Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω αυτο που ειπα Κωστα ειναι πως το κουτι δε συνοδευεται απο οδηγιες εγκαταστασης ως οφειλε και οχι τι μπορει να του ειπε ο Φανης που μπορει να το βρηκε στο ιντερνετ.
    Θα μας πει ομως ο Φανης για να καταλαβουμε τι τελικα εχει γινει.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

BILL007 (29-07-11), Kostas_1 (29-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ασχετη ερωτηση απο περιεργεια.
    Βλεπω οτι οι μαυρες ειναι 3 και οχι διαμετρικα βαλμενες.
    Αν μεινουν επανω, δεν επηρρεαζει τη ζυγοσταθμιση η δεν παιζει ρολο σε αυτη την κλιμακα;
    Μπορει να ρωταω και μλκια βεβαια.

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω αυτο που ειπα Κωστα ειναι πως το κουτι δε συνοδευεται απο οδηγιες εγκαταστασης ως οφειλε και οχι τι μπορει να του ειπε ο Φανης που μπορει να το βρηκε στο ιντερνετ.
    Θα μας πει ομως ο Φανης για να καταλαβουμε τι τελικα εχει γινει.
    βρε βαγγελη , αυτην την στιγμη κανεις τον συνηγορο του Φλασκη,,,οταν τα στοιχεια μιλανε απο μονα τους! αφηστε λοιπον του ειπα -μου ειπε..και ας μας απαντησει ο ιδιος ο Φλασκης! Παντως, το σημαντικο του πραγματος, δεν ειναι τα λεφτα της αποκαταστασης του διαφορικου του Φανη...αλλα οτι εκει εξω κυκλοφορουν και αλλα μπλοκε με λανθασμενο τροπο τοποθετησης...κυνδινευουν ανθρωποι...

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν μπορει σε 40 αυτοκινητα να μην συναντησε ο Φλασκης οδηγιες ποτε και ουτε οποτε εχει οδηγιες να το εγκαθιστα συμφωνα με αυτες και οποτε δεν εχει συμφωνα με τον δικο του τροπο.Εναν τροπο χρησιμοποιει και αν αυτος ειναι λανθασμενος θα το μαθουμε συντομα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετη ερωτηση απο περιεργεια.
    Βλεπω οτι οι μαυρες ειναι 3 και οχι διαμετρικα βαλμενες.
    Αν μεινουν επανω, δεν επηρρεαζει τη ζυγοσταθμιση η δεν παιζει ρολο σε αυτη την κλιμακα;
    Μπορει να ρωταω και μλκια βεβαια.
    Η ερωτηση ειναι σωστη και λογικη. Αλλα οπως το ειπες:

δεν παιζει ρολο σε αυτη την κλιμακα

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λευτερακο θα σου ελεγα να προσεχεις τι λες και τι μου προσαπτεις.
    Λεω απλα τη γνωμη μου και κανενος φλασκη τη θεση δε παιρνω,αντιθετως ειμαι με τη πλευρα του Φανη μια και φιλος ειναι, οπως και θα μπορουσα να ειμαι και γω στη θεση του οπως και καθε αλλος.
    Δε καταλαβα γιατι θα επρεπε να πω αυτο που εσυ θες να ακουσεις και γιατι να μην εκφερω την απορεια μου ?
    Συγνωμη κι ολας.
    Οπως και ναχει ομως δικαστηριο εδω δεν ειναι και συ εχεις δικασει οχι εγω.
    Τι θα κανει ο Φλασκης και ο καθε Φλασκης ουτε το ξερω ουτε με νοιαζει,ομως μια και μου μιλας για το συγκεκριμενο ανθρωπο ξερω και τι πρεσβευει και τι ανθρωπος ειναι αυτο ομως ειναι ασχετο με ολα τα υπολοιπα.
    Με το φανη ειχα μιλησει πριν μερες και μπηκα στη διαδικασια να μαθω καποια πραγματα πριν δικασω και να βοηθησω με τη γνωμη μου αν μπορω.
    Οσο γι αυτους που κυκλοφορουν με κινδυνο να δουμε ποτε θα φανουν,μια και ολα τα διαφορικα που εχουν τοποθετηθει δε μπηκαν τους τελευταιους 2 μηνες αλλα σε καποια περασαν και χρονια !!!
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

8. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Stathis (29-07-11)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορει σε 40 αυτοκινητα να μην συναντησε ο Φλασκης οδηγιες ποτε και ουτε οποτε εχει οδηγιες να το εγκαθιστα συμφωνα με αυτες και οποτε δεν εχει συμφωνα με τον δικο του τροπο.Εναν τροπο χρησιμοποιει και αν αυτος ειναι λανθασμενος θα το μαθουμε συντομα.
    Καλα χριστουγεννα !!!
    Ποιος ειπε για 40 αυτοκινητα και τι συναντησε η οχι και ποτε ειπα πως μιλησα με το Φλασκη και ρωτησα ?
    Εκανα κατι πιο απλο για να μαθω τι παιζει, ρωτησα αλλο μηχανικο και οχι το φλασκη ακομα τουλαχιστον ,ετσι εγω νομιζω πως μπορω να βολιδοσκοπισω μια κατασταση γιατι λοιπον δε κανεις και συ το ιδιο ?
    Ρωτα το μηχανικο σου αν εχει βαλει τετοιο διαφορικο αν ειχε μεσα οδηγιες και ετσι θα δουμε τι θα μας πει αλλος ενας....λαθος λεω ?
    Ρωτωντας πας στη πολη !!
    www.deepbluebeachbar.com

