PDA

Επιστροφή στο Forum : Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

Nino
23-08-12, 16:18
αντε παλι...sex γιοκ this week...

Αγαπητοι συνομιλητες ας πω και εγω τα δικα μου, πριν φουντωσει κανεις ομως, ας το διαβασει προσεκτικα!

Οι δημοσιοι (μονιμοι) υπαλληλοι,οταν και εαν κλεισει ή καταργηθει ο φορεας απασχολησης τους δεν απολυονται ουτε αποζημιωνονται,αλλα μετατασσονται σε αλλες υπηρεσιες με αρχικο καποιο φορεα υποδοχης.
Αυτο εγινε με τον ΟΕΚ αυτο γινεται με τα νοσοκομεια που εκλεισαν ως τωρα ( παπαδημητριου,φλεμιγκ, το παιδων πεντελης αν δεν εχει ηδη κλεισει ειναι στο οσονουπω...) και πολλοι αλλοι οργανισμοι, πολλοι μαλιστα και δικαιως καταργηθηκαν.Μαλιστα πρεπει να επισπευθει αυτη η εκκαθαριση απο πλεον μη χρησιμους φορεις που απομυζουσαν δεκαδες εκατομμυριων για το κοστος λειτουργιας τους....κλπ.
Αρα η αποζημιωση των υπαλληλων της ΑΤΕ εαν ισχυσει και ειναι ετσι οπως αναφερεται σημαινει οτι αυτοι οι υπαλληλοι μαλλον δημοσιοι δεν ηταν...
Για να δουμε τι λεει και η ιδια η ΑΤΕ...

<<Το 1991, η Τράπεζα μετατράπηκε σε Α.E. και από το 2000 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.>>
https://www.atebank.gr/ATEbank/Bank/General+Facts/Profile.htm

οσο για το τι το πως,το που και το γιατι της πωλησης της ΑΤΕ θα το κρινει και αυτο η ιστορια ή ισως και τα δικαστηρια σε δευτερο χρονο...

Παμε τωρα να δουμε το αλλο κομματι.
οταν εχουμε μια επιχειρηση και αυτη πωληθει τι γινεται?
πολλοι σιγουρα θα ξερετε οτι οι υπαλληλοι θα πρεπει πρωτα να απολυθουν( φυσικα να αποζημιωθουν) και μετα να προσληφθουν εκ νεου απο τον νεο ιδιοκτητη, αφου αλλαζει η επωνυμια του εργοδοτη.
Τι γινεται στη πραγματικη αγορα? αυτο ειναι μεγαλη ιστορια και κουβαλαει και πολλα ρισκα που βεβαια ο καθε εργαζομενος σταθμιζει και αποφασιζει.
Αυτα τα ρισκα θα παρουν ακομα και αν δεν το εχουν καταλαβει οι εργαζομενοι στην ατε.
Απαξ και αποζημιωθουν κανενας δεν τους διασφαλιζει το "αυριο" οσες υποσχεσεις και αν λενε οι πολιτικοι.

Stamatis
23-08-12, 16:37
Γιατί εγώ δεν πήρα δεκάρα τσακιστή όταν έκλεισε η παλιά μου δουλειά τότε?

Cobalt
23-08-12, 16:44
αν κλείσει λόγω πτώχευσης ποιός να πάρει χρήματα?
εδώ σε αυτούς που χρωστάει δεν παίρνουν μια...

εκτός αν έχει περουσιακά στοιχεία και αυτά δεσμευθούν.
φροντίζουν όλοι όμως και δεν τα έχουν φορτωμένα εκεί...

Stamatis
23-08-12, 16:45
Αθήνα
Με την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ολοκληρώθηκε και επίσημα η συμφωνία συμβιβασμού του ελληνικού δημοσίου με τη Siemens, για την οποία η Αριστερά κυρίως, έχει ασκήσει έντονη κριτική.

Πάντως το υπουργείο Οικονομικών κρίνει ότι με την εν λόγω συμφωνία το Δημόσιο επιτυγχάνει σημαντικά οφέλη σε δημοσιονομικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο πραγματικής οικονομίας μέσα από θετικές δράσεις και μιας σειράς παροχών.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται συμψηφισμός απαιτήσεων της Siemens έναντι του Δημοσίου, χρηματοδότηση διαφόρων προγραμμάτων και φορέων, επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας.

Επιπλέον μέσω της συμφωνίας ορίζεται ότι η SIEMENS θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη στις Ελληνικές Αρχές, όποτε της ζητηθεί, σε σχέση με τη συνεχιζόμενη ανάκριση κατά φυσικών προσώπων, που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση. Ακόμη ορίζεται ότι αναλαμβάνει την καταβολή της νομικής δαπάνης, με την οποία έχει επιβαρυνθεί το Ελληνικό Δημόσιο για την υπόθεση αυτή, αλλά και ότι εντάσσεται για μια περίοδο έως τριών ετών σε πρόγραμμα εταιρικής συμμόρφωσης υπό ένα Επίτροπο που θα διορίσει το ελληνικό Δημόσιο.

Η ενυπόγραφη Συμφωνία, που -όπως τονίζει το ΥΠΟΙΚ- δεν έχει καμία διαφοροποίηση από το σχέδιο «Συμφωνίας», που ενέκρινε η Βουλή των Ελλήνων, θα διαβιβαστεί στη Βουλή για ενημέρωση.

KLAIN

Samaro
23-08-12, 16:46
κι εγώ δεν σας γράφω τι μου δώσανε όταν έκλεισε η "Τρ.Κρήτης" γιατί θα με μπανάρετε !

Stamatis
αν κλείσει λόγω πτώχευσης ποιός να πάρει χρήματα?
εδώ σε αυτούς που χρωστάει δεν παίρνουν μια...

εκτός αν έχει περουσιακά στοιχεία και αυτά δεσμευθούν.
φροντίζουν όλοι όμως και δεν τα έχουν φορτωμένα εκεί...

μας αγόρασε άλλη εταιρεία.
ετσι οπως εγινε και με την Αγροτική.
απλά εμείς πήραμε τα ούμπαλά μας.

Nino
Ούτε η γυναίκα μου πήρε αν ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται και μετα.
Μάλιστα η δήλωση οικειοθελους παραίτησης της, είχε προυπογραφει απο την λόγιστρια αυθαίρετα...
Όσο για τη συμφωνία "κυρίων" και τη μεταφορά της προϋπηρεσίας στη νεα σύμβαση,πήραμε τον πουλο...

Stamatis
23-08-12, 16:47
κι εγώ δεν σας γράφω τι μου δώσανε όταν έκλεισε η "Τρ.Κρήτης" γιατί θα με μπανάρετε !

Αντώνη αυτό ειναι ένα όνειρο που έχω ζησει 2 φορές ως τώρα.
οπότε Αστο.

Να σου πω ομως τι πήρε ο Χουδα?

να μπαναριστεις μονος σου μετά?

Samaro
23-08-12, 17:02
Αντώνη αυτό ειναι ένα όνειρο που έχω ζησει 2 φορές ως τώρα.
οπότε Αστο.

Να σου πω ομως τι πήρε ο Χουδα?

να μπαναριστεις μονος σου μετά?

Πώ πω ! Μου χάλασες τ'απόγευμα ρε φίλε !

(διευκρινιση : Τι του δώσανε η τι πηρε μόνος του ;; ) :th_Laie_67-1:

Stamatis
23-08-12, 18:14
Του εδωσαν.
Ειχε γυρισει συμβολαιο ενα μηνα πριν.
Χεστα.
(χωρια τα... Αλλα)

Thomelef
23-08-12, 19:10
Ούτε η γυναίκα μου πήρε αν ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται και μετα.
Μάλιστα η δήλωση οικειοθελους παραίτησης της, είχε προυπογραφει απο την λόγιστρια αυθαίρετα...
Όσο για τη συμφωνία "κυρίων" και τη μεταφορά της προϋπηρεσίας στη νεα σύμβαση,πήραμε τον πουλο...

Οταν λες προυπογραφει τι εννοεις?
Οτι κατατεθηκε πλαστο εγγραφο οικειοθελους αποχωρησης? Αν ναι, μπορουσατε να σκισεται και λογιστη και εργοδοσια. Αν δεν το κανατε, πολυ κακως...τετοιες πραξεις δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητες.
Οσο και αν θεωρω τις αποζημιωσεις ληστεια και χαβαλε λεφτα, τετοιου ειδους πραξεις πρεπει να τιμωρουνται ως δικαιοσυνη για ολους τους υπολοιπους λειτουργουν τυπικα, και πληρωνουν οτι οριζει ο νομος.

Nino
23-08-12, 19:28
Οταν λες προυπογραφει τι εννοεις?
Οτι κατατεθηκε πλαστο εγγραφο οικειοθελους αποχωρησης? Αν ναι, μπορουσατε να σκισεται και λογιστη και εργοδοσια. Αν δεν το κανατε, πολυ κακως...τετοιες πραξεις δεν πρεπει να μενουν ατιμωρητες.
Οσο και αν θεωρω τις αποζημιωσεις ληστεια και χαβαλε λεφτα, τετοιου ειδους πραξεις πρεπει να τιμωρουνται ως δικαιοσυνη για ολους τους υπολοιπους λειτουργουν τυπικα, και πληρωνουν οτι οριζει ο νομος.

Ναι βρε Θωμα εχεις δικιο αλλα και απο εκει ειχαμε φαει ψωμι, δεν ειναι τοσο απλο να το κανεις, βεβαια εκ των υστερων ο τυπος αποδειχτηκε λιγος και σαν εργοδοτης και σαν επιχειρηματιας...
Ο νομος υπαρχει για να προστατευει τους εργαζομενους, ομως και οι εργαζομενοι θα πρεπει να εκτιμουν το ψωμι που τρωνε και να βοηθουν οπως μπορουν οταν η επιχειρηση περνα δυσκολες ωρες..
Οσο για τη λογιστρια πρεπει να ειναι φυλακη τωρα,αν την βρηκαν γιατι ειχε εξαφανιστει αφου τους εφαγε πανω απο ενα μυριο..
Δεν απεδιδε ουτε φπα ουτε ενσημα τιποτα!! εβγαζε δανεια εβαζε πλαστες υποθηκες τι να σου λεω τωρα γκακστερ σκετη, οταν το πηραν χαμπαρι ηταν αργα.
Παιδια το νου σας με τους λογιστες απο κοντα....!!!

Thomelef
23-08-12, 19:38
Σεβομαι απολυτα αυτο που λες, και μακαρι ολοι οι υπαλληλοι να σκεφτοντουσαν το ιδιο για τα αφεντικα τους.
Ενα πραγμα δεν καταλαβα. Η λογιστρια εργαζοταν μεσα στην εταιρεια, η ηταν εξωτερικος συνεργατης?

Samaro
23-08-12, 19:51
Θα γνωρίζετε φυσικά ότι οι λαθρεπιβάτες στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς πληρώνουν κατα τον έλεγχο το πολλαπλάσιο της αξίας του εισιτηρίου.

Κάτι σχετικό φαίνεται, αποφάσισαν και για τους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους !
Θα πληρώνουν το 50πλάσιο του ποσού που έλαβαν σε φακελάκι και καθάρισαν (? ) :original:

Πενήντα φορές ακριβότερα θα πληρώνουν το ...λάδι οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι.Το υπουργείο Δικαιοσύνης με διάταξη του προωθεί επιβάλει πρόστιμο πενήντα φορές υψηλότερο από το ποσό που θα πάρει με φακελάκι.

Στην ίδια διάταξη προβλέπεται ότι, για τις περιπτώσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, δηλαδή και τραπεζικών υπαλλήλων και υπαλλήλων ΔΕΚΟ, οι οποίοι διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, να υπάγονται αυτές σε ταχύτατη διαδικασία στο στάδιο αξιολόγησης, ανάκρισης και εκδίκασης, όπως συμβαίνει σήμερα για υποθέσεις διαφθοράς σε επίπεδο κεντρικής διαχείρισης εξουσίας.

Η ρύθμιση θα αφορά σε αδικήματα όπως δωροδοκίας, απιστίας στην υπηρεσία, υπεξαίρεσης και ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, οι δικογραφίες των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων θα αξιολογούνται από εισαγγελέα, ο οποίος θα ασκεί την ποινική δίωξη. Στη συνέχεια, θα αναλαμβάνει ο Πρόεδρος Πρωτοδικών, ο οποίος θα πρέπει να κλείσει τη δικογραφία μέσα σε 4 ή το πολύ 6 μήνες. Θα έχει, επίσης, δικαίωμα άρσης κάθε απορρήτου, τραπεζικού, φορολογικού, χρηματιστηριακού, όπως επίσης και δέσμευσης λογαριασμών καθώς και κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου.

Υπολογίζεται ότι, με αυτό τον τρόπο, το πολύ σε 8 μήνες θα πρέπει να έχει γίνει η παραπομπή σε δίκη.

Σήμερα «λιμνάζουν» 6.000 κακουργηματικές υποθέσεις, που έχουν προσδιοριστεί να εκδικαστούν μετά την πάροδο ακόμη και πολλών ετών

https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112912499

και μή χειρότερα !!

.

Stamatis
23-08-12, 20:07
Ναι βρε Θωμα εχεις δικιο αλλα και απο εκει ειχαμε φαει ψωμι, δεν ειναι τοσο απλο να το κανεις, βεβαια εκ των υστερων ο τυπος αποδειχτηκε λιγος και σαν εργοδοτης και σαν επιχειρηματιας...
Ο νομος υπαρχει για να προστατευει τους εργαζομενους, ομως και οι εργαζομενοι θα πρεπει να εκτιμουν το ψωμι που τρωνε και να βοηθουν οπως μπορουν οταν η επιχειρηση περνα δυσκολες ωρες..
Οσο για τη λογιστρια πρεπει να ειναι φυλακη τωρα,αν την βρηκαν γιατι ειχε εξαφανιστει αφου τους εφαγε πανω απο ενα μυριο..
Δεν απεδιδε ουτε φπα ουτε ενσημα τιποτα!! εβγαζε δανεια εβαζε πλαστες υποθηκες τι να σου λεω τωρα γκακστερ σκετη, οταν το πηραν χαμπαρι ηταν αργα.
Παιδια το νου σας με τους λογιστες απο κοντα....!!!

γιατι εχω μια εντυπωση οτι ξερω αυτη για την οποια μιλαμε...

και γιατι εχω παλι μια εντυπωση οτι και ο αντρας της δεν πηγαινε πισω...

Stamatis
23-08-12, 20:09
Θα γνωρίζετε φυσικά ότι οι λαθρεπιβάτες στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς πληρώνουν κατα τον έλεγχο το πολλαπλάσιο της αξίας του εισιτηρίου.

Κάτι σχετικό φαίνεται, αποφάσισαν και για τους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους !
Θα πληρώνουν το 50πλάσιο του ποσού που έλαβαν σε φακελάκι και καθάρισαν (? ) :original:

και μή χειρότερα !!

.

Νομζω η ποινη περιλαμβανει να τους κοιτανε και αυστηρα οι προϊσταμενοι για μια ολοκληρη εβδομαδα.
Σκληρη τιμωρια...

Nino
23-08-12, 20:10
Σεβομαι απολυτα αυτο που λες, και μακαρι ολοι οι υπαλληλοι να σκεφτοντουσαν το ιδιο για τα αφεντικα τους.
Ενα πραγμα δεν καταλαβα. Η λογιστρια εργαζοταν μεσα στην εταιρεια, η ηταν εξωτερικος συνεργατης?

ηταν "εξωτερικη" μεν αλλα ειχε το γενικο προσταγμα εκει μεσα, αυτη αποφασιζε για προσληψεις- απολυσεις -μισθοδοσια και γενικα για τα παντα.
ολη μερα σχεδον ηταν εκει!
Αν και παραξενευε η συμπεριφορα της, ειχε η ρουφιανα εναν αερα και ενα στυλ που κανενας δεν την υποψιαστηκε.
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κοσμο δαγκωσε!!!

Stamatis
23-08-12, 20:12
ηταν "εξωτερικη" μεν αλλα ειχε το γενικο προσταγμα εκει μεσα, αυτη αποφασιζε για προσληψεις- απολυσεις -μισθοδοσια και γενικα για τα παντα.
ολη μερα σχεδον ηταν εκει!
Αν και παραξενευε η συμπεριφορα της, ειχε η ρουφιανα εναν αερα και ενα στυλ που κανενας δεν την υποψιαστηκε.
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κοσμο δαγκωσε!!!

για καποιο λογο... φανταζομαι....

Thomelef
23-08-12, 20:13
Τοτε ηταν βλημα το αφεντικο. Για να αφηνε απληρωτη την εφορεια, δημαινει οτι ο βλακας της ειχε δωσει πληρη προσβαση στους τραπεζικους λογαριασμους.
Τερμα βλακας δλδ.

Stamatis
23-08-12, 20:15
Τοτε ηταν βλημα το αφεντικο. Για να αφηνε απληρωτη την εφορεια, δημαινει οτι ο βλακας της ειχε δωσει πληρη προσβαση στους τραπεζικους λογαριασμους.
Τερμα βλακας δλδ.
Αν μιλάμε για την ίδια γυναίκα, έχει τραπεζικό άντρα.
Τους ψαχνουμε και τους δύο αρκετό καιρό.
Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη, πάνω απο 2μ.

Nino
23-08-12, 20:16
γιατι εχω μια εντυπωση οτι ξερω αυτη για την οποια μιλαμε...

και γιατι εχω παλι μια εντυπωση οτι και ο αντρας της δεν πηγαινε πισω...

αλλο λαμογιο αυτος!! χαχαχαχα
κανενας δεν ηξερε τι ακριβως κανει ως επαγγελμα, τη μια ηταν μηχανικος την αλλη οτι θυμοταν.
Εστησαν μεγαλη κομπινα και οταν στενεψε ο κλοιος και εφτασαν σε αυτον εβγαλε και ενα χαρτι οτι ειναι σε διασταση (απο δικαστηριο) και ας ζουσαν κανονικα μαζι.
ΥΓ.Τωρα ειναι εξαφανισμενοι και οι δυο, τους ψαχνει και φιλος που τους ειχε κουμπαρους και τον πιστολιασαν κανα 40000 γιουρια!!

GiannisRob
23-08-12, 20:17
Νομζω η ποινη περιλαμβανει να τους κοιτανε και αυστηρα οι προϊσταμενοι για μια ολοκληρη εβδομαδα.
Σκληρη τιμωρια...

Και που να διαβάσεις τα "ψιλά γράμματα" του νομοσχεδίου. Μεταξύ άλλων προβλέπει τιμωρία, κατά την οποία ο υπάλληλος κάθεται με το ένα πόδι στη γωνία, ενώ υποχρεούται να φοράει φανέλα που γράφει "Είμαι τεντυμπόις". Υπάρχει η δυνατότητα να φορεθεί μέσα από πουκάμισο/σακάκι.

:D

Stamatis
23-08-12, 20:26
αλλο λαμογιο αυτος!! χαχαχαχα
κανενας δεν ηξερε τι ακριβως κανει ως επαγγελμα, τη μια ηταν μηχανικος την αλλη οτι θυμοταν.
Εστησαν μεγαλη κομπινα και οταν στενεψε ο κλοιος και εφτασαν σε αυτον εβγαλε και ενα χαρτι οτι ειναι σε διασταση (απο δικαστηριο) και ας ζουσαν κανονικα μαζι.
ΥΓ.Τωρα ειναι εξαφανισμενοι και οι δυο, τους ψαχνει και φιλος που τους ειχε κουμπαρους και τον πιστολιασαν κανα 40000 γιουρια!!

Αν το ονομα του ήταν Π.Α ήταν επιβεβαιωμένα τραπεζικός.
εκτός και αν το θέμα έχει πολλαπλότητα.....

PANOS-E60
23-08-12, 20:28

ειμαι αθωος ! :thumbsup: :th_Laie_67-1:

Stamatis
23-08-12, 20:37
ειμαι αθωος ! :thumbsup: :th_Laie_67-1:

αχαχαχαχα, δεν το σκεφτηκα αυτό...

Χιωτης ηταν Πανο....

PANOS-E60
23-08-12, 20:39
αχαχαχαχα, δεν το σκεφτηκα αυτό...

Χιωτης ηταν Πανο....

απο τη XIOS ? :shok: :th_Laie_67-1:

Nino
23-08-12, 20:43

βρε φιλε τι να πω! το δευτερο ταιριαζει, αλλα τελικα δεν ειμαι σιγουρος αν και αυτης το ονομα ηταν το αληθινο, στην εφορια που ειχαν καταγγελιες απο πολλες επιχειρησεις ειχαν διασταυρωθει τρια διαφορετικα ονοματα και δυο ταυτοτητες.
Ειχε πολλες και απιστευτες προσβασεις σε τραπεζες και οργανισμους, μιλαμε εκανε οτι μπορουσες να φανταστεις.
Ειχε βγαλει δανεια αλλα εν γνωση και αλλα οχι χαχαχχα
ειχε πεισει το αφεντικο και εβαλε υποθηκη το σπιτι του στο πολυδροσσο για να μη του κανουν κατασχεση επειδη χρωσταγε στον πρωην ιδιοκτητη της επιχειρησης.
Εκανε δηλωσεις φορου εισοδηματος και ειχε καποιος 6000 και αυτη του εβαζε 46000 και κρατησεις κανα επταρι 'η και ιδιωτικα σχολεια ασφαλειες ζωης που δεν υπηρχαν και επαιρναν επιστροφη, απο την οποια επαιρνε ποσοστα!!
Ελα μου ντε που τωρα ομως τους τα ζητανε πισω και ειναι και ποινικο αδικημα.
Το χειροτερο ομως ειναι που κανενας δεν εχει κανενα δικαιολογητικο, χαρτι, βιβλια λογιστικα τιποτα, ολα αυτη τα ειχε και εξαφανιστηκε.
Οχι μονο τους δαγκωσε αλλα και τους χαντακωσε.
Μιλαμε μονο στα εργα γινονται αυτα.
Ειχα παει και σε ενα απο τα σπιτια της κανα δυο φορες στην εκαλη,κατι με παραξενευε,κατι δεν μου καθοταν καλα.
Της λεω μια φορα στη γυναικα, ρε εσυ αυτης το σπιτι ειναι πολυ λιτο, ναι ειναι μου λεει less is more χαχαχα παπαρια ηταν ετοιμοπολεμη για να την κοπανισει, οπως και μαθαμε μετα ειχε αλλαξει καμια δεκαρια τετοιες σπιταρωνες απο το ζουμπερη ,την εκαλη μεχρι το γαλατσι και τα νοτια προαστια.
Τι να πρωτοθυμηθω με την ρουφιανα...
ο Θεος με βοηθησε και δεν ανελαβε τα οικονομικα της οικογενειας!!!

Stamatis
23-08-12, 20:44
Χοντρος με γυαλιά?

Samaro
23-08-12, 20:47
Τερμα βλακας δλδ.
Ισως και αυτή του είχε δώσει "πλήρη προσβαση" στο..... εσωτερικό της ! :original:

Nino
23-08-12, 20:57
Ναι γεματος ηταν φοραγε και γυαλια, αν και οταν τον γνωρισα εγω υποτιθεται ειχε παθει ενα ατυχημα αν δεν ηταν και αυτο κομπινα για καμια ασφαλιστικη.
Παντως εκαναν μεγαλη ζωη εκαλη τσεροκι τσαντες που κοστιζαν οσο παιρνω εγω μισθο σε τρεις μηνες(πριν τις περικοπες).
Ειχαν και κατι σπιτια μαιζονετες που εχτιζαν στο πηλιο!!παντως πρεπει να σακατεψαν πολυ κοσμο...

Samaro
23-08-12, 20:58
βρε φιλε τι να πω! ..................
Το χειροτερο ομως ειναι που κανενας δεν εχει κανενα δικαιολογητικο, χαρτι, βιβλια λογιστικα τιποτα, ολα αυτη τα ειχε και εξαφανιστηκε.

..................
Διάβασες την υπογραφή του Σταμάτη ;;;

Ό,τι δηλώνεται χωρίς στοιχεία μπορεί και να απορριφθεί χωρίς στοιχεία.

Αυτά Γιάννη μου, μου θυμίζουν επιχειρήσεις που δουλευουν με πολλά μαύρα.
Είναι τόσο μεγάλο το ποτάμι των εσόδων που το αφεντικό δεν νοιάζεται για το νερό που χάνεται σε μικρά αυλάκια.
Φυσικά δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη περίπτωση εταιρίας αλλά δεν καταλαβαίνω την χωρίς έλεγχο εργασία της λογιστριας

A8hnaios
23-08-12, 23:57
Οι εντυπώσεις μιας Ελληνογαλλίδας και το τυρί για Γκίνες https://www.haniotika-nea.gr/website/pages_img/prod_small_74660_1312364589_1.jpg

Να και μια ''αλλη'' Κρητη Τα ''Αλλα'' Ζωνιανα!

https://www.haniotika-nea.gr/74660-%CE%9F%CE%B9%20%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8 E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF% 82%20%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CE %B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%C E%B1%CE%B9%20%CF%84%CE%BF%20%CF%84%CF%85%CF%81%CE% AF%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CE%93%CE%BA%CE%AF%CE%BD %CE%B5%CF%82%20.html

hades7
25-08-12, 22:43
https://www.sport-fm.gr/article/575093

Samaro
26-08-12, 09:27
Νέο φορολογικό σύστημα αμερικανικού τύπου

Αλλάζει εκ βάθρων το μοντέλο φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, με το οικονομικό επιτελείο να προετοιμάζει την εφαρμογή ενός απλού συστήματος πάνω σε αμερικανικά πρότυπα, το οποίο βασίζεται στον κανόνα «έσοδα μείον έξοδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο σύστημα προβλέπει πως από τα συνολικά εισοδήματα κάθε φορολογούμενου θα αφαιρούνται όλες οι δαπάνες, με εξαίρεση όσες αφορούν την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και την αποπληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας.

Το «καθαρό» ποσό που θα προκύπτει θα φορολογείται με συντελεστές από 25% έως 45%. Επειδή όπως γίνεται αντιληπτό το φορολογητέο εισόδημα μετά την αφαίρεση των δαπανών θα είναι χαμηλότερο, αυξάνονται οι συντελεστές φορολόγησης, που σήμερα ξεκινούν από το 10% για εισοδήματα έως 12.000 ευρώ.

Στο οικονομικό επιτελείο πιστεύουν πως με το νέο σύστημα, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί για τα εισοδήματα του 2013, οι επιτηδευματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δηλώνουν πλέον κατά πολύ υψηλότερα εισοδήματα, καθώς οι φορολογούμενοι θα ξεκινήσουν εκ νέου το «κυνήγι» των αποδείξεων, προκειμένου να γλιτώσουν φόρους.

Παράλληλα, και για την καλύτερη λειτουργία του συστήματος, η εφαρμογή του θα συνδυαστεί με την ηλεκτρονική... παρακολούθηση της έκδοσης των αποδείξεων λιανικής πώλησης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες θα δοθούν κίνητρα (π.χ. επιστροφή ποσών) για τη χρησιμοποίηση της κάρτας αποδείξεων, πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Επίσης θα γίνει διασύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αγαθών και παροχής υπηρεσιών με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, ώστε ακόμη και τα στοιχεία των αποδείξεων που εκδίδονται μέσω συναλλαγών με μετρητά να καταγράφονται σε πραγματικό χρόνο.

Πιο αναλυτικά, επί της ουσίας ως «αφορολόγητο» όριο εισοδήματος θα αναγνωρίζεται το συνολικό ύψος των δαπανών του κάθε φορολογούμενου, εκτός όσων αφορούν σε αγορές ακινήτων, αυτοκινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων.

Οι δαπάνες θα... εκπίπτουν 100% από τα συνολικά εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, ενοίκια, αγροτικά εισοδήματα κ.ά.

Το πλαίσιο
Στο νέο σύστημα υπόψη θα λαμβάνονται όλες οι δαπάνες, που βάσει του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου χρησιμοποιούνται σήμερα για την κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ (δαπάνες για αγορές καταναλωτικών αγαθών και παροχή υπηρεσιών, δαπάνες για διόδια, ασφάλιστρα αυτοκινήτων κ.ά.) αλλά και όσες παρέχουν μειώσεις φόρου σε ποσοστό 10%, όπως ενοίκια, νοσήλια, έξοδα για ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής, δαπάνες για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.λπ.

Πέρα από τα όσα ξοδεύει κανείς για την αγορά περιουσιακών στοιχείων, δεν θα λαμβάνονται υπόψη για την κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου και οι δαπάνες για την πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλεφωνίας και εισιτηρίων.

Το «καθαρό» ποσό που θα μένει μετά την αφαίρεση όλων των παραπάνω δαπανών από τα δηλούμενα εισοδήματα θα υπόκειται σε φόρο με νέα κλίμακα, στην οποία ο κατώτατος συντελεστής φόρου θα ανέρχεται σε 25% και ο ανώτατος πιθανότατα θα φτάνει στο 45%.

Κώστας Τσαχάκης

πηγή :https://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=112913410

Nino
26-08-12, 14:13
https://www.sport-fm.gr/article/575093

RIP!!

pilot
26-08-12, 15:04
RIP Neil... πέθανε χθες μετά απο επιπλοκές από εγχείρηση στην καρδιά που έκανε στις 7 του μήνα..

και η βιογραφία του:

https://en.wikipedia.org/wiki/Neil_Armstrong

https://img217.imageshack.us/img217/2270/neilarmstrong.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/217/neilarmstrong.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (https://imageshack.us)

Κωνσταντίνος
26-08-12, 15:19
Βρέθηκε πέτρινο ομοίωμα πέους 30,000 ετών στην Γερμανία :

Ενα σεξουαλικό παιχνίδι που εκτιμάται οτι έχει ηλικία 30,000 κατάφεραν να επαναφέρουν οι επιστήμονες ενώνοντας τα κομμάτια που είχαν βρεθεί κατα την διάρκεια έρευνας σε σπηλιά στη Γερμανία. Σύμφωνα με τους επιστήμονες το σχέδιο του, το σχήμα κλπ δεν αφήνουν καμία αμφιβολία οτι πρόκειται για σεξουαλικό παιχνίδι και μάλιθστα το πιο αρχαίο που έχει βρεθεί

https://1.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S-1g2M0Ry3I/AAAAAAAC-XQ/1ClFWiyM3D4/s1600/sesaosalsiako.jpgΕ τώρα φταίμε εμείς να τους πούμε : "όταν εσείς ανακαλύπτατε τα ψεύτικα πέη εμείς ξεσκιζόμασταν στο σεξ". Ε ;

S8N
26-08-12, 15:34
Βρέθηκε πέτρινο ομοίωμα πέους 30,000 ετών στην Γερμανία :

Ε τώρα φταίμε εμείς να τους πούμε : "όταν εσείς ανακαλύπτατε τα ψεύτικα πέη εμείς ξεσκιζόμασταν στο σεξ". Ε ;

Ωπ! Να και κάτι που δεν έχει πηδήξει η Jenna Jameson.

Thomelef
26-08-12, 16:29
Ωπ! Να και κάτι που δεν έχει πηδήξει η Jenna Jameson.

Μπορω να σου πω και ένα ακομα, με απολυτη σιγουρια... :v:

Stathis
27-08-12, 18:00
ρε λεβεντες, 4μερες απουσιασα και το 100σταρισατε το θεμα...
η συνεχεια εδω...

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=307518#post307518