01-03-13, 22:34
αχαχαχαχα ξεχασα τοσο καιρο που εχω να μπω ---δεν ειδα κανενα λαγο και ετσι εγραψα στο shoutbox μηπως και εμφανιστουν τα λαγουδακια--- ευχομαι να ειστε ολοι καλα!!!
θα φας καλα την Κυριακη
Τύπε λέει έκανε επέκταση στο Σπιτι για να χωράνε τα γκολακια ,μέχρι το ματςακι στο Φάληρο θα χει φτάσει η επέκταση στην Ελευσίνα
https://www.newsbeast.gr/health/arthro/497219/me-refene-i-venzini-sto-asthenoforo-tis-karpathou/ γραικυλοι
https://www.newsbeast.gr/health/arthro/496421/oliki-metamosheusi-prosopou-se-gunaika-stis-ipa/ πολυ σκληρές φωτο προειδοποιω
Panos 316T
01-03-13, 23:01
https://www.newsbeast.gr/health/arthro/496421/oliki-metamosheusi-prosopou-se-gunaika-stis-ipa/ πολυ σκληρές φωτο προειδοποιω
Άρη , οι φώτο δεν είναι σκληρές αλλά οι άνθρωποι...:thumbsdown:
STREETRACING
01-03-13, 23:17
Φανταστείτε πόνο που είχε, έχει και θα έχει.
Ανασφάλιστα??? :p
https://www.frontpages.gr/data/2013/20130302/EleutherosTyposI.jpg
Bazil Van Sinner
02-03-13, 15:55
Τroica rulez!
Οτι φοραει πινακιδα κινειται δεν κινειται,πρεπει να ειναι ασφαλισμενο,μονο με καταθεση τις πινακιδες ,δεν πληρωνεις και ασφαλεια.
Και με την ευκαιρια να σας πω και ενα καινουριο που μου συνεβει χτες ,Πηγα σε ιδιωτικο ΚΤΕΟ να περασω το επαγγελματικο μου κοιταζω τον καλλιτεχνη περνει ενα σημα οριο 80,με μαγνητακι,και το ποζαρει στο πισω μερος του αυτοκινητου,τον βλεπω μετα βουταει απο κατω στη ραμπα τραβαει κανα 2 φωτογραφιες και απο κατω.....τι φαση,ρωταω,φακελος με πληρη στοιχεια και 6 φωτογραφιες ,καρφι στο υπουργειο!Απαντες!
Αν και για εμένα στο συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο (καθώς και σε άλλα) άλλο θα έπρεπε να είναι με τεράστια γράμματα αλλά ποιός αδειάζει...;)
Πάλι καλά που το γράψανε και στη σελίδα 45...
εδω λεμε τωρα για νομο που θα ασφαλιζεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το σπιτι σου!!!!
Το υπ. Οικονομικών έχει συστήσει ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή
Της Ευγενιας Τζωρτζη
Την υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων για μεγάλους καταστροφικούς κινδύνους μελετά το υπουργείο Οικονομικών, σε μια προσπάθεια να προλάβει το ενδεχόμενο μιας γενικευμένης οικονομικής ζημιάς από ένα απρόσμενο γεγονός, όπως ο σεισμός ή η πλημμύρα.
Το θέμα απασχολεί ήδη το υπουργείο Οικονομικών, που έχει συστήσει ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή για να εξετάσει το θέμα, το οποίο αν και χαρακτηρίζεται πρώιμο, μπορεί να αποτελέσει πιλότο για τη διεύρυνση της υποχρεωτικής ασφάλισης στη χώρα. Το μοντέλο που συζητείται παραπέμπει στη δημιουργία ενός Ταμείου, τη διαχείριση του οποίου θα έχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες και το οποίο θα ασφαλίζει υποχρεωτικά όλες τις κατοικίες, τουλάχιστον μέχρι ενός ορισμένου ποσού. Το ποσό της κάλυψης μπορεί να είναι π.χ. 100.000 ευρώ και το κόστος θα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, ο οποίος θα πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτει το σχετικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για κάθε πράξη που συνοδεύει το ακίνητο. Το κόστος με βάση τα δεδομένα της ασφάλισης που ισχύουν σήμερα στην ασφαλιστική αγορά, κυμαίνεται στο 1 - 1,5 περίπου ευρώ για κάθε 1.000 ευρώ ασφαλιστικής κάλυψης.
Ετσι το κόστος ασφάλισης για ένα ακίνητο που θα ασφαλιστεί για 100.000 ευρώ, υπολογίζεται στα 100 - 150 ευρώ περίπου τον χρόνο. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα μπορούν φυσικά να ασφαλιστούν και για υψηλότερα ποσά, ανάλογα με την αξία του ακινήτου, αλλά στόχος είναι η εξασφάλιση ενός βασικού επιπέδου ασφαλιστικής κάλυψης.
Η λογική της υποχρεωτικής ασφάλισης του ακινήτου, στηρίζεται στο μοντέλο της υποχρεωτικής ασφάλισης οχημάτων για αστική ευθύνη. Το επιχείρημα που υπαγορεύει την επέκτασή του και στην αγορά ακινήτου, είναι η αδυναμία του κράτους να αποζημιώσει τους παθόντες στην περίπτωση ενός απρόσμενου γεγονότος, όπως είναι ο σεισμός, όπου οι συνέπειες είναι γενικευμένες.
Οπως εξηγεί ο καθηγητής Ασφαλιστικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, η υποχρεωτική ασφάλιση σπιτιών είναι διαδεδομένη σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, όπου υπάρχει άλλωστε αυξημένη ασφαλιστική συνείδηση, ενώ ακόμη και χώρες όπως η Αλβανία, η FYROM ή η Βουλγαρία, προχώρησαν πρόσφατα στη δημιουργία αντίστοιχων Ταμείων, που αποζημιώνουν τους ασφαλισμένους.
Το Ταμείο προτείνεται να λειτουργεί ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, το οποίο θα εποπτεύεται από το κράτος, αλλά τη διαχείρισή του θα έχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες έχουν την εμπειρία τόσο του σχεδιασμού των προϊόντων, όσο και της διαχείρισης παρόμοιων χαρτοφυλακίων. Η σκοπιμότητα δημιουργίας ενός νέου φορέα, υπαγορεύεται από το γεγονός ότι το μέγεθος των καταστροφών από ένα ενδεχόμενο σεισμό, μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις δυνατότητες των ίδιων των ασφαλιστικών εταιρειών και γιΆ αυτό τον λόγο απαιτείται η σύμπραξη πολλών εταιρειών, δηλαδή επαρκών κεφαλαίων.
Αν και η επιβολή μιας πρόσθετης επιβάρυνσης στα ακίνητα ακούγεται με τα σημερινά δεδομένα ως πολυτέλεια, στην περίπτωση της κάλυψης από καταστροφικά γεγονότα, έχει ουσιαστικό και φυσικά ανταποδοτικό περιεχόμενο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περίπτωση του μεγάλου σεισμού το 1999, οι ζημιές υπολογίστηκαν στα 3 δισ. ευρώ, από τα οποία η κρατική συμμετοχή ήταν περίπου στα 800 εκατ. ευρώ.
Οι σημερινές δυνατότητες του κράτους κάνουν απαγορευτική οποιαδήποτε πιθανότητα συνεισφοράς σε περίπτωση ενός παρόμοιου ή ακόμη και μικρότερου σε ένταση φαινομένου. Ανάλογη είναι άλλωστε και η ανησυχία για εκτεταμένες καταστροφές από πλημμύρες, ένα φαινόμενο που επίσης, αποκτά μεγαλύτερη συχνότητα πλέον και στη χώρα μας.
Να σημειωθεί ότι σήμερα το ποσοστό των ακινήτων στη χώρα που διαθέτουν ασφαλιστική κάλυψη για σεισμό, δεν ξεπερνά το 15%, ποσοστό που συνδέεται άμεσα με το γεγονός ότι σημαντικός αριθμός ακινήτων τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτηθεί με τραπεζικό δανεισμό. Στην περίπτωση της ασφάλισης του δανείου, είναι σημαντικό να γνωρίζει κάποιος ότι η αποζημίωση καλύπτει πρώτα την τράπεζα για το μέρος του κεφαλαίου που δεν έχει αποπληρωθεί και μόνο το υπόλοιπο ποσό επιστρέφεται στο δανειολήπτη.
Μεγάλη ανατροπή στην κτηματαγορά αλλά και στην ασφαλιστική αγορά αναμένεται να προκαλέσει η σχεδιαζόμενη από την κυβέρνηση ρύθμιση για την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων, κυρίως όμως εκείνων που μισθώνονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Οικονομικών έχει συσταθεί ομάδα εργασίας για το συγκεκριμένο θέμα, το σχέδιο βρίσκεται σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο και οι ασφαλιστικές εταιρείες με τους ιδιοκτήτες ακινήτων περιμένουν να κληθούν για να καταθέσουν τις απόψεις τους.
Η ρύθμιση αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο 2013, να γίνει η δημόσια διαβούλευση με τους εμπλεκομένους με την επιδίωξη να τεθεί σε εφαρμογή από το 2014, οπότε και θα γίνει υποχρεωτική ?όπως στα αυτοκίνητα? η ασφάλιση κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων για συγκεκριμένες τουλάχιστον κατηγορίες. Σε πρώτο σχέδιο συζητείται η υποχρεωτική ασφάλιση για κάθε ακίνητο πριν αυτό μισθωθεί.
Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, δηλαδή, θα αποτελεί προαπαιτούμενο για τη σύναψη ενός μισθωτηρίου, είτε αυτό αφορά σπίτια είτε καταστήματα, γραφεία και αποθήκες.
Σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Μαργαρίτα Αντωνάκη, «είναι μια συζήτηση εξαιρετικά πρώιμη, ένα σχέδιο που έχει τεθεί πολλές φορές και στο παρελθόν. Κυρίως επανέρχεται το σενάριο της υποχρεωτικής ασφάλισης για φυσικές καταστροφές και σεισμούς».
Το κόστος της ασφάλισης κάθε κτιρίου βεβαίως θα επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος, πάντως, δύσκολα θα μπορέσει να το μετακυλίσει στο ενοίκιο σε μια χρονική περίοδο που υπάρχουν χιλιάδες ξενοίκιαστα ακίνητα. Οπως εξηγούν ειδικοί της αγοράς, όταν γίνει πραγματικότητα ο νόμος, ένας ιδιοκτήτης θα πρέπει να προσκομίζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο προτού κλείσει το μισθωτήριο με τον ενοικιαστή.
Η ασφάλεια θα έχει μια βασική κάλυψη για το κτίριο, ενώ θα υπάρχουν κι επιπλέον χρεώσεις για διάφορες ζημιές που θα γίνουν, όπως συμβαίνει αντίστοιχα στα αυτοκίνητα.
Για παράδειγμα, εκτός από τις καλύψεις του κτιρίου για πυρκαγιά, πτώση κεραυνού, καπνό, απεργίες, κακόβουλες πράξεις, τρομοκρατικές ενέργειες κ.λπ., θα υπάρχουν κι άλλες καλύψεις. Οπως για παράδειγμα έκρηξη από λέβητα ή καυστήρα ή θερμοσίφωνα, διαρροή ή θραύση σωληνώσεων, ασφάλιση χώρων στάθμευσης, θραύση εξωτερικών τζαμιών, βραχυκυκλώματα κ.λπ. Πολλές από τις καλύψεις, φυσικά, μπορούν να γίνουν μόνο αν ο ιδιοκτήτης μένει στο δικό του σπίτι, εκτός κι αν συμφωνήσει με τον ενοικιαστή, ο οποίος θα επιβαρυνθεί το κόστος για παράδειγμα της κλοπής ή της καταστροφής του περιεχομένου.
Η διά νόμου υποχρεωτική ασφάλιση εκτιμάται ότι θα ενισχύσει την ασφαλιστική αγορά κι από την άλλη θα μπορεί να προστατεύσει τους ιδιοκτήτες από κακόβουλους ενοικιαστές, οι οποίοι προκαλούν ζημιές και δεν πληρώνουν ή εγκαταλείπουν το ακίνητο σε άθλια κατάσταση. Βεβαίως, όπως τονίζει με έμφαση η κ. Αντωνάκη, «το θετικό είναι ότι θα δώσει ''ύλη'' για τις εταιρείες κι αυτό είναι θετικό. Ομως πρέπει πρώτα να δούμε τους όρους της ασφάλισης, διότι μπορεί να είναι και αποτρεπτικοί. Πάντως, οι εταιρείες διαθέτουν προγράμματα που καλύπτουν τα πάντα».
Ο ιδιοκτήτης θα είναι υποχρεωμένος να ασφαλίζει το κτίριο στα πρότυπα ξένων χωρών και με την υποχρεωτική ασφάλιση γίνεται ένα βήμα για να δομηθεί και αγορά real estate σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
Και όσοι περίμεναν οι ιδιοκτήτες να μιλήσουν για ακόμη ένα χαράτσι, κάνουν λάθος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) Στράτο Παραδιά, η ρύθμιση μπορεί να λειτουργήσει θετικά, καθώς θα αυξήσει τον ανταγωνισμό και θα μειώσει το κόστος.
«Είμαστε υπέρ του σχεδίου αυτού, αρκεί να γίνει με τους δικούς μας όρους και το πρόγραμμα να επεκταθεί παντού», τονίζει ο κ. Παραδιάς, ο οποίος αναφέρει κι ένα παράδειγμα: Πριν από λίγο καιρό ενοικιαστής έκαψε το σπίτι που έμενε από δικό του λάθος. Ο ιδιοκτήτης τον τρέχει στα δικαστήρια, αλλά δεν βρίσκει άκρη και πληρώνει χιλιάδες ευρώ για να αποκαταστήσει την περιουσία του.
Hδη η ΠΟΜΙΔΑ έχει υπογράψει ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης με μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, το οποίο προβλέπει κόστος ασφάλισης από 52 ευρώ τον χρόνο για ακίνητο 100 τ.μ. Η υποχρεωτική ασφάλιση είναι για τους ειδικούς το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας ασφαλιστικής κουλτούρας στον Ελληνα ιδιοκτήτη, μιας και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Κάπα Research για λογαριασμό της ΠΟΜΙΔΑ, μόνο το 21,9% έχει προχωρήσει σε ασφάλιση των ακινήτων που ιδιοκατοικεί - ιδιοχρησιμοποιεί και μόλις το 2% έχει ασφαλίσει την περιουσία που ενοικιάζει. Το 34,3% δηλώνει ότι δεν τα ασφαλίζει γιατί θεωρεί υψηλό το κόστος.
Βασίλης Σ. Κανέλλης
https://www.imerisia.gr
4ωρη απασχόληση και 300 ευρώ... :shok:
https://www.frontpages.gr/data/2013/20130303/ToVimaI.jpg
Χα χα χα!! 4ωρη απασχόληση, Στα χαρτιά μόνο. Βάλε 8ωρη+ και αν σου αρέσει.
Χα χα χα!! 4ωρη απασχόληση, Στα χαρτιά μόνο. Βάλε 8ωρη+ και αν σου αρέσει.
Καλως τα ρετιρε... :hystericalbs1::hystericalbs1:
https://news247.gr/eidiseis/oikonomia/deka_ntalikes_eyrw_eswsan_thn_ellada_apo_to_krax.2 151190.html
Πουσαι θανο, λαθος εποχη διαλεξες να δωσεις το σκανια! Χαχαχα
Ταξίδευαν δύο και τρεις φορές την εβδομάδα στην Τουρκία κοσμηματοπώλης από την Κατερίνη και ο 45χρονος άνεργος όπως εμφανιζόταν σύζυγός της με πολυτελές αυτοκίνητο. Αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον των τελωνειακών αρχών και ψάχνοντας καλύτερα το αυτοκίνητο αλλά και τους ίδιους εντόπισαν στην 38χρονη επαγγελματία 150.000 ευρώ και στον σύζυγο 100.000 ευρώ. Και οι δύο επέστρεφαν από ένα μονοήμερο ταξίδι στην Τουρκία, με το πολυτελές αυτοκίνητό τους. Έχει ενδιαφέρον όμως να δει κανείς που είχαν κρυμμένα τα χαρτονομίσματα που ήταν κυρίως των 500 ευρώ. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα από γυναίκα τελωνειακό που είδε ότι τα 100 χιλιάρικα ήταν μέσα στο στηθόδεσμό της μοιρασμένα …ισόποσα, ενώ τα 50 χιλιάρικα ευρώ ήταν στο σλιπάκι στην απόκρυφη περιοχή! Ο άνδρας τα έκρυβε στις σόλες των παπουτσιών του. Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία που δημοσιεύουμε.
Το ελληνικό δημόσιο κατέσχεσε το 25% των χρημάτων αυτών, ενώ το υπόλοιπο ποσό δεσμεύθηκε προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι προϊόν νόμιμης ή όχι συναλλαγής.
Ένα εκατομμύριο 200 χιλιάδες ευρώ σ΄ένα μήνα εντόπισαν οι τελωνειακοί των Κήπων Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε ένα μήνα οι τελωνειακοί των Κήπων εντόπισαν και κατέσχεσαν χρηματικό ποσό 1.200.000 ευρώ εντοπίζοντας τέσσερις τρανταχτές υποθέσεις διακίνησης χρημάτων με πρωταγωνιστές κοσμηματοπώλες ή ενεχυροδανειστές και άλλες με μικρότερα ποσά που δείχνουν ότι η διακίνηση μαύρου χρήματος γίνεται συστηματικά μέσω Τουρκίας, όπου εκποιούνται ποσότητες χρυσού.
Οι Κήποι είναι από τα τελωνεία που δουλεύουν συστηματικά και ακατάπαυστα όλες τις ώρες και αυτό φαίνεται από τις επανωτές επιτυχίες τόσο στον τομέα διακίνησης ναρκωτικών, όσο και στον τομέα των λαθραίων αποδεικνύοντας ότι όταν θέλει η κρατική μηχανή δουλεύει και έχει αποτελέσματα.
xronos.gr
https://images.newsnow.gr/29/294590/teloneio-kipon-eixan-200000-evro-krymmena-sta-papoutsia-kai-sta-apokryfa-tous-1-315x236.jpg
https://www.inews.gr/266/diapsevdei-o-tzimeros-ti-diagrafi-tou.htm
Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει τη Δευτέρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγορούμενος σε υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη, από αγνώστους δράστες.
Η υπόθεση εκκρεμεί πριν ο Ηλίας Κασιδιάρης εκλεγεί βουλευτής και για να δικαστεί απαιτήθηκε η άρση της βουλευτικής του ασυλίας, την οποία και ο ίδιος ζήτησε.
Ο βουλευτής καλείται ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση που είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη από πέντε δράστες.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.
Η εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.
Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.
Η ώρα του Άκη
Τη Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο της Αθήνας θα δικαστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες. Ο πρώην υπουργός κατηγορείται για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες το 2010, καθώς δεν είχε δηλώσει το νεοκλασικό στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ο συνήγορος υπεράσπισής του, τονίζει ότι πρόκειται «για αβλεψία» καθώς το ακίνητο το δήλωσε την επόμενη χρονιά.
Ενώ την ίδια στιγμή στο μικροσκόπιο της ανακριτικής έρευνας έχουν μπει έξι τραπεζικοί λογαριασμοί, που φέρονται να ανήκουν σε δέκα φυσικά και νομικά πρόσωπα, δηλαδή και σε offshore εταιρείες. Ο ειδικός ανακριτής, κ. Γαβριήλ Μαλλής, έχει ήδη ξεκινήσει ένα μεγάλο «ταξίδι», προκειμένου να εντοπίσει τη διαδρομή της μίζας.
Το βούλευμα
Μέσα στην εβδομάδα- με πιθανή μέρα την Πέμπτη, αναμένεται η έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο, καθώς και 19 ακόμη πρόσωπα για την υπόθεση των «χρυσών μιζών» των εξοπλιστικών προγραμμάτων όπως των TOR M1 και των υποβρυχίων.
Σχεδόν 12 μήνες μετά την σύλληψη του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ ως «εγκεφάλου» της εγκληματικής οργάνωσης που ξέπλενε «μαύρο» πολιτικό χρήμα μέσω ενός δαιδαλώδους συστήματος υπεράκτιων εταιριών και τις ταυτόχρονες «εφόδους» σε σπίτια συγκατηγορούμενών του, μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις πολιτικής διαφθοράς στη χώρα μας φθάνει στην κορύφωσή της.
Σύμφωνα με δικαστικές «πηγές», η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί ακόμη και εντός του Απριλίου (προς το τέλος) ή στην χειρότερη περίπτωση στις αρχές Μαϊου.
Θεωρείται δε δεδομένο ότι η δίκη θα διεξαχθεί σε ειδική αίθουσα του Εφετείου Αθηνών και όχι σε δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού όπου συνεδριάζει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όταν καλείται να δικάσει σοβαρές υποθέσεις με κατηγορούμενους βάσει του νόμου για το Οργανωμένο Έγκλημα. Οι Αρχές φέρονται να ποντάρουν πολλά στις «θεαματικές» σκηνές μεταφοράς των σιδηροδέσμιων κρατουμένων και την μεταγωγή τους στις αίθουσες του Εφετείου που -όπως είναι αναμενόμενο- θα κάνουν το γύρο της Ελλάδας αλλά και του κόσμου.
Οι έξι λογαριασμοί
Ο ειδικός ανακριτής, κ. Γαβριήλ Μαλλής συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να βρεθεί η ταυτότητα των παρένθετων προσώπων που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι εξωχώριων (offshore) εταιριών μέσω των οποίων έχουν διακινηθεί ιδιαίτερα υψηλά ποσά από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία, Γιώργο Σαχπατζίδη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών πραγματικός ιδιοκτήτης των εταιριών δεν είναι άλλος από τον πρώην υπουργό, κ. Άκη Τσοχατζόπουλο.
Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», ο δικαστικός λειτουργός, ειδικός για θέματα διαφθοράς, περιμένει απαντήσεις στα αιτήματα δικαστικής συνδρομής τα οποία έχει αποστείλει σε χώρες του εξωτερικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μερικές από τις εταιρίες εμφανίζονται να δραστηριοποιούνται ακόμη και στη γειτονική Ιταλία.
Επιπλέον, μέσω του ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών οι ανακριτικές Αρχές προσπαθούν να βρουν στοιχεία τα οποία θα «δέσουν» νέες κατηγορίες και θα επεκτείνουν τον κύκλο των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο μικροσκόπιο της ανακριτικής έρευνας έχουν μπει έξι τραπεζικοί λογαριασμοί, που φέρονται να ανήκουν σε δέκα φυσικά και νομικά πρόσωπα, δηλαδή και σε offshore εταιρείες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σκέλος της έρευνας έχει αυτοτελή μορφή καθώς έχει διαχωριστεί από την κυρίως υπόθεση.
Ουσιαστικά αποτελεί νέα δικαστική έρευνα την οποία είχε αιτηθεί ο κ. Μαλλής στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο τον περασμένο Δεκέμβριο.
Σκοπός της έρευνας ήταν ο εντοπισμός του ακριβή ρόλου μιας σειράς προσώπων, που φαίνονται να εμπλέκονται στην προσπάθεια του προφυλακισμένου πρώην υπουργού να αποκρύψει τις παράνομες αμοιβές του, μέσω της διακίνησης χρηματικών ποσών από δεκάδες εταιρείες.
Λαικα δικαστηρια στα καναλια παλι.. μια ενδιαφερουσα εβδομαδα ξεκιναει... :popcorn: :popcorn:
protothema.gr
Επιστρέφουν εφέτος οι Γερμανοί τουρίστες στην Κρήτη
Πρωτοφανές κύμα τουριστών αναμένεται φέτος στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Τόρστεν Σέφερ εκπρόσωπο του Συνδέσμου των Γερμανικών Ταξιδιωτικών Γραφείων DRV ενώ όπως είπε στην “Π” ο νέος πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, “θα έρθει τόσος κόσμος που ίσως να μην μπορέσουμε να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση”.
Ο Τ. Σέφερ σε συνέντευξή του προς το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρει ότι πολλοί Tour Operator καταγράφουν διψήφια αύξηση των κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς. Ο εκπρόσωπος του DRV υπενθυμίζει ότι το 2012 είχε καταγραφεί σημαντική υποχώρηση των κρατήσεων για την Ελλάδα.
Σε ανάλογες δηλώσεις είχε προβεί πρόσφατα και ο επικεφαλής του γερμανικού τουριστικού ομίλου Alltours Βίλι Φερχούφεν, δίνοντας έμφαση στη θεαματική αύξηση της ζήτησης πακέτων διακοπών για τη Ρόδο, η οποία υπερβαίνει το 25% σε σχέση με το 2012.
«Η Ελλάδα επιδιώκει ένα νέο ξεκίνημα» αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η αυστριακή Presse, παρατηρώντας ότι εξαιτίας της ακύρωσης πτήσεων, της καθυστέρησης στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια και των απεργιών πολλοί τουρίστες θα γυρίσουν και φέτος την πλάτη στην Ελλάδα. Η εφημερίδα επικαλείται στο εν λόγω ρεπορτάζ δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία υποστηρίζει ότι «ο τουρισμός θα μπορούσε να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ελληνική οικονομία και να επαναφέρει την αισιοδοξία στη χώρα».
Μπορούμε να φτάσουμε τα 20 εκατομμύρια σε 2-3 χρόνια
Ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που λαμβάνουμε για το 2013 από τις περισσότερες αγορές του εξωτερικού. Ήδη, οι παραδοσιακές αγορές της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας έχουν δείξει σαφή θετική μεταστροφή, σύφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος.
“Η βρετανική αγορά είναι παραδοσιακά η πρώτη από τις βασικές αγορές που ξεκινά από νωρίς τον προγραμματισμό και τις προκρατήσεις. Στην αγορά αυτή καταγράφεται αύξηση της τάξης του 20% σε ένα δείγμα 600.000 επισκεπτών, οι οποίοι ήδη έχουν κλείσει τις διακοπές τους για το 2013 στη χώρα μας”, είπε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ. “Στη γερμανική, τη γαλλική και τη σκανδιναβική αγορά υπάρχει επίσης σημαντική αύξηση των προκρατήσεων της τάξης του 15%, ενώ στις αναπτυσσόμενες αγορές, όπως η Ρωσία, Ουκρανία, Ισραήλ, Τουρκία κλπ, αν και είναι πολύ νωρίς, διαπιστώνεται βελτίωση της ζήτησης και αύξηση των οργανωμένων πτήσεων, σημαντικά ανώτερη του 20%.Ερωτηματικά παρουσιάζουν οι αγορές της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Βουλγαρίας, όπου η οικονομική κρίση δεν θα επιτρέψει αυξητικές τάσεις προς τη χώρα μας. Συνολικά, πάνω από 1 εκατ. περισσότερες αεροπορικές θέσεις έχουν προγραμματισθεί για τη χώρα μας το 2013, σε σχέση με το 2012”.
Αντε να δουλεψουμε φετος... Αντεεεε!!! (https://www.patris.gr/frontpage)
Τη νομοθετική δυνατότητα να μπορούν να προσλαμβάνουν νέους άνεργους με μισθούς 300 ευρώ το μήνα για μερική απασχόληση ζήτησαν εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.
Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ των επιχειρηματιών και του υπουργείου Ανάπτυξης, οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών εκτός από διευκολύνσεις που αφορούν στη γραφειοκρατία και στη μείωση του κόστους της ενέργειας έθεσαν και θέμα περαιτέρω μείωσης των ημερομισθίων στην Ελλάδα.
«Σε μια χώρα όπου η ανεργία στους νέους έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να υπάρχει η δέσμευση του κατώτατου ημερομισθίου», ανέφερε διευθυντικό στέλεχος εταιρείας ζυμαρικών σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Στο αίτημα των πολυεθνικών ο κ. Χατζηδάκης φέρεται να απάντησε διπλωματικά δηλώνοντας αναρμόδιος και υποσχέθηκε να ενημερώσει τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση για το θέμα.
πηγη"kaikwlodinw"
Τη νομοθετική δυνατότητα να μπορούν να προσλαμβάνουν νέους άνεργους με μισθούς 300 ευρώ το μήνα για μερική απασχόληση ζήτησαν εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.
Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ των επιχειρηματιών και του υπουργείου Ανάπτυξης, οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών εκτός από διευκολύνσεις που αφορούν στη γραφειοκρατία και στη μείωση του κόστους της ενέργειας έθεσαν και θέμα περαιτέρω μείωσης των ημερομισθίων στην Ελλάδα.
«Σε μια χώρα όπου η ανεργία στους νέους έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να υπάρχει η δέσμευση του κατώτατου ημερομισθίου», ανέφερε διευθυντικό στέλεχος εταιρείας ζυμαρικών σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Στο αίτημα των πολυεθνικών ο κ. Χατζηδάκης φέρεται να απάντησε διπλωματικά δηλώνοντας αναρμόδιος και υποσχέθηκε να ενημερώσει τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση για το θέμα.
πηγη"kaikwlodinw"
Ανάπτυξη και εργασία για όλους! :hyper:
Ανάπτυξη και εργασία για όλους! :hyper:
Αν εφαρμόσουμε το αρχαίο "Αργία μήτηρ πάσης κακίας", ας δουλεύουν και αμισθί.
6 άτομα, οι 5 εδώ και μιαμιση ώρα έχουν το φορτηγάκι ανοιχτό απο την δεξιά πλευρά και κάθονται. μάλον πίνουν καφέ και συζητάνε τα της κρίσης, μάλον παραπονιούνται για τις περικοπές και το πόσο αδικημένοι είναι, ενώ ο ένας, ο Μ@Λ@Κ@Σ, είναι απέναντι και μαζεύει τα χορτάρια.
είναι κακοί οι ξένοι, η τρόικα φταίει, οι δανειστές, αλλά όχι εμείς.
καμαρώστε τα κοθώνια που πληρώνουμε, για να φωνάζει ο άλεξ και όλοι οι υπόλοιποι όχι σε απολύσεις.
φάτε τα.
αυτοί εδώ, αυριο μεθαύριο θα φωνάζουν και για το εφαπαξ, ενώ η προσφορά τους θα είναι το λιώσιμο απο τα καθήσματα του βαν, και φυσικά η κατανάλωση τόνων καφέ στα μπουγατσατζίδικα και τις καφετέριας της περιοχής.
τώρα μαζεύτηκε και ο άλλος και πάει κάποιος άλλος. απ'ότι κατάλαβα, κάθονται όλοι, πάει κάποιος και μαζεύει για κάνα 20λεπτο και μόλις περνάει η ώρα, τον αντικαθιστά άλλος.
έχουν και ρέγουλα τα πουλάκια μου, μην τους κρεμάσει κάνα @@ απο την πολύ δουλειά. ρε ουστ απο'δω σκατοκοπρίτες...σιχαμένοι.
Bazil Van Sinner
04-03-13, 10:08
6 άτομα, οι 5 εδώ και μιαμιση ώρα πίνουν καφέ και συζητάνε τα της κρίσης, μάλον παραπονιούνται για τις περικοπές και το πόσο αδικημένοι είναι, ενώ ο ένας, ο Μ@Λ@Κ@Σ, είναι απέναντι και μαζεύει τα χορτάρια.
...και το πιο πιθανο ,θα ειναι καποιος αλλοδαπος που θα τον πληρωσουν 10ευρω.
το 'χω 'δει αυτο που λεω,το'χω ζησει στην Αθηνα,οταν πηγαινα καποια πρωινα με συγγενη μου σε μεγαλη δημοσια επιχειρηση.φευγαμε με 2-3 berlingo,περνουσαμε απο μια πλατεια(δεν θυμαμαι που)περναμε ενα αλβανοπακιστανοαφγανο μαζι μας,και πηγαιναμε και πιναμε καφε στα μπα'ι'ρια και ο εργατης ΕΣΚΑΒΕ!
Ξήλωμα ολους ρε , ξήλωμα και ξανα απ την αρχη!!!
...και το πιο πιθανο ,θα ειναι καποιος αλλοδαπος που θα τον πληρωσουν 10ευρω.
το 'χω 'δει αυτο που λεω,το'χω ζησει στην Αθηνα,οταν πηγαινα καποια πρωινα με συγγενη μου σε μεγαλη δημοσια επιχειρηση.φευγαμε με 2-3 berlingo,περνουσαμε απο μια πλατεια(δεν θυμαμαι που)περναμε ενα αλβανοπακιστανοαφγανο μαζι μας,και πηγαιναμε και πιναμε καφε στα μπα'ι'ρια και ο εργατης ΕΣΚΑΒΕ!
Ξήλωμα ολους ρε , ξήλωμα και ξανα απ την αρχη!!!
μπιλυ...800 ευρα δημοτικά τέλη πληρώνουμε, για να βλέπουμε αυτούς μπροστά στην μάπα μας να ξύνουν το @@ τους.
Konstantinos E60
04-03-13, 10:13
μπιλυ...800 ευρα δημοτικά τέλη πληρώνουμε, για να βλέπουμε αυτούς μπροστά στην μάπα μας να ξύνουν το @@ τους.
Χτύπα ένα τηλ στον δήμο ! Μην το σκεφτεσαι !
Χτύπα ένα τηλ στον δήμο ! Μην το σκεφτεσαι !
έστειλα με mail την φώτο.
σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλική τιμή των 800 ευρώ ανά μήνα κύριε δήμαρχε στο να έχουμε έναν κάδο απορριμάτων, και 6 άτομα να κάθονται στο βαν του δήμου να πίνουν καφέ. πραγματικά το θέαμα είναι πολύ ευχάριστο, όπως και το γεγονός ότι βλέπουμε τα λεφτά μας προς τον δήμο σας να πιάνουν τόπο.
αυτό του έστειλα.
Bazil Van Sinner
04-03-13, 10:21
έστειλα με mail την φώτο.
σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλική τιμή των 800 ευρώ ανά μήνα κύριε δήμαρχε στο να έχουμε έναν κάδο απορριμάτων, και 6 άτομα να κάθονται στο βαν του δήμου να πίνουν καφέ. πραγματικά το θέαμα είναι πολύ ευχάριστο, όπως και το γεγονός ότι βλέπουμε τα λεφτά μας προς τον δήμο σας να πιάνουν τόπο.
αυτό του έστειλα.
και μαγκας εισαι φιλε!!
ετσι πρεπει να γινει,για να γινουμε μια μερα ευρωπη.
Ευγε φιλε
και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το βαν είναι πάλι στο ίδιο σημείο, απλά και οι 6 είναι αραχτόπουλοι πλέον.
τελικά ο μ@λ@κ@ς είναι πάλι ένας, αλλά δεν είναι σε εκείνη την παρέα. ο μ@λ@κ@ς βρίσκεται απέναντι που τους κοιτάει και τους πλερώνει...
Konstantinos E60
04-03-13, 10:26
Πάρε τηλ σου λέω !
αινιγμα
βρεχει, δεν εισαι κατω απο υποστεγο, περπατας στο δρομο, δεν φορας αδιαφροχο δεν κρατας ομπρελα εχεις και τα δυο σου χερια στις τσεπες κι ομως δεν βρεχεσαι δεν εισαι ο Χριστος δεν εισαι ο Μωαμεθ αλλα εισαι Σωτηρας ποιος εισαι?
αινιγμα
βρεχει, δεν εισαι κατω απο υποστεγο, περπατας στο δρομο, δεν φορας αδιαφροχο δεν κρατας ομπρελα εχεις και τα δυο σου χερια στις τσεπες κι ομως δεν βρεχεσαι δεν εισαι ο Χριστος δεν εισαι ο Μωαμεθ αλλα εισαι Σωτηρας ποιος εισαι?
O Γιώργος Παπανδρέου ;;
O Γιώργος Παπανδρέου ;;
γατακι :D
https://www.makeleio.gr/images/Septemvrios/tsipras-obrela.jpg
Το σαλιάζω, το κορδώνω και στην τρύπα της το χώνω :hystericalbs1:
Τύπε μας μπερδεψες με το Σωτήρας, έπρεπε να γράψεις μελλοντικός σωτήρας...
Τύπε μας μπερδεψες με το Σωτήρας, έπρεπε να γράψεις μελλοντικός σωτήρας...
τυπε δεν υπαρχει τοποθετηση στο χρονο ποτε θα ερθει η αν ηρθε ο σωτηρας η αν θα ερθει ποτε εμεις θα τον περιμενουμε δεν εχεις δει /διαβασει το περιμενοντας τον Γκοντο?
STREETRACING
04-03-13, 11:19
https://www.insurancedaily.gr/blog/prostima-kai-sta-akinitopoiimena-anasfalista-to-nomosxedio-sti-bouli/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Insurancedaily.gr%2BNewsletter
και για να ευθυμησουμε λιγο...:
«Το δράμα» της Γιάννας και το κλειδί της πόλης
Βιβλία υπάρχουν για διάφορες χρήσεις: άλλα γράφονται για να διαβαστούν, κάποια για να κοσμήσουν απλώς τα ράφια των βιβλιοθηκών, ορισμένα για να μεταφέρουν μηνύματα. Στην τελευταία κατηγορία, που τυγχάνει εξαιρετικά δημοφιλής στις τάξεις των προερχόμενων από το δημόσιο στερέωμα συγγραφέων, συμπεριλαμβάνεται το πόνημα της Γιάννας Αγγελοπούλου υπό τον ενδιαφέροντα τίτλο «Το ελληνικό μου δράμα».
Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει περί τα μέσα Μαΐου και, όπως λένε πρόσωπα που δηλώνουν πλήρως ενήμερα των προθέσεων της κυρίας, συνιστά το πρώτο και μόνο βήμα στην προσπάθειά της να πετύχει ένα πανηγυρικό «come back». Συνεργάτες της στήλης με πιο «προχωρημένη» πληροφόρηση, μάλιστα, επιμένουν, ότι η Γιάννα σκέφτεται να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας, στην οποία άλλωστε χρημάτισε και δημοτικός σύμβουλος περί τα μέσα της δεκαετίας του '80.
Αλλά το σενάριο έχει και συνέχεια: η τέως σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών του 2004 δεν φέρεται διατεθειμένη να «ριζώσει» στην πλατεία Κοτζιά. Αυτό που καιρό τώρα ωριμάζει στο μυαλό της είναι να δώσει σάρκα και οστά στην ιδέα δημιουργίας ενός κόμματος τύπου Δημοκρατικών, βασισμένο στα αμερικανικά πρότυπα, πιθανώς και με τη βοήθεια του Μπιλ Κλίντον, που η ίδια με υπερηφάνεια εμφανίζει ως επιστήθιο φίλο της.
Οι σχετικές ενδείξεις μοιάζουν με... αποδείξεις: μια σειρά ενεργειών της, όπως η δημιουργία «πολιτικών θεματικών εδρών» στο Χάρβαρντ με το όνομά της, άρθρων σε έγκριτες εφημερίδες, η παραίτησή της από τον μισθό της πρέσβειρας, η στήριξή της σε διάφορα αθηναϊκά κοινωνικά ιδρύματα και, φυσικά, το βιβλίο της... ζωής της προδίδουν το όλο σχέδιο.
Προφανώς, για την ευόδωση των φιλοδοξιών της απαιτείται... «διόρθωση» εικόνας. Στο βιβλίο που, όπως μαθαίνουμε, στάλθηκε ήδη από τον εκδότη της σε 300 Αμερικανούς βιβλιοκριτικούς, η φέρελπις συγγραφεύς δεν αναφέρεται απλώς σε αναμνήσεις και περιστατικά, αλλά φροντίζει να «στολίσει» το πολιτικό σύστημα, δηλώνοντας ότι ούτε είχε ούτε έχει καμία σχέση με τους εκπροσώπους του.
Πριν από έναν χρόνο, άλλωστε, και (κυριολεκτικά) εν τη ρύμη του λόγου της η Γιάννα υπήρξε εξαιρετικά αποκαλυπτική: Ηταν τον Απρίλιο του 2012, στο Χάρβαρντ, στην παρουσίαση του «Προγράμματος ηγετών Αγγελόπουλος», στη Σχολή Διακυβέρνησης Κένεντι, όπου με ελεγχόμενο στόμφο δήλωνε ότι «μια νέα γενιά ηγετών θα είναι το κλειδί για τη λύση των προβλημάτων τα οποία δημιούργησαν την κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα».
Είναι αυτό που λένε η μοίρα με έταξε για τα δύσκολα...
https://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=129314772
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Στάθη, σόρρυ αλλά δε το βρίσκω καθόλου αστείο...
το αστειο ειναι στο σχολιο του συντακτη που εχω με μπολντ...
https://www.insurancedaily.gr/blog/prostima-kai-sta-akinitopoiimena-anasfalista-to-nomosxedio-sti-bouli/?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Insurancedaily.gr%2BNewsletter
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
εχω μηχανη την οποια δεν εχω οδηγησει γιατι δεν εχω διπλωμα, πρεπει να την εχω και ασφαλισμενη?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
η χωρα της ηλιθιοτητας!!
katsaraios
04-03-13, 11:46
:whistle::whistle::whistle:
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=195429&catid=3
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=188437&catid=7
:gr::gr::gr:
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΠΑΛΑΤΙ ΜΕ 250 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ...ΤΟΥΑΛΕΤΑ
"Ο εμίρης θέλει να χτίσει ένα παλάτι και εν τω μεταξύ είχε πάει στην πολεοδομία και του είπαν οτι μόνο 250 τετραγωνικά μπορεί να χτίσει και τους είπε οτι 250 τετραγωνικά θέλω να είναι μόνο η τουαλέτα μου. Έτσι ακριβώς τους είπε στην πολεοδομία Ιθάκης" αποκάλυψε ο Δήμαρχος Ιθάκης.
ποιος ειναι ρε που θελει τουαλετα 250 τετραγωνικα?
ο γιαννης ειναι? χαχαχαχαχαχααχα
Konstantinos E60
04-03-13, 12:15
Ερώτηση για τους γνώστες. Ο εμιρης αγοράζοντας το νησί έχει και δικαιώματα στην υφαλοκρηπίδα ?
Γιατί πριν δέκα μέρες μας έλεγε ότι δεν ψάχνουμε για επενδυτές άλλα για μαζοχιστες
Και από την ημέρα που έβγαλαν οι νορβηγοι τα αποτέλεσμα των ερευνών τα νησιά έγιναν 6 .
Ρε σεις, σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει? Χθες είχαμε μνημόσυνο για τα 40 της γιαγιάς μου και διαπίστωσα πως κάποιοι είχαν σουφρώσει ΟΛΑ τα καντήλια από τους τάφους στο νεκροταφείο Παπάγου. Στον δικό μας είχαν κλέψει επιπλέον και δυο μαρμάρινες ανθοστήλες (κολλημένες κιόλας).
Ε ρε πστ μου, night of the living dead που τους χρειάζεται.
Ρε σεις, σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει?
Αυνανοπακιστανογύφτοι πρέπει να είναι. Εμείς κρατάμε λίγο ακόμα.
katsaraios
04-03-13, 12:26
Ρε σεις, σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει? Χθες είχαμε μνημόσυνο για τα 40 της γιαγιάς μου και διαπίστωσα πως κάποιοι είχαν σουφρώσει ΟΛΑ τα καντήλια από τους τάφους στο νεκροταφείο Παπάγου. Στον δικό μας είχαν κλέψει επιπλέον και δυο μαρμάρινες ανθοστήλες (κολλημένες κιόλας).
Αν σας αφησαν την σκουπα και τον κουβα να εισαι ευχαριστημενος κιολας...:ranting2:
στα κοιμητηρια υπαρχουν καποιοι (συνηθως ειναι οι ιδιοι οι υπαλληλοι) που αναλαμβανουν εναντι μικρου τιμηματος να ααβουν τα καντηλια.
Αν κανονισεις με αυτους δεν θα ξανακλαπει ποτε τιποτα απο το μνημα.
Τυχαιο δεν νομιζω!! τα ιδια αντιμετωπισα και εγω.
Bazil Van Sinner
04-03-13, 12:33
τα καντηλια τα κλεβουν λογο υλικου,τα πανε για λιωσιμο.εδω το γυρισαμε σε ποτηρακι ;-)
Αν σας αφησαν την σκουπα και τον κουβα να εισαι ευχαριστημενος κιολας...:ranting2:
Τώρα που το λες, πήραν κι ένα ρολό αλουμινόχαρτο.
στα κοιμητηρια υπαρχουν καποιοι (συνηθως ειναι οι ιδιοι οι υπαλληλοι) που αναλαμβανουν εναντι μικρου τιμηματος να ααβουν τα καντηλια.
Αν κανονισεις με αυτους δεν θα ξανακλαπει ποτε τιποτα απο το μνημα.
Τυχαιο δεν νομιζω!! τα ιδια αντιμετωπισα και εγω.
Δε μαμιούνται που θα τους πληρώσω και προστασία... Λέω να πάω τσικνοπέμπτη βράδυ ντυμένος σκαθαροζούμης για να του βγει το παϊδάκι απο το ρουθούνι.
https://www.sport-fm.gr/article/660879
Konstantinos E60
04-03-13, 12:52
https://www.sport-fm.gr/article/660879
Εναντι....τι είναι αυτό ?:hystericalbs1:
Εδώ πιάσαμε 9 μηνο (8,5 για την ακρίβεια) και ούτε έναντι ούτε απέναντι.
αρα αν βγαλουμε και γριες γερους παιδια φανταρους ανεργους ποιοι εχουν μηνει καταναλωτικο κοινο οι δ.υ?ωραια βλεπω να γινομαι εμιρης του καταρ θα αγορασω την ψυταλλεια να χτισω παλατι
ειναι δυσκολα τα πραγματα...
Εναντι....τι είναι αυτό ?:hystericalbs1:
Εδώ πιάσαμε 9 μηνο (8,5 για την ακρίβεια) και ούτε έναντι ούτε απέναντι.
Εμείς να δεις ανάπτυξη... Μισό λεπτό να πατήσω το κουμπάκι για τον επόμενο πελάτη...
https://1.bp.blogspot.com/-d8U8-7ILa6U/T-2EcwQ28LI/AAAAAAAAPPs/bCcYy-HMxiA/s1600/cats.jpg
αρα αν βγαλουμε και γριες γερους παιδια φανταρους ανεργους ποιοι εχουν μηνει καταναλωτικο κοινο οι δ.υ?ωραια βλεπω να γινομαι εμιρης του καταρ θα αγορασω την ψυταλλεια να χτισω παλατι
Καλά, κι αυτοί δε θα καταναλώνουν για πολύ. Όσο έχεις να πληρώνεις φόρους για τους μισθούς τους...
Konstantinos E60
04-03-13, 13:07
ειναι δυσκολα τα πραγματα...
Δεν είναι δύσκολα. Δύσκολα ήταν, τώρα είναι τραγικά !!!
Δεν είναι δύσκολα. Δύσκολα ήταν, τώρα είναι τραγικά !!!
Δεν είναι τραγικά. Τραγικά ήταν, τώρα είναι καταστροφικά!!!
το πιο σημαντικο πραγμα για μενα ειναι να περπατας με το κεφαλι ψηλα και να παρουσιαζεσαι παντου χωρις κανενα φοβο.
το αν εχεις λιγα,πολλα η τιποτα ειναι διαφορετικο.
υπαρχουν επιχειρηματιες κυριοι που βλεπουν οτι δεν παει, τακτοποιουν τις οφειλες τους τα τα παραλαμβανειν, το κλεινουν και πανε σπιτια τους.
υπαρχουν και επιχειρηματιες λαμογια που κλεινουν σπιτια, κλαιγονται, πανε καθε πσκ μπουζουκια με φερραρι και μετρανε αριθμους αρθρων.
Konstantinos E60
04-03-13, 13:13
Εμείς να δεις ανάπτυξη... Μισό λεπτό να πατήσω το κουμπάκι για τον επόμενο πελάτη...
https://1.bp.blogspot.com/-d8U8-7ILa6U/T-2EcwQ28LI/AAAAAAAAPPs/bCcYy-HMxiA/s1600/cats.jpg
Ρε δεν αφήνεις τον πρόλογο....
Έχεις πάρει τον εμιρη παραμάσχαλα και οργωνετε την Ιθακη.
Τάχα μου είχε βλάβη το νετ και δεν έμπαινες. Που να βρεις στην βραχονησίδα ίντερνετ.
Ένας πελάτης και καλός...!!!
Η ώρα του Άκη
Πρόστιμο 520.000 ευρώ και δήμευση του ακινήτου του στη Δ. Αεροπαγίτου
Κάθειρξη επτά ετών (κακούργημα, για παράλειψη δήλωσης το 2009 της αγοράς του ακινήτου) συν ένα (πλημμέλημα, για παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων), πρόστιμο 520.000 ευρώ και δήμευση του ακινήτου του στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, είναι η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Ο εισαγγελέας, στην αγόρευσή του κατά του πρώην υπουργού ήταν καταπέλτης θεωρώντας ότι με δόλο απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία από το πόθεν έσχες του 2006.
Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν στην παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων συνολικής αξίας περίπου 47.000 ευρώ.
Αντίστοιχα, την παράλειψη δήλωσης το 2007 ποσών περίπου 33.000 ευρώ από καταθέσεις και επενδυτικά προϊόντα και το 2008 καταθέσεων 20.000 ευρώ.
Τέλος, την παράλειψη δήλωσης το 2009 της αγοράς από την επίσης προφυλακισμένη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, του ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο πλέον έχει δεσμευτεί με απόφαση του ανακριτή της υπόθεσης για το μαύρο πολιτικό χρήμα των εξοπλισμών.
Ο Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε κάθε κατηγορία και αντέτεινε ότι το επίμαχο ακίνητο αγοράστηκε το 2009 και έτσι δηλώθηκε το 2010, για τη χρήση του 2009, ενώ υποστηρίζει ότι έχει προσκομίσει επαρκή στοιχεία που δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.
Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου μετά την καταδικαστική απόφαση
Mε δήλωσή του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει κατά της καταδικαστικής απόφασης.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την ποινή οκτώ ετών που του επέβαλε το δικαστήριο, έκανε λόγο για «νομική αστοχία» και «απαράδεκτη απόφαση κατά της οποίας θα προσφύγουμε».
Ακολουθεί η δήλωσή του μετά την καταδικαστική απόφαση
«Πρόκειται περί απόφασης η οποία παρόλο που έχει το θετικό στοιχείο ότι είναι δύο προς έναν και αυτό δείχνει ότι υπάρχουν δυνάμεις στο χώρο της δικαιοσύνης που αντιστέκονται, εντούτοις είναι μια νομική δίωξη με πολιτικό μανδύα συνεχίζοντας με συνέπεια τις με άνωθεν εντολές πολιτικές διώξεις της περασμένης χρονιάς που έζησα από το χώρο του κοινοβουλίου.
Δεν αποδέχομαι αυτή την απόφαση ως δημοκρατικός πολίτης.
Με το νόμο του 2003 θέλανε να δώσουμε σε μια σειρά κοινωνικών ομάδων του δημοσίου (βουλευτές, δικαστές, ιδιοκτήτες ΜΜΕ) τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν διαφάνεια για τους ίδιους. Ήταν μια ενίσχυση της δημοκρατίας.
Δυστυχώς σήμερα όχι μόνο δεν προωθήθηκε η δημοκρατία αλλά σκεπάστηκε, κουκουλώθηκε η αλήθεια και η πραγματικότητα. Αυτό οδηγεί σε νομική αστοχία. Πρόκειται για απαράδεκτη απόφαση κατά της οποίας θα προσφύγουμε». Με δόλο η απόκρυψη στοιχείων του πόθεν έσχες
Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του κατά του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, θεωρώντας ότι με δόλο απέκρυψε περιουσιακά στοιχεία από το πόθεν έσχες του 2006.
Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα το πρωί ξεκίνησε η δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό, με αντικείμενο τις ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες των ετών 2006 έως και 2009.
Αναμένεται η αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης και βάσει νόμου αναμένεται ότι θα του καταλογιστεί η μέγιστη των ποινών που είναι 10 χρόνια κάθειρξη.
Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του περιλαμβάνει στοιχεία που αφορούν στην παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων συνολικής αξίας περίπου 47.000 ευρώ.
Αντίστοιχα, την παράλειψη δήλωσης το 2007 ποσών περίπου 33.000 ευρώ από καταθέσεις και επενδυτικά προϊόντα και το 2008 καταθέσεων 20.000 ευρώ.
Τέλος, την παράλειψη δήλωσης το 2009 της αγοράς από την επίσης προφυλακισμένη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, του ακινήτου στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο πλέον έχει δεσμευτεί με απόφαση του ανακριτή της υπόθεσης για το μαύρο πολιτικό χρήμα των εξοπλισμών.
Ο κύριος Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε κάθε κατηγορία και αντέτεινε ότι το επίμαχο ακίνητο αγοράστηκε το 2009 και έτσι δηλώθηκε το 2010, για τη χρήση του 2009, ενώ υποστηρίζει ότι έχει προσκομίσει επαρκή στοιχεία που δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.
Η ετυμηγορία δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα
Από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικάστηκε η υπόθεσή του για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» αποχώρησε μόλις πριν από λίγα λεπτά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.
Η απόφαση που του επέβαλε το δικαστήριο είναι επτά χρόνια φυλάκιση (κακούργημα, για παράλειψη δήλωσης το 2009 της αγοράς του ακινήτου) συν ένα (πλημμέλημα, για παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων), επιβολή προστίμου 520.000 ευρώ και δήμευση του πολυσυζητημένου ακινήτου του στη Διονυσίου Αεροπαγίτου.
Η ετυμηγορία δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και ο πρώην υπουργός θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού για να εκτίσει την ποινή του.
STREETRACING
04-03-13, 15:42
Μόλις μου ηρθε ο εκκαθαριστικος της ΔΕΗ
Τσεκαρετε κόστος kw σε σχέση με πέρσι....
τυπε δεν υπαρχει τοποθετηση στο χρονο ποτε θα ερθει η αν ηρθε ο σωτηρας η αν θα ερθει ποτε εμεις θα τον περιμενουμε δεν εχεις δει /διαβασει το περιμενοντας τον Γκοντο?
Τύπε θες να δεις το περιμένοντας τον Κοντό ; Αν θες, πες μ να σου πω ώρα...
Δεν είναι τραγικά. Τραγικά ήταν, τώρα είναι καταστροφικά!!!
και θα συνεχισουν μεχρι να ξεκαθαρισει και να δουλεψουν τα πρωτα τρυπανια...
και επειδη ουτε ο ιδιος ο χαρδαβελας δεν θα μπορουσε να φανταστει και στα ποιο αισιοδοξα σεναρια του το μεγεθος,ας ελπισουμε οτι θα τα διαχειριστουμε με προσοχη και σωστα.
αν μας αφησουν βεβαια...
Bazil Van Sinner
04-03-13, 16:17
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/602832_430378413708191_1430688804_n.jpg
Bazil Van Sinner
04-03-13, 16:17
....με 8 την γλυτωσε το λαμογιο ρε?
8 χρονια για το συγκεκριμενο κατηγορητηριο (παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων) thumb
Εχει να φαει ακομα....
https://www.newsbeast.gr/files/temp/359AEFA31FEB9F7BB2E8067ACFE7C40B.jpg
Κατηγορούνται για κακουργήματα σχετικά με νομαρχιακά έργα
Συμπληρωματική ποινική δίωξη για τις κακουργηματικές πράξεις της ηθικής αυτουργίας σε απιστία και ψευδή βεβαίωση, από κοινού και κατ' εξακολούθηση, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του έκπτωτου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη και του αδελφού του Διονύση, για τα λεγόμενα «45άρια», τα έργα που φέρεται να ανέθετε απευθείας η Νομαρχία Θεσσαλονίκης με πρόχειρους διαγωνισμούς.
Η δίωξη ασκήθηκε από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Ιωάννα Κατσή, η οποία παρέλαβε το τελικό πόρισμα του Οικονομικού Επιθεωρητή που διερεύνησε την υπόθεση και αφορά σε συνολικά 456 έργα, κατά το διάστημα 2006-2011, από τα οποία υπολογίζεται ότι ζημιώθηκε το ελληνικό δημόσιο με 4,1 εκατ. ευρώ.
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου. Αφορούν δε το διάστημα που ο Π. Ψωμιάδης ήταν νομάρχης Θεσσαλονίκης και ο αδελφός του Διονύσης, αντινομάρχης Τεχνικών Έργων. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον άλλοτε γενικό διευθυντή της Νομαρχίας Δημήτρη Λευκόπουλο.
Επιπλέον, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών απήγγειλε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος - κατά περίπτωση- για απιστία, ηθική αυτουργία στην ηθική αυτουργία στην προηγούμενη πράξη, ψευδή βεβαίωση και άμεση συνέργεια στην προηγούμενη πράξη εναντίον υπαλλήλων της Νομαρχίας, μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και τοπικών εργολάβων.
Οι πρώτες κατηγορίες για την υπόθεση είχαν απαγγελθεί πέρσι τον Μάρτιο και αφορούν συνολικά περί τα 30 άτομα.
Μετά τη νέα δίωξη οι δύο δικογραφίες αναμένεται να συσχετιστούν για να γίνει κύρια ανάκριση.
Η υπόθεση αφορά έργα, προϋπολογισμού έως 45.000 ευρώ, τα οποία ανατίθεντο απευθείας σε εργολάβους με πρόχειρους διαγωνισμούς.
Όπως κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης, τα μεγάλα έργα «έσπαγαν» σε «45άρια» με τρεις κυρίως μεθόδους:
- Αρχικά εγκρίνονταν έργα με υψηλούς προϋπολογισμούς, για τα οποία όμως, αντί να συνταχθούν μελέτες και να ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης, συντάσσονταν μελέτες για προϋπολογισμούς έργων ύψους 45.000 ευρώ, που είχαν τους ίδιους κωδικούς των μεγάλων έργων.
- Σε άλλες περιπτώσεις έργων με υψηλούς προϋπολογισμούς συντάσσονταν μελέτες των 45.000 ευρώ, αντί να προκηρυχτούν ανοιχτές δημοπρασίες, όπου παρέχονται μεγάλες εκπτώσεις από τους εργολάβους (25% έως 40%). Με τη μέθοδο του «σπασίματος» του έργου οι εκπτώσεις ήταν 2% έως 4%.
- Επίσης εγκρίθηκαν αυτοτελή έργα ύψους 45.000 ευρώ, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, το φυσικό τους αντικείμενο αποτελούσε τμήμα έργου με προϋπολογισμό πολλαπλάσιο των 45.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τον Απρίλιο του 2010 που διατάχθηκε από την Εισαγγελία να διερευνηθεί η υπόθεση, τόσο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης όσο και ο αδερφός του Διονύσης επί της ουσίας δεν έχουν τοποθετηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών, καθώς αρκέστηκαν στο να προβάλλουν αιτήματα ακυρότητας εστιάζοντας σε δικονομικά ζητήματα που εγείρονται στην υπόθεση.
Λες να κανει παρεα στο παπαγεω. ο Ζορρο?? :hystericalbs1: :hystericalbs1: (https://www.newsbeast.gr/)
Bazil Van Sinner
04-03-13, 17:11
8 χρονια για το συγκεκριμενο κατηγορητηριο (παράλειψη δήλωσης το 2006 καταθέσεων, μετοχών και αξιογράφων) thumb
Εχει να φαει ακομα....
φακιν γιεεεεεεεα thumb
Λες να κανει παρεα στο παπαγεω. ο Ζορρο?? :hystericalbs1: :hystericalbs1:[/URL]
Χαλαραααααααα,θα πινουν φραπεδαρααααα αραχτοιιιιιιιιιιιι!!!!και θα βλεπουν τις αγαπημενες τους ομαδες,αγαπημενες αφου αγοραζαν χιλιαδες διαρκειας καθε εκλογες καθε εκλογες καθε εκλογες,πισω απ'τα καγγελα:th_Laie_67-1:
V.I.P Πτερυγα βλεπω και στη Σαλονικα//!!!
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Konstantinos E60
04-03-13, 17:19
V.I.P Πτερυγα βλεπω και στη Σαλονικα//!!!
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Και δεν θα φτάσει ! Περίμενε....έχει ακόμα να μαζέψουν.
Μόλις μου ηρθε ο εκκαθαριστικος της ΔΕΗ
Τσεκαρετε κόστος kw σε σχέση με πέρσι....
Ακούω νούμερο...
Και ο Παπαγεωργοπουλος καποια στιγμή θα ερθει στην Αθήνα στο Κορυδαλο ,δε θα μείνει εκει που βρίσκεται τώρα .
STREETRACING
04-03-13, 17:31
Ακούω νούμερο...
Kw πέρσι 0,59
Φέτος 0,79
Δεν γαμ@ομαστε
Νούμερο;
Σαν το 4 μηνό του καλοκαιριού 700-183 χαράτσι.
Φέτος δουλεύω τα κλιματιστικα κ όχι πολυ καλοριφέρ
33 τοις εκατό αύξηση στην κιλοβατωρα
STREETRACING
04-03-13, 17:32
Και ο Παπαγεωργοπουλος καποια στιγμή θα ερθει στην Αθήνα στο Κορυδαλο ,δε θα μείνει εκει που βρίσκεται τώρα .
Καλα αυτο το λαμογιο τι πήγαινε στο δικαστήριο και χαιρεταγε το κόσμο λες κ παει να βγάλει λόγο;
Τύπε θες να δεις το περιμένοντας τον Κοντό ; Αν θες, πες μ να σου πω ώρα...
Τύπε που τις βρηκες τις άκρες στα καλλιτεχνικά στραπωναρεις Κανα σκηνοθέτη;
Kw πέρσι 0,59
Φέτος 0,79
Δεν γαμ@ομαστε
Νούμερο;
Σαν το 4 μηνό του καλοκαιριού 700-183 χαράτσι.
Φέτος δουλεύω τα κλιματιστικα κ όχι πολυ καλοριφέρ
Δουλεύεις τα κλιματιστικά γιατί κρυώνεις εκεί κάτω στις Μπαχάμες της Γλυφάδας, ε? Δεν έρχεσαι εδώ πάνω να σου γίνει ο πέτσος γρανίτα?
Πάει, χάλασε ο κόσμος. Γεμίσαμε κρυουλιάρηδες!
Αυνανοπακιστανογύφτοι πρέπει να είναι. Εμείς κρατάμε λίγο ακόμα.
Πριν 31 χρόνια όταν έχασα την μάνα μου και πάλι κάθε βδομάδα, το μπουκάλι με το λαδάκι για το καντήλι το έβρισκα άδειο. Τότε δεν είχαμε Αλβανούς, Πακιστανούς. :original:
STREETRACING
04-03-13, 18:14
Δουλεύεις τα κλιματιστικά γιατί κρυώνεις εκεί κάτω στις Μπαχάμες της Γλυφάδας, ε? Δεν έρχεσαι εδώ πάνω να σου γίνει ο πέτσος γρανίτα?
Πάει, χάλασε ο κόσμος. Γεμίσαμε κρυουλιάρηδες!
3 βαθμούς διάφορα έχει.
Σιγά τη διάφορα.
Τι έχει; 10;
Ερώτηση για τους γνώστες. Ο εμιρης αγοράζοντας το νησί έχει και δικαιώματα στην υφαλοκρηπίδα ?
Γιατί πριν δέκα μέρες μας έλεγε ότι δεν ψάχνουμε για επενδυτές άλλα για μαζοχιστες
Και από την ημέρα που έβγαλαν οι νορβηγοι τα αποτέλεσμα των ερευνών τα νησιά έγιναν 6 .
Οποιοσδήποτε κατέχει γη (οικόπεδο-βουνό-νησί κτλπ) σε αυτή δεν υπάγεται το υπέδαφος.Το υπέδαφος ανήκει 100% στο ελληνικό κράτος thumb
https://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=55690&action=add_comment#.UTTiICho7eY.facebook
Christos 330
04-03-13, 19:32
https://www.newsbeast.gr/files/temp/359AEFA31FEB9F7BB2E8067ACFE7C40B.jpg
Που να εβλεπες τον κ.Διονυση σε γνωστο υπογειο μπουζουξιδικο
πως πετουσε τα φραγκα !!!
Μιλαμε για εποχες πριν 2-3 ετη . . .
Τύπε που τις βρηκες τις άκρες στα καλλιτεχνικά στραπωναρεις Κανα σκηνοθέτη;
τυπε στραποναρω τη μιση σοουμπιζ....:thumbsup:
kostas 325
04-03-13, 21:12
ο ακης εφαγε 8...
η μητσοτακαινα για το ιδιο (παραλειψη) 0...
Αλλες εποχες, τωρα εχουν αγριεψει τα πραγματα...Ειναι πιο σκληρη η ζωη
Την καταδικη την εφαγε εκτος από για παραδειγματισμο καθως επίσης και για να μην υπαρξει καμια καθυστερηση με την επομενη δικη (υποβρυχια) και περασει το 18μηνο...
Βεβαια μη ξεχναμε οτι μεχρι στιγμης οσοι την τρωνε ειναι ήδη καμμενα χαρτια. Σε εν ενεργεια πολιτικούς δεν βλεπω να γινεται τπτ....
Βεβαια μη ξεχναμε οτι μεχρι στιγμης οσοι την τρωνε ειναι ήδη καμμενα χαρτια. Σε εν ενεργεια πολιτικούς δεν βλεπω να γινεται τπτ....
Ετσι ακριβώς όπως τα λες !!!
Τίποτα δεν άλλαξε και ολα ειναι κατευθυνόμενα !!!
Απλά στη πυρά όσοι πια είναι έξω απο τα πράγματα και αποτελούν παρελθόν(εύκολη λεία) .
Έτσι λοιπόν οι κυβερνώντες αδειάζουν ανθρώπους που ήταν χρόνια στελέχη τους (ενω για τους ενεργούς κάνουν γαργάρα σα να μη καταλαβαίνουν) προκειμένου να δείξουν πως θέλουν τάχα διαφάνεια και πως η δικαιοσύνη ειναι ανεπηρέαστη !!!
Για μένα αυτό λέγεται προδοσία !!!
Αν θέλουν να καθαρίσουν ένα σύστημα δε θα πρεπει να εξαιρείται ΚΑΝΕΙΣ είτε ειναι στην ενεργή η ανενεργή δράση .
Όμως φαίνεται πως ο κόσμος το όλο αυτό παραμύθι περί διαφάνειας και έργου το εχει χάψει.
Πριν 31 χρόνια όταν έχασα την μάνα μου και πάλι κάθε βδομάδα, το μπουκάλι με το λαδάκι για το καντήλι το έβρισκα άδειο. Τότε δεν είχαμε Αλβανούς, Πακιστανούς. :original:
Τότε ήταν σκέτοι γύφτοι.
Τότε ήταν σκέτοι γύφτοι.
Όχι ρε Πάνο, εκτός κι αν το λες μεταφορικά. Μιλώ για οργανωμένους χώρους με ωράριο και φύλακες.
Ηταν κατορθώματα υπαλλήλων φροντιστών που τους έδινες κάτι για να ανάβουν το καντηλάκι, να φροντίζουν την καθαριότητα του χώρου κλπ.
Μη σου πω και για πιό μακάβρια θέματα εκταφής για αφαίρεση χρυσών δοντιών, τυχόν τιμαλφών κλπ.
Τα χω ζήσει σε 2 διαφορετικούς χώρους με τους γονείς μου.
Να βλέπεις παπάδες να ρχονται στα χέρια αν κάποιος καταπατούσε τον χώρο του άλλου για τα τρισάγια που οικονομάνε τα λεφτά, μουρμουρίζοντας 2-3 ψαλμούς μέσα απ το στόμα τους για 1 λεπτό. Πρόγραμμα κανονικό με πρωινες - απογευματινές βάρδιες με μπόνους για Σαββατοκύριακα και αργίες. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Όχι ρε Πάνο, εκτός κι αν το λες μεταφορικά. Μιλώ για οργανωμένους χώρους με ωράριο και φύλακες.
Ηταν κατορθώματα υπαλλήλων φροντιστών που τους έδινες κάτι για να ανάβουν το καντηλάκι, να φροντίζουν την καθαριότητα του χώρου κλπ.
Μη σου πω και για πιό μακάβρια θέματα εκταφής για αφαίρεση χρυσών δοντιών, τυχόν τιμαλφών κλπ.
Τα χω ζήσει σε 2 διαφορετικούς χώρους με τους γονείς μου.