Instagram

Περιοχή
    Κυπρο
    Rides
    3

Προεπιλογή

Τετοιες εταιρειες οπως η QUAIFE δουλευουν πολυ επαγγελματικα ,οποτε οι οδηγιες εγκαταστασης υπαρχουν μεσα στο πακετο με ολα τα απαραιτητα εξαρτηματα και υπογραμμισμενες οι συγκεγκριμενες βιδες που πρεπει να μπουν και με τι πιεση και κολλα,ημουν παρον σε τοποθετηση !Οποτε το λαθος ειναι 100% του μηχανικου που το τοποθετησε!Επισης εχω διαβασει πως εβαλε και σε αλλα αμαξια με τον ιδιο τροπο το οποιο δεν ειναι μονο το θεμα να σπασει και να πληρωνεις ,υπαρχει και κινδυνος σωματικης ακεραιοτητας αφου μπορει να προκαλεσει ατυχημα!Ακομη εγω στη θεση σου δεν θα δεχομουν να πληρωσω την ζημια,αφου ειναι αποκλειστικα λαθος του μηχανικου!Επικοινωνησε ξανα με τον μηχανικο σου και αν δεν σε αποζημιωνει κινησου νομικα!

Rides
    0

Προεπιλογή

Deep Blue εγω δεν αναφερθηκα σε εσενα δεν μπορω να καταλαβω το υφος περι Χριστουγεννων λοιπον.Ανεφερα οτι ο Φλασκης εγκαθιστα με εναν συγκεκριμενο τροπο αυτο το διαφορικο.Εαν λοιπον ο αγγλος λεει οτι παρεχει οδηγιες δεν γινεται να μην τις εχει συναντησει ποτε ο Φλασκης μπροστα του.Πιθανον να μην φταινε οι μαυρες βιδες και να ειναι αστοχια υλικου αφου οπως λες αν καποιος ηταν να παθει κατι απο τον λαθος τροπο εγκαταστασεις θα το ειχε παθει χρονια τωρα.Εαν ο αγγλος θελει να πατησει εκει ομως μπορει εστω και αν αυτο δεν προκαλει το προβλημα.Εδω ειμαστε λοιπον να το μαθουμε.Μην ταραζεσαι λοιπον γιατι εγω δεν δικαζω εαν δικαζα θα επαιζες με τον Μπεο στην β εθνικη τωρα

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

νομίζω είναι ανούσια όλα τα τελευταία ποστς...τα πράγματα είναι απλά. ακόμα και αν δεν στέλνουν
    οδηγίες μέσα στο κουτί, τις στέλνουν πρίν ταχυδρομίσουν το προιόν. άρα στέλνουν, και μάλιστα ο
    φάνης έκατσε μαζί με τον μηχανικό για να δούνε τον τρόπο εγκατάστασης. απο την άλλη, ακόμα
    και να μην είχε οδηγίες χρήσεως (πράγμα που με τα λόγια του φάνη δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση),
    είναι πασιφανές πως οι σωστές βίδες για ένα τέτοιο εξάρτημα είναι αυτές με το λοκτάιτ, και κάθε
    μηχανικός θα έπρεπε να προτιμούσε τις συγκεκριμένες.
    εγώ ρε παιδιά ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. σφού ήδη ξεβίδωσε κάποιες βίδες και έβαλε
    τις σωστές, γιατί άφησε αυτές τις τρείς και δεν τις αντικατέστησε και αυτές???
    όσον αφορά το γεγονός ότι μπορεί να συναίβει απο τέτοιο πράγμα το σπάσιμο του διαφορικού του φάνη,
    και ότι κυκλοφορούν 40 αμάξια με την ίδια εγκατάσταση (σύμφωνα με τα λεγόμενα πάλι του φάνη που του
    είπε ο μηχανικός) πρέπει να ειδοποιηθούν χθές οι άνθρωποι, γιατί έτσι και γίνει καμμιά στραβή και με το σπάσιμο κολήσει
    κάνα σίδερο μέσα στο διαφορικό, μπορεί κάποιοι να δούν πως είναι να σου τραβάει ο συνοδηγός
    χειρόφρενο με πάνω απο 120 χιλιόμετρα, εκεί που δεν το περιμένεις...
    τέλος, δεν υπάρχει λόγος να μαλώνεται. η ουσία είναι να αποκατασταθεί η ζημιά του φίλου μας, που είναι
    και ο τελευταίος που φταίει. να βρεί ο μηχανικός λύση, σε συνεννόηση με το εργοστάσιο. δεν μπορεί
    να γίνεται ο φάνης το μπαλάκι χωρίς να φταίει.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

BILL007 (29-07-11), deepBLUE (29-07-11), Kostas_1 (29-07-11), Leonidas_E39 (29-07-11), Snoo (29-07-11), Stathis (29-07-11)

Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP