Τετοιες εταιρειες οπως η QUAIFE δουλευουν πολυ επαγγελματικα ,οποτε οι οδηγιες εγκαταστασης υπαρχουν μεσα στο πακετο με ολα τα απαραιτητα εξαρτηματα και υπογραμμισμενες οι συγκεγκριμενες βιδες που πρεπει να μπουν και με τι πιεση και κολλα,ημουν παρον σε τοποθετηση !Οποτε το λαθος ειναι 100% του μηχανικου που το τοποθετησε!Επισης εχω διαβασει πως εβαλε και σε αλλα αμαξια με τον ιδιο τροπο το οποιο δεν ειναι μονο το θεμα να σπασει και να πληρωνεις ,υπαρχει και κινδυνος σωματικης ακεραιοτητας αφου μπορει να προκαλεσει ατυχημα!Ακομη εγω στη θεση σου δεν θα δεχομουν να πληρωσω την ζημια,αφου ειναι αποκλειστικα λαθος του μηχανικου!Επικοινωνησε ξανα με τον μηχανικο σου και αν δεν σε αποζημιωνει κινησου νομικα!
Deep Blue εγω δεν αναφερθηκα σε εσενα δεν μπορω να καταλαβω το υφος περι Χριστουγεννων λοιπον.Ανεφερα οτι ο Φλασκης εγκαθιστα με εναν συγκεκριμενο τροπο αυτο το διαφορικο.Εαν λοιπον ο αγγλος λεει οτι παρεχει οδηγιες δεν γινεται να μην τις εχει συναντησει ποτε ο Φλασκης μπροστα του.Πιθανον να μην φταινε οι μαυρες βιδες και να ειναι αστοχια υλικου αφου οπως λες αν καποιος ηταν να παθει κατι απο τον λαθος τροπο εγκαταστασεις θα το ειχε παθει χρονια τωρα.Εαν ο αγγλος θελει να πατησει εκει ομως μπορει εστω και αν αυτο δεν προκαλει το προβλημα.Εδω ειμαστε λοιπον να το μαθουμε.Μην ταραζεσαι λοιπον γιατι εγω δεν δικαζω εαν δικαζα θα επαιζες με τον Μπεο στην β εθνικη τωρα![]()
Και καλα κρασα !!!
Κατανοώ την αγωνία και τη πικρα που σε διακατέχει για την ομάδα σου αλλα εδω μιλάμε για διαφορικα και όχι για ομάδες και το μπεο .
Πάρτο λοιπόν απόφαση για να τελειώνουμε μ'αυτη την ιστορία πως γιατρικο για σένα και την ομάδα σου δεν υπάρχει άλλο εκτός απο το να αλλάξεις ο ίδιος ομάδα μπας και δεις άσπρη μέρα !!
Μια λοιπόν και Ολυμπιακός δε θές να γίνεις (μεινε στην αφάνεια δικαίωμα σου)δοκίμασε τουλάχιστον να γίνεις Εθνικός ΠΕΙΡΑΙΩΣ που έχει και μια ιστορία !!
Συγνώμη για το off topic αλλα η αρρώστια και το σαράκι είναι ανιατα!!
Περαστικά
Με εκτίμηση deep
ΥΓ θα χαιρομασταν να διαβάσουμε τις απόψεις σου για την ομάδα σου το μπεο σου η όποιον άλλο στο thread ποδοσφαιρικά και αλλα !!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
νομίζω είναι ανούσια όλα τα τελευταία ποστς...τα πράγματα είναι απλά. ακόμα και αν δεν στέλνουν
οδηγίες μέσα στο κουτί, τις στέλνουν πρίν ταχυδρομίσουν το προιόν. άρα στέλνουν, και μάλιστα ο
φάνης έκατσε μαζί με τον μηχανικό για να δούνε τον τρόπο εγκατάστασης. απο την άλλη, ακόμα
και να μην είχε οδηγίες χρήσεως (πράγμα που με τα λόγια του φάνη δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση),
είναι πασιφανές πως οι σωστές βίδες για ένα τέτοιο εξάρτημα είναι αυτές με το λοκτάιτ, και κάθε
μηχανικός θα έπρεπε να προτιμούσε τις συγκεκριμένες.
εγώ ρε παιδιά ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. σφού ήδη ξεβίδωσε κάποιες βίδες και έβαλε
τις σωστές, γιατί άφησε αυτές τις τρείς και δεν τις αντικατέστησε και αυτές???
όσον αφορά το γεγονός ότι μπορεί να συναίβει απο τέτοιο πράγμα το σπάσιμο του διαφορικού του φάνη,
και ότι κυκλοφορούν 40 αμάξια με την ίδια εγκατάσταση (σύμφωνα με τα λεγόμενα πάλι του φάνη που του
είπε ο μηχανικός) πρέπει να ειδοποιηθούν χθές οι άνθρωποι, γιατί έτσι και γίνει καμμιά στραβή και με το σπάσιμο κολήσει
κάνα σίδερο μέσα στο διαφορικό, μπορεί κάποιοι να δούν πως είναι να σου τραβάει ο συνοδηγός
χειρόφρενο με πάνω απο 120 χιλιόμετρα, εκεί που δεν το περιμένεις...
τέλος, δεν υπάρχει λόγος να μαλώνεται. η ουσία είναι να αποκατασταθεί η ζημιά του φίλου μας, που είναι
και ο τελευταίος που φταίει. να βρεί ο μηχανικός λύση, σε συνεννόηση με το εργοστάσιο. δεν μπορεί
να γίνεται ο φάνης το μπαλάκι χωρίς να φταίει.
sympether with chiefτης
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
kαι το αποτελεσμα το ξερουμε ολοι μας...
οχι φταει ο αγγλος οχι φταει ο μηχανικος το αποτελεσμα... πληρωνει ο Φανης
τα γαμησιατικα και αλαζει μηχανικο... ετσι γινετε παντα!!
την πιο σωστη κουβεντα την ειπε ο Δημητρης ο Φανης ειναι ελαφρωμενος κατα 3600 ευρω.Ποσο καθολου ευκαταφρονητο.
Ο αγγλος και ο Φλασκης εχουν πληρωθει κι ο Φανης εχει μεινει με τη πικρα.
Φανη καλο κουραγιο.Το τελευταιο δεν περιλαμβανει ειρωνεια.
Περα απο το σχολειο μου, θελω να ρωτησω: Του μηχανικου το μυαλο δε πηγε στη σκεψη οτι περισσευουν 3 κουκλαρες ανοξειδωτες βιδες με κολλα?Οτι καπου πρεπει να τις βιδωσει;
Επισης δεν υπηρχε δυνατοτητα να βρεθει ενα μεταχειρισμενο διαφορικο να περιοριστουν τα εξοδα η στον αντιποδα ειναι η σκεψη για αγωγη ;
fanisk (29-07-11), ΔημήτρηςΜ3 (30-07-11)
για την εξακριβωση της αληθειας νομιζω οτι οφειλουμε να ακουσουμε ολους τους εμπλεκομενους συμπεριλαμβανομενου και του Φλασκη απο οσω γνωριζω ειναι γραμμενος στο φορουμ ας τον ενημερωσει καποιος να εκθεσει και την δικια του εκδοχη για να ειμαστε πιο δικαιοι
αντε γεια...
alexm (29-07-11), BILL007 (29-07-11), deepBLUE (29-07-11), Jimmakos (30-07-11), Leonidas_E39 (29-07-11), nikos-Mpacket (29-07-11), Nino (29-07-11), Snoo (29-07-11), Vasilis (30-07-11)
Θα συμφωνησω 100% με τον Αρη.
Και εγω μιλησα στο τηλεφωνο με τον Φανη για να μου εξηγησει τι ακριβως εχει συμβει για να το μεταφερω στον Μανωλη (QSDS) που εχει βαλει το Quaife του Νικου στο Ε60 και που ο Φανης ηθελε μια ακομα αποψη.
Αφου λοιπον πηγα στο συνεργειο και μιλησα με τον Μανωλη μου αρεσε πολυ η απαντηση του σαν επαγγελματια:"Νικο εχω βαλει μονο ενα Quaife και δεν θυμαμαι πως ακριβως το βαλαμε στου Νικου,δεν θυμαμαι αν ειχε οδηγιες και δεν θα ηθελα να εκφερω αποψη για να μην παρω καποιον ανθρωπο στο λαιμο μου".
Παρενθεση εκτος θεματος αλλα με νοημα για τον κλαδο των μηχανικων: (Προτιμω να ακουσω απο καποιον οτι δεν θυμαται ή οτι δεν ξερει παρα να μπλεξω με κανεναν ξερολα που θα αρπαξει την ευκαιρια να τραβηξει πελατες στο μαγαζι του.)
Στο θεμα μας τωρα,απο τις μεχρι τωρα ενδειξεις φαινετε να εγινε λαθος στο δεσιμο του Quaife με τις ασημι βιδες με την κολα στην ακρη τους οπου δεν αντικατασταθηκαν οι 3 μαυρες που ειναι τοποθετημενες για την μεταφορα του διαφορικου αλλα καλυτερο και πιο τιμιο ειναι να ακουσουμε και την αποψη του κ.Φλασκη.
Το μονο σιγουρο οπως γραφτηκε και παραπανω ειναι οτι δεν φταιει ο Φανης και ειναι κριμα να εχει πληρωσει ενα αξιοσεβαστο ποσο και να μην χαιρετε το αυτοκινητο του οπως αυτος γουσταρει.