Να βλέπεις παπάδες να ρχονται στα χέρια αν κάποιος καταπατούσε τον χώρο του άλλου για τα τρισάγια που οικονομάνε τα λεφτά, μουρμουρίζοντας 2-3 ψαλμούς μέσα απ το στόμα τους για 1 λεπτό. Πρόγραμμα κανονικό με πρωινες - απογευματινές βάρδιες με μπόνους για Σαββατοκύριακα και αργίες. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:shok:
Όχι κανονικά το εννοώ έχοντας εμπειρία από το χωριό όπου παίζει πληθώρα γύφτων (κανονικών) και αρπάζουν ότι βρουν από νεκροταφεία, σπίτια και αποθήκες. Φροντιστές δεν υπάρχουν στο χωριό ούτε μπορούσα να φανταστώ τα παραπάνω που περιγράφεις!
https://sociologyalert.blogspot.gr/2013/03/11.html
Εεεε..ρε μπ@υρδέλο που καταντήσαμε.
Σήμερα έμαθα ότι για να διαγράψω τον μικρό που είναι φαντάρος απ την ασφάλιση του ΤΑΥΤΕΚΩ πρέπει να κατεβώ στην Αθήνα!!! :shok::shok:
Τοιχοκόλληση στα κεντικά του ΕΟΠΥΥ Θεσ/νίκης :
Οι ασφαλισμένοι του ΤΑΠ ΟΤΕ το οποίο έκλεισε οριστικά από 1-2-2013 για έκδοση βιβλιαρίων, θεωρήσεις, ανανεώσεις, διαγραφής μελών (εδώ είμαι εγώ), εκδόσης πράσινης κάρτας εξωτερικού πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνον στο ΤΑΤΕΥΚΩ Αθηνών, Σταδίου 54.
Εδώ να διευκρινίσω ότι στον κλάδο υγείας ανήκω στο ΤΑΥΤΕΚΩ, αλλά μισθοδοτικά στο ΙΚΑ.
Αντε και κατέβηκα Αθήνα να δώ και κανένα φίλο, μετά όμως, πρέπει το ΤΑΤΕΥΚΩ να στείλει έγγραφο στο ΙΚΑ για την αφαίρεση του χρηματικού ποσού των 40ε που πληρώνω για το μερίδιο του γιού απ τον Νοέμβριο αφού ήδη από τότε στην ουσία είναι ανασφάλιστος.
Σε ερώτηση μου στο ΤΑΤΕΥΚΩ πως και πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησαν, άγνωστο γιατί δεν γνωρίζουμε την διαδικασία, πιθανόν μετά την διαγραφή του, ίσως θα πρέπει να πάτε μόνος στα κεντρικά του ΙΚΑ και να ζητήσετε να σταματήση η παρακράτηση καθώς και να σας επιστραφούν αυτά που συνεχίζετε να καταβάλλεται απ τον Νοέμβριο.
Τόσο καλά, τόσο απλά. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Σήμερα έμαθα ότι για να διαγράψω τον μικρό που είναι φαντάρος απ την ασφάλιση του ΤΑΥΤΕΚΩ πρέπει να κατεβώ στην Αθήνα!!! :shok::shok:
Οι ασφαλισμένοι του ΤΑΠ ΟΤΕ το οποίο έκλεισε οριστικά από 1-2-2013 για έκδοση βιβλιαρίων, θεωρήσεις, ανανεώσεις, διαγραφής μελών (εδώ είμαι εγώ), εκδόσης πράσινης κάρτας εξωτερικού πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνον στο ΤΑΤΕΥΚΩ Αθηνών, Σταδίου 54.
Εδώ να διευκρινίσω ότι στον κλάδο υγείας ανήκω στο ΤΑΥΤΕΚΩ, αλλά μισθοδοτικά στο ΙΚΑ.
Αντε και κατέβηκα Αθήνα να δώ και κανένα φίλο, μετά όμως, πρέπει το ΤΑΤΕΥΚΩ να στείλει έγγραφο στο ΙΚΑ για την αφαίρεση του χρηματικού ποσού των 40ε που πληρώνω για το μερίδιο του γιού απ τον Νοέμβριο αφού ήδη από τότε στην ουσία είναι ανασφάλιστος.
Σε ερώτηση μου στο ΤΑΤΕΥΚΩ πως και πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησαν, άγνωστο γιατί δεν γνωρίζουμε την διαδικασία, πιθανόν μετά την διαγραφή του, ίσως θα πρέπει να πάτε μόνος στα κεντρικά του ΙΚΑ και να ζητήσετε να σταματήση η παρακράτηση καθώς και να σας επιστραφούν αυτά που συνεχίζετε να καταβάλλεται απ τον Νοέμβριο.
:hystericalbs1::hystericalbs1:
απλα και ομορφα...
ειναι δακτυλος του bmwfans για να ερθεις στην αθηνα να σε δουμε...
Οποιοσδήποτε κατέχει γη (οικόπεδο-βουνό-νησί κτλπ) σε αυτή δεν υπάγεται το υπέδαφος.Το υπέδαφος ανήκει 100% στο ελληνικό κράτος thumb
μεχρι τι βαθος βασιλη. ξερουμε;;
αχαχαχα
:D
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Σήμερα άλλαξε το σχέδιο Αθηνα και εχει αλλαγή του τμήματος μηχανολογιας και ηλεκτρολογιας στη Λάρισα και όχι την πληροφορική....
Χααχαχα
Βαφτησιμιέ μου, τι σημαινει αυτό για σενα;
Bazil Van Sinner
05-03-13, 12:54
https://www.privateislandsonline.com/areas/greece
παρε κοσμεεεεε!!!
Βαφτησιμιέ μου, τι σημαινει αυτό για σενα;
Σημαίνει οτι παίζει να προλάβω Σεπτέμβρη να εχω τελειώσει... Γιατι αυτοί οι τύποι κάθε βδομάδα αλλάζουν αποφάσεις και 2 άτομα παίζουν με τις ζωές μας!
Το έχουν κενό η θα καταργηθεί σαν σχολη μεχρι να πάρουμε όλοι πτυχίο η θα μας πανε αλλού ... άγνωστο.. Αλλο ένα παιχνιδάκι συμφερόντων..
ειναι δακτυλος του bmwfans για να ερθεις στην αθηνα να σε δουμε...
Μυρίζομαι λουκάνικο στον Δημήτρη! :fagopoti:
παρε κοσμεεεεε!!!
Τη βραχονησίδα Πάτροκλος την πουλάνε???με τι χαρτιά???αχχαααχ!!!!! και θέλουν και 150 μύρια... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:mpaks:Πουλάω τον Υμμητό για 1 δις ευρώ (εξαιρούνται οι κεραίες)...Πληροφορίες εντός...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Πραγματικά οι τίτλοι που υπάρχουν για τέτοια "ακίνητα" είναι τόσο της πλάκας που το θύμα που θα πληρώσει για να τα αγοράσει μπορεί να βρεθεί πολύ μπλεγμένο...thumb
Κωνσταντίνος
05-03-13, 14:57
παρε κοσμεεεεε!!!
Nα υποθέσω πως αυτά είναι ιδιωτικά έτσι ; Όπως και τα 6 που ψώνισε ο Εμίρης του Κατάρ.
Ε ;
Πορεία στο κέντρο αγρότες
"Τώρα με τα πόδια μετά με τα καγιεν(τρακτέρ) αν δεν δικαιωθούμε θα γίνει κιλελερ
Άντε παρατιστε μας όλοι κάθε μέρα
Τι λες φίλε εμείς δεν είμαστε απ αυτούς χυνουμε αίμα στο χωράφι μπλα μπλα μπλα
Ε δεν λέω για σένα ρε μαλ@κά
Nα υποθέσω πως αυτά είναι ιδιωτικά έτσι ; Όπως και τα 6 που ψώνισε ο Εμίρης του Κατάρ.
Ε ;
Να σας πω εγώ τι γίνεται...
Αυτά τα νησιά είναι ιδιωτικά εδώ και χρόνια.
Συνήθως τα έχουν αποκτήσει με Τουρκόβουλα ή χαρτιά της εκκλησίας τίποτα προδότες-συνεργάτες προπροπροπαππούδες αυτών που τα έχουν.
Πιο σπάνια να τα απέκτησαν με χρησεκτησία-κατάληψη.
Μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να τα κάνουν τίποτα γιατί δεν υπάρχει σχέδιο δόμησης, ανήκουν σε προστατευόμενες περιοχές και πάει λέγοντας.
Έτσι λοιπόν τώρα που παρακαλάμε και στήνουμε κώλο στους ξένουν να επενδύσουν και είμαστε διατεθιμένοι να ξεπεράσουμε όποιο νομικό πρόβλημα, τα κοράκια αυτά κοιτάνε να βγάλουνε φράγκα πουλώντας τα σε ανθρώπους που το ελληνικό κράτος τους παρακαλάει να αγοράσουν.
Το ένα χέρι νίβει το άλλο δηλαδή πάει η ιστορία... :thumbsdown:
Πορεία στο κέντρο αγρότες
"Τώρα με τα πόδια μετά με τα καγιεν(τρακτέρ) αν δεν δικαιωθούμε θα γίνει κιλελερ
Άντε παρατιστε μας όλοι κάθε μέρα
Τι λες φίλε εμείς δεν είμαστε απ αυτούς χυνουμε αίμα στο χωράφι μπλα μπλα μπλα
Ε δεν λέω για σένα ρε μαλ@κά
κοιτα μην φας κανα τυρογαλο στο κεφαλι καμια μερα....:thumbsup:
Σημαίνει οτι παίζει να προλάβω Σεπτέμβρη να εχω τελειώσει... Γιατι αυτοί οι τύποι κάθε βδομάδα αλλάζουν αποφάσεις και 2 άτομα παίζουν με τις ζωές μας!
Το έχουν κενό η θα καταργηθεί σαν σχολη μεχρι να πάρουμε όλοι πτυχίο η θα μας πανε αλλού ... άγνωστο.. Αλλο ένα παιχνιδάκι συμφερόντων..
αδερφε με ενα χιλιαρικακι, σου στελνω πτυχιο της σχολης σου και μεταπτυχιακο απο πανεπιστημιο του λονδινου.
αν μου τα δωσεις κασερι και δε μπλεξουμε με επιταγες και συναλλαγματικες, για σενα μονο, δωρο κι ενα proficiency μιτσιγκαν.